KENZE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KENZE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.986.085

Publication

04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 22.11.2012, NGL 29.01.2013 13019-0228-015
16/05/2011
ÿþVoor behoud

aan hi

Belgis, Staatsli

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NÈL:Ukr

tg Leuven, 0 4 m il ! 2011 ~ (1,`rffi~-~r

J11I1 11111111011111 II11 JOlI ff1 11ff IJ1 111

*11073364*

Ondernemingsnr : ~35 nG p SS Benaming

(voluit) : KENZE

Rechtsvorm : handelsvennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 3200 GELRODE, Boonzakstraat 31.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden op 29 april 2011 dat voor mij Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linker-; oever), optredende als zaakvoerder, voor rekening van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een; Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer;

899.286.109, met zetel te Antwerpen-Linkeroever op het kantoor; ZIJN GEKOMEN "

De heer CORNELISSEN Kenny Leonardus J., geboren te Ekeren op 9 juli 1982, identiteitskaart 5905660679-76, rijksregisternummer 82.07.09-359.75, wonende te 2940 Stabroek, Kan. Van Tichelenlaan 22 ongehuwd.

De heer STROOBANTS David André A., geboren te Mechelen op 19 januari 1975, identiteitskaart 590-; 6536497-81, rijksregisternummer 75.01.19-293.40, wonende te 3200 Aarschot, Boonzakstraat 31, gehuwd met: mevrouw ELSEN Natasja Yvette Marie-Louise, geboren te Leuven op 5 februari 1973,

De heer CHARITA Roet Karen, geboren te Witrijk op 10 juli 1981, identiteitskaart 590-8554015-96, rijksregisternummer 81.07.10-421.59, wonende te 2970 Schilde, Kleinveldweg 3, ongehuwd.

die mij hebben verzochtoprichtingsakte te verlenen van wat volgt:

Comparanten verklaren met ingang vanaf heden een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten en te dien einde de statuten van deze vennootschap vast te stellen als hierna vermeld.

Comparanten verklaren mij in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

De heer Cornelissen, honderd aandelen 100

De heer Stroobants, honderd aandelen 100

De heer Chanta, honderd aandelen 100

Totaal: driehonderd aandelen 300

Zoals blijkt uit het bankattest dat overhandigd werd aan mij, notaris is een bedrag van zesduizend; driehonderd (6.300,00 EUR) in speciën gedeponeerd op de rekening nummer BE63 01639950708 bij de Fortis, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, de oprichters verklarend dat deze volstorting gelijkelijk gespreid is over alle ingeschreven aandelen. Bijgevolg werd op alle aandelen voldoende volgestort en staat: vanaf heden het voormelde bedrag in speciën ter beschikking van de vennootschap.

Comparanten verklaren dat het geheel van het kapitaal geplaatst is en dat dit minstens volstort is ten belope van het door de wet voorgeschreven minimum.

De comparanten hebben het door de wet opgelegd financieel plan voor bewaring overhandigd aan mij,: notaris. Dit plan is door aile oprichters ondertekend.

De comparanten verzoeken aan mij, notaris, te akteren dat de voorwaarden bedoeld in de artikels 214, 216: en 223 van het wetboek van vennootschappen werden nageleefd.

Comparanten verklaren vervolgens dat zij de statuten der vennootschap als volgt vaststellen:

VORMING VAN HET KAPITAAL.

De comparanten stellen het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), zoals hierna in de statuten opgenomen.

Inbreng in geld:

Het kapitaal is vanaf heden gevormd door inbrengen in geld waartoe de comparanten zich onvoorwaardelijk; verbonden hebben op de wijze in de statuten bepaald, en wel als volgt. "

door voornoemde heer Cornelissen Kenny voor honderd (100) aandelen zonder nominale waarde door' inbreng van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E), waarvan tweeduizend honderd euro (2.100,00 ¬ )

volstort. "

- door voornoemde heer Stroobants David voor honderd (100) aandelen zonder nominale waarde door inbreng van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ), waarvan tweeduizend honderd euro (2.100,00 ¬ )

volstort.. . -

Op de laatste blz. van Luik B vernielden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- door voornoemde heer Charita Roel voor honderd (100) aandelen zonder nominale waarde door inbreng van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ), waarvan tweeduizend honderd euro (2.100,00 ¬ ) volstort.

Il. STATUTEN

De comparanten verklaren dat zij de statuten van de vennootschap vastleggen als volgt.

TITEL I: NAAM  DUUR  ZETEL  DOEL.

Artikel 1: Naam.

De vennootschap is als handelsvennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de naam KENZE.

ARTIKEL 2: Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders met inachtneming van de hierna vernielde vereisten voor een statutenwijziging. De artikelen 1865 en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

ARTIKEL 3: Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd in het Vlaamse of het Brusselse Gewest. Bij gewone beslissing van de Raad van Bestuur kan deze elders overgebracht worden in België, mits het naleven van de taalwetgeving, en mits de vereiste bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij gewone beslissing van de Raad van Bestuur mogen in België en in het buitenland administratieve en bedrijfszetels, bijkantoren en agentschappen worden opgericht.

ARTIKEL 4: Doel.

De vennootschap zal zich voornamelijk bezighouden met het aanbieden van software oplossingen voor KMO, industrie, handel en nijverheid. Deze software oplossingen kunnen zo aangeboden worden maar tevens ook op vraag van de klant en op basis van zijn specifieke noden uitgewerkt, samengesteld en voorgesteld worden. De firma zal tevens zorgen voor een aangepaste begeleiding op maat van de wensen van de klant en op een wijze die bij elke klant het gevoel geeft veilig en goed bediend te worden. De begeleiding van de klanten zal professioneel aangepakt worden en verder dienen te gaan dan wat gelijkaardige softwarestudies aan diensten aanbieden. Het verrichten van consultancy in voorgaande.

De firma zal steeds aan de klanten de mogelijkheid geven over te stappen op nieuwe technologische vindingen waar dit nodig en nuttig zou kunnen zijn.

De vennootschap zal zich ook bezighouden met het aanleren en of aanpassen van programma's, het organiseren van seminaries in dat verband en in verband met aanverwante werkzaamheden, studies en mogelijkheden.

De vennootschap kan kopen en verkopen, hard- en software importeren en exporteren, licenties verwerven, ter beschikking stellen en of verkopen.

De vennootschap kan tevens zelf licenties op software allerhande, bevindingen, opstellingen en programma's deponeren, aanvragen, verhuren, ter beschikking stellen en commercialiseren.

De vennootschap kan softwarepakketten implementeren en in algemene termen informaticaprojecten begeleiden en opvolgen.

Zij kan tevens alle advies verstrekken en opleidingen met betrekking tot software organiseren en verzorgen, alsook diensten leveren op het vlak van consultancy in de farmaceutische industrie wat betreft regelgevingen, richtlijnen, GCP (good clinical practice), GMP (good manufacturing practice) en GLP (good laboratory practice); raadgeving in de gebieden Quality Assurance (procedures ontwikkelen, auditing services, bedrijven voorbereiden op inspecties van de overheid, FDA (Food and Drug Administration) of voor het verwerven van iso certificaten).

De vennootschap kan bedrijven helpen kwaliteitssystemen op te zetten in de gebieden GCP, GLP en GMP en hierbij eventueel gebruik maken van software paketten ontwikkeld door deze firma alsook consultancydiensten en support leveren aan en in apotheken voor overname van wachtdiensten, permanentie en vervanging bij vakanties, ziekte van personeel, tevens het verlenen van deze diensten in de farmaceutische sector.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden opgelegd voor vastgoedmakelaasr.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruit in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles op basis van: integriteit, zekerheid, vakkennis in verschillende sectoren en kwaliteit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle onderre'mingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

TITEL II. KAPITAAL EN AANDELEN  VENNOTEN:

ARTIKEL 5: Maatschappelijk kapitaal.

5.1. Kapitaal

Het kapitaal vertegenwoordigt de door de aandeelhouders werkelijke verrichte inbrengen. Het bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

5.2. Vast gedeelte.

a) Het vast gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ )

Het is bij de oprichting volledig geplaatst.

Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven en bijgevolg zal een aantal aandelen

overeenstemmend met het vast gedeelte van het kapitaal steeds onderschreven moeten zijn.

Het kan worden verhoogd of verminderd bij buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders,

met inachtneming van de hiema vermelde vereisten voor een statutenwijziging.

b) Verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal.

Het vast gedeelte van het kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering vastgesteld bij authentieke akte en genomen met inachtneming van de hierna vermelde vereisten voor een statutenwijziging.

Deze verhoging kan geschieden door nieuwe inbrengen in geld of in natura, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake, of door incorporatie van reserves. In het besluit wordt bepaald of er al dan niet nieuwe aandelen worden uitgegeven en tegen welke voorwaarden, zoals aan wie het recht tot intekening zal worden verleend.

Indien op de bijgemaakte aandelen benevens de kapitaalwaarde een agio of inkomgeld moet worden betaald (= uitgifte boven pari), dient het bedrag ervan volledig te worden gestort bij de inschrijving. Het gestorte bedrag wordt als onbeschikbaar reserve geboekt. Het bedrag van het inkomgeld wordt voor de toetreding als een voorwaarde van de uitgifte bepaald door de Raad van Bestuur.

De nieuwe aandelen mogen niet beneden pari worden uitgegeven. Bij een kapitaalsverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de hierna vermelde vereisten voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

c) Vermindering van het vast gedeelte van het kapitaal.

Het vast gedeelte van het kapitaal kan worden verminderd door afboeking van verliezen, door terugbetaling

aan de vennoten van hun inbreng in dezelfde verhouding als het globale kapitaal wordt verminderd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Hiertoe kan slechts worden overgegaan bij besluit van de buitengewone algemene vergadering vastgesteld

bij authentieke akte en genomen met inachtneming van de hierna vermelde vereisten voor een statuten-

wijziging.

In geen geval mag daardoor het vast gedeelte van het kapitaal dalen beneden het wettelijk minimum, tenzij

dit meteen door nieuwe inbrengen wordt verhoogd tot beloop van dit minimum of meer.

Deze kapitaalvermindering moet bij authentieke akte worden vastgesteld.

5.3. Veranderlijk gedeelte.

a) Boven dit vast gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk, zonder dat hiervoor een statutenwijziging is vereist.

b) Verhoging van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de Raad van Bestuur.

Zij kan geschieden door bijstorting op de bestaande aandelen, door uitgifte van nieuwe aandelen die kunnen

worden toegekend aan de bestaande vennoten dan wel aan nieuwe vennoten die de hoedanigheid bezitten om

vennoot te worden en conform de voorschriften van deze statuten als vennoot werden aanvaard, of door

incorporatie van reserves.

Een vennoot mag slechts nieuwe aandelen nemen mits toestemming van de Raad van Bestuur.

De inbreng verbonden aan de verhoging die wordt geboekt op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal kan

door de aandeelhouders overeenkomstig deze statuten niet gedeeltelijk worden teruggenomen.

c) Vermindering van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal vermindert telkens een vennoot uitgesloten wordt of uittreedt.

De terugbetaling ingevolge de hiervoor omschreven verrichtingen mag niet worden aangerekend op het vast

gedeelte van het kapitaal.

5.4. Buiten de aandelen die werkelijke inbrengen vertegenwoordigen, kan de vennootschap géén andere

effecten uitgeven, welke maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Onder voorbehoud van de bepalingen ter zake in het Wetboek van vennootschappen mag de vennootschap

ook geen eigen aandelen nemen.

De Raad van Bestuur kan wel obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en

waarvan het de bijzonderheden bepaalt.

ARTIKEL 6: Storting op aandelen.

a) Door het nemen van een aandeel bij de oprichting of later gaat de vennoot de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag ervan te storten.

Elk aandeel dat wordt geplaatst moet worden volstort wanneer de vennootschap en of de wet dat vereist. Elke storting wordt in het aandelenregister aangetekend met vermelding van de datum van betaling.

De vennoot die nalaat, binnen de maand de opgevraagde/beloofde storting te verrichten is een nalatigheidsintrest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke rentevoet, vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

De Raad van Bestuur kan een maand nadat een tweede betalingsbericht per aangetekende brief is verzonden en zonder gevolg gebleven is, de vennoot uitsluiten onverminderd het recht voor de vennootschap het schuldig gebleven saldo gerechtelijk in te vorderen en onverminderd de aanspraken van de vennootschap op vergoeding van de effectief geleden schade.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de gevraagde/beloofde stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort tot de eisbare en ingevorderde stortingen gedaan zijn.

b) De vennoten kunnen de op hun aandelen gestorte gelden niet gedeeltelijk terugnemen. ARTIKEL 7: Vennoten  Aandeelbewijs.

a) De vennoten zijn de oprichters aangewezen in de oprichtingsakte alsmede al degenen die later toetreden en daartoe één of meer aandelen nemen. Er moeten er tenminste drie zijn.

b) De aandelen luiden op naam en worden aangetekend in een aandelenregister, waarvan elke vennoot

inzage kan nemen, en dat wordt gehouden op de zetel.

Hei bevat volgende vermeldingen:

1. de naam, voornamen en de woonplaats van elke vennoot;

2. het aantal aandelen dat elke vennoot bezit, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen en de terugbetalingen, met opgave en hun datum;

3. de overgangen en overdrachten van aandelen, met hun datum;

4. de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting van elke vennoot;

5. de gedane stortingen;

6. de opgave van de bedragen die voor de uittreding worden aangewend.

De inschrijving in bedoeld register geldt als bewijs van eigendom van het aandeel.

De Raad van Bestuur wordt gelast met de inschrijvingen. De inschrijvingen geschieden op grond van documenten met bewijskracht die gedagtekend en ondertekend zijn en gebeurt in volgorde van datum van voorlegging van deze stukken.

Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister, wordt door de Raad van Bestuur aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een voignummer toegekend.

De aantekening in het aandelenregister met betrekking tot de gestorte bedragen geldt ais kwijting ingeval ze ondertekend is door de vennoot, respectievelijk door de vertegenwoordiger(s) van de vennootschap.

Iedere vennoot verbindt zich elke adreswijziging onverwijld mee te delen aan de Raad van Bestuur van de vennootschap die deze verandering aantekent in het aandelenregister en die alle kennisgevingen aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennoten op geldige wijze kan verrichten door toezending ervan naar het adres als opgegeven in het aandelenregister.

Een vennoot die in het buitenland verblijft moet een adres in België opgeven waar hij kan worden betekend, en dit laten aantekenen in het aandelenregister. Zo niet kan elke vennoot steeds geldig worden betekend op de zetel van de vennootschap.

c) Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de Raad van

Bestuur de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is aangewezen.

ARTIKEL 8: Aansprakelijkheid van de vennoten.

De aansprakelijkheid van de vennoten voor de schulden van de vennootschap is beperkt tot het bedrag van hun respectievelijke inbrengen. Onder de vennoten bestaat er geen hoofdelijkheid, noch ondeelbaarheid. Zij zijn slechts beperkt aansprakelijk.

De vennoot die is uitgesloten of uitgetreden blijft gedurende vijf jaar te rekenen vanaf deze gebeurtenis, behalve wanneer de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, binnen de grenzen van zijn verbintenis als vennoot, persoonlijk instaan voor alle verbintenissen van de vennootschap aangegaan vóór het einde van het jaar waarin zijn uitsluiting of uittreding zich heeft voorgedaan.

ARTIKEL 9: Concurrentieverbod.

Door zijn toetreding tot de vennootschap verbindt de vennoot zich jegens de vennootschap tijdens zijn lidmaatschap, en, na het eind daarvan, zowel door uittreding of uitsluiting, gedurende een periode van vijf jaar zich te zullen onthouden van enige werkzaamheid die aan de vennootschap cliënteel zou kunnen onttrekken.

ARTIKEL 10: Toetreding van nieuwe vennoten.

a) Om als vennoot in te treden in de vennootschap moet de kandidaat aan de hiemavolgende voorwaarden of vereisten voldoen:

- aangenomen worden door de Raad van Bestuur;

- zich daartoe vrijwillig kandidaat hebben gesteld door middel van een schriftelijke aanvraag gericht aan de Raad van Bestuur met vermelding van naam, voornaam, woonplaats en beroepsactiviteit of alle andere nuttige gegevens welke identificatie mogelijk maken;

- in bedoelde aanvraag melding te maken en opgave te doen van alle actuele of lopende mandaten, hoedanigheden, activiteiten, of handelingen, in de meest ruime zin, welke potentieel of eventueel een concur-

rerende positie of een belangenconflict, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, met de vennootschap of één van haar dochterondernemingen kan veroorzaken;

- uitdrukkelijk dienen te verklaren dat er in zijnen hoofde geen enkele actuele of lopende mandaten, hoedanigheden, activiteiten of handelingen, in de meest ruime zin, voorhanden of bestaande zijn, welke potentieel of eventueel een concurrerende positie of een belangenconflict, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, met de vennootschap of één van haar dochterondernemingen kan veroorzaken, en waarvan géén melding of opgave in bedoelde aanvraag werd gedaan;

- géén enkele kandidaat kan als vennoot worden weerhouden indien in zijnen hoofde, in welke hoedanigheid ook, een actueel of duurzaam, rechtstreeks of onrechtstreeks belangenconflict met de vennootschap of één van haar dochterondernemingen bestaat;

b) Het lidmaatschap wordt verkregen door het nemen van aandelen tegen de voorwaarden vastgesteld door de Raad van Bestuur. De aanvaarding impliceert dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de interne, huishoudelijke reglementen.

Bovendien is elke aanvaarde kandidaat - alsdan vennoot - verplicht er zich toe te verbinden onmiddellijk en onverwijld te melden aan de Raad van Bestuur indien in zijnen hoofde, in welke hoedanigheid ook, een duurzaam, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangenconflict ontstaat met de vennootschap of met één van haar dochterondernemingen.

d) De Raad van Bestuur is exclusief bevoegd om de gedane aanvragen te behandelen en oordeelt soeverein. De Raad van Bestuur betekent zijn beslissing aan de betrokken kandidaat. Wordt de aanvaarding geweigerd dan hoeft de Raad van Bestuur zijn beslissing niet te verantwoorden, noch te motiveren.

ARTIKEL 11: Uittreding van vennoten.

a) De vennoten kunnen uittreden voor zover dit niet tot gevolg heeft dat het maatschappelijk kapitaal wordt verminderd tot een bedrag dat kleiner is dan het vast gedeelte van het kapitaal vastgesteld in de statuten of dal het aantal vennoten tot minder dan drie wordt herleid.

De Raad van Bestuur mag de uittreding weigeren zolang de vennoot bijzondere verplichtingen heeft tegenover de vennootschap.

De vennoten hebben niet het recht te verzoeken om de gedeeltelijke terugneming van hun aandelen.

b) De uittreding geschiedt door schriftelijke kennisgeving bij aangetekende brief aan de Raad van Bestuur, gedaan in de eerste zes maanden van het boekjaar.

Een verklaring van uittreding gedaan na het verstrijken van die termijn heeft eerst gevolg in het daaropvolgende boekjaar.

De uittreding blijkt uit de vermelding daarvan op het certificaat van de vennoot en in het aandelenregister, naast zijn naam. Die vermeldingen worden gedagtekend en ondertekend door de Raad van Bestuur.

Weigert de Raad van Bestuur de uittreding vast te stellen, zoals hiervoor bepaald, dan kan de uittredende vennoot zijn opzegging neerleggen ter griffie van het vredegerecht van de zetel van de vennootschap. De griffier maakt daarvan een proces-verbaal op en geeft er aan de vennootschap kennis van bij aangetekende brief, te verzenden binnen de vierentwintig uur. In voorkomend geval geldt de uittreding vanaf de dag volgend op het verzenden van het aangetekend schrijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

c) De vennoot die op rechtmatige wijze uittreedt, heeft recht op een scheidingsaandeel, zoals verder

bepaald.

ARTIKEL 12: Uitsluiting van vennoten.

a) Iedere vennoot kan om een gegronde reden, onder meer om het feit niet meer de voorwaarden van de aanvaarding te vervullen, of om een andere hierna vermelde oorzaak worden uitgesloten.

b) De volgende redenen wettigen de uitsluiting:

1. Persoonlijke ethiek.

- dronkenschap en/of intoxicatie op het werk en/of in uitoefening van functie;

- plichtsverzuim;

- herhaalde weigering de opgedragen taken uit te voeren;

- grove nalatigheid of grote fout bij de uitvoering van de opgedragen taken;

- zware professionele fouten;

- activiteiten die de vennootschap schaden, zoals het niet respecteren van het concurrentieverbod;

- belangrijke belangenconflicten;

- weigering de besluiten van de algemene vergadering of van de Raad van Bestuur na te leven;

- niet naleving van de verbintenissen aangegaan tegenover de vennootschap

krachtens de wet, de statuten of bijzondere overeenkomsten.

2. Financiële verplichtingen

- niet volstorten op geplaatste aandelen.

3. Persoonlijke prestatieniveau

- het niet behalen van de door de Raad van Bestuur vastgestelde doelstellingen gedurende twee

opeenvolgende jaren.

c) De Raad van Bestuur dient in haar voorstel tot uitsluiting opgave te doen van de oorzaak of de redenen ervan. De Raad van Bestuur betekent, binnen de vijftien dagen en door middel van een aangetekende brief, het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting aan de betrokken vennoot.

De vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan de Raad van Bestuur, binnen één maand nadat het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting hem is toegezonden. Indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot worden gehoord.

Na bedoelde termijn van één maand, of in voorkomend geval na kennisname van de schriftelijke opmerkingen van de betrokken vennoot en/of nadat deze werd gehoord, beslist de Raad van Bestuur over de uitsluiting met gewone meerderheid. Elk besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een ondertekend procesverbaal dat met redenen moet omkleed zijn en de feiten vermeldt waarop de uitsluiting is gebaseerd.

d) Het proces-verbaal tot uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister en binnen vijftien dagen wordt een eensluidend afschrift ervan toegezonden bij aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot.

ARTIKEL 13: "NIHIL

ARTIKEL 14: Overdracht van aandelen.

a) De aandelen kunnen aan vennoten worden overgedragen aan de voorwaarden vastgesteld door de Raad van Bestuur.

b) De aandelen kunnen aan derden worden overgedragen, indien zij voldoen aan de voorwaarden voor de toetreding van nieuwe vennoten.

c) De overdracht geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van

inschrijving in het aandelenregister.

ARTIKEL 15: Overlijden van een vennoot.

a) In geval van overlijden van een vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden.

De erfgenamen kunnen de vereffening niet vorderen maar hebben recht op de waarde van het scheidingsaandeel van hun rechtsvoorganger in de vennootschap. De uitbetaling hiervan dient te geschieden uiterlijk binnen de twee jaar na overlijden, met een interestvergoeding. Indien de erfgenaam reeds vennoot was voor het overlijden verkrijgt hij de aandelen van zijn rechtsvoorganger.

b) De overgang geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

ARTIKEL 16: Scheidingsaandeel.

Een volgens de wet of deze statuten uittredende of uitgesloten vennoot, dan wel de erfgenamen of schuldeisers van een vennoot, hebben recht op een scheidingsaandeel waarvan de waarde jaarlijks door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Bij gebreke aan vaststelling door de algemene vergadering zal de economische waarde van het scheidingsaandeel worden vastgesteld door een deskundige die daartoe wordt aangesteld in onderling overleg op basis van de substantiële waarde en de rendementswaarde van de betrokken aandelen.De uittredende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap géén enkel ander recht laten gelden.

Het scheidingsaandeel is opeisbaar en de betaling zal geschieden in geld, uiterlijk binnen de zes maanden te rekenen vanaf de goedkeuring van de jaarrekening.

Geen uitkering van een scheidingsaandeel kan gedaan worden indien als gevolg daarvan het netto-actief van de vennootschap zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal vermeerderd met de wettelijke en onbeschikbare reserves. Het scheidingsaandeel is opeisbaar na verloop van zes maanden te rekenen van de goedkeuring van de jaarrekening. De algemene vergadering kan de Raad van Bestuur toestaan deze betaling eerder te doen.

TITEL III. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 17: Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit drie bestuurders. Zij worden

benoemd door een bijzondere algemene vergadering.

Binnen veertien dagen na hun benoeming of ambtsbeëindiging moet de Raad van Bestuur een door haar

ondertekend uittreksel neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 18: Vergadering van de Raad van Bestuur.

a) De Raad van Bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter. Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de Raad voorgezeten door de oudste bestuurder.

b) De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten.

c) De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen vijftien dagen na een daartoe strekkend verzoek van drie bestuurders.

d) De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

e) De oproepingsbrief tot de vergadering van de Raad van Bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden bij brief, telegram, telefax of e-mail.

De oproepingsbrief bevat de agenda dat nooit een punt genaamd "varia", "diverse" of "allerlei" kan bevatten. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

f) De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke bestuurder kan bij brief, telegram, telefax of e-mail een andere bestuurder afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de Raad van Bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dat geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn. Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan één andere bestuurder vertegenwoordigen.

g) Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de naamloze vennootschap, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de Raad van Bestuur een besluit neemt. Tevens moet de betrokken bestuurder, in geval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, die commissaris(sen) van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Zijn verklaring, alsook de eventuele rechtvaardigingsgrond(en) betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de Raad van Bestuur die de beslissing moet nemen.

De betrokken bestuurder mag niet deelnemen aan deze beraadslaging, noch aan de stemming.

h) Wanneer de Raad van Bestuur niet in getal is, worden de leden bij aangetekend schrijven toi een nieuwe zitting opgeroepen. Op deze zitting kan geldig beslist worden, wat ook het aantal aanwezigen is. Dergelijke Raad van Bestuur kan echter maar handelen over de zaken die reeds op de vorige agenda stonden.

i) Met een besluit van de Raad van Bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

j) Van de besluiten van de Raad van Bestuur worden notulen gehouden, die worden ingeschreven in een

bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de Raad.

ARTIKEL 19: Stemkracht - Besluitvorming.

Elke bestuurder heeft één stem..

Tenzij anders bepaald in deze statuten worden de besluiten van de Raad van Bestuur genomen bij gewone

meerderheid van de gewogen stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

ARTIKEL 20: Bevoegdheden.

De Raad van Bestuur is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wei of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de

verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de

bestuurders bestuurstaken onder elkaar verdelen.

ARTIKEL 21: Omvang van de externe vertegenwoordigingsmacht.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

ARTIKEL 22: Tantièmes.

De algemene vergadering kan desgevallend beslissen tantièmes toe te kennen.

ARTIKEL 23: Verantwoordelijkheid van de bestuurders

De bestuurders zijn overeenkomstig het gemeen recht aansprakelijk voor de vervulling van de hen

opgedragen taak en voor de tekortkomingen in hun bestuur.

TITEL IV. CONTROLE.

ARTIKEL 24: Benoeming van één of meer commissarissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen, de wetgeving inzake de comptabiliteit van ondernemingen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, kan aan één of meer commissarissen worden opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris. Een uittreksel van de akten betreffende de benoeming en de ambtsbeëindiging van de commissarissen wordt door toedoen van Raad van Bestuur neergelegd en bekendgemaakt volgens het Wetboek van vennootschappen.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 25: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

a) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar door of namens de voorzitter van de raad van bestuur worden bijeengeroepen op de derde donderdag van november om te beslissen over de volgende punten:

1) goedkeuring jaarverslag van de Raad van Bestuur;

2) goedkeuring van de balans- en resultatenrekening;

3) bestemming van het boekhoudkundig resultaat;

4) décharge aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat.

Over andere agendapunten moet steeds in een bijzondere of buitengewone algemene vergadering

beraadslaagd en besloten worden.

b) Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die niet tot de bevoegdheid van de algemene of buitengewone algemene vergadering behoort.

c) Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d) De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats

in België, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 26: Bijeenroeping.

a) De Raad van Bestuur kan zowel de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere

of een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen.

Zij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag om te beraadslagen en te

besluiten over de agendapunten zoals opgenomen in deze statuten.

In zelfde oproeping zal tevens het aanvangsuur dienen te worden vermeld.

De Raad van Bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer

vennoten die beschikken over één/vijfde van het aantal stemmen het vragen.

b) De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agendapunten

De oproepingen worden gedaan door middel van een aangetekende brief ten

minste vijftien dagen voor de vergadering.

c) Vijftien dagen vôôr de algemene vergadering verzendt de Raad van Bestuur aan de vennoten, die erom

verzoeken, onverwijld en kosteloos een afschrift van de eventuele stukken.

ARTIKEL 27: Formaliteiten om tot de vergadering toegelaten te worden - Vertegenwoordiging van vennoten

a) Om tot de vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten of hun gevolmachtigde kennis geven van hun voornemen deel te nemen aan de vergadering bij brief, telegram, telefax of e-mail te richten aan de vennootschap.

b) Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen. Deze schriftelijke volmacht kan bij brief, telegram, telefax of email worden gegeven.

ARTIKEL 28: Aandelen in onverdeeldheid  vruchtgebruik  echtgenoten.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Indien aandelen bezwaard zijn met een vruchtgebruik, is het de vruchtgebruiker die het stemrecht uitoefent op alle algemene vergaderingen, behoudens verzet van de blote eigenaar ingeval van misbruik van het stemrecht door de vruchtgebruiker of tenzij andersluidende overeenkomst.

Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en er tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter volgens artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één van beide echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

ARTIKEL 29: Verloop van de vergadering.

a) Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid, door de oudste bestuurder. De voorzitter wijst een secretaris aan, die tevens aandeelhouder behoeft te zijn, alsmede een vennoot die als stemopnemer optreedt.

b) De bestuurders, en de commissaris(sen) nemen aan de algemene vergadering deel. De bestuurders geven antwoord op vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien de algemene vergadering dient te beraadslagen op grond van een verslag dat door de commissaris(sen) werd opgemaakt, geeft (geven) deze laatste(n) antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht op de algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

c) De vergadering stelt vast dat zij regelmatig is bijeengeroepen.

d) De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingtechniek.

e) De Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening een enkele maal drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Alle vennoten, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of door gevolmachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen.

f) De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen. De Raad van Bestuur en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende aile punten van de aangekondigde agenda. Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle vennoten aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

ARTIKEL 30: Stemrecht  Stemkracht.

Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering; zij hebben ieder één stem per aandeel. ARTIKEL 31: Besluitvorming.

a) De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze indien

het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten over de helft van de stemrechten beschikken.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone

meerderheid van de stemmen.

Is het genoemde aanwezigheidsquorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig.

De tweede vergadering beraadslaagt op geldige wijze ongeacht het aantal van de aanwezige of

vertegenwoordigde vennoten en de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen.

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere

algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het

voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b) De buitengewone algemene vergadering kan alleen rechtsgeldig over een wijziging in de statuten beraadslagen en besluiten wanneer het onderwerp van de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk is aangegeven in de oproepingsbrief en wanneer degenen die aan de vergadering deelnemen ten minste over de helft van de stemrechten beschikken.

Is het genoemde aanwezigheidsquorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig.

De tweede vergadering beraadslaagt op geldige wijze ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen.

Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

TITEL VI. REKENING EN REKENSCHAP - BEPALING EN BESTEMMING VAN DE WINST - OPENBAARMAKING VAN DE JAARSTUKKEN.

ARTIKEL 32: Boekjaar - Inventaris en jaarrekening.

a) Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van de Wet.

b) De bestuurders maken elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de waarderingsregels die door de Raad van Bestuur zijn vastgesteld.

c) Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maken de bestuurders de jaarrekening op.

d) De bestuurders stellen bovendien een jaarverslag op conform de bepalingen opgenomen in het Wetboek van vennootschappen.

Indien een commissaris benoemd is in de vennootschap, worden hem de jaarrekening en het jaarverslag door de bestuurders overhandigd ten minste één maand voor de jaarvergadering. Deze commissaris maakt het door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven controleverslag op.

e) Voor de jaarvergadering wordt aan de vennoten met de oproeping een exemplaar gezonden van de

jaarrekening en van het jaarverslag en van het eventueel controleverslag van de commissaris.

ARTIKEL 33: Wettelijke reserve - Scheidingsreserve.

a) Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

b) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vast

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal-bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

c) De betaling wordt gedaan op het tijdstip en op de wijze bepaald door de Raad van Bestuur binnen één jaar na de algemene vergadering die tot uitkering heeft besloten.

ARTIKEL 34: Kwijting aan de bestuurders en de commissarissen.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

ARTIKEL 35: Openbaarmaking van de jaarrekening en van het jaarverslag.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van Raad van Bestuur op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd in twee exemplaren, op de wijze bepaald in het Wetboek van vennootschappen en volgens de voorschriften van artikel 6 van het Koninklijk Besluit van zeven augustus negentienhonderd drieënzeventig. Tegelijk daarmee worden de andere stukken voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen neergelegd.

TITEL VII. ONTBINDING EN VEREFFENING.

ARTIKEL 36: Ontbinding  Vereffenaars.

a) Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

b) Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders zo beslissen.

c) De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt volgens het Wetboek van vennootschappen

d) Elk jaar maken de vereffenaars een inventaris op alsmede de jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding.

e) De vereffenaars dragen zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers.

Zij verdelen onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen

hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

f) Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt volgens het Wetboek van vennootschappen.

TITEL VIII. ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 37. Keuze van woonplaats.

De bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

ARTIKEL 38. Verval van vorderingen.

Alle rechten en vorderingen inzake de vennootschap tegen de vennootschap, van uitgetreden of uitgesloten vennoten, van rechtsopvolgers van overleden vennoten vervallen door verloop van twee jaar te rekenen van de dag waarop hun lidmaatschap of dat van hun rechtsvoorganger geëindigd is.

ARTIKEL 39. Geschillen - Bevoegde rechtbank.

De rechtbank van koophandel van het gebied waarin de vennootschap haar zetel heeft is uitsluitend bevoegd om kennis te nemen van de geschillen terzake van de vennootschap tussen bestuurders, tussen bestuurders en vennoten, tussen commissarissen, tussen commissarissen en bestuurders of vennoten, tussen vereffenaars of tussen vereffenaars en vennoten, tussen vennoten, bestuurders of vereffenaars en bedrijfsrevisoren.

ARTIKEL 40. Voor alle punten niet uitdrukkelijk in deze voorzien wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

III. Tijdelijke bepalingen  Benoemingen

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

3. Benoemingen van bestuurders.

Met eenparigheid van stemmen worden als eerste bestuurders benoemd voor de duurtijd van zes (6) jaar:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dedicated Solutions, met maatschappelijke zetel te 2070 Burcht, Kapelstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0893.910.329, waarvoor wordt aangeduid als vast vertegenwoordiger, haar zaakvoerder, de heer Roel Chanta, voornoemd, die het mandaat aanvaardt.

- De starters besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CIT Solutions, met maatschappelijke zetel te 2940 Stabroek, Kannunik Van Tichelenlaan 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0828.532.329, waarvoor wordt aangeduid als vast vertegenwoordiger , haar zaakvoerder, de heer Kenny Comelissen voornoemd, die het mandaat aanvaardt.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Resilient.be, met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Boonzakstraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0831.014.638,

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad

waarvoor wordt aangeduid als vast vertegenwoordiger , haar zaakvoerder, de heer David Stroobants voornoemd, die het mandaat aanvaardt.

Allen hier aanwezig of vertegenwoordigd en welke bevestigen dat de uitoefening van hun functie hun niet verboden is inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren het toegewezen mandaat te aanvaarden. Zij verklaren verder dat in hunnen hoofde, in welke hoedanigheid ook, géén actueel of duurzaam, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangenconflict met deze vennootschap of één van haar dochterondernemingen bestaat.

Elke van de hiervoor genoemde bestuurders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als voorzegd, verklaart uitdrukkelijk zich er bij deze toe te verbinden onmiddellijk zijn ontslag aan te bieden zodra in zijnen hoofde, in : welke hoedanigheid ook, een duurzaam, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangenconflict ontstaat met deze "

vennootschap of één van haar dochterondernemingen. "

RAAD VAN BESTUUR

De hiervoor benoemde bestuurders, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals gezegd, in raad bijeengekomen, besluiten met éénparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van vennootschappen, tot gedelegeerd bestuurders te benoemen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dedicated Solutions, de starters besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CIT Solutions en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Resilient.be, allen voornoemd.

COMMISSARIS

De vergadering beslist dat zij op dit ogenblik nog niet verplicht is om een commissaris aan te duiden. BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, Accountants en Belastingconsulenten, om in zijn naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor latere eventuele wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen; evenals voor het bekomen van de inschrijving bij de Administratie der Belasting over Toegevoegde Waarde en andere licenties en vergunningen; daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is " voor het bekomen van bovenvermeld doel.

SLOTBEPALINGEN.

1. De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gedaan van artikel 1422 van het Burgerlijk

Wetboek, betreffende handelingen verricht door een echtgenoot. "

2. Overname van verbintenissen

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarden van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing " van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichters en/of bestuurder(s) voor haar rekening hebben gesteld.

3. Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

4. Gelet op de omvang van de vennootschap en de te verwachten ontwikkeling in de nabije toekomst besluit de algemene vergadering thans geen commissarissen aan te duiden

5. De maatschappelijke zetel wordt thans gevestigd te Boonzakstraat 31, 3200 Gelrode Voor ontledend uittreksel, (g et) notaris Dirk Stoop

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
KENZE

Adresse
BOONZAKSTRAAT 31 3200 GELRODE

Code postal : 3200
Localité : Gelrode
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande