KNOWLEDGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KNOWLEDGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.564.277

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 12.07.2013 13301-0412-014
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 20.07.2012 12326-0499-014
31/10/2011
ÿþL%

Mod 2.0

Ondernemingsnr : 0895.564.277

Benaming

(voluit) : KNOWLEDGE

Rechtsvorm : handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kruisstraat 56, 3120 Tremelo

Onderwerp akte : omvorming van een gewone commanditaire vennootschap in een BVBA

Uit het proces-verbaal gesloten door notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 30 september 2011 (geregistreerd 9 bladen 1 verzending op het registratiekantoor te Haacht op 4 oktober 2011, boek N71 blad 82 vak 15, ontvangen : 25,00 euro, getekend de ontvanger Hermans Myriam) blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "KNOWLEDGE" met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

EERSTE BESLUIT:

a) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op tweeduizend (2.000,00) euro, niet vertegenwoordigd door aandelen, te verhogen met zestienduizend vijfhonderd vijftig (16.550,00) euro, om het te brengen op achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro, met creatie van duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) nieuwe aandelen, elk met een fractiewaarde.

b) De vergadering stelt vast dat deze kapitaalverhoging ten belope van zestienduizend vijfhonderd vijftig (16.550,00) euro verwezenlijkt wordt door inbreng van rekening-courant op naam van de heer MICHIELS Filip Greta Kamiel, wonende te Tremelo, Kruisstraat 56. Na deze transactie bedraagt het kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.550,00) euro, volledig volstort.

De vergadering beslist dat er duizend achthonderd vijfenvijftig (1855) nieuwe aandelen worden gecreëerd. Op de kapitaalsverhoging wordt volledig ingeschreven door de heer MICHIELS Filip Greta Kamiel, in verhouding met zijn bezit in het huidige kapitaal, welke volledig is volstort.

De heer MICHIELS Filip Greta Kamiel zal aldus eigenaar zijn van duizend achthonderd drieënvijftig (1.853) aandelen.

Mevrouw DE CAT Sabine Madeleine Julia, wonende te Tremelo, Kruisstraat 56 schrijft niet in op de kapitaalsverhoging, doch door bestaande deelneming van twintig (20,00) euro in het kapitaal komen haar twee (2) aandelen toe.

c) De vergadering stelt derhalve vast dat de kapitaalverhoging van zestienduizend vijfhonderd vijftig (16.550,00) euro daadwerkelijk werd gerealiseerd en dat het kapitaal effectief werd gebracht op achttien duizend zeshonderd (18.550,00) euro.

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING van de Gewone Commanditaire Vennootschap in een handels vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het verslag van de beherende vennoot omtrent de omzetting met bijgaande staat van activa en passiva van dertig juni tweeduizend en elf, alsook van het verslag van de externe accountant, zoals vermeld in de agenda.

De besluiten van het verslag van de extern accountant, de Burgerlijke Vennootschap met handelsvorm "Caluwaerts & C° Bedrijfsrevisoren BVBA", kantoor houdend te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 520 de dato achtentwintig september tweeduizend en elf luiden lettertijk als volgt:

°5. BESLUIT

Ondergetekende, Freddy CALUWAERTS, bedrijfsrevisor te MECHELEN, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van omzetting van de GCV KNOWLEDGE in BVBA overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

C { ijs , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111.1111611113141121J1

V~ beh,

aai

Bel Staa

\1 ergelegd ter griffe der

éeehtbonk van Koophand.

Leuven, de 19 OKT. 201

lFF!ER,

-Bijlagen bij -két Belgisch St tsbl d -1111072011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Volgens de ons voorgelegde staat beloopt het netto-actief 20.463,67 ¬ negatief, hetzij 39.013,67 ¬ kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA.

Derhalve vestigen wij uw aandacht op artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorgenomen transactie van omzetting in BVBA kan slechts doorgaan indien het kapitaal verhoogd wordt tot minstens 18.550 ¬ , zoals bepaald in artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter informatie van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht. Mechelen, 28 september 2011

CALUWAERTS & C° bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba vertegenwoordigd door

Freddy CALUWAERTS

Bedrijfsrevisor "

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 777 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen de Gewone commanditaire vennootschap "KNOWLEDGE" om te zetten in een handelsvennootschap onder de vorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Overeenkomstig artikel 776 dient ingeval van omzetting van een andere vennootschap dan vennootschappen onder firma of coëperatieve vennootschappen met onbeperkte aansprakelijkheid en ingeval het netto-actief kleiner is dan het in de staat opgegeven maatschappelijk kapitaal, de staat te besluiten met de vermelding van het verschil, hetgeen in casu het geval is.

De zetel van de vennootschap wordt niet verplaatst.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boekhouding van de Gewone Commanditaire Vennootschap voortzetten, evenals alle overeenkomsten, arbeidscontracten, financieringen en financiële engagementen, verplichtingen en verbintenissen van allerlei aard van dezelfde vennootschap verderzetten.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen  en vermeerderingen blijven eveneens dezelfde.

De vennootschap behoudt het actuele inschrijvingsnummer in het rechtspersonenregister en het B.T.W.-nummer.

De omzetting gaat in vanaf heden, zodat aile door de Gewone Commanditaire Vennootschap gedane verrichtingen sedert deze datum worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA).

Ingevolge de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft de opdracht van de in functie zijnde beherende vennoot, met name de heer MICHIELS Filip Greta Kamiel, voormeld, van rechtswege een einde genomen. Alle vennoten zullen in de nieuwe vennootschap beperkt aansprakelijk zijn.

De jaarvergadering die de jaarrekening over het lopende boekjaar zal behandelen zal zich tevens dienen uit te spreken over het verlenen van kwijting aan de aftredende beherende vennoot voor zijn opdracht..

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE NIEUWE STATUTEN

De algemene vergadering besluit de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid als volgt vast te stellen:

1. NAAM-RECHTSVORM : KNOWLEDGE - Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. ZETEL: 3120 Tremelo, Kruisstraat 56

3. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen in inzonderheid:

1.Het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht, audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur, het verlenen van dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

2.Het verlenen van advies en dienstprestaties in verband met de algemene administratie, secretariaat en onthaal in de ruimste zin van het woord.

3.Het bevorderen van de inrichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

4.Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze dan ook in andere ondernemingen, de vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing, enz., in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

5.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden voor depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaakassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

6.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen.

7.Het uitbaten van ontspannings- en gezondheidscentra, omvattende onder meer maar niet uitsluitend sauna's, baden, massagesalons, schoonheidssalons, zonnebankcentra, gymnastiekzalen, centra voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

beoefening van bijvoorbeeld fitness, aerobic, bodybuilding, power plates en andere vormen van binnensporten betreffende de algemene lichaamsconditie, inclusief annex eet- en drankgelegenheden.

8.1-let verstrekken van allerlei diensten, advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging, esthetiek, het lichamelijk welzijn, ontspanning en relaxatietechnieken en inzonderheid de diensten verleend in gezondheidscentra in het algemeen en sauna's, baden, massagesalons, schoonheidssalons, zonnebankcentra, fitnesscentra in het bijzonder.

9.De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alsook de vervaardiging van: alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartiketen; parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, machines en toestellen en dergelijke meer; alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten; kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires; geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke meer; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn.

10.Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doet verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende of onroerende van aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en de uitbreiding van haar maatschappelijk doel, zowel in België ais in het buitenland.

Zij mag aan aile onderaannemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig of bijkomend doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties doen, in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van een bestuursopdracht.

Deze opsomming is niet beperkend.

4. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur.

5. KAPITAAL  18.550 EURO verdeeld in 1.855 aandelen.

6. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in speciën.

7. BESTUUR en CONTROLE:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordiging: iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar.

9. JAARVERGADERING  eerste maandag van juni om zeventien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats.

10. RESERVE-AANLEG, WINST-EN VEREFFENINGSSALDO

,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éért/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. Er mag geen winst uitgekeerd worden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekeningen, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap:

De heer MICHIELS Filip Greta Kamiel, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en die verklaart deze opdracht te aanvaarden. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering keurt de tekst van de nieuwe statuten goed en verleent aan de hoger benoemde zaakvoerders elke machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

In bijlage : uitgifte van het proces-verbaal, staat activa en passiva, verslagen van de bedrijfsrevisor en de

beherende vennoot mbt. de omvorming, historiek statuten en gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Vodr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KNOWLEDGE

Adresse
KRUISSTRAAT 56 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande