KENNETH VERMEIRE

Divers


Dénomination : KENNETH VERMEIRE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 848.699.520

Publication

25/09/2012
ÿþ Mod Word 11,5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla(

1 4 SEP.

G riff il3RU SSEL

Ondernemingsnr : Ce-11g , ro , S

Benaming

(voluit) : Kenneth Vermeire

{verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Henri Rosseelslaan 2 - 1731 Zellik

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Bij onderhandse akte d.d. 7 september 2012 heeft de heer Kenneth VERMEIRE, wonende te 1731 Zellik, Henri Rosseelslaan 2, houder van identiteitskaart met nummer 591-1608699-56 en ingeschreven in het rijksregister onder het nummer 720208-337.76, tezamen niet een stille vennoot, een burgelijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht.

Analytisch uittreksel uit de voornoemde oprichtingsakte:

1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, Zij draagt de naam "Kenneth Vermeire".

2, De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Zellik, Henri Rosseelslaan 2.

3 Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van bedrijfsrevisor, evenals het gezamenlijk uitoefenen van dit beroep en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder het uitoefenen van controleopdrachten, voorzien door artikel 3 van de' wet van tweeëntwintig juli negentienhonderd drieënvijftig en het uitoefenen van alle activiteiten die verenigbaar' zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten (zoals de verkoop, aankoop en beheer van roerende en onroerende waarden die verworven kunnen worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik of blote eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake) die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en deze activiteiten niet de vorm aannemen van aanvullende commerciële activiteiten.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

5. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend vijfhonderd euro (1.500 EUR), Met het oog op: ondermeer de bepaling van het stemrecht dat verbonden is aan de inbreng, en de toewijzing van het: vereffeningsaldo, vertegenwoordigt de deelneming het aantal eenheden (deelbewijzen of aandelen) dat' bekomen wordt door de inbreng te delen door 100. Fracties worden verwaarloosd.

6. Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten.

De heer Kenneth VERME1RE, wonende te 1731 Zellik, Henri Rosseelslaan 2, is de hoofdelijk aansprakelijke

vennoot en wordt beherende of gecommanditeerde vennoot genoemd.

De overige vennoten zijn stille of commanditaire vennoten. Zij dragen niet verder bij in de schulden en

verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hun inbreng.

7. De vennootschap wordt bestuurd door maximum drie (3) zaakvoerders, al dan niet vennoot,

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor maximum zes (6) jaar. Het mandaat

van een zaakvoerder kan te allen tijde worden herroepen door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn

" iasssaoo*

Op de laatste blz. van Luik B versnelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

herbenoembaar. indien een zaakvoerder onbekwaam wordt verklaard eindigt zijn mandaat ais zaakvoerder onmiddellijk en van rechtswege,

Tenzij de algemene vergadering er unaniem anders over beslist (i) kunnen enkel natuurlijke personen worden benoemd als zaakvoerder, en (ii) moeten alle zaakvoerders beherende vennoten zijn of beherend " vennoot worden overeenkomstig artikel 7.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder, De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is dient hij bedrijfsrevisor te zijn of de titel van wettelijke auditor in een lidstaat van de Europese Unie te voeren.

De meerderheid van de leden van het bestuursorgaan moet zijn samengesteld uit auditkantoren en/of wettelijke auditors. Wanneer het bestuursorgaan slechts uit twee leden bestaat, moet ten minste één van hen een auditkantoor of een wettelijke auditor zijn. Wanneer een auditkantoor lid is van het bestuursorgaan, wordt dit kantoor vertegenwoordigd door een natuurlijke persoon die erkend is ais wettelijke auditor.

Wanneer er twee zaakvoerders zijn, voeren zij gezamenlijk het bestuur.

Wanneer er drie zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat handelt zoals een beraadslagende vergadering, en dient de meerderheid te bestaan uit bedrijfsrevisoren of wettelijke auditors.

In afwijking van voorgaande wordt de heer Kenneth VERMEIRE, wonende te 1731 Zellik, Henri Rosseelslaan 2, voor onbepaalde duur als zaakvoerder benoemd. De heer Kenneth VERMEIRE kan als zaakvoerder enkel in een bijzondere algemene vergadering bij unaniem besluit van alle vennoten worden ontslagen.

8. Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van het kalenderjaar. Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdrag van april. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2013. De jaarvergadering wordt aldus gehouden op 25 april 2014.

Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

9. Op voorstel van de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

De uitkering van dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de plaats en het tijdstip bepaald door de algemene vergadering of door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders. Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar en komen dan aan de vennootschap toe.

10. Ontbinding en vereffening

De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Bij ontbinding van de vennootschap met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de , algemene vergadering.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college), niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap ' daadwerkelijk te vereffenen, zowel ten overstaan van derden, als ten overstaan van de vennoten,

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming ingevolge het besluit van de algemene vergadering is bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

e Voor-biehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



















Gedaan op 7 september 2012

Voor analytisch uittreksel,

De heer Kenneth Vermeire

Beherend vennoot/zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd:

- Integrale kopie van de onderhandse oprichtingsakte d.d 07/09/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
KENNETH VERMEIRE

Adresse
HENRI ROSSEELSLAAN 2 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande