KASPAROV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KASPAROV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.433.673

Publication

16/01/2014
ÿþoe

l'

4;~ ~'

. e,~~--

rnad word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergerego Ier grlttie de.

Rechtbank van Ktoharcee' 2014 te Leuven, de

DE GRIFFIER.

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0534.433.673

Kasparov

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grensstraat 4 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een vaste vertegenwoordiger

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van 16.12.2013.

Agenda : Benoeming van een vaste vertegenwoordiger.

I .Benoeming vaste vertegenwoordiger

Met eenparigheid van stemmen wordt tot vaste vertegenwoordiger benoemd en dit vanaf 16.12.2013 :

-Dhr. Stijn Op de Beeck, Grensstraat 4 3140 Keerbergen

Hij aanvaardt zijn opdracht, dewelke van onbepaalde duur is.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger is kosteloos,

Geen verdere punten op de dagorde, zo wordt de vergadering geheven.

Voor eensluidend afschrift,

Stijn Op de Beeck,

Zaakvoerder, vaste vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgis

Op de laagte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302884*

Neergelegd

13-05-2013



Griffie

ER BLIJKT uit een akte verleden voor Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen op 8 mei 2013 dat werd opgericht de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Kasparov met zetel te 3140 Keerbergen, Grensstraat 4.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- het verzorgen van dienstverlening en interim-management op het gebied van management en productieactiviteiten in het algemeen.

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van andere vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- het verwerven en beheren van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen en rechten, het valoriseren en in stand houden van dit vermogen door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegestaan zijn inzoverre ze nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling of opbrengst van het patrimonium van de vennootschap.

- de vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen. Zij mag onder meer:

° onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, in huur nemen of verhuren, en vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zonder dat zij door deze verrichting de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zou verwerven.

° haar onroerende goederen in hypotheek geven en er zakelijke rechten op toestaan, en al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en verbintenissen zowel van haarzelf als van derden;

° effecten en deelnemingen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen verwerven, tegeldemaking en beleggen in effecten en andere waarden, in de ruimste zin,

° deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met haar staat.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534433673

Benaming (voluit): Kasparov

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Grensstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ en is verdeeld in 300 aandelen zonder aanduiding van waarde, onderschreven door: de heer OP DE BEECK Stijn, wonende te 3140 Keerbergen, Grensstraat 4, voor 300 volgestort ten belope van 12.500,00 ¬ .

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt   individueel  de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Desalniettemin kunnen de statuten bepalen dat de vennootschap vertegenwoordigd wordt door een of meer speciaal aangewezen zaakvoerders of door meerdere zaakvoerders gezamenlijk.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van mei om 18 uur, en voor de eerste maal in 2015.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2014.

Als eerste zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

de heer OP DE BEECK Stijn, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 811122-26181, wonende te 3140 Keerbergen, Grensstraat 4, met een onbezoldigd mandaat.

Volmacht wordt gegeven aan de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOUTANTSKANTOOR VERSCHAEREN EN MERTENS , gevestigd te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 286, die op haar beurt een derde kan aanstellen om alle handelingen te verrichten en alle stukken te ondertekenen, nodig of vereist voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de vennootschap op het handelsregister, inbegrepen de formaliteiten bij de Kamer van Ambachten en Neringen, en de aanvang, wijziging of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap op de administratie van de btw.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 13.06.2016 16176-0067-012

Coordonnées
KASPAROV

Adresse
GRENSSTRAAT 4 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande