KEUKEN & DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEUKEN & DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.586.772

Publication

30/09/2014
ÿþP-DriRk

MOdPDFI1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ne elegeontvangen op

*14177594*

Ondememingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) : Rechtsvorm:

10

11

19 SEP. 2014

ter griffie van qrederiandstalige VileWe-$P6 mgw r)mnrs'am-idél Brussel

II

0461.586.772

KEUKEN EN DESIGN

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Triiffeii. - bir ha Irae& StaaisTed":3070721114 - Annexes du IVIonlieur beige Zetel: Assesteenweg 236, 1740 Ternat, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Neerlegging fusievoorstel

Tekst:

Neerlegging van volgend fusievoorstel van 13 augustus 2014 van Vademo NV en Keuken en Design BVBA.

De zaakvoerder van Keuken en Design BVBA, zijnde Vademo NV, vast vertegenwoordigd door Van Der Cruys Jo, stelt vast dat:

de Naamloze Vennootschap "Vademo", met zetel te Terne, Assesteenweg 240, met ondernemingsnummer 0442,711.364, opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 16/04/1987, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 04/01/1991 onder nummer 910104-86, waarvan de statuten het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op 28/04/2009, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12/05/2009 onder nummer 0066659 ; houdster is van aile aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Keuken Design en een fusie vooropstelt en derhalve onderworpen is aan de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen..

De vennootschap die wordt overgenomen is:

de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Keuken en Design" met zetel te Temat, Assesteenweg 236, met ondernemingsnummer 0461.586.772, opgericht bij akte verleden voor notaris Yves De Ruyver te Liedekerke op 23/09/1997, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad van 14/10/1997 onder nummer 306, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden

voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op 11/01/2002, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 08/02/2002 onder nummer 20020208-189.

De bestuursorganen van beide vennootschappen verklaren aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel te zullen voorleggen waarbij het gehele vermogen - zowel aile rechten en plichten - van de BVBA Keuken en Design overgaat naar de NV Vademo

Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven gezien de NV Vademo eigenares is van alle aandelen van de BVBA Keuken en Design.

Het maatschappelijke doel van elk van de vennootschappen is als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Red° Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notarrs, Fletervan de perso(b)den)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

WU% 13 - vervolg

VoOr-behoUden

aan tiet

Belgisch Staatsblad

Mod POF 11,1

Keuken en Design BVBA

Artikel 3 van de statuten

De vennootschap heeft tot doe!:

De aankoop, de verkoop, de in- en uitvoer, de plaatsing, de vervaardiging van keukenmeubelen en toebehoren, alsook van elektro-apparaten dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap voert ook het onderhoud en het herstellen van keukenmeubelen, toebehoren en electro-toestellen uit. De deelneming, onder geler welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fu sic, de opslorping en de controle van ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, en het verlenen daaraan van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

In het algemeen, alle commerciële, Industriële en financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatiefwerd opgesomd.

Vademo NV

Artikel 3 van de statuten:

De vennootschap heeft tot doel:

"Het beheer van roerende en onroerende goederen (patrimoniumvennootschap) alsmede de aankoop van zelfde goederen. Zij kan ondermeer onroerende goederen laten bouwen, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen in het kader van het oordeelkundig beheer van het patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen vervreemden met het oog op

wederbelegging. Zij mag beschikbare goederen beleggen in roerende goederen en waarden. De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als agent of als vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag eveneens in vennootschappen en/ofverenigingen, bestuursmandaten uitvoeren. Zij kan tevens optreden als vereffenaar van andere

vennootschappen. Zij zal de activiteiten van vastgoedhandelaar niet mogen uitoefenen, Deze opsomming is niet beperkend.

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken ofuit te breiden. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving ofop gelijk welke wijze ook, mogen deelnemen aan ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig ofbijho rend doel nastreven of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen. Het zich borg stellen en/of aval verlenen ten voordele van derden.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens de voorzien procedure van het Wetboek van Vennootschappen."

Er worden door de overnemende vennootschap geen rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt in het kader van de fusie geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Gedaan te Ternat op 13 augustus 2014

Vaderno NV, zaakvoerder,

vast vertegenwoordigd door

Van Der Cruys Jo.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

16/12/2013 : BL618777
22/12/2014 : BL618777
06/01/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vandatak, cd/ontvanenn 00

2 3 DEC. 2011i

P, IOdaria:nG;4t%alfg::

Voor- uhII 11*1111111°111l11111!III III

behoudei

aan Flet

Belgisch

Staatsbla



Ondernemingsnr : 0461.586.772

Benaming (voluit) : Keuken & Design

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Assesteenweg 236 -1742 Sint-Katherina-Lombeek (Ternat)

Onderwerp(en) akte : fusie

Statutenwiiziging

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op twaalf december tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEUKEN EN DESIGN" met maatschappelijke zetel te Ternat, Assesteenweg 236, besloten heeft:

1. het fusievoorstel van dertien augustus tweeduizend veertien goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op negentien september tweeduizend veertien en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig september daarna onder nummer 20140930/0177594 voor deze overgenomen vennootschap en onder nummer 20140930/0177595 voor de nagemelde overnemende vennootschap

2. overeenkomstig het fusievoorstel tot de ontbinding, zonder vereffening, van de vennootschap, en tot fusie met de vennootschap «VADEMO», met zetel te Ternat, Assesteenweg 236, overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap «KEUKEN EN DESIGN», niets uitgezonderd noch voorbehouden, en zoals blijkt uit de stand van activa en passiva afgesloten per datum van dertig juni tweeduizend veertien,

Alle handelingen verricht sinds deze datum door de overgenomen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergaderingen der vennoten van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de fusie, vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap. Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het, Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de opgeslorpte vennootschap behoren aan de overnemende vennootschap.

3. om de jaarrekening van deze overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Keuken en Design" voor de tijdspanne tussen dertig juni tweeduizend veertien en heden te laten opstellen door de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "Vaderco". Bij beslissing van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "Vadamo" op tien december tweeduizend veertien, overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen, werd goedgekeurd kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "Keuken en Design",

4. alle bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerder van de vennootschap «KEUKEN EN DESIGN», te weten de naamloze vennootschap "VADEMO", voornoemd, vertegenwoordigd door de heer VAN DER CRUYS Jo Dominique, wonende te Ternat, Sint-Katherinastraat 19, nationaal nummer 730210-267-10 teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van dertig juni tweeduizend veertien in de boeken van de overnemende vennootschap.

In het kader van deze overdracht door fusie, is de zaakvoerder hiervoor aangeduid ook nog gemachtigd om:

de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in gevat van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zuilen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Venvnrrr

 alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn in het handelsregister en bij de B.T.W.;

 onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun

bevoegdheid af te vaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

De onderhavige fusie heeft plaats onder het voordeel van de artikelen 117 en 120, laatste lid, van het

Wetboek der Registratierechten, 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en 11 en 18, § 3, van het

Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

5. de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met het voorgaande

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit

uittreksel. P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1. uitgifte van de akte statutenwijziging

2. gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoeod de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

11/12/2012 : BL618777
20/02/2012 : BL618777
16/01/2012 : BL618777
04/11/2011 : BL618777
22/12/2010 : BL618777
25/01/2010 : BL618777
23/12/2008 : BL618777
17/12/2007 : BL618777
22/12/2006 : BL618777
29/12/2005 : BL618777
21/12/2004 : BL618777
12/12/2003 : BL618777
03/01/2003 : BL618777
22/12/1999 : BL618777
14/10/1997 : BL618777

Coordonnées
KEUKEN & DESIGN

Adresse
ASSESTEENWEG 236 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande