KENTOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KENTOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.330.603

Publication

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 17.12.2014 14695-0464-019
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 04.07.2013 13274-0314-026
21/12/2012
ÿþMod POF 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IlIl!l1~~uu

220 1111'~ui 195

BRUSSEL

Griffi1 2 DEC 2012

andernemingsnr : 0861.330.603

Be narning rvtrir t': : KENTOU

F~rf~1`.vn>rn:

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zelol Z.I.5 Mollem 600, 1730 Mollem, België

s'.Orr, r1 al eirif ,1

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming commissaris

Tekst :

D

e Uittreksel uit verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 26 juli 2011:

Het mandaat van commissaris van de SCRL Fallon, Chainiaux, Cludts, Garny en C°,

e vertegenwoordigd door Dhr. Gu chainiaux, werd beëindigd met de afsluiting van het boekjaar 2010.

De Algemene vergadering benoemt de firma BST, vertegenwoordigd door Dhr. Dirk Smets als commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat loopt ten einde bij de Algemene Vergadering van 2014.

N "

1" 1TANDEM WOOD NV

Vertegenwoordigt door

Wim VAN DEN BOSSCHE

Zaakvoerder

.mi

G

~" , r:F vdn vt,rrr5r.l#ittrt : Recto : t`41an1 Mil htiaGd.11irglYlod van dd rnsl;vnlelalefencl. het7it WIn de: J rrr sor»Pllr'n~

b: r.oèild rJn ri'rrdsr,r"  oun len aanzien van dt:lrlr" rl Ir><,Orrric" r1.Rr.,rl1V,..r'!I Verso ka.ar7i t" ir Ir,-rrniokt:ning

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 22.08.2012 12449-0509-024
02/02/2012
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

i n oiiiiiuiiiii

*12029230*

BRUSSEL

20 JAN 2O1

Griffie

Ondememingsnr : BE0861.330.603

Benaming (voruit) : 3db

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Z 5, Mollem 600

1730 Asse

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frederika LENS, geassocieerd; notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & ]o Abbeloos, geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op; zevenentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Vilvoorde de dato; negenentwintig december tweeduizend en elf, vier bladen nul verzendingen boek 181; blad 43 vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). Getekend De Eerstaanwezend; inspecteur, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "3DB", waarvan de zetel gevestigd is te; 1730 Asse, Z.5 Mollem 600, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT - WIJZIGING VAN ARTIKEL EEN VAN DE STATUTEN INZAKE DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De algemene vergadering besluit de maatschappelijke naam van de Vennootschap te wijzigen in "'KENTOD " zodat aldus artikel een van de statuten voortaan zal luiden als;

volgt: "De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid. Haar benaming luidt "KENTOD". De naam moet steeds door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting;, "BVBA" worden voorafgegaan of gevolgd. "

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJKE DOEL -: WIJZIGING VAN ARTIKEL DRIE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit het maalschappelijk doel van de vennootschap te! wijzigen door toevoeging van de volgende paragrafen :

"Het toezicht en de leiding over dergelijke bouwwerken naar al hun aspecten eni rekening houdende met alle in dit verband vereiste gegevens en te verrichten prestaties:? in de ruimste zin genomen.

De uitvoering van type bouwwerken zelf, in zoverre deze ertoe strekken bepaalde;; creaties en ontwerpen te verwezenlijken, die de activiteit van de vennootschap aan; derden moet kenbaar maken en/of noodzakelijk zijn voor het experimenteren en= uittesten van bouwelementen of bouwtechnieken."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Gelet op het voorgaande besluit gaat de vergadering over tot wijziging van artikel drie van de statuten zodat deze bepaling voortaan als volgt zal luiden :

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

studio voor architecturaal en bouwkundig tekenen

tekenbureau en 3D-tekenen

3D visualisatie en animatie, opmeten van bestaande panden, opmaken van

meetstaten en bestekken

de overige activiteiten ivm computers

het tekenen en ontwerpen van gebouwen

het uitvoeren van studies en het verlenen van advies ivm stedenbouwkundige

planning en landschapsarchitectuur

Binnenhuisarchitect

Het toezicht en de leiding over dergelijke bouwwerken naar al hun aspecten en rekening houdende met alle in dit verband vereiste gegevens en te verrichten prestaties in de ruimste zin genomen.

De uitvoering van type bouwwerken zelf, in zoverre deze ertoe strekken bepaalde creaties en ontwerpen te verwezenlijken, die de activiteit van de vennootschap aan derden moet kenbaar maken en/of noodzakelijk zijn voor het experimenteren en uittesten van bouwelementen of bouwtechnieken.

Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle industriële-, handels-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden en/of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardige of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze ermee kan samenwerken en fusioneren.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. Dit alles in de meest ruime zin."

DERDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De algemene vergadering besluit het maatschappelijke kapitaal te verhogen ten belope van vierhonderd eenendertigduizend driehonderdveertienduizend euro (C 431.400,00) teneinde het kapitaal te brengen van achtienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00) op een bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro (C 450.000,00) door uitgifte van vierduizend driehonderd en veertien (4.314) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf hun inschrijving. De vergadering beslist dat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ t mod 11.1

kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een vaststaande en zekere schuldvordering die de naamloze vennootschap "TANDEM WOOD" met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Korenbloemlaan 7 met ondernemingsnummer 0462.333.672 en de naamloze vennootschap "JONCKHEERE WOOD" met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Z.5 Mollem 600 met ondernemingsnummer 0401.823.587, bezitten.

VIERDE BESLUIT - VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

De naamloze vennootschap "TANDEM WOOD", voornoemd, verklaart dat zij houder is van een vaststaande en zekere schuldvordering ten laste van de genoemde vennootschap voor een globaal bedrag van driehonderd eenenzeventigduizend vierhonderd euro (C 371.400,00). De naamloze vennootschap "JONCKHEERE WOOD", voornoemd, verklaart dat zij houder is van een vaststaande en zekere schuldvordering ten laste van de genoemde vennootschap voor een globaal bedrag van zestigduizend euro (C 60.000,00). Vervolgens, verklaren de naamloze vennootschap "TANDEM WOOD" en de naamloze vennootschap "JONCKHEERE WOOD", beiden voornoemd, vertegenwoordigd zoals gezegd inbreng te doen van hun schuldvorderingen die zij bezitten op de vennootschap voor een bedrag van vierhonderd eenendertigduizend vierhonderd euro (C 431.400,00).

Als tegenprestatie van de inbreng wordt aan de naamloze vennootschap "TANDEM WOOD" en de naamloze vennootschap "JONCKHEERE WOOD", beiden voornoemd, die aanvaarden door hun vertegenwoordiger, drieduizend zevenhonderd veertien (3.714) aandelen respectievelijk zeshonderd (600) aandelen, hetzij samen vierduizend driehonderd en veertien (4.314) aandelen die volledig valstort zijn, toegekend.

VIJFDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de verhoging van kapitaal alzo verwezenlijkt is en dat bijgevolg het maatschappelijke kapitaal werkelijk gebracht werd van achtienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00) op een bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro (C 450.000,00) door uitgifte van vierduizend driehonderd en veertien (4.314) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

''Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 09.12.2011 11635-0145-016
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 31.08.2010 10504-0223-016
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 30.06.2009 09344-0083-015
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 27.08.2008 08663-0112-015
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 27.08.2007 07633-0206-015
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 31.08.2006 06764-1103-016
27/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 20.07.2005 05551-3181-013

Coordonnées
KENTOU

Adresse
MOLLEM 600 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : Mollem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande