KDG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KDG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.820.931

Publication

19/09/2014
ÿþ11114111.11j11111111

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 0 SEP. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank varYfeSphandel Brussel

Ondernemingsnr g" ZD e34

Benaming KDG

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: BEERTSESTRAAT, 86 -1500 HALLE

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Lot (Beersel) op 4 SEPTEMBER 2014, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor Halle 1, BLIJKT de oprichting van hierna vermelde vennootschap

OPRICHTERS : 1) De Heer DE GREEF Mike Karel Irène, geboren te Halle, op 27 februari 1969, echtgenoot van Mevrouw STICHELBAUT Julie, wonende te 1440 Kasteelbrakel, Avenue de la Ramée, 46.

2) De Heer DE GREEF Ken Guy Guillaume, geboren te Halle, op 19 oktober 1992, ongehuwd, wonende te 1500 Halle, Beertsestraat, nummer 86.

RECHTSVORM - BENAMING. De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de benaming "KDG".

De woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA' moeten in aile akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap haar naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. De maatschappelijk zetel is gevestigd te 1500 HALLE, BEERTSESTRAAT, nummer 86.

De zetel moet in alle bekendmakingen nauwkeurig aangeduid worden,

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België ais in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen van gelijk welke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten

- onderaannemingen in industriële bewerking van papier : plastificatle, vernissage, zeefdruk-bewerking;

- diensten inzake technische, commerciële en financiële leiding van bedrijven of bedrijfstakken in de sector van de papier en kartonbehandeling;

- aile bijkomende activiteiten die tot de ontwikkeling en uitbouw van voorgaande activiteiten kunnen bijdragen zoals het voeren van reclame, het beheer van onroerende en roerende goederen;

- het beheer van en cons uiting inzake papierbehandelings-activiteiten voor derden;

- het verlenen van commercieel en/of technisch en/of administratief advies aan handelaars onder

enige vorm, in het bijzonder ln de sector van de plastifiëring, vernissage en zeefdruk;

het beheren en besturen van vennootschappen, waarmee al dan niet een deelnemingsverhouding

bestaat;

- het waarnemen van functies als bestuurder, afgevaardigd bestuurder, zaakvoerder, directeur of enige soortgelijke functie voor andere vennootschappen of verenigingen;

- de aan- en verkoop van onroerende goederen, al dan niet met de bedoeling om het eigendoms- of gebruiksrecht ervan af te staan tegen vergoeding;

- de huur en verhuur van onroerende goederen, al dan niet met de bedoeling om dit recht af te staan;

- het kopen van vruchtgebruik, erfpacht en soortgelijke rechten, al dan niet met de bedoeling om deze rechten deels of volledig af te staan tegen vergoeding;

- het verbeteren, aanpassen en renoveren van bestaande en nieuwgebouwde onroerende goederen; - het voeren van reclame en publiciteit voor eigen rekening of voor derden;

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het aangaan van associaties met of het deelnemen in andere vennootschappen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel;

- het organiseren van transportdiensten van goederen of personen voor eigen rekening of voor derden;

- het ter beschikking stellen van de benodigde infrastructuur voor het uitbaten van een industriële of handelsactiviteit door derden.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel; zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtsreeks of onrechtstreeks, geheet of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek, gelijkaardig of samenhangend doel met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

Dit ailes is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

DUUR. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/ achttienduizend zeshonderdste (1/18.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen is in geld ingeschreven:

- door voornoemd Heer DE GREEF Mike, ten belope van drieduizend (3.000) aandelen;

- door voornoemde Heer DE GREEF Ken, ten belope van vijftienduizend zeshonderd (15.600) aandelen.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BELFIUS BANK NV, te 1000 Brussel, zoals blijkt uit het door de financiële instelling afgeleverd bankattest op 2 september 2014.

Ieder aandeel waarop door de inschrijvers werd ingeschreven is volstort ten belope van 1/3de. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E). Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E),

ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering zal telkens gehouden worden op 30 april. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen \tee de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij In de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te steilen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen warden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ONTBINDING EN VEREFFENING. De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De aanduiding van de vereffenaars dient ter bevestiging of homologatie te warden voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, dient de natuurlijke persoon dewelke deze zal vertegenwoordigen te worden vermeld in het besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s). Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder(s).

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders is vastgesteld op EEN.

Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: voornoemde Heer DE GREEP Ken, die bevestig niet getroffen te zijn door een besluit dat zich verzet tegen de uitoefening van dit mandaat.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is erop gewezen dat hij mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van hetzelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôér de ondertekening van de oprichtingsakte.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekjaar begint op 4 SEPTEMBER 2014 en zal warden afgesloten op 31 DECEMBER 2015.

Eerste jaarvergadering. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016. Volmacht. De oprichters geven volmacht aan de Heer HAZART Fabien, wonende te 1651 Beersel (Lot), Dworpsestraat 39, om met de mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, voor de aanvraag van een ondernemingsnummer, alsook alle formaliteiten bij de Kruispuntbank en de Rechtbank van Koophandel.

---VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL--

Gelijktijdig neergelegd : integraal eensluidend afschrift oprichtingsakte, alsook gelijkvormige kopij, gelijkvormige kopij analytisch uittreksel,

Coordonnées
KDG

Adresse
BEERTSESTRAAT 86 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande