KELEKAIA

Divers


Dénomination : KELEKAIA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 430.389.097

Publication

07/05/2014 : BL488824
10/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat

ter griffie van de Nec rlff- ndstaliae

s jn~e l Brussel

rechtbankv~,n ~o.~h

Ondernemingsnr : 0430.389.097

Benaming

(voluit) : KELEKAIA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GEERTSKOUTER 35 -1730 ASSE

(volledig adres)

Onderwees akte : STATUTENWIJZIGING - BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Mireille Bedert te 1740 Ternat, op 22 september 2014, ter registratie aangeboden, dat de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KELEKAIA", met maatschappelijke zetel te 1730 ASSE, Geertskouter 35, volgende beslissingen hebben genomen met éénparigheid van stemmen:

Eerste beslissing: wijziging naam

De algemene vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen de huidige maatschappelijke benaming "KELEKAIA" te wijzigen naar "Radiologie Leemans - Keymolen".

Tweede beslissing: wijziging doel

De algemene vergadering heeft de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014. De aanwezige aandeelhouders hebben erkend een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva blijven gehecht aan het proces-verbaal van buitegewone algemene vergadering gehouden voor notaris Mireille Bedert te 1740 Ternat, op 22 september 2014.

De algemene vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen ln hetgeen volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van de geneeskunde door de artsen-vennoten en meer in het bijzonder de specialiteit van de radiologie, in naam en voor rekening van de vennootschap, overeenkomstig de principes van de, geneeskundige deontologie, onder meer met betrekking tot het beroepsgeheim.

2. Alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks de verwezenlijking van het doel: bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen. ledere verwijzing naar commerciële activiteiten is verboden.

3. De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

4. De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen met gelijkaardig doel.

5. Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

6. Het inrichten en ter beschikking stellen van een medische bibliotheek en medische apparatuur.

7, Het bevorderen en verwezenlijken van de medische studie, onder meer het bijwonen van colloquia en congressen;

8. Het inrichten van een medisch secretariaat en andere diensten die nuttig of nodig zijn voor de, verwezenlijking van het doel.

De vennootschap kan, met het oog op een professionele samenwerking, overeenkomsten afsluiten met, artsen of (kosten)associaties, professionele (eenpersoons)vennoot- schappen, middelenvennootschappen en; verenigingen zonder winstoogmerk,

Eventuele wijzigingen en/of doelsuitbreidingen zullen steeds voorafgaandelijk dienen voorgelegd te worden aan de "Orde van Geneesheren".

De vennootschap heeft tevens als bijkomstig doel het beleggen in roerende en onroerende goederen. Deze handelingen mogen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en in gene mate. aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Wanneer er twee of meer vennoten; zijn, dienen de beslissingen in verband met dit bijkomstig doel te worden genomen met unanimiteit van:

.stemmen"---------------------------------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

neergelegd/onzvangett ü~

O t ET. 2014

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge , .~, Derde beslissing: omzetting naar burgerlijke professionele vennootschap

De algemene vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen de vennootschap te wijzigen tot een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Vierde beslissing: wijziging boekjaar

De algemene vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen het lopende boekjaar afsluitend op 30 september 2014 te verlengen tot 30 juni 2015, en de datum van afsluiting van het boekjaar te wijzigen zodanig dat het boekjaar voortaan zal lopen van 1 juli tot 30 juni van elk jaar.

Vijfde beslissing: wijziging datum jaarvergadering

De algemene vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste zondag van de maand december om 1900.

Zesde beslissing: ontslag en benoeming zaakvoerders

De algemene vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen, te rekenen vanaf heden, een einde te stellen aan het mandaat van statutaire zaakvoerder de heer Jacques LEEMANS, hetgeen door de voltallige algemene vergadering, en dus met inbegrip van voormelde heer Jacques Leemans zelf, werd aanvaard, en de heer Jacques Ghislain LEEMANS, geboren te Halle op 17 juni 1956 en wonende te 1730 Asse, Geertskouter 35 en mevrouw KEYMOLEN Karine Elise Frans, geboren te Asse op 06 maart 1959, wonende te 1730 Asse, Geertskouter 35, te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap met ingang van 22 septemper 2014. Zowel de heer Jacques LEEMANS en mevrouw KEYMOLEN Karine waren aanwezig bij de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Mireille Bedert te 1740 Ternat, op 22 september 2014 en hebben aldaar verklaard hun mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering beslist het mandaat te vergoeden kan dit zowel via een geldelijke toelage en/of via voordelen in natura.

Zevende beslissing: aanpassing van de statuten aan de minimale deontologische principes voor statuten en vennootschappen met rechtspersoonlijkheid

De algemene vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de vennootschap aan te passen aan de minimale deontologische principes voor statuten en vennootschappen met rechtspersoonlijkheid, zoals opgelegd door Contractencommissie van de Orde van Geneesheren van Brabant, versie 03 april 2014.

Achtste beslissing: wijziging statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, heeft de algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten te vervangen en volledig nieuwe statuten aan te nemen, welke bij analytisch uittreksel luiden als volgt:

1. RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap is een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming: Radiologie Leemans - Keymolen te 1730 Asse, Geertskouter 35".

2. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Geertskouter 35.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

Iedere zetelverplaatsing dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de

Orde van Geneesheren.

3, MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL (bedrag en samenstelling)

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizendduizend zeshonderd (18.600,00) euro, en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750) deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven worden door artsen die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen in de vennootschap.

4, BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

5. RESERVES - VERDELING WINST

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt:

1, tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2, over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen

6. ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de

artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische

activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar,

voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge , Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de ven-inootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennoot-Ischap, gehouden artikel 60 van de vennootschapswet na te leven,

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

7. COMMISSARIS

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoe-imen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

8. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van de geneeskunde door de artsen-vennoten en meer in het bijzonder de specialiteit van de radiologie, in naam en voor rekening van de vennootschap, overeenkomstig de principes van de geneeskundige deontologie, onder meer met betrekking tot het beroepsgeheim.

2, Alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks de verwezenlijking van het doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen. Iedere verwijzing naar commerciële activiteiten is verboden,

3. De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap,

4. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen met gelijkaardig doel.

5. Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

6. Het inrichten en ter beschikking stellen van een medische bibliotheek en medische apparatuur.

7. Het bevorderen en verwezenlijken van de medische studie, onder meer het bijwonen van colloquia en congressen;

8. Het inrichten van een medisch secretariaat en andere diensten die nuttig of nodig zijn voor de verwezenlijking van het doel.

De vennootschap kan, met het oog op een professionele samenwerking, overeenkomsten afsluiten met artsen of (kosten)associaties, professionele (eenper-soons)vennootschappen, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk.

Eventuele wijzigingen en/of doelsuitbreidingen zullen steeds voorafgaandelijk dienen vcorgelegd te worden aan de "Orde van Geneesheren".

De venncotschap heeft tevens als bijkomstig doel het beleggen in roerende en onroerende goederen. Deze handelingen mogen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Wanneer er twee of meer vennoten zijn, dienen de beslissingen in verband met dit bijkomstig doel te worden genomen met unanimiteit van stemmen.

9. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zondag van de maand december

om negentien uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de

vennoten, tenminste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige

vennoot tevens enig zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

10, ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen

voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7

van de statuten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een

vennoot.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van

zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de

vennoten.

2

L

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Negende beslissing: volmacht coördinatie

De vergadering heeft aan Notaris Mireille Bedert bvba alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende beslissing: machten aan bestuursorgaan

De vergadering heeft alle machten verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Elfde beslissing: volmacht voor administratieve formaliteiten

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan Attentia Sociaalverzekeringsfonds te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 384, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren betrekking hebbend op onderhavige beslissingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder ter wijziging van het maatschappelijk doel de dato 16 september 2014 en staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2013 : BL488824
02/05/2012 : BL488824
23/03/2011 : BL488824
08/04/2010 : BL488824
22/09/2009 : BL488824
17/04/2009 : BL488824
26/03/2008 : BL488824
02/04/2007 : BL488824
28/03/2006 : BL488824
19/09/2005 : BL488824
31/03/2005 : BL488824
07/04/2004 : BL488824
17/04/2003 : BL488824
22/04/2002 : BL488824
02/04/1999 : BL488824
01/01/1997 : BL488824
22/09/1989 : BL488824
22/09/1989 : BL488824
01/01/1988 : BL488824
21/02/1987 : BL488824

Coordonnées
KELEKAIA

Adresse
Zetel : GEERTSKOUTER 35 -1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande