KNOP2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KNOP2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.477.576

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 27.06.2014 14233-0169-014
08/09/2014
ÿþJ.

Mod PDF 11.1



letitreb In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111111111,!!!j1111111)11,1.11.111111101

Ondernerningsnr : 0819.477.576

Benaming (voluit) : KNOP 2

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel H DE GR1MBERGHELAAN 4, 1850 Grimbergen, België

(volledig adres)

Onderyvette :Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op 28 juli 2014

De algemene vergadering beslist unaniem de maatschappelijke zetel over te brengen naar Vilvoordsesteenweg 183 KLD, 1850 Grimbergen en dit vanafheden.

Dhr. Knop Koen Dhr. Knop Stijn

Op de laatste blz. van Luik-É3 verrnelden : Recto: Naam enhoedanigheid van crelKstrumenterende notaris:Netzi} var perso(o)n(n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

neergetegd/ontvangen Op

2.8 MI8. 2014

Griffie

ri d Nerieriandritege

rechtbank van looplfian-det-Brussel-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

201!

Griffie

Voor- 1-1611goutillo

behoudE aan het Betgisc

Staatsbit

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0819.477.576 ~

Benaming (voluit) :KNOP2

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Helman de Grimberghelaan 4 , 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : KAPITAALSVERHOGING

Tekst :

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op acht januari tweeduizend veertien.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KNOP2, met zetel te 1850 Grimbergen, Heiman. de Grimberghelaan 4, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: GUNSTMAATREGEL ARTIKEL 537 WIB.

De vennoten hebben aan ondergetekende notaris verklaard dat de algemene vergadering - om de vennoten te kunnen laten genieten van de tijdelijke gunstmaatregel inzake roerende voorheffing voorzien in artikel 537 WIB - op 27 december 2013, besloten heeft en overgegaan is tot uitkering van een dividend, uit de overgedragen winst van de vennootschap, aan de vennoten voornoemd, voor een bedrag van zeshonderd duizend Euro (600.000 EUR).

Van voormeld bedrag hebben de vennoten een bedrag van vijfhonderd veertigduizend Euro (540.000 EUR) onmiddellijk geplaatst op een onbeschikbare rekening op naam van de vennootschap met rekening nummer 3Ë57 7440 4003 0879

bij de KBC voor het doorvoeren van de hierna vast te stellen kapitaalverhoging.

Het saldo van zestigduizend Euro (60.000 EUR) is door de vennoten gereserveerd voor de betaling van de roerende voorheffing, overeenkomstig de tijdelijke gunstbepalingen, voorzien in artikel 537 WIB.

Ondergetekende notaris heeft de vennoten erop gewezen dat, om te kunnen genieten van het gunsttarief van tien (10) procent roerende voorheffing (artikel 537 WIB), de verschuldigde roerende voorheffing moet betaald zijn binnen de 15 dagen, te rekenen van de beslissing tot dividenduitkering (artikelen 267, 312 en 412 WIE). In geval van laattijdige betaling ervan is een bijkomende roerende voorheffing van vijftien (15) procent verschuldigd op het uitgekeerde dividend.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING + VOORKOOP- RECHT AANDELEN.

De vennoten beslissen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfhonderd veertigduizend Euro (540.000 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) op vijfhonderd achtenvijftigduizend zeshonderd Euro (558.600 EUR), door middel van inbreng in speciën door de vennoten en zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vennoten verklaren dat het voorkooprecht van aandelen niet van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

toepassing is en er voor zoveel als nodig afstand van te doen.

De inschrijvers verklaren dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig is volgestort, door storting in speciën uitgevoerd op voormelde onbeschikbare rekening, derwijze dat de bvba KNOP 2 vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over een som van vijfhonderd veertigduizend Euro (540 .000 EUR) .

Een attest van de depothoudende instelling de dato 31 december tweeduizend dertien zal door ondergetekende notaris bewaard worden.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT.

De vennoten verzoeken ons, notaris, te acteren dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op vijfhonderd achtenvijftigduizend zeshonderd Euro (558.600 EUE) .

VIERDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

Ingevolge de genomen besluiten beslissen de vennoten de statuten van de vennootschap te coordineren als volgt :

TITEL I - VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt : "KNOP2".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Helman de Grimberghelaan 4.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of op commissie :

- De onderneming van sanitaire inrichtingen, verwarming, lood- en zinkwerken; de onderneming voor het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme luchtconditionering, en industriële pijpleidingen.

- De onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, De kleinhandel in sanitaire artikelen en verwarmingstoestellen met inbegrip van elektrische toestellen; het kopen, verkopen, en plaatsen van keukens.

- De import, export, vervaardiging, assemblage, installatie en handel van koeltechnische verwarmings-, ventilatie en klimaatregelende installaties.

- De installatie van verlichting, explosieveilige toepassingen en elektriciteitswerken. De installatie en onderhoud van aircotoestellen.

- Het koel- en elektrotechnisch inrichten van explosieveilige opslagruimtes.

- Het vervaardigen, assemblage, installatie en handel van elektrische en elektrotechnische installaties, uitvoeren van dakwerken.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, ter beschikking stellen en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen;

1. voor-

iaehoutlen

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- het optreden als commissionair of agentuur bij transacties in verband met onroerende goederen.

- het afsluiten met de leden van de groep van contracten van financieringshuur in één van de volgende vormen :

" onroerende financieringshuur zoals bepaald in het Koninklijk Besluit nummer 30 van negenentwintig december negentienhonderd tweeënnegentig met betrekking tot de toepassing van de belasting over de toegevoegde waarde op de onroerende financieringshuur;

" verrichtingen van "sale and lease back", met name de aankoop van roerende en/of onroerende goederen van leden van de groep en het in leasing geven van deze goederen aan dezelfde leden van de groep.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele ervan.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het voorgaande onder voorbehoud van het bekomen van de eventuele verplichte vergunningen en/of licenties.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

TITEL II - KAPITAAL - AANDELEN -OVERDRAAGBAARHEID VAN DE AANDELEN. Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (558.600 EUR).

Het is gesplitst in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 5bis.

Bij de oprichting op zes oktober tweeduizend en negen werd het volledig geplaatst kapitaal van de vennootschap, hetzij achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR) volledig geplaatst en volgestort.

Het kapitaal was verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De kapitaalsverhoging van vijfhonderd veertigduizend Euro (540.000 EUR), waartoe werd besloten door de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap bij besluit waarvan het proces-verbaal werd gesloten op acht januari tweeduizend veertien werd eveneens volledig geplaatst en volgestort.

Het aantal aandelen werd hierbij niet gewijzigd.

Artikel 6.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

kbehoiden aan het e gisc

Staatsblad

Luik B - vervolg

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen, waarop in geld ingeschreven werd, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen.

Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen, na een aanmaning acht dagen te voren bij aangetekende brief betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend tegen de wettelijke rentevoet verhoogd met vier ten honderd (4 °s) per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Artikel 7.

De aandelen zijn ondeelbaar; indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Artikel 8.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen.

De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom.

Artikel 9.

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

1. aan een vennoot;

2. aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3. aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn.

De regels inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10.

Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij overeenkomstig artikel 251 van het Wetboek van vennootschappen opkomen tegen deze weigering.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen overeenkomstig artikel 252 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 11.

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

TITiL III - BESTUUR - CONTROLE.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

s Voor-

` behodden aan het fBelgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd' worden.

verrichten die nodig of van de vennootschap,. algemene vergadering

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 13.

De duurtijd van het mandaat van elke zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal steeds uitgesproken mogen worden, bij besluit van de algemene vergadering, genomen bij gewone meerderheid.

Artikel 14.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Artikel 15.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, wordende tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in paragraaf drie van dit artikel.

Artikel 16.

De opdracht van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel I7.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL IV - DE ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18.

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor 'behoiden aan het rea Staatsblad

Luik B - vervolg

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 19.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op eerste maandag van de maand juni om 18.00 uur `s avonds op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Artikel 20.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door.de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Artikel 21,

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één (1) stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber.

Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Artikel 22.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

TITEL V - INVENTARIS -- JAARREKENING -WINSTVERDELING.

Artikel 23.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De boeken worden dan afgesloten, inventaris en jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting) worden opgemaakt; samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten warden gesteld.

Artikel 24.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen warden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

TITEL VI - ONTBINDING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vaar-.beha-den

aan net

ërgrsc7i Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 25.

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

TITEL VII - DIVERSE BEPALINGEN.

Artikel 26.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aangezien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

Artikel 27.

Voor el wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen._

Artikel 28.

Alle geschillen met betrekking tot de vennootschap tussen de vennoten onderling, tussen de vennootschap en haar vennoten, of zaakvoerders en gewezen zaakvoerders, tussen zaakvoerders en vennoten, tussen vereffenaars en vennoten, zullen definitief beslecht worden door arbitrage.

Het geschil wordt geregeld door één enkele scheidsrechter, aangewezen door de partijen.

Zijn de partijen het daaromtrent niet eens, dan wijst elke partij één scheidsrechter aan; deze scheidsrechters kiezen een derde scheidsrechter die als voorzitter zal optreden. Zijn de scheidsrechters het dienaangaande niet eens, dan benoemt de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is, op verzoek van de twee scheidsrechters, de derde scheidsrechter.

De procedure van geschillenbeslechting is onderworpen aan de artikelen 1676 tot en met 1723 van het Gerechtelijk Wetboek.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Sean-Luc Peërs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte.

Voer behouden aan het Belgisch Staatsblad

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.08.2013 13429-0154-014
21/02/2013
ÿþr-'4ti1 Mod 1L1

5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1 FEV. 2013 CRusS,E,.

Griffie

1 31110

Î

Ondernemingsnr :0819.477.576

Benaming (voluit) :KNOP2

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :te 1850 Grimbergen, Helman de Grimberghelaan 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst :

STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op éénendertig januari tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KNOP2", met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Helman de Grimberghelaan 4, de volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing; ontslag voorlezing verslag

De algemene vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 november 2012. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 november 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht.

Tweede beslissing: doelwijziging

De algemene vergadering beslist met eenparigheid het doel van de vennootschap'

uit te breiden, door toevoeging van volgende tekst aan artikel 3 van de statuten:

"- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, ter beschikking stellen en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- het optreden als commissionair of agentuur bij transacties in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(oln{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

verband met onroerende goederen.- W -.

- het afsluiten met de leden van de groep van contracten van

financieringshuur in één van de volgende vormen:

" onroerende financieringshuur zoals bepaald in het Koninklijk Besluit nummer 30 van negenentwintig december negentienhonderd tweeënnegentig met betrekking tot de toepassing van de belasting over de toegevoegde waarde op de onroerende financieringshuur;

" verrichtingen van "sale and lease back", met name de aankoop van

roerende en/of onroerende goederen van leden van de groep en het in

leasing geven van deze goederen aan dezelfde leden van de groep." Derde beslissing -- Aanpassing van de statuten:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid, teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande, volgende wijziging door te voeren:

- artikel 3 - Doel, luidt voortaan als volgt:

" De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of op commissie:

- De onderneming van sanitaire inrichtingen, verwarming, lood- en zinkwerken; de onderneming voor het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme luchtconditionering, en industriële pijpleidingen.

- De onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, De kleinhandel in sanitaire artikelen en verwarmingstoestellen met inbegrip van elektrische toestellen; het kopen, verkopen, en plaatsen van keukens.

- De import, export, vervaardiging, assemblage, installatie en handel van koeltechnische verwarmings-, ventilatie en klimaatregelende installaties,

- De installatie van verlichting, explosieveilige toepassingen en elektriciteitswerken. De installatie en onderhoud van aircotoestellen.

- Het koel- en elektrotechnisch inrichten van explosieveilige opslagruimtes.

- Het vervaardigen, assemblage, installatie en handel van elektrische en elektrotechnische installaties, uitvoeren van dakwerken

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, ter beschikking stellen en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- het optreden als commissionair of agentuur bij transacties in verband met onroerende goederen.

- het afsluiten met de leden van de groep van contracten van financieringshuur in één van de volgende vormen:

" onroerende financieringshuur zoals bepaald in het Koninklijk Besluit nummer 30 van negenentwintig december negentienhonderd tweeënnegentig met betrekking tot de toepassing van de belasting over de toegevoegde waarde op de onroerende financieringshuur;

" verrichtingen van "safe and lease back", met name de aankoop van roerende en/of onroerende goederen van leden van de groep en het in leasing geven van deze goederen aan dezelfde leden van de groep.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten

+Vaar-behouáen aan het -xfreTea staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

s r

Voor. behouden aan hot

Staatsblad

Luik B - vervolg

dele ervan.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het voorgaande onder voorbehoud van het bekomen van de eventuele verplichte vergunningen en/of licenties.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in Eelgië als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten.

Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake."

Vierde beslissing: volmacht coördinatie statuten

De vergadering verleent met eenparigheid aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Vijfde beslissing: Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren

Zesde beslissing: Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent met eenparigheid bijzondere volmacht aan Cazimir Advocaten, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Vijfhoekstraat 40/C, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren betrekking hebbend op onderhavige beslissingen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peérs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;

- bijzonder verslag der zaakvoerders

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 30.08.2012 12508-0497-014
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 24.06.2011 11210-0543-014

Coordonnées
KNOP2

Adresse
HELMAN DE GRIMBERGHELAAN 4 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande