KATHOLIEK HOGER ONDERWIJS H.-HART HEVERLEE EN VOORZIENIGHEID DIEST

Divers


Dénomination : KATHOLIEK HOGER ONDERWIJS H.-HART HEVERLEE EN VOORZIENIGHEID DIEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 456.809.226

Publication

15/10/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging van de akte ter griffie

MOD2.2

Onclernemingsnr : 456.809.226

Benaming

(voluit): Katholiek Hoger Onderwijs H.-Hart Heverlee en Voorzienigheid

Diest

*14188634*

0 6 2rA

Orne Rechtbank van l.cop'nancial

eiffiüven.

(verkort) :

Rechtsvorm: V.Z.W.

Zetel: Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee

Onderwerp akte: sluiting van de vereffening en ontbinding van de vereniging

1.Verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de vereffening

De heer Roger Haest, als vereffenaar aangesteld door de Algemene Vergadering in zitting van 14 november 2012 en gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 5 december 2012 met ref. 12197001 brengt verslag uit van de vereffening van de vzw Katholiek Hoger Onderwijs H.-Hart Heverlee en Voorzienigheid Diest.

a.Overdracht van de financiële middelen aan de vzw Katholieke Hogeschool Leuven

In 2013 werden de financiële middelen van de vzw Katholiek Hoger Onderwijs H.-Hart Heverlee en Voorzienigheid Diest overgedragen naar de vzw Katholieke Hogeschool Leuven, na delving van de financiële schulden. De overdracht betrof een totaal bedrag van 1 349 280,91 EURO, met 1 096 631, 94 EURO voor het departement Lerarenopleiding en 252 648,97 EURO voor het departement ECHO. De middelen werden door de vzw KHLeuven aanvaard en ingeschreven als bestemde fondsen voor de beide departementen.

Daarmee gaf de vzw Katholieke Hogeschool Leuven gevolg aan de voorwaarde gestipuleerd in de vereffeningsbeslissing van de Algemene Vergadering van de vzw Katholiek Hoger Onderwijs H,-Hart Heverlee en Voorzienigheid Diest.

2.Kwijting aan de vereffenaar

De Algemene Vergadering keurt het verslag van de vereffening goed en verleent kwijting aan de vereffenaar. Ze bedankt de vereffenaar voor het werk.

3.Definitieve sluiting van de vzw Katholiek Hoger Onderwijs H.-Hart Heverlee en Voorzienigheid Diest

De algemene vergadering besluit vervolgens tot de definitieve sluiting van de vzw Katholiek Hoger Onderwijs H.-Hart Heverlee en Voorzienigheid Diest en belast de voorzitter en de secretaris met de verdere administratieve afhandeling.

Getekend,

Roger Haest, Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4- "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2012
ÿþ" R mon 2.2



b,-9-1 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee

Onderwerp akte : overdracht - ontbinding - benoeming vereffenaar

1. Beslissing tot ontbinding van de vzw Katholiek Hoger Onderwijs H.-Hart Heverlee en Voorzienigheid Diest en de overdracht van het vermogen aan de vzw Katholieke Hogeschool Leuven

De voorzitter schetst de evolutie van de vzw Katholiek Hoger Onderwijs (KHO) en de vzw Katholieke Hogeschool Leuven. De vzw KHO werd op 11 april 1995 opgericht bij de integratie van de autonome hogescholen in Heverlee en Diest in de nieuwe vzw KHLeuven, De specifieke opdracht van de vzw KHO bestond uit het beheer van de financiële reserves van de vroegere hogescholen en het ter beschikking stellen van deze reserves aan de departementen Lerarenopleiding en Economisch Hoger Onderwijs van de KHLeuven.

De financiële reserves werden sedertdien aangewend voor investeringen in de gebouwen en de didactische uitrusting van de beide departementen.

De redenen die in 1995 aan de basis lagen van de oprichting van de vzw KHO zijn intussen niet meer actueel. De belangen van beide departementen worden op een goede wijze behartigd door de vzw KHLeuven,

De voorzitter stelt voor om de resterende reserves over te maken aan de KHLeuven onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het bestemde reserves zijn voor de departementen Lerarenopleiding en Economisch Hoger Onderwijs en dat beide departementen hierover vrij kunnen beschikken.

De Algemene Vergadering van 14 novermber 2012 beslist met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de ontbinding van de vzw Katholiek Hoger Onderwijs H.-Hart Heverlee en Voorzienigheid Diest. Het resterend vermogen wordt overgedragen aan de vzw Katholieke Hogeschool Leuven, met ondernemingsnummer 455.645.523.

2.Aanstelling van een vereffenaar

De Algemene Vergadering van 14 novemrber 2012 stelt de voorzitter, Roger Alfons Irma Haest, Stosbergstraat 14, 3052 Blanden, aan als vereffenaar.

Heverlee, 14 november 2012

Roger Haest

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd dé vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tgr,ffiec~er

I~eciÎiL~ûi Iii x2vanS\OogU,1 tûr" kO9z,1 r

te ~.vuven> de 2 ü i ~~ ~ . l01Z DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsar : 456.809.226

Benaming

(voluit) : Katholiek Hoger Onderwijs H.-Hart Heverlee en Voorzienigheid Diest

" sai9~ooi"

V beh aa Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KATHOLIEK HOGER ONDERWIJS H.-HART HEVERLEE E…

Adresse
Zetel: Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande