KLEIN BESCHRIJF

Société en commandite simple


Dénomination : KLEIN BESCHRIJF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 554.791.005

Publication

07/07/2014
ÿþ Md Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 6 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te [mye].

liffire

11111111.1111,1.1111J11111Q111

V beh

aa

Bel Staa

op de laatste blz. van Luik B vermelden: .BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr 0551-1 1-9A co

Benaming

(voluit) : KLEIN BESCHRIJF

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Groenstraat 68, 3050 Oud-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Heden 18 juni 2014 wordt tussen ondergetekenden:

1.Beherende vennoot: Mevrouw Van Den Berghe Liesbeth, geboren te Dendermonde op 02 augustus 1969, wonende te 3050 Oud-Heveriee, Groenstraat 68, rijksregistemummer: 69.08.02-354-24 Haar inbreng bestaat uit negenhonderd en negentig (990,00) euro, waarvoor haar 99 aandelen worden toegekend.

vennoot De heer Rummens Marc, geboren te Tienen op 23 mei 1955, wonende te 3050 Oud-Heverlee, Groenstraat 68, rijksregisternummer: 55.05.23-333-70, Zijn inbreng bestaat uit tien (10,00) euro, waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend.

overeengekomen om een vennootschap in de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt:

I. Benaming  zetel  doel - duur

Artikel I Benaming:

De vennootschap is een vennootschap in de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met

als vennootschappelijke benaming "Klein Beschrijf

Artikel 2; Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Groenstraat 68, 3050 Oud-Heverlee.. De zetel kan, zonder statutenwijziging, bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden naar elke andere plaats in België. ledere verplaatsing van de zetel wordt door de zaakvoerder bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan bij beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en kantoren vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3; De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitvoeren van schrijf- en vertaalopdrachten in de meest ruime zin van het woord, de correctie, redactie

en revisiewerk, copywriting en opdrachten met betrekking tot algemene taalbeheersing, het schrijven van

scenario's en eigen boeken;

-Computerconsultancy-activiteiten;

-Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie, op het gebied van bedrijfsbeheer en

bedrijfsvoering;

-Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

-Overige zakelijke dienstverlening;

-De aanmaak van multimediaproducties en onlinepublicaties;

-Het geven van trainingen, opleidingen en consultancy;

-Alle tolkwerk;

-Denk- en schrijfwerk voor multimediale productiehuizen;

-Journalistiek..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven; zowel rechtstreeks als onrechtstreeks; zowel voor eigen rekening als voor rekening en risico van derden..

Zij zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen elle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Artikel 4: Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de

neerlegging bij de rechtbank van koophandel.

Vennoten

Artikel 5: De enige beherende vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten ,rechte, Indien er twee of meer beherende vennoten zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte. Zij is hoofdelijk aansprakelijk.

Artikel 6: Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden, zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7: De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald is onder artikel 21.

Artikel 8: ledere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de vorige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

Maatschappelijke kapitaal Inbreng

Artikel 9: Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 1.000,00 euro, Het wordt volledig in geld volstort. De beherende vennoot verklaart dat iedere vennoot zijn inbreng volledig in geld heeft volgestort.

IV. Bestuur  Vertegenwoordiging Controle

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De beherende vennoten die ais zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 11: ledere beherende vennoot handelt afzonderlijk in naam van de vennootschap en vertegenwoordigd in rechte de vennootschap tegenover derden ais eiser of ais verweerder, ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12: ledere vennoot afzonderlijk heeft aile onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen aile documenten en geschriften van de vennootschap.

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

V, Algemene vergadering,

Artikel 13: De algemene vergadering rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt aile vennoten. De algemene vergadering beslist onder meer oven benoeming en/of ontslag van nieuwe vennoten/zaakvoerders, vaststelling van de bezoldiging van de vennoten/zaakvoerders, het verlenen van kwijting overeenkomstig de toepasselijke wettelijke bepalingen, de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

Artikel 14: De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

Artikel 15: ledere vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn inbreng.

Artikel 16; De algemene vergadering moet minstens éérrmaal per jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vernielden en dient ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op de plaats aangeduid in de uitnodiging.

VI. Boekjaar  Jaarrekening  resultaat

Artikel 17; Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Bij het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op. Deze stukken

worden opgemaakt overeenkomstig de toepasselijke wetgeving op de boekhouding en de jaarrekening van

ondernemingen.

De jaarvergadering wordt gehouden de laatste donderdag van juni om 18u00.

Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf het bekomen door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en

zef eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en zestien.

Artikel 18: Resultaat:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene kosten geboekt.Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de intrest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doei. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Vil. Ontbinding terugtrekking van een vennoot

Artikel 19: De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwame verklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20; In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen en het hierna bepaalde onder artikel 21.

Artikel 21: ln alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, wordt toegekend.

VIII. Diverse bepalingen

Artikel 22: Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 23: Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en In het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Voor-bghouden aarl tet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

IX Bijzondere volmachten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap STIMAA te 3583 Beringen, Trommelaar 35, evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelde en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij een ondememingstoket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten,

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook (publicatie en dergelijke) ten leste van de vennootschap vallen.

Worden tot zaakvoerder, beherend vennoot benoemd; mevrouw Van Den Berghe Liesbeth en zij aanvaardt haar mandaat voor onbepaalde tijd. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist in de algemene vergadering«

Van Den Berghe Liesbeth Rummens Marc

Beherend vennoot Stille vennoot

TEGELIJKERTIJD NEERLEGGING VAN DE GEREGISTREERDE OPRICHTINGSAKTE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2015
ÿþ Mod 2.n

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

In;..tstrr bit ,,en , F'.v_.t2 +'Je_,,., e' .r ytiu'tteittBrB: (jB (tí;tE;l,L+ r te,c., vei

"cre- a I Pr,tir. -n . ,` 7lér' var :.^ ;+rst5 Ir: rlr" Y:[:.^.. '.t, ",

I NEERGELEGD

Gri¬ fie Rechtbank van Koophandel te Vingit

Ondernemíngsnr 0554.791.005

B3na ming

(srolutt: Klein Beschrijf

Rechtsvorm GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Groenstraat 68, 3050 Oud-Heverlee

Onderaerri slete : wijziging doel - kapitaalverhoging - omvorming naar BVBA - ontslag/benoeming zaakvoerders

Bij akte verleden voor notaris Daniëls te Oud-Heverlee op 2 juni 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft :

1) Het doel wordt uitgebreid met volgende bepalingen :

"- het uitbaten van een boekhandel en een muziekhandel met gelegenheid tot het nuttigen van dranken en

kleine versnaperingen, onder meer soep, desserten, snacks;

- de aan- en verkoop, import en export, het uitgeven van boeken in de ruimste zin van het woord;

- de aan- en verkoop, import en export, van geluid- en beelddragers in de ruimste zin van het woord;

- het organiseren van opleidingen, seminaries, cursussen en evenementen, in het bijzonder op literair vlak;

- de aankoop, verkoop, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen voor eigen

beheer.

- het organiseren van opleidingen, seminaries, cursussen en evenementen, in het bijzonder op literair vlak;

- de aankoop, verkoop, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen voor eigen

beheer."

2) verhoging van het kapitaal met 27.800 ¬ om het te brengen van 1.000 ¬ op 28.800 ¬ door een inbreng in geld en zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3) Omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid en ondernemingsnummer, en met volgende conclusies van het verslag opgemaakt opgemaakt op 18 mei 2015 door Peter BOGAERT burg. bvba, Bedrijfsrevisoren, Waversebaan 303, 3001 Heverlee, vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor:

"Het bestuursorgaan van de vennootschap KLEIN BESCHRIJF COMM. V heeft ons verzocht verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva per 31 maart 2015, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, in het kader van de omzetting van de vennootschapsvorm van COMM. V naar BVBA.

De staat van activa en passiva per 31 maart 2015 vertoont een balanstotaal van ¬ 2.839,56, een geplaatst kapitaal van ¬ 1.000,00 en een eigen vermogen van ¬ (9.153,47) (bedrag na resultaatverdeling en v66r de goedkeuring ervan door de Algemene Vergadering).

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2015 die het bestuursorgaan van de Vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Het uitgevoerde onderzoek betreft een beperkt nazicht,

Het bestuursorgaan heeft vrijwillig afstand gedaan van de procedures voor het verkrijgen van de certificaten om te verzekeren dat er geen enkele fiscale of sociale schuld verschuldigd is door de Vennootschap, teneinde de hoofdelijke aansprakelijkheid te vermijden.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is er niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van ¬ (9.153,47) (bedrag na resultaatverdeling en v66r de goedkeuring ervan door de Algemene Vergadering) is ¬ 10.153,47 kleiner dan het geplaatst kapitaal van ¬ 1.000,00 en ¬ 27,703,47 kleiner dan het minimum kapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, kan de verrichting slechts plaats vinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit. Leuven, 18 mei 2015".

4) Aanvaarding van de nieuwe statuten die, onder meer, volgende (nieuwe) bepalingen bevatten :

Artikel 1 - Vorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft als naam "Klein Beschrijf".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 = Annexes du Moniteur belge

)11111

508695A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moeten vermelden : de naam, de rechtsvorm (voluit of afgekort), de zetel en het ondernemingsnummer van de vennootschap, alsmede de woorden "rechtspersonenregister of RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2 - Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3050 Oud-Heverlee, Groenstraat 68. De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen Vlaanderen of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van een boekhandel en een muziekhandel met gelegenheid tot het nuttigen van dranken en kleine versnaperingen, onder meer soep, desserten, snacks;

- de aan- en verkoop, import en export, het uitgeven van boeken in de ruimste zin van het woord;

- de aan- en verkoop, import en export, van geluid- en beelddragers in de ruimste zin van het woord;

- het organiseren van opleidingen, seminaries, cursussen en evenementen, in het bijzonder op literair vlak;

- de aankoop, verkoop, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen voor eigen

beheer.

- het organiseren van opleidingen, seminaries, cursussen en evenementen, in het bijzonder op literair vlak;

- de aankoop, verkoop, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen voor eigen beheer;

-het uitvoeren van schrijf- en vertaalopdrachten in de meest ruime zin van het woord, correctie-, redactie- en revisiewerk, copywriting en opdrachten met betrekking tot algemene taalbeheersing, het schrijven van scenario's en eigen boeken;

-computerconsultancyactiviteiten;

-adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie, op het gebied van bedrijfsbeheer en

bedrijfsvoering;

-diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

-overige zakelijke dienstverlening;

-de aanmaak van multimediaproducties en onlinepublicaties;

-het geven van trainingen, opleidingen en consultancy;

- alle tolkwerk;

-denk- en schrijfwerk voor multimediale productiehuizen;

-journalistieke activiteiten.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven; zowel rechtstreeks als onrechtstreeks; zowel voor eigen rekening als voor rekening en risico van derden.

Zij zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Artikel 4 - Kapitaal en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERD euro (28.800 ¬ ). Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het aandelenregister.

Artikel 7 - De zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder moet deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een natuurlijk persoon benoemen die als haar vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze benoeming van vaste vertegenwoordiger moet gepubliceerd worden in het Belgisch Staatsblad.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders: mevrouw Liesbeth Van den Berghe en de heer Marc Rummens, beiden voornoemd.

Artikel 8 - Vertegenwoordiging en intern bestuur

. +

lfrsor-

behoudc n ; ae¬ , nek I iáe#csiwch

Siaaisbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder(s) is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd:

-door elke statutaire zaakvoerder afzonderlijk optredend;

-door twee gewone zaakvoerders gezamenlijk optredend.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De akten van de bijzondere gevolmachtigde verbinden de vennootschap binnen de perken van de verleende volmacht.

Artikel 14 - Uitoefening van stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht steeds toe aan de vruchtgebruiker, onverminderd de toepassing van artikel zes van onderhavige statuten.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een andere vennoot, mits een geschreven volmacht. Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden.

Artikel 16 - Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

leder jaar zullen de boeken van de vennootschap worden afgesloten. De zaakvoerders maken de inventaris, de balans en de jaarrekening op.

Artikel 17 - Bestemming van de winst - Reserve

Het saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 20 - Wijze van vereffening

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

5) Ingevolge de omvorming naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de huidige zaakvoerder, Liesbeth Van den Berghe, ontslagen van rechtswege als zaakvoerder van de Comm. V. en beslist de vergadering vervolgens te benoemen tot statutaire zaakvoerders van de BVBA voor onbepaalde duur voornoemden Liesbeth Van den Berghe en Marc Rummens, samenwonend te 3050 Oud-Heverlee, Groenstraat 68.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld P.V. van buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor aangaande de omvorming

- historiek en gecoordineerde statuten

Op 'l;^. r" i > J!cl" " %. " Lui!. L' vi' i." lffcn ',c rt4 Al; s,fn : r r "r,' , : V: ¬ í i4Cl.: gOÉRI ' L7rZ

i1C'" ';i~" ~,~` ~ .,.r~l.~c¬ ^c`¬ 9: (lr'," ¬ ;ti . ;"r: i~Cr = ." irrf ';aL-il

o (t r

r" t., " ( i'^ i'c..'+: r " ,

Coordonnées
KLEIN BESCHRIJF

Adresse
GROENSTRAAT 68 3050 OUD-HEVERLEE

Code postal : 3050
Localité : OUD-HEVERLEE
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande