KINDERDAGVERBLIJF 'T VLINDERTJE

Divers


Dénomination : KINDERDAGVERBLIJF 'T VLINDERTJE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 442.989.991

Publication

25/07/2014
ÿþ MOD 2.2

DI715: -H In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvorm: Veren inging Zonder Winstoogmerk

Zetel Stationsstraat 83, 3370 Boutersem

Onderwerp akte: Wijziging van statuten - Benoeming en ontslagen Raad van Bestuur

Tijdens de Algemene vergadering van 19 juni 2014 hebben de leden beslist om de statuten van de vereniging aan te passen als volgt

TITEL 1 NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR,

Art. 1 De benaming van de vereniging zonder winstoogmerk luidt " Kinderdagverblijf 't Vlindertje vzwu.

Art, 2 De maatschappelijke zetel van de vzw is gevestigd op Stationsstraat 89, 3370 Boutersem, gelegen in. het gerechtelijk arrondissement Leuven,

Art. 3

§1 De vereniging heeft tot doel met uitsluiting van elk winstoogmerk, het organiseren van groepsopvang en andere activiteiten die het welzijn van kinderen bevorderen. Zij mag projecten met een gelijkaardig of: aanvullend doel organiseren of ondersteunen.

§2 De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

§3 Oe vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Art. 4 De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden bij, beslissing van de Algemene Vergadering.

TITEL 2 LEDEN, TOETREDING, VERPLICHTINGEN.

Art, 6 Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste drie bedragen.

Art. 6

§1 Als voorwaarde voor het lidmaatschap is vereist dat de doelstelling van de vereniging, zoals omschreven in artikel 3 van de statuten, wordt onderschreven.

§2 Een kandidaat-lid dient zijn aanvraag tot toetreding schriftelijk in bij de Raad van Bestuur. Nieuwe leden, worden aanvaard door de Algemene Vergadering op voordracht van de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering zal beslissen over de aanvaarding van het kandidaat-lid op haar eerstvolgende. vergadering.

Art, 7 De leden zijn geen lidgeld verschuldigd. Zij kunnen wel vrijwillig inbrengen doen of bijdragen storten. Uitgetreden en uitgesloten leden, noch de rechtsopvolgers van gewezen leden, hebben enig recht op het: vermogen van de vereniging. Zij kunnen ook vrijwillige inbrengen of bijdragen niet terugvorderen.

Art, 8 Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van: de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde, en overlijden. Elk lid kan ten allen tijde vrijwillig uit de,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

-NEERGELEGD

immwmp

15 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Grerven

Ondernemingsnr : 0442.989.991

Benaming

(voluit) : Kinderdagverblijf 't Vlindertje

Bijlagenbil het Belgisch-Staatsblad - 25/0712014 - Annexes du Moniteurbelge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

vereniging treden. Het ontslag moet bij gewone brief ter kennis gebracht worden van de Raad van Bestuur. Het ontslag wordt effectief één maand na dit schrijven. De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene vergadering uitgesproken worden met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art. 9 De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

TITEL 3 ALGEMENE VERGADERING.

Art, 10 De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging. leder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één volmacht beschikken.

Art.11 De algemene vergadering is exclusief bevoegd voor

-de wijzigingen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders, behalve de toegetreden leden van de Raad van Bestuur.

-de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen,

-de ontbinding van de vereniging,

-de toetreding en uitsluiting van de leden,

-de kwijting aan de bestuurders,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk,

-aile gevallen waar de statuten dit vereisen.

Art. 12

§1 De Algemene Vergadering vergadert minstens één maal per jaar en zo dikwijls ais de voorzitter of twee leden van de Raad van Bestuur dit voor de goede werking nodig oordelen. De vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of op een plaats vermeld in de oproeping, in de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar wordt een gewone Algemene Vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor het volgend jaar.

§2 Buitengewone Algemene Vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de Raad van Bestuur of op verzoek van ten minste één vijfde van de leden van de vereniging, gericht tot de Raad van Bestuur met aanduiding van de agenda.

§3 Alle leden van de Algemene Vergadering worden ten minste acht vrije kalenderdagen voor de vergadering schriftelijk (per fax, email of gewone post tegen ontvangstmelding) opgeroepen met vermelding van de agenda, datum, uur en plaats. De agenda wordt bepaald door de Raad van Bestuur.

§4 De leden kunnen zich bij de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid, mits dit lid in het bezit is van een schriftelijke volmacht. Een lid mag echter niet meer dan één volmacht hebben: elk lid ken slechts één ander lid vertegenwoordigen.

§5 De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid door een ander lid, aangeduid door de voorzitter. De voorzitter wijst de secretaris aan.

§6 De Algemene Vergadering kan enkel geldige besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan. In de Algemene Vergadering mogen beslissingen genomen worden omtrent punten die met op de agenda staan, mits eenparigheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Hierop vormen echter een uitzondering de beslissingen die betrekking hebben op de uitsluiting van een lid, de ontbinding van de vZW, de goedkeuring van rekeningen en begroting of de wijziging van de statuten. Dergelijke beslissingen kunnen slechts genomen worden wanneer ze op de agenda zijn ingeschreven.

§7 In gewone gevallen beslist de Algemene Vergadering bij eenvoudige meerderheid van stemmen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden is. Besluiten in verband met statutenwijziging, aanvaarding of uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding van de vereniging kunnen enkel worden genomen bij 2/3 meerderheld in de Algemene Vergadering en mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8-12, 20 en 26 quater van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, in acht genomen worden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend, Indien minstens de helft der aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§8 Van elke Algemene Vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en aan aile leden bezorgd wordt, uiterlijk tegen de volgende Algemene Vergadering, Het verslag wordt opgenomen in een bijzonder notulen register. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders. Leden, alsook derden die belang kunnen doen blijken, hebben recht om inzage en/of afschrift van het verslag te vragen.. Daartoe moeten zij een schriftelijk verzoek tot inzage richten tot de Raad van Bestuur, met wie zij een datum en uur voor de raadpleging van het register op de zetel ven de VZW overeenkomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL 4 RAAD VAN BESTUUR.

Art. 13

§1 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur met tenminste drie leden, benoemd door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Het aantal bestuurders moet in ieder geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is van de vereniging.

§2 Gelet op het zakelijke engagement van de gemeente Boutersem worden twee afgevaardigden van het gemeentebestuur, te weten de bevoegde schepen en de titularis-gemeentesecretaris, statutair opgenomen ln de Raad van Bestuur als toegetreden leden. Zij worden aangesteld als adviserende leden om de zakelijke belangen van de gemeente te vrijwaren en vallen niet onder de bepalingen betreffende de mogelijkheid tot afzetting door de Algemene Vergadering.

§3 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§4 Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging, of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien deze een rechtspersoon Is.

§5 De bestuurders worden verkozen voor onbepaalde duur. De bestuurders kunnen ten allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen bij gewone meerderheid van stemmen met uitzondering van de toegetreden leden. leder lid van de Raad van bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Indien het bestuursmandaat voortijdig eindigt door overlijden, (vrijwillig) ontslag, of niet meer vervullen van de lidmaatschapsvoorwaarde, dient over zijn eventuele vervanging beslist te worden op de eerstvolgende Algemene Vergadering. Tot zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de Raad van E3estuur uit.

§6 De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter en een secretaris aan. Zij kunnen ook een ondervoorzitter en een penningmeester aanduiden.

§ 7 De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur alsook hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door opname van de akten tot benoeming en ambtsbeindiging in het verenigingsdossier dat ter griffie van de rechtbank van koophandel wordt bijgehouden, alsook door een uittreksel uit voormelde akten, bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Art.14

§1 De Raad van Bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen on uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

§2 Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

§3 De Raad van Bestuur kan gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen tegenwerpelijk zijn aan derden, overeenkomstig de regels van de lastgeving.

§4 De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de VZW in aile handelingen in en buiten rechte. Dergelijk collegiaal optreden van de Raad van Bestuur impliceert het optreden van de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als collega wordt de VZW in en buiten rechte eveneens geldig vertegenwoordigd door de voorzitter of door twee bestuurders, die gezamenlijk handelen behoudens wanneer de Raad van Bestuur een afgevaardigde-bestuurder, wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

§5 De Raad van Bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

§6 Het dagelijks bestuur van de VZW op intern vlak alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft het dagelijks bestuur kan door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één of meer personen. Daarbij dient te worden gespecifieerd of deze personen alleen of gezamenlijk of als college kunnen handelen en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordiging van dat bestuur betreft. Tot het dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van raken van de VZW te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De benoeming van de leden of van de personen belast met het dagelijks bestuur, alsook hun ambtsbeëindiging, wordt openbaar gemaakt door opname van de akten tot benoeming en ambtsbeëindiging in het verenigingsdossier dat ter griffie van de rechtbank van koophandel wordt bijgehouden, alsook door een uittreksel uit voormelde akten, bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Art.15

§1 De Raad van Bestuur vergadert na oproeping zo dikwijls als het belang van de vereniging het vereist, en

minstens één maal per jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

§2 De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen en voorgezeten door de voorzitter of door twee bestuurders. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vereniging of op een andere plaats, aangeduid in de oproeping. De oproeping gebeurt schriftelijk (per fax of ornait of gewone brief tegen ontvangstmelding), ten minste acht vrije kalenderdagen op voorhand en vermeldt dag, uur, plaats, agenda,

§3 De Raad van Bestuur kan slechts geldig vergaderen en besluiten wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig zijn. ledere bestuurder beschikt over slechts één stem. Een bestuurder mag zich door één andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken. De besluiten van de Raad van Bestuur moeten goedgekeurd worden door ten minste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders Bij staking van stemmen heeft de voorzitter of de bestuurder die de vergadering voorzit, een doorslaggevende stem

§4 Van elke Raad van Bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en aan de bestuurders bezorgd wordt, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering, Het verslag wordt in een bijzonder notulenregister bewaard. Leden, alsook derden die belang kunnen doen blijken, hebben recht om inzage en/of afschrift van het verslag te vragen. Daartoe moeten zij een schriftelijk verzoek tot inzage richten tot de Raad van Bestuur, met wie zij een datum en uur voor de raadpleging van het register op de zetel van de VZW overeenkomen.

Art, 16 De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van de VZW Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

TITEL 5 BOEKHOUDING

Art.17 Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

De Jaarrekening moet worden opgesteld overeenkomstig de schema's van het uitvoeringsbesluit. Een Jaarrekening moet bestaan uit een balans, een resultatenrekening en een toelichting. Binnen 30 dagen na goedkeuring van de cijfers door de Algemene Vergadering moet de jaarrekening neergelegd worden bij de griffie van de rechtbank van koophandel, of bij de Nationale Bank van Bergle.

Elk jaar moet de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De Raad stelt de rekeningen vast van het vorige Jaar en maakt de begroting op voor het volgend jaar. Beide worden elk jaar, en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering. De goedkeuring van de rekeningen ontlast de bestuurders op het vlak van financiën.

TITEL 6 ONTBINDING

Art:18

§ 1 Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de Algemene vergadering, overeenkomstig art 20 e.v. van de wet van 27 juni 1927, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en overeenkomstig art 4 van deze statuten. In het ontbindingsbesluit worden één of meer vereffenaars aangeduid. In geval van ontbinding, welke ook de oorzaak is, wordt het netto overblijvend maatschappelijk actief overgedragen aan een andere vereniging met een gelijkaardig doel, door de Algemene Vergadering aangeduid, In geen geval mogen de activa toegewezen worden aan leden of oud-ledenL

§ 2 Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden binnen de maand na de dagtekening ervan neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de bepalingen van de wet. Een rechterlijke beslissing moet slechts worden neergelegd als zij in Kracht van gewijsde is gegaan of uitvoerbaar is bij voorraad. Al deze beslissingen dienen eveneens bij uittreksel dat de vermeldingen bevat volgens de wet opgelegd, gepubliceerd te worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Voor alles wat niet door de statuten is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, en desgevallend het huishoudelijk reglement, van toepassing."

MOD 22

Luik B - vervolg

Verder hebben de leden het ontslag aanvaard van volgende bestuurders: - Georges Vandenbosch, Residentie Beatrijs 2, 3300 Tienen, '13/04/1941 - Veronique Steen, Leuvensesteenweg 28, 3370 Boutersem, 004/05/1962 - Petra Carpentier, Kerkstraat 1, 3370 Boutersem, 012/07/1969

Treden toe tot de Raad van Bestuur:

- Elke Pauwels, Korte Dolagestraat 46, 3018 Wijgmaal, 015/02/1978, bestuurder

- Joke Van de Casseye, Bovenheidestraat 5, 3360 Bierbeek, "23/04/1975, bestuurder

De Raad van Bestuur vergadert vervolgens in aparte bijeenkomst en besluit tot de toekenning van volgende

mandaten:

- Mathieu Dewinter, Kerkomsesteenweg 18, 3370 Boutersem, voorzitter

- Anita Aerts, Eksterstraat 72, 3370 Boutersem, ondervoorzitter

- Els Pauwels, Korte Dolagestraat 46, 3018 Wilsele, secretaris

- Libersens Katrien, Drogenhof 37, 3370 Boutersem

- Joke Van de Casseye, Bovenheidestraat 5, 3360 Bierbeek

- gemeente Boutersem, Neervelpse,straat 11, 3370 Boutersem, vertegenwoordigd door Xavier Van

Opdenbosch, gemeentesecretaris en Chris Vervliet, schepen van Onderwijs en Kinderopvang.

(get.)

Mathieu Dewinter

Voorzitter Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen het-Belgisch-Staatsblad --2540/2014-- -Annexes' du-Mun-Remi belge

30/08/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- 1Ii1I~u~~ow~w7i!u~i~

behoudo *1313911

aan hot

Belgtsct

Staatsbla

Neergelegd ter grifte dat

Rechtbank van Koophatïdel

te Leuven, de 2 1AUG, 2013

DE GRIFFER,

Griffie

° Ondernemingsnr : 0442.989.991

igenaming

(voluit) : Kinderdagverblijf 't Vlindertje te Boutersem

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Stationsstraat 83, 3370 Boutersem

Onderwerp akte : Adreswijziging

Op de algemene vergadering van 26 juni 2013 werd het volgende vastgesteld:

Het adres van de maatschappelijke zetel van de vzw werd gewijzigd in Stationsstraat 89 te 3370 Boutersem.

(get.)

Georges Vandenbosch

Voorzitter Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012
ÿþ M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Neergelegd telt griffie der

Rechtbank van Koophandel

te 12~1~

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

1111111 11111 11111 1111111111 1111111111 11111 11111111

*iaiasaaa*

be

a

B

st~

Ondememingsnr. : 442989991

Benaming VZW Kinderdagverblijf 't Vindertje te Boutersem

(voluit)

(afgekort) ;

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Stationsstraat,83 te 3370 Boutersem

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten (ook het adres van de zetel) + ontslag, benoeming en herbenoeming Leden Raad van Bestuur + verkiezing Voorzitter, Ondervoorzitter en Secretaris Raad van Bestuur

1) De Algemene Vergadering van de VZW Kinderdagverblijf't Vlindertje te Boutersem, behoorlijk bijeengeroepen op 23 mei 2012, heeft met eenparigheid van stemmen beslist om een aantal wijzigingen aan te brengen aan de statuten van de VZW, zoals ze gepubliceerd waren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 24 november 2008 onder nummer 08183062.

- artikel 1.3. Zetel, Het artikel wordt als volgt gewijzigd : De maatschappelijke zetel van de VZW is gevestigd op het volgend adres : Stationsstraat, 89 te 3370 Boutersem.'

De VZW ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement LEUVEN.

- artikel 3.1, Werkende Leden. De derde alinea wordt als volgt gewijzigd : ln afwijking van vorige alinea, voor wat betreft de personeelsleden van het Kinderdagverblijf 't Vlindertje, kunnen enkel de Directie en de Stafmedewerker zich kandidaat stellen als Werkend Lid.'

- artikel 3.2. Toegetreden Leden. De tweede alinea wordt als volgt gewijzigd : 'Alle personeelsleden van het Kinderdagverblijf 't Vlindertje  andere dan de directie en de stafmedewerker voor zover zij geen Werkend Lid zijn - behoren statutair tot de Toegetreden Leden.'

- artikel 6. Dagelijks Bestuur. De eerste alinea wordt volgt gewijzigd :'Het dagelijks bestuur van de VZW -zowel op intern vlak als wat betreft de externe vertegenwoordiging-, wordt door de Raad van Bestuur overgedragen aan de directie en de stafmedewerker van het Kinderdagverblijf 't Vlindertje en aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur.'

2) Tijdens dezelfde Algemene Vergadering wordt het ontslag aanvaard van :

Naam en Voornaam Hoedanigheid Adres

Bergans Gilbert Ondervoorzitter Meldertsestraat, 7 te 3370 Boutersem

Cortoos Jul Secretaris Hertbosweg, 4 bus te 3210 Lubbeek

Van Cutsem Lieve Bestuurder Lubbeeksestraat, 104 te 3370 Boutersem

Vandenplas Mariette Bestuurder Ringstraat, 3 te 3370 Boutersem

3) Tijdens dezelfde vergadering wordt benoemd tot Lid van de Raad van Bestuur:

Naam en Voornaam bewinter Mathieu Hoedanigheid Bestuurder Adres

Kerkomsesteenweg, 18 te 3370 Boutersem

L

Op de laatste biz, van Luika vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- t b honden an het' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B -- vervolg

MOD 2.2

4) Tijdens dezelfde vergadering worden volgende bestuurders benoemd voor een nieuwe termijn van

4 jaar :

Naam en Voornaam Hoedanigheid

Aerts Anita Bestuurder

Capentier Petra Bestuurder

Steen Veronique Bestuurder

Libersens Katrien Bestuurder Vandenbosch Goses`>\,Voo

~)" ~,rs~" ,

Adres

Eksterstraat, 72 te 3370 Boutersem Kerkstraat te 3370 Boutersem Leuvensesteenweg, 28 te 3370 Boutersem Drogenhof, 37 te 3370 Boutersem Residentie Beatfijs,.2 te 3300-Tienen

._ 4 /1, i b

er~

5) Tijdens dezelfde vergadering worden volgende bestuurders verkozen tot respectievelijk voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van de Raad van Bestuur

Naam en Voornaam Vandenbosch Georges Dewinter Mathieu Libersens Katrien

Hoedanigheid Voorzitter Ondervoorzitter Secretaris

Adres

Residentie Beatrijs, 2 te 3300 Tienen

Ked omsesteenweg,18 te 3370 Boutersem

Drogenhof, 37 te 3370 Boutersem

Veronique Steen Vandenbosch Georges

directie voorzitter

In bijlage vindt U een exemplaar van de gecoördineerde staturen

Op de Vaalste blz. van Luik 8 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
KINDERDAGVERBLIJF 'T VLINDERTJE

Adresse
Zetel Stationsstraat 83, 3370 Boutersem

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande