KILT CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : KILT CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.963.471

Publication

31/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel : 1652 Beersel (Alsemberg), Krommedelle 22

" (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte, te Beersel, op achttien december tweeduizend en veertien, dat

1)De heer VANDEWAUWER Didier Noël Louis (NN 720202 239-63) geboren te Brussel op 2 februari 1972, wonende te 1652 Beersel (Alsemberg) Krommedelle 22.

2)Mevrouw LESCALIER ALEXANDRA (NN 780920-26461), geboren te Bergen op 20 september 1978, wonende te 1180 Brussel Kersbeeklaan 304,

een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met de' naam KILT CONSULTING, en waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1652 Beersel (Alsemberg), Krommedelle 22.

Statuten van de vennootschap

Artikel 1  Naam.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt KILT CONSULTING.

Aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten de volgende gegevens vermelden:

1° de naam van de vennootschap;

2° de rechtsvorm, voluit ("gewone commanditaire vennootschap") of afgekort ("Comm. V."), leesbaar geschreven onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap;

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondernemingsnummer; en

5° het woord "rechtspersonenregister° of de afkorting °RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2  Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1652 Beersel (Alsemberg), Krommedelle 22.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3  Doel,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening. van derden; het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen,' voornamelijk doch niet uitsluitend op vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, kredietverlening, dit alles in de ruimste betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties; waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de, hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het; waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder; of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap,

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op aile mogelijke plaatsen, zowel in België ais in het. buitenland, op aile mogelijke wijzen en onder de voorwaarden die haar het beste geschikt lijken.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel ten commerciële ais ten patrimoniale titel, alle activiteiten in verband met onroerend goed, en meer in het bijzonder het verwerven, vervreemden, promoten, huren, . verhuren, oprichten, ruilen en te gelde maken van aile mogelijke onroerende goederen, gebouwd of niet, en. daarop alle mogelijke zakelijke rechten toestaan, zoals bijvoorbeeld erfpacht en opstal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rleigt.--l.:gd/Qrt'`dangen op

1

4111111111

*192 61

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

O5 343 - a-4 KILT CONSULTING gecuohL

commanditaire vennootschap

i 8 DEC. 2014

ter g_rU-iiû van gef~ ~uderlands#alige

r vpn Rn ;ssel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan ieder mandaat van beheer, bestuur of management van andere rechtspersonen aanvaarden en zich voor derden borg stellen.

Artikel 4  Duur.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5 -- Overdracht.

Zonder de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun aandelen in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen. Binnen de grenzen van de wet kan de overdracht van aandelen bovendien slechts geschieden met inachtneming van de vormen van het burgerlij recht; een overdracht kan geen gevolg hebben ten aanzien van verbintenissen die véér haar openbaarmaking zijn aangegaan.

Artikel 5bis Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in 100 aandelen, met een fractiewaarde van éénlhonderdse van het kapitaal.

Artikel B  Aandelen.

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de zetel en dat de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen,

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen, Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt ais zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap,

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7  Bestuur en vertegenwoordiging.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Enkel beherende vennoten komen in aanmerking om als zaakvoerder benoemd te worden. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering heeft het mandaat van elke zaakvoerder een onbepaalde duur en wordt het niet vergoed. Elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Adviezen en raadgevingen, daden van controle, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

Een stille vennoot is ten aanzien van derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, waaraan hij heeft meegewerkt met overtreding van de verbodsbepaling van de tweede alinea van dit artikel. Hij is ook voor verbintenissen waaraan hij niet heeft meegewerkt, hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien hij er een gewoonte van gemaakt heeft de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien zijn naam in de naam van de vennootschap voorkomt.

Artikel 8  Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Een stille vennoot staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van het bedrag dat hij beloofd heeft in te zullen brengen. Hij kan door derden verplicht worden de hem uitgekeerde renten en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Indien er in zulk geval sprake is van bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder(s), dan kan de stille vennoot hem (hen) vervolgen tot betaling van wat hij terug heeft moeten geven.

Wanneer er twee of meer onbeperkt aansprakelijke vennoten zijn, is de vennootschap onder firma ten

aanzien van deze vennoten en een gewone commanditaire vennootschap ten aanzien van de geldschieters. Artikel 9  Boekjaar - jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Ieder jaar op 31 december worden een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening opgemaakt.

De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend

worden door iedere vennoot.

Artikel 10  Bestemming winst.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld over de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen waarvan zij de respectievelijke eigenaars zijn.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11 Salaris.

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend warden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 12 Verdeling verliezen.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 13  Vergadering van de vennoten.

Een vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen de derde maandag van de maand mei om negentien uur.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste zaakvoerder of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 14  Ontbinding.

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden dcor het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in deze statuten.

Artikel 15 -- Overlijden van een vennoot of zaakvoerder.

§ 1. Overlijden van een vennoot.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, maar blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het dee! dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vaar het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van deze statuten, na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden. § 2.Overlijden, wettelijke onbekwaamheid en verhindering.

De vennootschap wordt evenmin ontbonden bij overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan in elk van die gevallen, op verzoek van een belanghebbende, een stille vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te verrichten gedurende de bij de beschikking vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

De voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan voor de uitvoering van zijn opdracht.

Iedere belanghebbende kan in verzet komen tegen de beschikking; het verzet wordt betekend zowel aan de aangestelde persoon als aan hem die de aanstelling heeft gevorderd. Op het verzet wordt beslist in kortgeding. Artikel 16 -- Zegellegging.

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 17.  Uitsluiting.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal .ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig hetgeen wordt bepaald door het artikel van deze statuten dat het overlijden van een vennoot regelt.

Artikel 18  Vereffenaars.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één of meer vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig het Wetboek vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

c~

R

al` al.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 19.  Netto-opbrengst van de vereffening.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen vastgelegd in de bepalingen van deze statuten die de bestemming

van de winst regelen.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 20 -- Keuze van woonplaats.

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de

zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden

gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur, de Heer VANDEWAUWER Didier, " voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

2. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

3. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei 2015, overeenkomstig de statuten.

Volmacht.

De comparanten stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling: de Heer VANDEWAUWER Didier, voornoemd, aan wie de macht verleend wordt om de nodigeformaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het rechtspersonenregister en bij de B.T.W.-administratie,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd op de Handelsrechtbank van Brussel, ter publicatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KILT CONSULTING

Adresse
KROMMEDELLE 22 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande