KAROLIEN BAEYENS, GENEESHEER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAROLIEN BAEYENS, GENEESHEER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.679.159

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 06.08.2013 13404-0278-011
31/03/2011
ÿþ,



DE



mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 1 MAR. 2011

BRUSSEL

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" 11048590"

Ondememingsnr : 3L1 6q-

Benaming : KAROLIEN BAEYENS, GENEESHEER

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : H. Torleylaan 51

1654 Beersel (Huizingen)

-Onderwerp akte :Oprichtingsakte - benoeming

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 16 maart 2011;:

vóór registratie, dat :

Mevrouw BAEYENS Karolien Lieve, geboren te Ukkel op 30 juni 1981, wonende en gehuisvest te 1501;:

Buizingen-Halle, Kluisbos 45 bus 1 een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten;'

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : KAROL1EN BAEYENS, GENEESHEER

Zetel : Huizingen (1654 Beersel), H. Torleylaan 51

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro

(20.000,00-EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale:;

waarde, waarbij elk aandeel ééntweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigd.

De maatschappelijke aandelen werden genummerd van één (1) tot tweehonderd (200).

Op alle tweehonderd (200) aandelen wordt ingeschreven in geld door Mevrouw BAEYENS Karolien,;

voornoemd, hetzij voor de totale som van twintigduizend euro (20.000,00-EUR).

- Dat elk aandeel voor volledig werd volgestort, hetzij ten belope van in totaal twintigduizend euro

`: Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen:` ij onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische:; activiteiten binnen de vennootschap.

:i Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor:; '_: zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de ------------- = lgemenewergadering,,met-:inachtnerningwan-de_vereisten_voor-_statutenwijzging~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(20.000,00-EUR).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

ij Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op 16 maart 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2012. Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Het te! bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt: i' 1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één:! tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met: éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering;; vatbare bedragen.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen': voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7. Der vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van;: stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken;: die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

mod 2.1

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk handelend.

Benoeming zaakvoerder(s) : De enige oprichter benoemt, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen als zaakvoerder, voor de duur van diens medische activiteiten binnen de Vennootschap:

- mevrouw BAEYENS Karolien, voornoemd.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Doel : De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoten, ; masters in de huisartsgeneeskunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de medische plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De geneesheer-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap in te brengen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- het verwerven, huren, ter beschikking stellen van een volledige infrastructuur voor de praktijk van de ? geneesheren-vennoten, zowel roerend als onroerend;

- de organisatie en deelname aan seminaries en overige opleidingen in verband met voornoemde activiteiten. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap kan leningen toestaan aan de vennoten en borg staan ten gunste van vennoten voor zover de wettelijke bepalingen dit toestaan.

De vennootschap mag ook deelnemen, hetzij door inbreng, een samenwerkingsverband, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, en kan eveneens de functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen met een gelijkaardig doel waarnemen, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap heeft verder doel het beheer (inclusief de aan- en verkoop) van een onroerend en roerend vermogen alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende en roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad ; van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht :

Elk jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni van elk kalenderjaar, om twintig uur op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel - aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen °FISC-PROTECT', met kantoren te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Alfred Duboisstraat 25, vertegenwoordigd door de heer PEETERS Rudi, met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondememingsloketten en bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde en de overige administraties voor zoveel als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte; volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-behpuden -aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge



06/07/2015
ÿþ Med POF 11.1

ÇjfiI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbank-van-koophandel-Brussel

neergelegd/ontvangen op

2 5 JUNI 2015

Eer griffie van de Ffaterlandstalige

Ondernemingsnr : 0834.619.159

Benaming (voluit) : Karolien Baeyens Geneesheer

(verkort):

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met beperkte

Zetel orieÿeliaanet1 -1654 Beersel

(volledig adres)

Onderwerplen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 01/04/2015 naar L. Godeaustraat 61 -1501 BUIZINGEN.

13AEYENS KAROLIEN

Zaakvoerder

Op de laatste Ni;van uik B vermelden : Récto : aam en hoedanig ei van dë instrûméritèrëndé nofaris, hetzg van ié pérsó(éjri(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KAROLIEN BAEYENS, GENEESHEER

Adresse
H. TORLEYLAAN 51 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande