KEVLAER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEVLAER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.995.772

Publication

25/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

21-11-2014

Griffie

*14311216*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567995772

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

KEVLAER

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 21 november 2014, vóór registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

1). De heer LAEREMANS André Martin Julius, RR 59.01.18-423.89, geboren te Berchem (Ant.) op 18 januari 1959, wonende te 2830 Willebroek, Westvaartdijk 22 bus 1, echtgenoot van mevrouw Verkoelen Gerda.

2). De heer DE VLEESCHOUWER Kevin, ongehuwd, geboren te Gent op 12 november 1978, RR

78.11.12-077.17, wonende te 1910 Kampenhout, Oudenhuisbaan 1 B.

2.a) Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : KEVLAER

3. Zetel : 1785 Merchtem, Lindestraat 114

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van advies op het vlak van successieplanning, inkomensplanning, vastgoedplanning, pensioenplanning en asset planning. Daarnaast heeft de vennootschap tot doel het afsluiten van verzekeringen.

Het doel wordt uitgeoefend door de vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van die aard zijn om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van die aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. Zo wordt de vennootschap uitdrukkelijk toegestaan om organisatorische functies uit te oefenen, die verband houden met het doel.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.. De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan te kunnen bevorderen met respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit alles in de meest ruime zin.

5. Duur :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal :

18.600 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde die ieder 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volledig gestort zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door ING.

7. Boekjaar :

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lindestraat 114 1785 Merchtem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Begint op 1 oktober en eindigt 30 september van het volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 30 september 2016.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo :

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde donderdag van de maand maart om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2017. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een gewone niet statutair zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet statutaire zaakvoerders worden benoemd voor een periode van zes (6) jaar:

I. Laeremans Beheer BVBA met maatschappelijke zetel Westvaartdijk 22 te B-2830 Willebroek en alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vast vertegenwoordiger dhr. André Laeremans, voornoemd.

en

II. Finance 4 you BVBA met maatschappelijke zetel Oudenhuisbaan 1b te B-1910 Kampenhout en alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vast vertegenwoordiger dhr. Kevin de Vleeschouwer, voornoemd.

Zij zijn bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan mevrouw Cathy Trompet en de heer Zwaenepoel Alain, bij AZas bvba, met zetel te 2930 Brasschaat, Kenislei 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte

Coordonnées
KEVLAER

Adresse
LINDESTRAAT 114 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande