KENZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KENZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.756.395

Publication

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 31.08.2012 12557-0427-017
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 31.08.2011 11528-0028-013
18/03/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden illitI0111111111111111111111 Nëertg+c" sO te gtiffià ler

aan het qech:hniU ceooplitxnde!

Belgisch Staatsblad }a Louvant, 41 ~g~11 2011 DE . 9F ~

Griffie



" Ondernemingsnr : 0464.756.395

Benaming : KENZA

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Diestsestraat 56

3000 Leuven

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: OMZETTING IN EURO - ZETELVERPLAATSING - DOELSWIJZIGING - AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 3 maart 2011, vttr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KENZA" heeft besloten:

-om de in de statuten voorziene mogelijkheid om naast de maatschappelijke benaming ook de in de statuten vermelde exploitatiebenamingen te gebruiken, af te schaffen met ingang vanaf heden. -vast te stellen dat het kapitaal per 1 januari 2002 is omgezet in euro; het bedraagt op heden achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

" -om met ingang vanaf heden de, norriinale waard der aandelen af te schaffen.

" -om de zetel van de vennootschap r et ingang .vanàf hèden te verplaatsen van "3000 Leuven,

Diestsestraat 56" naar "3020 Herent, Timmerik 11".

-te stellen stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de

vennoten, zodat kan aangesloten worden bij de besluiten erin vervat.

-het doel van de vennootschap uit te breiden overeenkomstig punt "4." van de agenda en bijgevolg

artikel 2 van de statuten in die zin te vervangen.

-de modaliteiten van: vermelding van de benaming van de vennootschap; procedure van

" zetelverplaatsing; schorsing der rechten; voorkeurrecht bij kapitaalverhoging; procedure bij kapitaalvermindering; overdracht van aandelen; rechten bij overlijden; vennotenregister; winstbewijzen, warrants, converteerbare obligaties en certificaten; samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuursorgaan; benoeming en bezoldiging van zaakvoerders en commissarissen; bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening en omzetting te (her)formuleren.

" -volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande beslissingen,

na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na

verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

De voornaamste bepalingen luiden voortaan als volgt:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "KENZA".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd,te 30p Herent, Timmerik 11.

Artikel 3.- DOEL. ;

De vennootschap heeft tot doel: ,,.: '

I.-de uitbating van automatische peleh,én handigheidsspelen, snooker, squash, bowling en biljart,

zowel als vrijetijdsbesteding als in competitiewedstrijden; de uitbating van drankgelegenheden,

verbruiksalon, snackbar en theesalon, begrijpende eveneens de verkoop van tabak, sigaren,

. sigaretten, suikergoedwaren, belegde broodjes, wafels, roomijs en consumptieijs en bereide

" schotels; de uitbating en verhuring van feest- en vergaderzalen; de uitbating van restaurant, bistro, taverne, met alle nevendiensten, voor warme en koude maaltijden; de aan- en verkoop, huur en verhuur van alle keuken- tafelgerei; de verkoop van bereide schotels om mee te nemen, de verkoop

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan slet Belgisch Staatsblad

mod 2.1

van bereide schotels, het inrichten van banketten en alle activiteiten die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan; de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel en de bereiding van alle voedingsproducten, de aan- en verkoop en verwerking van alle toebehorende producten. -het uitoefenen van alle traiteurs- en restauratieverrichtingen, de bereiding van schotels en maaltijden, de bereiding van industriële maaltijden, het bewaren daarvan, alsmede de verkoop ervan, alles wat voorafgaat kan uitgeoefend worden in groot- en kleinhandel, in import en export; de aan- en verkoop van reclameartikelen die betrekking hebben op voormelde activiteiten; handel in geschenk- en decoratieartikelen.

De vennootschap mag zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen" Iiebben, " door,inbrengi, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vénno4tschappen óf ondernemingen, zowel in België als in het

buitenland, die een gelijkaardig do-el nastreven of nauw met haar doel in verband staan. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Il. Algemene activiteiten. AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg

" stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. Cl Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. D! Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

" opdrachten en functies. E! Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven, van

" octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices. G1 De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel. HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend" vermogen. N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en ónrberehde:zakelijke rechtenzoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankóp;.en, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten .Van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. B! Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Artikel 4.- DUUR.

' De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

' Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd (750) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

" De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 750.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaar-vergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand juni om vijftien uur.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt; bestuurd tdoór één'of" meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

dan niet vennoten. . . '" Jf;_ ' " ;: L" j

Wanneer een rechtspersoon tot ia kvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

Op de laatste bfz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-18/03/2011

Bijlagen-bij-het Belgisch Staat

mod 2.1

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vast vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen

de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een.deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aanetelde Van de.vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze'vol'm`iacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen ondervr ékaar de. uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 30.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

: reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

-een bijzondere machtiging te verlenen aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

. -een bijzondere volmacht toe te kennen aan de naamloze vennootschap "Corporate Assistance &

" Services" te 3191 Boortmeerbeek, Molenheidebaan 107, vertegenwoordigd door mevrouw Diane Dehennin om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in

" overeenstemming te brengen met voormelde, besluiten.

-aan de geassocieerde notarissen Lacquptl& Croes alle machten te verlene om de gecoördineerde

. tekst van de statuten van de venriootsc ap off te stellep, te ondertekenen en neer te leggen op de

griffie van de bevoegde. rechtbarik'en Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter

"

zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan roet Belgisch Staatsblad

10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 06.08.2010 10389-0024-013
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 31.08.2009 09676-0056-011
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.09.2008 08758-0376-011
12/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 03.09.2007 07716-0054-011
04/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.07.2006, NGL 03.08.2006 06600-0430-012
13/01/2006 : LEA014368
29/06/2005 : LEA014368
18/08/2004 : LEA014368
03/11/2003 : LEA014368
18/11/2002 : LEA014368
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.09.2015, NGL 30.09.2015 15640-0323-016
07/11/2001 : LEA014368
16/12/2000 : LE100986

Coordonnées
KENZA

Adresse
TIMMERIK 11 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande