KINEVELTEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINEVELTEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.986.496

Publication

13/04/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



B

, BEL E HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

201 BAAT BLAD 2 5 -03- 2015

LEltPIN



MONITEU

0 3 -04

LGISCH S

Ondernemingsnr : 06o - . M6 " Ll g 6

Benaming

(voluit) : KINEVELTEM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kroonstraat 41 te 3020 Herent (Veltem-Beisem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick COPPIETERS `t WALLANT, te Leuven, op 19 maart 2015, neergelegd alvorens registratie, dat door de heer CROUX Raf Victor Luc, geboren te Genk op 28 mei 1974, nationaal nummer 74.05.28-039.31, en zijn echtgenote mevrouw LAUWERS Krista Vonny Andrea, geboren te Leuven op 21 mei 1973, nationaal nummer 73.05.21-300.56, wonende te 3020 Herent (Veltem-Beisem), Kroonstraat 41, een vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "KINEVELTEM", met zetel te 3020 Herent (Veltem-Beisem), Kroonstraat 41, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Het geplaatste kapitaal is volstort ten beloop van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro, te weten door de heer CROUX Raf, voornoemd, ten belope van duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1.240,00) en door mevrouw LAUWERS Krista, voornoemd, ten belope van vierduizend negenhonderd zestig (¬ 4.960,00) euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Panbas Fortis onder het nummer BE42 0017 5202 9154.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de oprichting.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden of met deelneming van derden, zowel in België als in het buitenland:

- KINESITHERAPIE en alle met het kinesistenberoep aanverwante disciplines en dit alles in de meest brede zin, zoals fysiotherapie, behandelen van mobiliteitsstoomissen, orthopedische manuele therapieën, verstrekken van massages, lichaamsverzorging, relaxatie en alle mogelijke nieuwe en nog te ontwikkelen technieken; uitgevoerd door kinesisten in functie en in opleiding, en rekening houdend met de regelgeving van de medische plichtenleer;

- het optreden als raadgever en verlenen van diensten op vlak van gezondheid, trainingstechnieken, inrichting van sportaccommodatie, voeding en alle aanverwante vakgebieden;

- het uitbaten van een behandelcentrum, inclusief de toepassing van medische trainingstherapie en andere specifieke behandelingstechnieken;

Het uitbaten van een opleidingscentrum in specifieke technieken voor kinesitherapie en alle aanverwante vakgebieden; en het geven en organiseren van cursussen in dit kader;

- de aan- en verkoop, huur en verhuur van alle mogelijke installaties, materialen, instrumenten en producten in verband met voorgaande;

- het kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerend goed zonder de functie van makelaar uit te oefenen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- de vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

- de vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

a ~ " ~

y ' " _ VOCt4

behouden

aan het Belgisch Staatsblad



Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders zou over beslissen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan. iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand mei om 10 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 18bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in dezelfde gemeente, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

RESERVES  WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd ; verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2017.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2016.

BENOEMING MET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De comparanten benoemen met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder, mevrouw LAUWERS Krista, voornoemd, nationaal nummer 73.05.21-300.56, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden, en die bevestigt niet getroffen te zijn door een beroepsverbod.

MACHTIGING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan SBB-accountantskantoor, te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met de macht om afzonderlijk te handelen en de macht om indeplaats te stellen, teneinde alle nog noodzakelijke stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het handelsregister, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Notaris Patrick Coppieters 't Wallant



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KINEVELTEM

Adresse
KROONSTRAAT 41 3020 VELTEM-BEISEM

Code postal : 3020
Localité : Veltem-Beisem
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande