KOMAR INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOMAR INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.190.370

Publication

31/07/2012
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ie? ûriffle der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de ~ ~ ~t~Li 2012 DE G ! 1 ,

Griffie

Voor- behoud aan he BefgisK staatsbl llIl1 1111111111 1I11 11111 I1Il 11111 11tI gui

*iaisa9~a"

Ondememingsnr : 0837.190.370 RPR Leuven

Benaming : KOMAR INVEST

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Leuven (Kessel-Lo), Boskouter 7

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMNIG  FUSIEAKTE - STATUTENWIJZIGING

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMSRECHT te Lummen op 12 juli 2012, geregistreerd te Hasselt op 13 juli 2012, boek 795, blad 12, vak 16, ontvangen: e 25,00, de ontvanger K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. BROUWERS-THONON" het volgende besloten heeft:

§1 Besluit tot verzaking aan verslaggevingsplicht fusie

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen onherroepelijk te verzaken aan het bijzonder verslag van de zaakvoerders, zoals voorzien in artikel 694 van het Wetboek Vennootschappen, en aan het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor, zoals voorzien in artikel 695 van het Wetboek Vennootschappen.

§2 Besluiten tot fusie

De vergaderingen ontslaan de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand v66r de datum van deze vergadering. De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOMAR INVEST", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, en waarvan de waarde gebaseerd is op een staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2012, overgaat op de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. BROUWERS-THONON", overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel. De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel bepalen ondermeer:

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen, worden bepaald als volgt: Gelet op het feit dat de aandelenverhouding van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap identiek is, namelijk een gelijke verdeling van de aandelen in beide vennootschappen tussen de heer BROUWERS Koenraad en mevrouw THONON Marleen, beiden voornoemd, ieder voor de helft, worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOMAR INVEST" boekhoudkundig geacht worden te zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

pehouren verricht voor rekening van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. BROUWERS-THONON", wordt bepaald op 1 januari 2012.

aan het Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOMAR 1NVEST" gedaan, komen voor rekening van, de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. BROUWERS-THONON", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van, de overnemende vennootschap geboekt worden.

i Staatsblad c. Er worden zoals hierboven bepaald geen nieuwe aandelen uitgereikt, zodat:

1 j\\\;--- - geen datumstelling vereist is vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in

de winst;

- geen regeling dient te worden voorzien aangaande de wijze waarop de aandelen worden

uitgereikt;

- er geen bijzondere rechten worden toegekend aan de aandeelhouders van de over te nemen

vennootschap.

d. Er geen bijzondere bezoldiging voor de bedrijfsrevisor wordt vastgesteld, gelet op de hierboven vermelde verzaking aan het verslag van de bedrijfsrevisor vereist overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek Vennootschappen.

e. Er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van

de fuserende vennootschappen.

Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"KOMAR INVEST" vanaf heden op te bestaan.

§3 Kapitaalverhoging

De vergaderingen ontslaan de voorzitter van de voorlezing van de in de agenda aagekondigde

verslagen, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan volledig in kennis te zijn gesteld

geweest v6ór de datum van deze vergadering.

Het betreft met name:

 het verslag opgesteld door Jo FRANCOIS, bedrijfsrevisor, door de zaakvoerders

aangesteld, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van het verslag van Jo FRANCOIS worden hierna letterlijk weergegeven:

"BESLUIT:

Op basis van de hierboven beschreven elementen ben ik van oordeel, dat

1. de beschrijving van de bestanddelen van de inbreng zo-als deze werd voorgelegd, beantwoordt aan de normale ver-eisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. de waarderingsmethode van de inbreng verrechtvaardigd en juist toegepast is en leidt tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de waarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen;

3. bij gebrek aan gegevens terzake dient voorbehoud ge-maakt voor eventuele bodemverontreiniging;

4. als vergoeding voor de inbreng in natura ten belope van ¬ 13.213, 80 zijnde E 18.600, 00 !verminderd met het verlies van het boekjaar 2011 ten belope va E 5.386,20 worden in i tegenwaarde geen nieuwe aandelen toegekend of uitgegeven gelet op de gelijke verhouding van de aandelen in de overnemende vennootschap, Burg. Venn. o.v. BVBA DR. BROUWERS-THONON en de overgenomen vennootschap, BVBA KOMAR INVEST.

Mijn opdracht houdt geen appreciatie in van het rechtmatig en billijk karakter van de beoogde transacties. "

 het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkom-stig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op basis van voornoemde verslagen besluiten de vergade-ringen met eenparigheid van stemmen dat het maatschap elp ijk kapitaal van de burgerlijke vennootschaonder de vorm van,



31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voor- Luik B - vervolg

' behoMden aan Net - 3értsc1ii Staatsblad

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. BROUWERS-THONON" verhoogd wordt met het kapitaal van de overgenomen vennootschap ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00), om het te brengen van achttienduizend

zeshonderd euro (£ 18.600,00) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (£ 37.200,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, door inbreng van het gehele vermogen van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOMAR INVEST" zoals hierna uitvoerig beschreven.

§4 Overgang van het vermogen

A. Algemene beschrijving

Ingevolge voornoemde besluiten gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "KOMAR INVEST" ten algemene titel over op de overnemende vennootschap de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "Dr. BROUWERS-THONON".

Het overgedragen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaat uit:

KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd (£ 18.600,00)

VERLIES VAN HET BOEKJAAR: vijfduizend driehonderd zesentachtig euro twintig cent (£ 5.386,20)

TOTAAL: dertienduizend tweehonderd dertien euro en tachtig cent (£ 13.213,80)

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die behoren tot het overgedragen vermogen.

B. Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbreng

Deze overdracht omvat eveneens de onroerende rechten, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaardenvoor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die bestanddelen van het vermogen bevatten, die onderworpen zijn aan een bijzondere publiciteit.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is negenennegentig ten honderd in volle eigendom in het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna beschreven warden:

LEUVEN, zevende afdeling, KESSEL-LO, eerste afdeling

Een perceel bouwgrond gelegen volgens kadaster aan de Boskantstraat, thans volgens comparanten gekend als Boskouter, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel als sectie B, nummer 105/H/5, met een oppervlakte volgens titel en recent kadastraal uittreksel van twaalf aren vierenvijftig centiaren (12a54ca).

Oorsprong van eigendom

Het goed hoort toe aan de besloten vennootschap met beper-kte aansprakelijkheid "KOMAR INVEST" voor 99% in volle ei-gendom ingevolge akte van aankoop verleden voor ondergetekende notaris met tussenkomst van het kantoor van nota-ris TALLOEN en MOSTAERT te Leuven op 5 juli 2011, overge-schreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 7 juli 2011 onder formaliteitennummer 73-T-07/07/2011-07798, vanwege de heer VANCOILLIE Georges Victor.

Hypothecaire staat

Het goed is vrij en onbelast van om het even welke inschrijving of overschrijving in het algemeen.

De overgenomen vennootschap heeft geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot het overgedragen onroerend goed verleend.

Algemene voorwaarden

a. Het onroerend goed wordt over_edra_en in de staat waarin het zich nu bevindt, zonder



Luik B - vervolg

waarborg voor gebreken en onvolkomenheden, ouderdom, slechte staat van het gebouw, gebreken van de grond of de ondergrond, niet alle actieve en passieve erfdienstbaarheden, zichtbare en niet-zichtbare, voordurende en niet-voortdurende waarmee liet zou kunnen bevoordeligd of belast zijn, onder beding voor de verkrijgende vennootschap om de ene in haar voordeel te exploiteren en zich te beveiligen tegen de andere, maar op haar kosten en risico, zonder tussenkomst van de overgenomen vennootschap en zonder verhaal op deze laatste.

De afmetingen wordt niet gewaarborgd, waarbij het verschil in meer of min, dat één twintigste overschrijdt, voordeel of verlies uitmaakt voor de betrokken partijen en de kadastrale inlichtingen slechts ten titel van eenvoudige inlichting zijn opgegeven. De verkrijgende vennootschap wordt in de plaats gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap met betrekking tot de gemeenschappelijke delen alsook de bijzondere voorwaarden en erfdienstbaarheden. die kunnen voorkomen op haar eigendomstitels.

Zij wordt geacht de eigendomstitels van de overgenomen vennootschap en de overeenkomsten van bewoning, die betrekking hebben op de overgedragen onroerende rechten, te hebben ontvangen.

b. De verkrijgende vennootschap is, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortkomen, in de plaats gesteld in alle rechten en vorderingen van de overgenomen vennootschap die voortvloeien uit overeenkomsten van huur, onderhuur of overdracht van burgerlijke of handelshuur.

De verkrijgende vennootschap moet de aan de gang zijnde bewoning respecteren zoals de overgenomen vennootschap tot plicht had dit te doen en moet rechtstreeks niet de eigenaars en bewoners handelen voor alles wat de wijze en voorwaarden van hun bewoning, de te geven afstand en de voorwerpen, waarvan de eigenaars en bewoners zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren, aanbelangt.

c. De meters, leidingen, kanalisaties, toestellen en andere installaties die over liet algemeen willekeurig geplaatst zijn in de overgedragen onroerende goederen die door elke publieke of private administratie, die deze voorwerpen slechts in huur gegeven zou hebben, maken geen deel uit van het overgedragen goed en warden voorbehouden ten gunste van hen die er recht op hebben.

d. De minuuthoudende notaris heeft de aandacht van de overnemende vennootschap gevestigd op de bepalingen van de Vlaamse codex betreffende de ruimtelijke ordening.

e. de verkrijgende vennootschap zal zich moeten richten naar alle voorschriften van deze plannen en eventuele wijzigende plannen dat de bestemming van de goederen bepaalt en ze met administratieve erfdienstbaarheden bezwaart.

e. De overgenomen vennootschap verklaart eveneens dat haar tot op heden geen andere stedenbouwkundige voorschriften betekend werden noch een onteigeningsontwerp of een ruilverkavelingbericht betreffende de voormelde goederen.

f. De overgenomen vennootschap verklaart dat zij geen kennis hebben gekregen dat betreffende de overgenomen goederen beschermingsmaatregelen zouden zijn ontworpen of getroffen, overeenkomstig de wetgeving op de monumenten, landschappen, stads- en dorpsgezichten.

g. De overgenomen vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen niet op de inventaris inzake de heffing op leegstand en verkrotting van gebouwen en woningen staat, zoals bedoeld in het Vlaams decreet van negentien april negentienhonderd vijfennegentig, en dat zij evenmin werden gewaarschuwd dat de goederen op gezegde inventaris zou worden geplaatst.

h. De overgenomen vennootschap verklaart verklaart dat er geen bijzondere voorwaarden rusten op het verkochte goed en dat hij er geen heeft toegestaan. Hij wijst bovendien alle verantwoordelijkheid af voor de bijzondere voorwaarden die zouden kunnen bestaan in

Voor-e ehouden

aan riet Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

31/07/2012

Luik B - vervolg

hoofde van de vorige eigenaars.

i. Het goed heeft het voorwerp uitgemaakt van geen enkele andere overgang, binnen de 5 jaar voorafgaand aan de huidige overdracht dan deze voorvloeiend uit de verkoop van het goed door de heer VANCOILLIE Georges Victor, en vastgesteld in de akte van ondergetekende notaris met tussenkomst van het kantoor van notaris TALLOEN en MOSTAERT te Leuven op 5 juli 2011, voor en middels de prijs van DRIEHONDERD VIJFEN-TACHTIGDUIZEND EURO (E 385.000,00), zijnde driehonderdéé-nentachtigduizend honderdvijftig euro voor de 99 % in volle eigendom, aangekocht door de besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid "KOMAR INVEST".

Voor zoveel als nuttig of nodig handhaven de partijen dit bedrag als een geschatte waarde op heden.

Vlaamse codex ruimtelijke ordenies

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO, zoals

eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens de brief van de stad Leuven de dato 4 juni 2011, volgens het gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) "WF1 Nederzettingsstructuur Woonfragmenten - Fase 1" de dato 20 januari 2011 "zone voor woonfragment 10 en 11" is;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed een verkavelingvergunning de dato 2 mei 1996 van toepassing is, doch deze werd opgeheven door voornoemd Ruimtelijk Uitvoeringsplan op 20 januari 2011;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De verkoper verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor het verkochte goed.

De verkrijger verklaart dat hij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 4 juni 2012 heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

Bodemdecreet

1. De overgenomen vennootschap verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2. De overgenomen vennootschap legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op het hierbij verkochte goed en dat werd afgeleverd door OVAM op 29 maart 2012.

De inhoud van dit bodemattest luidt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. Opmerkingen:

L Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend

bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www. overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie; www. ovam.be/grondverzet."

3. De overgenomen vennootschap verklaart met betrekking tot het verkochte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot

Voor-. Luik B - vervolg

' }behouden aan het e gisch staatsblad

gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Voor zover voorgaande verklaring door de overgenomen vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, neemt de overnemende vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de verkoper hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5. De notaris wijst de overnemende vennootschap er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van

zelfde decreet) onver-minderd van toepassing blijven.

§5 Algemene lasten en voorwaarden van de overgang

De overgang van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "KOMAR INVEST" geschiedt onder volgende lasten en voorwaarden:

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, zal in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie. Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie dragen: alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van medeeigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

3. De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij instaan in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng; zij zal meer bepaald de betaling verzekeren van de interesten en de terugbetaling, van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet werden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De -verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende venoot-schap worden vervolgd, die hieruit voordeel zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen,

administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke .

























Luik B - vervolg

waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen.

met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

§6 Wijziging statuten overnemende vennootschap

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging

Gelet op voornoemde kapitaalsverhoging zal artikel 5 van de statuten van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Dr. BROUWERS-THONON" thans integraal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertig-duizend tweehonderd euro (E 37.200,00) en wordt verte-genwoordigd door zevenhonderdvijftig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordi-gen. "

TWEEDE BESLISSING - Doelwijziging

De vergaderingen ontslaan de voorzitter van de voorlezing van het in de agenda aagekondigde verslag, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan volledig in kennis te zijn gesteld geweest véôr de datum van deze vergadering.

Met name:

het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkom-stig artikel 287 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met een staat van actief en passief afgesloten op 30 april 2012, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering besluit om artikel 3 van de statuten uit te breiden met volgende activiteiten: De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die ertoe strekken de reserves optimaal te beheren en veilig te stellen als een goede huisvader. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Zodoende zal artikel 3 van de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. BROUWERS-THONON" thans integraal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de evaluatie van de menselijke schade, in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de regels der geneeskundige plichtenleer.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en eventueel de betalingen aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap gepresteerd heeft.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zi'n rechtstreeks de verwezenli'kin van haar doel te bevorderen, o. voorwaarde

Voor

+ li ehoùden

aán tiet

E3elgisch

Staatsblad

31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

r , ~ Luik B - vervolg

à VOOr-

béflot4den aan het



Bergisch Staatsblad dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die ertoe strekken de reserves optimaal te beheren en veilig te stellen als een goede huisvader. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken. De geneesheer-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in te brengen. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap is gehouden de bepalingen van de "Code van Geneeskundige Plichtenleer" te eerbiedigen.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd. "

§7 Ontslag - benoeming

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de heer BROUWERS Koenraad en mevrouw THONON Marleen, beiden voornoemd, als zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOMAR INVEST" en verlenen hen kwijting over het door hen gevoerde beleid.

De heer BROUWERS Koenraad en mevrouw THONON Marleen, beiden voornoemd, worden bevestigd door de vergaderingen in hun hoedanigheid van zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. BROUWERS-THONON".

§7 Coördinatie statuten

De vergadering verleent aan Meester Jan LAMBRECHT, notaris te Lummen, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

§8 Bijzondere machtiging zaakvoerders

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren. Tevens verleent de vergadering bijzondere volmacht aan MBC Consult, te Hasselt, Via Media 1 2, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen of elders en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

§9 Stemming

De beslissingen die voorafgaan werden alle genomen met eenparigheid van stemmen.



VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerders, staat van actief, verslag zaakvoerders





08/05/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Voo il

behou

aan t.

Betah

Staatst

*12085900*

5 APR, 2012

Crittie



Ondernemingsnr : 0837.190.370

Benaming : KOMAR INVEST

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Leuven (Kessel-Lo), Boskouter 7

Onderwerp akte : VOORSTEL FUSIE DOOR OVERNEMING

Fusievoorstel tussen de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DOKTER BROUWERS THONON (overnemende vennootschap) en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KOMAR INVEST (overgenomen vennootschap) in toepassing van artikel 693 van het Wetboek Vennootschappen.

DR. BROUWERS-THONON

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid

Boskouter 7, 3010 LEUVEN (KESSEL-LO)

Ondernemingsnummer : 0458.118.924

Register Burgerlijke Vennootschappen Leuven nummer 630

hierna de overnemende vennootschap genoemd,

betreffende de fusie door opslorping met

KOMAR INVEST

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Boskouter 7, 3010 LEUVEN

Ondernemingsnummer : 0837.190.370

hierna de overgenomen vennootschap genoemd

De zaakvoerders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DR. BROUWERS-THONON:

.Mevrouw THONON Marleen Alberte Anne Marie, geboren te Tongeren op 6 juni 1966,

.de Heer BROUWERS Koenraad Reinhard Karl, geboren te Brussel op 4 mei 1966

en samenwonende te 3010 Leuven, Boskouter 7 en

de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KOMAR

INVEST

.Mevrouw THONON Marleen, voornoemd

.de Heer BROUWERS Koenraad, voornoemd;

brengen verslag uit overeenkomstig artikelen 693 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen over het voorstel tot fusie van de overnemende- en overgenomen

vennootschap zoals hierboven omschreven. Nr .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Rector Naam en hoedanigheid van de instrumenterende mans. hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te venegen:voordigen

Verso : Naam en handtekening

,

, Voor-lehouden aan het

staatsblad

Luik B - vervolg

Voornoemde zaakvoerders verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt

met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en

Ileggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring

Ivan de respectievelijke buitengewone algemene vergadering.

a

Ia. Wettelijke vermeldingen : identificatie van de betrokken vennootschappen

1

Overnemende vennootschap :

Oprichting

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid DR. BROUWERS-THONON BVBA werd opgericht op 30 mei 1996 bij

akte verleden voor notaris LAMBRECHT Jan, met standplaats te Lummen.

1 De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgische Staatsblad onder het

1 refertenummer 11303934.

1 Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op :

- 29 december 1998 bij akte verleden voor notaris LAMBRECHT Jan, kantoorhoudende te

Lummen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 februari 1999;

- 22 juni 2002 bij akte verleden voor notaris LAMBRECHT Jan, kantoorhoudende te

Lummen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 juli 2002.

= Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3010 LEUVEN, Boskouter 7

Kapitaal

1 Het kapitaal van de vennootschap bedraagt E 18.592,01. Het is verdeeld in 750 aandelen zonder

1 aanduiding van nominale waarde, die elk 1/7505tc van het kapitaal vertegenwoordigen. (Het

kapitaal werd boekhoudkundig afgerond op E 18.600,00). Het kapitaal werd volledig volstort

1 volgens de laatst neergelegde jaarrekening.

1 Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de evaluatie van menselijke schade, in

naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de regels der geneeskundige

1 plichtenleer.

I De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en

¬ eventueel de betalingen aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de

1 prestaties die hij voor rekening van de vennootschap gepresteerd heeft.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van

l aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Î De geneesheer-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in te brengen.

1 De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven,

1 doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden,

lzullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap is gehouden de bepalingen van de `Code van Geneeskundige Plichtenleer' te

eerbiedigen.

Bestuur en vertegenwoordiging

1 De vennootschap wordt bestuurd door :

.Mevrouw THONON Marleen Alberte Anne Marie, geboren te Tongeren op 6 juni 1966,

.de Heer BROUWERS Koenraad Reinhard Karl, geboren te Brussel op 4 mei 1966

1 en samenwonende te 3010 Leuven, Boskouter 7 en

1 Vennoten

Li e huidige vennoten van de vennootscha_zijn :

-J



4 Voor-b hotudA..n aan het Luik B - vervolg

Staatsblad



.Mevrouw THONON, voornoemd : 375 aandelen

.de Heer BROUWERS, voornoemd : 375 aandelen

Overgenomen vennootschap :

Oprichting

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KOMAR INVEST werd opgericht

op 21 juni 2011 bij akte verleden voor notaris LAMBRECHT Jan, met standplaats te Lummen.

De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgische Staatsblad onder

refertenummer 11303934.

Statutenwijzigingen

Er zijn nog geen statutenwijzigingen doorgevoerd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3010 LEUVEN, Boskouter 7

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt £ 18.600,00. Het is verdeeld in 186 aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde, die elk 111865" van het kapitaal vertegenwoordigen. Het

kapitaal werd bij oprichting volstort ten belope van £ 12.400,00; op 1 juli 2011 volstort voor het

resterend saldo van £ 6.200,00, zodat thans het kapitaal volledig valstort is.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

1.Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens

2.Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer bevat : de verwerving, de

vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de

ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige

onroerende handelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

3.De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en

controle van ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of

andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten d.m.v.

participaties, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of

op iedere andere wijze.

4.Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet

bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij

financieel, met inbegrip van de borgstelling, de avalgeving of inpandgeving van onroerende

goederen.

5.Tussenpersoon in de handel, in België en in het buitenland, als makelaar in goederen, als

zelfstandig handelsvertegenwoordiger of als commissionair.

6.Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland

7.Het adviseren, organiseren en bemiddelen in aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het

voeren van algemene tradingactiviteiten, inbegrepen de groot- en kleinhandel, de invoer- en

uitvoerhandel.

8.Het verstrekken van adviezen en het maken van studies van diverse aard;

9.Consultancy activiteiten

10.Overige rechtskundige dienstverlening

11.Arbitrage en bemiddeling tussen werknemers en bedrijfsleiders

12.Arrbeidsbemiddeling

13.Verhuur en leasing van medisch en paramedisch materieel

14.Voorlichten, bemiddelen, opzetten, coördineren en beheren van handelingen op het

ontwikkelen in de ruimste zin van het woord, in België en in het buitenland

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan

stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel.

De vennootschap_mag_geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge















Luik B - vervolg

de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. i

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan l

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Zij

kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bestuur en vertegenwoordiging

I De vennootschap wordt bestuurd door :

.Mevrouw THONON Marleen Alberte Anne Marie, geboren te Tongeren op 6 juni 1966,

.de Heer BROUWERS Koenraad Reinhard Karl, geboren te Brussel op 4 mei 1966

en samenwonende te 3010 Leuven, Boskouter 7 en

Vennoten

De huidige vennoten van de vennootschap zijn :

,Mevrouw THONON, voornoemd : 93 aandelen

.de Heer BROUWERS, voornoemd : 93 aandelen

- -e gist Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

L_._.___

b.Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap volgende uit de fusie voortvloeiende wijzigingen aangebracht te worden :

"Het doel van overnemende vennootschap, zoals bovenvermeld, zal, voor zover deontologisch toegelaten, worden uitgebreid met het doel van de overgenomen vennootschap, zoals bovenvermeld."

c. Ruilverhouding van de aandelen en het bedrag van de opleg.

De aandelenverhouding van de overgenomen vennootschap is identiek aan de

aandelenverhouding van de overnemende vennootschap.

Mevrouw THONON bezit 50 % van de aandelen van de overgenomen vennootschap en 50 %

van de aandelen van de overnemende vennootschap.

De Heer BROUWERS Koenraad bezit de overige 50 % van de aandelen van zowel de

overgenomen vennootschap als de overnemende vennootschap.

Gelet op de gelijke verhouding van de aandelen in de overnemende vennootschap en de

overgenomen vennootschap zullen er geen aandelen worden uitgegeven.

d.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt. Er worden geen aandelen uitgegeven, zie punt b hierboven.

e.Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere

regeling betreffende dit recht.

Er worden geen aandelen uitgegeven, zie punt b hierboven.

£Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te ziin verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012 datum waarop de activiteiten van de overgenomen vennootschap de facto werden opgeslorpt door de overnemende vennootschap.

g.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap.

De voorgenomen transactie gebeurt naar aanleiding van een fusie zonder uitgifte van aandelen, gelet op de gelijke verdeling van de aandelen bij beide vennootschappen sedert 1 januari 2012.

Derhalve zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven door de overnemende tvennootsçhap_Er werden dan ook _een bijzonder rechten aan de aandelen toegekend noch]

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

r Voor-tr,:hôuden aan het

Staatsbiad

Luik B - vervolg

zijn andere effecten dan aandelen aanwezig.

De overgenomen vennootschap is voor 99 % eigenaar van een onroerend goed gelegen te Leuven (Kessel-Lo), 7de afdeling, sectie B, nummer 0105/1-1/5, met een oppervlakte van I2 a 54 ca.

Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemende vennootschap. De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 2, van het bodemdecreet.

De ondergetekenden bevestigen vôôr heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM afgeleverd op 29 maart 2012 waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt:

'De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap zal overeenkomstig de betreffende wetsbepalingen worden opgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap. Het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap omvatte op 31 december 2011:

h.Bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris. de bedrijfsrevisor of de externe accountant.

De zaakvoerders van de overnemende  en de overgenomen vennootschap hebben in toepassing van artikel 697 van het Wetboek der Vennootschappen in de agenda van de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten de bepalingen van het laatste lid van artikel 695 opgenomen zodat wanneer alle aandeelhouders van de overnemende- en de overgenomen vennootschap hiervan unaniem afzien, geen bijzonder verslag door een bedrijfsrevisor of accountant is vereist.

i. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen.

Er worden aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen geen

bijzondere voordelen toegekend.

j.Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de

hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap/overgenomen

vennootschap.

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

k. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun

macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud

van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met

inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden eveneens de vennoten zullen onderling alle nuttige inlichtingen meedelen

op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te

.Geplaatst kapitaal

18.600,00

- 5.3 86,20

.Resultaat v.h. boekjaar

Totaal

13.213,80

Vpor-

bhouden Luik B - vervolg

aan het

Staatsblad

r respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een-1

l inventaris.

1

1

1. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat het college van zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 19 juni 2012 (streefdatum) zou kunnen zijn.

Huidige fusie beoogt de formele samenvoeging van beide rechtspersonen om na de '; activiteiten ook de in de overgenomen vennootschap resterende activa en passiva formeel l onder te brengen in de overnemende vennootschap.

l Ingevolge richtlijn 2009/109/EG van 16/9/2009 hebben de zaakvoerders van de overnemende  en de overgenomen vennootschap in de agenda van de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten opgenomen dat wanneer alle aandeelhouders van de overnemende- en de 1 overgenomen vennootschap hiervan unaniem afzien te verzaken aan het bijzonder verslag van

i de zaakvoerders, zoals voorzien in artikel 694.

1

1

Onderhavige tekst werd opgesteld op 31 maart 2012, te Leuven.

in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter I griffie van de rechtbanken van koophandel van Leuven overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Mevr. THONON Marleen

I Zaakvoerder

DR. BROUWERS-THONON

Burg. Venn.ov. BVBA

Mevr. THONON Marleen

Zaakvoerder

KOMAR INVEST BVBA Dhr BROUWERS Koenraad Zaakvoerder

DR. BROUWERS-THONON Burg. Venn. Ov. BVBA

Dhr BROUWERS Koenraad

Zaakvoerder

KOMAR INVEST BVBA

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Neergelegd: fusievoorstel de dato 31 maart 2012 en balans

Bijlagen bij het

27/06/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303934*

Neergelegd

23-06-2011



Griffie

0837190370

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : KOMAR INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Leuven, Boskouter 7

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Jan Lambrecht notaris te Lummen, op eenentwintig juni tweeduizend elf blijkt dat :

1. De heer BROUWERS Koenraad geboren te Brussel op vier mei duizend negenhonderdzesenzestig, rijksregisternummmer 660504-391-37, echtgenoot van mevrouw THONON Marleen, wonende te 3010 Leuven, Boskouter 7

2. Mevrouw THONON Marleen geboren te Tongeren op zes juni duizend negenhonderdzesenzestig, rijksregisternummer 660606-292-83, echtgenote van de heer BROUWERS Koenraad, wonende te 3010 Leuven, Boskouter 7

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de benaming KOMAR INVEST

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer BROUWERS Koenraad, wonende te 3010 Kessel-Lo, Boskouter 7, titularis van drieënnegentig (93) aandelen.

2. Mevrouw THONON Marleen, wonende te 3010 Kessel-Lo, Boskouter 7, titularis van drieënengentig (93)

aandelen

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierehonderd euro (¬ 12.400,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 068-

8930615-46, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank.

Een bankattest, gedateerd op 17 juni 2011, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris,

overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van vennootschappen.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3010 Leuven, Boskouter 7

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden

overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en

bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

DOEL

De vennootschap stelt zich tot doel :

1. Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

2. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer bevat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbaring, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende handelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

3. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en

controle van ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere ; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participaties, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

4. Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, de avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

5. Tussenpersoon in de handel, in België en in het buitenland, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger of als commissionair.

6. Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

7. Het adviseren, organiseren en bemiddelen in aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel ; het voeren van algemene tradingactiviteiten, inbegrepen de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel;

8. Het verstrekken van adviezen en het maken van studies van diverse aard.

9. Consultancy activiteiten.

10. Overige rechtskundige dienstverlening

11. Arbitrage en bemiddelling tussen werknemers en bedrijfsleiders

12. Arbeidsbemiddeling

13. Verhuur en leasing van medisch en paramedisch materieel

14. Voorlichten, bemiddelen, opzetten coördineren en beheren van handelingen op het ontwikkelen in

de ruimste zin van het woord, in België en in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogenbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en

Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire

bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en opzegging van het

vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf

het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van

het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

BEVOEGDHEDEN

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden. De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de

vennootschap dit vereist.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

VERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst

wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

ONTBINDING-VEREFFENING-VERDELING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit

door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald

in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op één juli tweeduizend elf en eindigt het op eenendertig december

tweeduizend twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Alle handelingen vanaf één april tweeduizend en elf gedaan door de oprichters worden verondersteld te zijn gedaan voor rekening van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Komar Invest .

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw Thonon, voormeld en de heer Brouwers voormeld, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, M.B.C. BVBA maatschappeljike zetel te 3500 Hasselt, Via Media 12, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jan Lambrecht, neergelegd uitgifte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KOMAR INVEST

Adresse
BOSKOUTER 7 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande