KHAPA CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KHAPA CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.739.656

Publication

02/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

31-03-2015

Griffie

*15305662*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627739656

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

KHAPA CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris te Wemmel op dertig maart tweeduizend vijftien dat : 1)De heer LATERRE Hubert André Marie, geboren te Brussel, op 6 april 1962 (identiteitskaart nummer 591-9432598-32 nationaal nummer 62.04.06-227.50), wonende te Ukkel, drève Pittoresque, numéro 93 en zijn echtgenote 2)Mevrouw PIERRET Florence Isabelle, geboren te Ukkel, op 19 december 1962 (identiteitskaart nummer 5919119495-45 nationaal nummer 62.12.19 332-96) , wonende te Ukkel, drève Pittoresque, numéro 93 ondergetekende Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming KHAPA CONSULTING, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

1. Plaatsing van en storting op het kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk een/driehonderdste van het kapitaal. De oprichters verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen ingeschreven werd, volgestort is ten belope van een/derde.

2. Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

a) de heer Hubert LATERRE, boven vermelde oprichter sub 1, verklaart in te schrijven op honderd vijftig (150) aandelen, dat hij volstort ten belope van een/derde; hij blijft verbonden voor het saldo;

b) Mevrouw Florence PIERRET, boven vermelde oprichter sub 2, verklaart in te schrijven op

honderd vijftig (150) aandelen, dat zij volstort ten belope van een/derde; zij blijft verbonden voor het

saldo;

De oprichters verklaren op alle aandelen ingeschreven en deze volstort te hebben ten belope van

een/derde zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van

zesduizend tweehonderd euros (¬ 6.200).

Dit geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening op naam van

de vennootschap in oprichting, bij Bnp Paribas Fortis onder nummer BE36 0017 5255 5681 zoals

blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde bank op 19 maart 2015 dat aan de

Notaris is overhandigd.

STATUTEN

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de naam:  KHAPA CONSULTING .

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Sint Anna Laan 50.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Onderwerp akte :

Sint-Annalaan 50

1640 Sint-Genesius-Rode

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in de Europese Gemeenschap en buiten de Europese

Gemeenschap, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het verstrekken van alle managementdiensten waaronder doch niet beperkt tot operationeel-, project-, interim-, en crisismanagement alsook algemeen bedrijfsmanagement van bedrijven, instellingen of verenigingen.

- Het verstrekken van elke dienst inclusief consultancy-diensten en raadgeving inzake algemeen management, project-, interim, en crisismanagement, joint ventures, business development en networking alsook aangaande commerciële strategieën, commerciële uitvoering en organisatie.

- Het verstrekken van elke dienst en consultancy inzake bestuurs- en

bestuurdersaangelegenheden in elk type organisatie of (advies-) raad.

- Het verstrekken van elke dienst en consultancy aan bedrijven, instellingen, organisaties of verenigingen die hoofdzakelijk of bijkomstig actief zijn in de zorg- of sociale sector inzake doch niet beperkt tot het operationeel-, functioneel-, project-, interim-, en crisismanagement alsook het algemeen management.

- Het verstrekken van elke dienst en consultancy inzake of verbonden aan sport-, ontspannings-, gezondheids- en wellness activiteiten.

- Het uitoefenen van alle activiteiten alsook het verlenen van advies inzake en verbonden aan public-relations, promotie, promotionele events en marketing.

- De organisatie, coördinatie en begeleiding in de breedste zin, het geven alsook het bijwonen van seminaries, voordrachten, opleidingen, symposia, workshops, beurzen, tentoonstellingen, vernissages, evenementen en manifestaties, zowel van wetenschappelijke, economische, technologische, literaire, artistieke, culturele, sportieve, culinaire, recreatieve als van sociale aard, in de ruimste zin van het woord. Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief.

- Het schrijven, publiceren alsook het meewerken aan alle literaire werken, publicaties, presentaties aangaande ondermeer maar niet beperkt tot alle economische aspecten in de breedste zin en alle activiteiten vernoemd in huidige doelsomschrijving.

- De import, export, aankoop en verkoop van, alsook de uitoefening van

commissionairsactiviteiten inzake alle gebruiksgoederen.

- De exploitatie, het aanhouden, de cessie en concessie van elk auteursrecht voornamelijk met betrekking tot maar niet beperkt tot voornoemde activiteiten.

- Het verwerven, ontwikkelen, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden van alle octrooien, licenties, handelsmerken, know-how, patenten en andere intellectuele eigendomsrechten of van aanverwante immateriële duurzame activa die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelomschrijving of activiteiten verband houden en die bijdragen tot haar ontwikkeling.

- Het voor eigen rekening, als lasthebber en voor rekening van anderen optreden en verrichten van alle diensten en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de doelomschrijving of de activiteiten van de vennootschap.

- Het verwerven, beheren, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen van alle roerende of onroerende goederen, inclusief de zakelijke rechten verbonden aan deze laatsten voor zover van toepassing. De vennootschap kan tevens alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

- Het verrichten van elke financiële transactie waaronder de aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten alsook het verschaffen van alle garanties en borgen, het verstrekken van alle voorschotten en leningen verschaffen die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

- Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

- Het opnemen van mandaten zoals ondermeer deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of verenigingen.

- Het verrichten van alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of gelijkaardige doelen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in de Europese Gemeenschap of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap zal tevens elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, alle aandelen, deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten kunnen aan- en verkopen of onderschrijven.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is

vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale

waarde, volstort ten belope van een/derde bij de oprichting.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden

aangetekend:

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het aantal aandelen dat hem toebehoort;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

1) Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot zullen de rechten met betrekking van tot zijn aandelen worden uitgeoefend door de erfgenamen en de rechtstreekse of in het bezit gestelde legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, tot op het ogenblijk van verdeling van voormelde aandelen of tot de afgifte van legaat met betrekking tot deze aandelen.

Indien de aandelen niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen de erfgenamen en legatarissen verplicht zijn, voor bedoelde aandelen, een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel aan te wijzen.

Zolang de erfgenamen geen gemeenschappelijke lasthebber hebben aangeduid, zullen de rechten verbonden aan de niet evenredige verdeelbare aandelen geschorst worden, onder voorbehoud van de rechten toebehorend aan diegene die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, die de rechten verbonden aan deze aandelen uitoefent, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

2)Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door haar statutaire zaakvoerder, te weten: de heer Hubert André Marie LATERRE, geboren te Brussel, op 6 april 1962, wonende te Ukkel, Drève Pittoresque, 93, aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn.

Bij ophouden van zijn functie om welkdanige reden, zal hij vervangen worden door Mevrouw Florence PIERRET, geboren te Ukkel, op 19 december 1962, wonende te Ukkel, Drève Pittoresque, 93, aangesteld vanaf heden als plaatsvervangende zaakvoeder.

De duur van het ambt van de zaakvoeder en plaatsvervangende zaakvoeders is niet beperkt.

De zaakvoeder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt. Artikel 11. - Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de eerste maandag van de maand november.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vóór de datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

3) aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden de rechten en plichten als volgt geregeld:

* het stemrecht zal uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s);

* de vruchtgebruiker heeft het genotsrecht. Hij heeft recht op de uitgekeerde dividenden;

*In geval van ontbinding van de vennootschap, van uitkering van reserves en van vermindering van kapitaal, komen de terugbetalingen toe aan de vruchtgebruiker(s). Hetzelfde geld in geval van uitkeringen in het kader van hervorming van de vennootschap zoals wederinkoop van eigen aandelen;

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college

van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd in functie van het resultaat.

De algemene vergadering kan hem een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Vruchtgebruiker en naakte-eigenaar mogen allebei de algemene vergadering deelnemen. Hun stemrecht wordt geregeld door artikel 7 van de statuten.

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van

vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van

een vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige

gelden, zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun

afbetaald bedrag en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van

het aantal aandelen die zij bezitten.

Artikel 16.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke

beschikkingen.

III. SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en

statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve

inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van

volgende verklaringen:

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 30 juni 2016.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

4) De oprichters verklaren op grond van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap haar activiteiten zal starten na oprichting doch dat zij de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan gedurende een periode van de laatste 2 maanden.

VOLMACHT

Door de heer Hubert Laterre handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) wordt een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan TAKS CONSULT SA, Avenue du Dirigeable 8,1170 Watermaal-Bosvoorde en haar gevolmachtigden/vertegenwoordigers) om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt te Wemmel op 31 maart 2015

Notaris Frédéric Van Bellinghen te Wemmel

Coordonnées
KHAPA CONSULTING

Adresse
SINT-ANNALAAN 50 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande