KEYHOF

Association sans but lucratif


Dénomination : KEYHOF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 476.037.792

Publication

04/11/2014
ÿþ ~'~~sya..." " r.-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

4202064* 111111

NEERGELEGD

2 4 OKT. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel aileiçeuven.

Benaming : Keyhof

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stroobantsstraat 79

3040 Huldenberg

Ondernemingsnr : 0476.037.792

Voorwerp akte : GEZAMENLIJK VOORSTEL VAN INBRENG OM NIET van algemeenheden (artikel 58 VZW-wet juncto artikel 770 Wetboek van vennootschappen) - Voorstel gezamenlijk opgesteld door de Inbrengende Verenigingen en de Verkrijgende Vereniging - (Inbrengende Vereniging)

Neerlegging van het gezamenlijk voorstel van inbreng om niet met VZW "Woon- en zorgcentrum De Wingerd", VZW "Bellarmino", VZW "Ter Meeren, rust- en verzorgingstehuis" en VZW "Keyhof' als Inbrengende; Verenigingen en de VZW "Woonzorgnet Dijleland" als Verkrijgende Vereniging.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte verleden voor het ambt van notaris Peter Van Melkebeke op 20.10.2014, uittreksels (5) uit de notulen van de raad van bestuur van elke Vereniging telkens gehouden op 16.10.2014 ).

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vertneldert Recta Na,ni en hc;criartqhein pari " : e instrumr nte'hndc notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoega ,1e rç;rk;t.spersoan ton aanzien van derdirt t,=, vertegenwoordigen

Versa Naarn en r Item.an,rO

14/11/2014
ÿþ MOD 2.2

I"I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

fl11111~mu~~u~~~unu~

1 7709*

NEERGELEGD

0 4 NOV, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te LeuverGriffie

Ondernemingsnr : 0476.037.792

Benaming

(voluit) : Keyhof

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Stroobantsstraat 79, 3040 Huldenberg

Onderwerp akte : wijziging statuten

Ingevolge beslissing van de Algemene Vergadering d.d.12/04//2011

TITEL I : naam  zetel  duur

Artikel 1

De vereniging draagt als naam : V.Z.W. "Keyhof. Het is een vereniging zonder winstoogmerk, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 3040 Huldenberg, Stroobantsstraat 79, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Artikel 3

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden. Zij heeft geen enkel winstoogmerk en de voordelen die zullen verkregen woorden, zullen aangewend worden om het doel te verwezenlijken.

De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

TITEL. il : doel en middelen

Artikel 4

De vereniging heeft een religieus, sociaal-maatschappelijk en cultureel karakter.

Ze heeft tot doel het oprichten en beheren, in de breedste zin van het woord, van voorzieningen en diensten voor ouderenzorg en hulpbehoevenden, het bijstaan en ondersteunen van minderbedeelden en behoeftigen in de ruimst mogelijke zin.

Zij zal alle roerende en onroerende goederen die tot de verwezenlijking van haar doel nodig zijn:

mogen, bezitten en verwerven, hetzij in vruchtgebruik, hetzij in eigendom, mogen ter beschikking stellen en in gebruik geven, al dan niet tegen vergoeding, en in de meest uitgebreide zin alles mogen ondernemen om haar doelstelling te bevorderen en te verwezenlijken.

De vereniging kan één of meer uitbatingszetels tellen waar haar activiteiten worden uitgeoefend.

De werking van de vereniging is gebaseerd op christelijke inspiratie en op de doelstelling en spiritualiteit van de zusters Annonciaden van Huldenberg.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL III : leden

Artikel 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie bedragen.

Nieuwe leden worden door de Raad van bestuur voorgesteld uit de kandidaten die worden voorgedragen door de Raad van bestuur van de V.Z.W. Annonciaden van Huldenberg.

Om aanvaard te worden is een drie/vierde meerderheid nodig van de leden van de Algemene Vergadering.

Zijn van rechtswege lid van de vereniging, op hun verzoek

de algemeen overste en de algemeen econoom van de zusters Annonciaden van Huldenberg.

Hun lidmaatschap eindigt wanneer de functie die hen recht gaf op dit mandaat eindigt.

Zij blijven echter lid tot in hun vervanging voorzien is.

Artikel 6

De leden van de vereniging zijn geen bijdragen verschuldigd. Ze ontvangen géén vergoeding.

Ze gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Artikel 7

Men verliest de hoedanigheid van lid

" door leeftijd, zoals bepaald in het huishoudelijk reglement,

" door overlijden,

" door ontslag,

" door uitsluiting uit de vereniging.

Het ontslag van een lid geschiedt mits het opsturen van een ontslagbrief naar de Raad van bestuur.

Uitgetreden en uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengsten terug te vorderen.

TITEL IV : bestuur en dagelijks beheer

Artikel 8

De Raad van bestuur bestaat uit minstens drie leden  met dien verstande dat het aantal bestuurders in elk geval altijd lager moet zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging benoemd door de Algemene Vergadering, voor een periode van ten hoogste zes jaar en te allentijde door haar afstelbaar. Aan de leden en personen die zetelen in bestuursvergaderingen en werkgroepen kan door de Algemene Vergadering een vergoeding toegekend worden.

Zij worden verkozen bij drie/vierde meerderheid door de aanwezige leden van de Algemene Vergadering. Zij kunnen onder mekaar aanstellen:

" een voorzitter,

" een ondervoorzitter,

" een penningmeester,

" een secretaris.

Bij het verstrijken van hun mandaat kunnen zij herkozen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Indien het bestuursmandaat voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag, afzetting of niet meer vervullen van de lidmaatschapsvoorwaarde, wordt door de Algemene Vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien voor de rest van de termijn.

Tot zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de Raad van bestuur uit."

Artikel 9

§1 De Raad van bestuur vergadert minstens eenmaal per trimester en wanneer drie van haar leden er om vragen.

Beslissingen worden genomen bij absolute meerderheid van de aanwezige leden.

Om geldig te kunnen vergaderen is de aanwezigheid van de helft één van de leden vereist. Bij gelijke stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt bij afwezigheid, beslissend.

Van elke Raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter of door twee bestuurders en aan de bestuurders. Dit wordt aan de bestuurders bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering.

De Raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Hij treedt op ais eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

§2 Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van bestuur.

§3 Hij kan ook het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening overdragen aan derden, die ofwel alleen ofwel gezamenlijk ofwel als college optreden.

§4 De Raad vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht.

De Raad kan een bestuurscomité oprichten.

Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van bestuur en het dagelijks bestuur.

Artikel 10

(onbestaand)

Artikel 11

De vereniging wordt tegenover derden vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, gemandateerd door de Raad van bestuur.

TITEL V ; Algemene Vergadering

Artikel 12

De Algemene Vergadering komt eenmaal per jaar bijeen voor het einde van het eerste semester van het jaar. Buitengewone Algemene Vergaderingen kunnen steeds door de Raad van bestuur belegd

worden of wanneer tenminste één vijfde van de leden er om vragen.

De oproeping gebeurt schriftelijk, minstens acht dagen vooraf en ze bevat de agendapunten die zullen behandeld worden.

Op de Algemene Vergadering zal de Raad van bestuur o.m. verslag uitbrengen over de rekeningen en de werkzaamheden van het voorbije jaar en de Algemene Vergadering om kwijting vragen.

Artikel 13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOn 2.2

Om rechtmatig te kunnen vergaderen dient twee derde van de leden aanwezig te zijn.

Een lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid. Een lid kan ten hoogste één volmacht hebben. Volmachten kunnen per fax of e-mail gegeven worden.

Indien het quorum niet bereikt wordt, zal er een nieuwe oproeping gebeuren en kan de vergadering acht dagen later plaats vinden, ongeacht het aantal aanwezigen.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of één van de leden van de Raad van bestuur.

Artikel 14

§1 Behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de Algemene Vergadering:

" het goedkeuren en wijzigen van de statuten,

" de benoeming en de afzetting van bestuurders en commissarissen,

" de kwijting aan de bestuurders en/of commissarissen,

" de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen,

" de uitsluiting van een lid,

" de ontbinding van de vereniging,

" de omzetting van een vzw in een vennootschap met sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

§2 Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

§3 Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 15

Van elke Algemene Vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter of door twee bestuurders. Dit wordt aan alle leden bezorgd uiterlijk tegen de bijeenroeping tot de volgende Algemene Vergadering.

Derden krijgen kennis van de beslissingen van de Algemene Vergadering op de wijze voorzien door de wet.

TITEL VI : het patrimonium van de vereniging

Artikel 16

Aile inbreng of verkrijgen van goederen wordt beschouwd als patrimonium van de vereniging. In géén geval kunnen leden persoonlijk recht hebben op gezegd patrimonium.

TITEL VIl : financieel beleid

Artikel 17

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Rekeningen en begroting worden, conform de wettelijke en administratieve richtlijnen, eventueel door bemiddeling van de penningmeester, door de Raad van bestuur voorbereid en ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voorbehouden j aan hef

Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De raad vervult verder alle verplichtingen volgens -de gewijzigde wet van 27 juni 1921.

TITEL VIII : ontbinding van de vereniging

Artikel 18

In geval van ontbinding van de vereniging worden twee vereffenaars benoemd.

° Artikel 19

Bij ontbinding komen de netto-activa toe aan de V.Z.W. Annonciaden van Huldenberg. Bij ontstentenis van deze worden ze bij voorkeur overgedragen aan een vereniging zonder winstgevend doel, die dezelfde doeleinden nastreeft en welke bepaald wordt door de Algemene Vergadering, na overleg met de diocesane overheid. Voorafgaandelijk moet echter voldaan warden aan de lopende verplichtingen,

Voor de toewijzing is de twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering nodig.

Artikel 20

Voor aangelegenheden die door deze statuten niet voorzien zijn, handelt men overeenkomstig de gewijzigde wet van 27 juni 1921 op de verenigingen zonder winstoogmerk.

' Brants Emerentia, Stroobantsstraat 79, 3040 Huldenberg, rijksregistemummer 410525 092 94 De Klerck Daniel, Bergenstraat 106, 3053 Haasrode, rijksregisternummer 441121 061 19

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2013
ÿþ MOU 2.2

¬ 4~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

" 13084 3*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de DE GRIFFlERZo13

Griffie

Ondernemingsnr : 0476.037.792

Benaming

(voluit) : vzw Keyhof

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Stroobantsstraat 79 - 3040 Huldenberg

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

ingevolge beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering d.d.17/04/2013 wordt met terugwerkende kracht vanaf 01/01/2013:

het ontslag aanvaard van volgende bestuurder:

de bvba Co-creation, maatschappelijke zetel Rooiestraat 25 te 2560 Bevel, ondememingsnummer 0808 733 837, vast vertegenwoordigd door An Veris, Rooiestraat 25 te 2560 Bevel (rijksregisternummer 750430 392 20)

de benoeming goedgekeurd van volgende bestuurder:

de bvba Noora, maatschappelijke zetel Bogaertsheide 9 te 2560 Kessel, ondememlngsnummer 0846 358 652, vast vertegenwoordigd door An Veris, Bogaertsheide 9 te 2560 Kessel (rijksregisternummer 750430 392 20)

bvba Humaniter, vast vertegenwoordigd door Emmanuel Keirse, Slagberg 2 te 3061 Leefdaal, rijksregisternummer 460205 177 71

bvba Hendrous, vast vertegenwoordigd door Gustaaf Hendrickx, Heideveldweg 2 te 3020 Herent, rijksregistemummer 431028 09340

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/01/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

iu

Ondernemingsnr : 0476.037.792 Benaming

(voluit) ; Keyhof

NEERGELEGD

0 9 JAN. ab

Grltfie Rechfbank varl Koophandej

te,Lataverl.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 3040 Huldenberg, Stroobantsstraat 79

Onderwerp akte : AUTHENTIEKE AKTE TOT VASTSTELLING VAN INBRENGEN VAN ALGEMEENHEID OM NIET TUSSEN VERENIGINGEN ZONDER WINSTOOGMERK (art. 58 VZW-wet juncto art. 770 van het Wetboek van Vennootschappen  art. 762 Wetboek van Vennootschappen) (inbrengende vereniging)

Er blijkt uit een akte verleden op negentien december tweeduizend veertien, voor Meester Peter VAN MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat De vereniging zonder winstoogmerk "Keyhor, met maatschappelijke zetel te 3040 Huldenberg, Stroobantsstraat 79, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0476.037.792, hierna genoemd 'de inbrengende vereniging' is overgegaan tot inbreng, om niet, in de verkrijgende vereniging, hierna genoemd, van de hierna vermelde algemeenheden van goederen, tezamen met volgende verenigingen

- Óe vereniging zonder winstoogmerk "Ter Meeren, rust- en verzorgingstehuis", met maatschappelijke zetel te 3040 Neerijse, Wolfshaegen 186, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0441,296.946

- De vereniging zonder winstoogmerk 'Bellarmino", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven,

Minderbroederstraat 9B, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0434.471.908.

- De vereniging zonder winstoogmerk "Woon- en zorgcentrum De Wingerd", met maatschappelijke zetel te

3000 Leuven, Wingerdstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0420.083.640. IDENTITEIT VAN DE VERKRIJGENDE VERENIGING.

De vereniging zonder winstoogmerk "Woonzorgnet-Dijleland", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Wingerdstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer; 0500.952.540. RETROAKTEN.

* Op 16 oktober 2014 hebben de raden van bestuur van de Inbrengende verenigingen het omstandig schriftelijk verslag goedgekeurd, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 58 VZW-Wet juncto artikel 770 juncto artikel 761, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

* Zowel de Inbrengende verenigingen, als de Verkrijgende vereniging hebben bij authentieke akte verleden voor Notaris Peter Van Melkebeke te Brussel, op 20 oktober 2014, overeenkomstig artikel 58 VZW Wet juncto artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen, een gezamenlijk voorstel van inbreng authentiek laten vaststellen.

* Gezegde voorstelten van inbreng werden ais volgt neergelegd

- wat betreft de vereniging zonder winstoogmerk "Woon- en zorgcentrum De Wingerd", voornoemd, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, op 24 oktober 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 november 2014, onder nummer 14202061;

- wat betreft de vereniging zonder winstoogmerk "Bellarmino", voornoemd, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, op 24 oktober 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 november 2014, onder nummer: 14202062;

- wat betreft de vereniging zonder winstoogmerk "Ter Meeren, rust- en verzorgingstehuis", voornoemd, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, op 24 oktober 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 november 2014, onder nummer: 14202063;

- wat betreft de vereniging zonder winstoogmerk "Keyhof', voornoemd, op de griffie van de rechtbank van' koophandel te Leuven, op 24 oktober 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 november 2014, onder nummer: 14202064;

- wat betreft de vereniging zonder winstoogmerk 'Woonzorgnet-Dijleland", voornoemd, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, op 24 oktober 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 november 2014, onder nummer: 14202065.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naam en handtekening.

iuSOD 2.2

Luik B - Vervolg

* De algemene vergadering van de Inbrengende vereniging sub A.1., heeft op 11 december 2014, overeenkomstig artikel 58 VZW-Wet juncto artikel 770 juncto artikel 761, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, met unanimiteit beslist over te gaan tot de inbreng om niet van haar algemeenheid op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegde voorstellen van inbreng;

* De algemene vergadering van de Inbrengende vereniging sub A.2., heeft op 11 december 2014, overeenkomstig artikel 58 VZW-Wet juncto artikel 770 juncto artikel 761, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, met unanimiteit beslist over te gaan tot de inbreng om niet van haar algemeenheid op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegde voorstellen van inbreng;

* De algemene vergadering van de Inbrengende vereniging sub A.3., heeft op 11 december 2014, overeenkomstig artikel 58 VZW-Wet juncto artikel 770 juncto artikel 761, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, met unanimiteit beslist over te gaan tot de inbreng om niet van haar algemeenheid op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegde voorstellen van inbreng;

* De algemene vergadering van de Inbrengende vereniging sub A.4., heeft op 11 december 2014, overeenkomstig artikel 58 VZW-Wet juncto artikel 770 juncto artikel 761, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, met unanimiteit beslist over te gaan tot de inbreng om niet van haar algemeenheid op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegde voorstellen van inbreng;

* De raad van bestuur van de Verkrijgende vereniging, heeft op 11 december 2014, de inbreng om niet van de 4 algemeenheden van de inbrengende verenigingen aanvaard.

Bijgevolg werden alle voorafgaandelijke wettelijke formaliteiten voor de realisatie van de inbreng om niet van de algemeenheid van de Inbrengende vereniging "Woon- en zorgcentrum De Wingerd", van de algemeenheid van de Inbrengende vereniging "Bellarmino", van de algemeenheid van de Inbrengende vereniging "Ter Meeren, rust- en verzorgingstehuis" en van de algemeenheid van Inbrengende vereniging "Keyhot" ten voordele van de Verkrijgende vereniging, 'Woonzorgnet-Dijleland", vervuld, onderhavige akte wordt opgesteld bij toepassing van artikel 762 Wetboek van Vennootschappen juncto artikel 58, 2de lid, 8° VZW-Wet en bij toepassing van artikel 670, tweede lid Wetboek van Vennootschappen juncto artikel 770 Wetboek van Vennootschappen.

BESCHRIJVING VAN DE IN TE BRENGEN ALGEMEENHEDEN

I. Onroerende bestanddelen

Tot de overgedragen algemeenheden van goederen, behoren onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

Il. Andere bestanddelen van het ingebrachte vermogen

De inbrengen van de algemeenheid hebben tot gevolg dat alle activa en passiva van de Inbrengende verenigingen alsook hun activiteiten met de daaraan verbonden waarborgen, (voorafgaande) vergunningen, erkenningen, registraties, roerende en onroerende goederen, personeelsleden, benamingen en logo's, boekhoudkundige stukken en archieven, kortom alle materiële en immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met de algemeenheid van de Inbrengende verenigingen, van rechtswege ten algemene titel

overgaan op de Verkrijgende vereniging, '

Toepassing CAO 32 bis

De bepalingen opgenomen in cao n° 32bis zijn van toepassing op de personeelsleden van de Inbrengende verenigingen. Dit impliceert dat zij, samen met de voor hen geldende arbeidsvoorwaarden, automatisch over zullen gaan van de Inbrengende verenigingen naar de Verkrijgende vereniging. Eveneens moeten voor hen de bepalingen inzake informatie' en consultatie gevolgd worden die beschreven zijn in cao n° 32bis en cao n° 9. Zowel de lnbrengende verenigingen als de Verkrijgende vereniging verbinden zich ertoe om voorafgaand , aan de inbrengen de betrokken werknemers op gepaste wijze, overeenkomstig de van toepassing zijnde regelgeving, in te lichten en te raadplegen.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

De inbreng om niet van de algemeenheden, voorwerp van onderhavige akte, geschiedt onder de volgende voorwaarden:

1. De Verkrijgende vereniging bekomt de volle eigendom of voormelde zakelijke rechten van de ingebrachte bestanddelen vanaf 1 januari 2015. Er wordt geen boekhoudkundige retroactiviteit toegepast.

2. De kosten verbonden aan deze inbreng zullen gedragen worden door de Verkrijgende vereniging.

3. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorga-'nen van de betrokken verenigingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van de akte).

Uitgereikt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1 "bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be>touden t aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2011
ÿþ MOO 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 1 MEI 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0476.037.792

Benaming

(voluit) : V.Z.W. Keyhof

(verkort) : Keyhof

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stroobantsstraat 79, 3040 Huldenberg

Onderwerp akte : Benoeming van een commissaris, Wijziging Raad van Bestuur, Wijziging van Statuten artikel 6 en 8

Uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering van 12 april 2011 blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

Benoeming van een commissaris

De Heer André Schouteet, bedrijfsrevisor, wonende Rijmenamse Steenweg 290 te 3150 Haacht, (rijksregisternummer 670616 007 89) werd benoemd als commissaris van de V.Z.W. Keyhof voor een penode van 3 jaar die aanvang neemt met het boekjaar 2011.

Wijziging Raad van Bestuur

Ontslagnemende bestuurders

- Mevrouw De Keyser Colette, St. Rochusstraat 7, 3040 Huldenberg, (rijksregisternummer 470125 508 07)

- De Heer Schryvers Paul, Langestraat 22, 3040 Neerijse (rijksregistemummer 491125 033 32)

- De Heer Segers Jaak, Pas 127 A, 2440 Geel (rijksregisternummer 420218 183 76)

Benoeming bestuurders

De benoeming van volgende bestuurders werd goedgekeurd voor een periode van 6 jaar:

- Mevrouw Brants Emerentia, Stroobantsstraat 79, 3040 Huldenberg, (rijksregisternummer 410525 092 54

- De Heer Daniël De Klerck, Bergenstraat 106, 3053 Haasrode, (rijksregistemummer 441121 061 19)

- bvba Med. Kab. Dr. R. Dom Neuropsy., Slagbaan 13, 3053 Haasrode, ondernemingsnummer, 0890 886 206, vast vertegenwoordigd door de heer René Dom, Slagbaan 13, 3053 Haasrode (rijksregistemummer 400213 195 75)

-bvba Hendrous, Heideveldweg 2, 3020 Herent, ondernemingsnummer 0808 765 709, vast vertegenwoordigd door de heer Gustaaf Hendrickx, Heideveldweg 2, 3020 Herent (rijksregisternummer 431028 093 40), die hiervoor door de bvba wordt gemandateerd.

-bvba HUMANITER, Slagberg 2, 3061 Leefdaal, ondernemingsnummer 0808 976 764, vast;

vertegenwoordigd door de heer Emmanuël Keirse, Slagberg 2 , 3061 Leefdaal (rijksregisternummer 460205 177' 71)

- Mevrouw Rita Nijs, Koestraat 2, 3040 Huldenberg, (rijksregisternummer 510527 061 19)

- Mevrouw Magdalena Van Looy, Stroobantsstraat 79, 3040 Huldenberg, (rijksregisternummer 320714 430'; 69)

- bvba Co-Creation, Rooiestraat 25, 2560 Nijlen, ondernemingsnummer 0808 733 837, vast' vertegenwoordigd door mevrouw Veris An, Rooiestraat 25, 2560 Nijlen, (rijksregisternummer 750430 392 20), die hiervoor door de bvba wordt gemandateerd.

Na hun benoeming door de algemene vergadering hebben zij onder elkaar aangesteld:

voorzitter: De Klerck Daniël

ondervoorzitter: Brants Emerentia

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

11l) ~ ~II~nINI IIIII~I~uE

*11077988"

MOD 2.2

Luik B - Vervolg



Wijziging van statuten artikel 6 en 8

Wijziging van artikel 6 door schrapping van de tweede zin "Aan de leden kan door de algemene vergadering

een vergoeding worden toegekend".

Deze wordt vervangen door " Ze ontvangen géén vergoeding".

Wijziging van artikel 8 door schrapping van de tweede zin " De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit"

Deze wordt vervangen door " Aan de leden en personen die zetelen in bestuursvergaderingen en werkgroepen kan door de Algemene Vergadering een vergoeding toegekend worden.

Huldenberg, 9 mei 2011

Voor eensluidend afschrift

Daniël De Klerck, voorzitter

Tegelijk hiermee neergelegd:

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

' behouden

A aan het

Belgisch

Staatsblad

24/03/2015
ÿþ MOD 2.2

! ijg h P. j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

r

1

iii !Ill *150 109*

h





Ondernemingsnr : 0476.037.792

Benaming

(voluit) : Keyhof

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Stroobantsstraat 79, 3040 Huldenberg

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Ingevolge beslissing van de Algemene Vergadering d.d 26/06/2014

wordt de benoeming goedgekeurd van de commissaris

de bvba De Roover en C° bedrijfsrevisoren, Rijmenamsesteenweg 290 te 3150 Haacht, met als wettelijke vertegenwoordiger de Heer André Schouteet, bedrijfsrevisor, wordt benoemd tot commissaris voor de boekjaren 2014-2015-2016. De verbintenis van VZW KEYHOF ten aanzien van de aan de Heer Schouteet toevertrouwde opdracht heeft een intuitu personae karakter.

bvba Humaniter, vast vertegenwoordigd door Emmanuel Keirse, Slagberg 2 te 3061 Leefdaal, rijksregisternummer 460205 177 71

bvba Med. Kab. Dr. R. DOM Neuropsy, Slagbaan 13, 3053 Haasrode, vast vertegenwoordigd door de heer R DOM, Slagbaan 13, 3053 Haasrode (rijksregisternummer 400213 195 75)

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KEYHOF

Adresse
STROOBANTSSTRAAT 79 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande