KONFIDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KONFIDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 566.906.305

Publication

30/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf 28 oktober 2014 benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer VAN HUYCK Bert, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel : De vennootschap heeft tot doel, teneinde rechtstreekse of onrechtstreekse voordelen aan haar leden te bezorgen, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op kopen, verkopen, huren, verhuren, ruilen, expertise, beheren en renoveren van onroerende goederen, laten slopen en oprichten van gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, zij mag tevens optreden als tussenhandelaar en/of coördinator voor alle verrichtingen in onroerende goederen. Plaatsingen van kapitalen en het beheer van alle roerende en onroerende goederen

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen maar ook voor rekening van haar leden, en zelfs voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair. De vennootschap heeft tevens tot doel: onderneming van een vastgoedkantoor.

Bemiddeling bij verkoop in onroerend goed, bemiddeling bij overname van handelszaken, bemiddeling bij verhuring van onroerende goederen en het geven van verkoopstrainingen.

Het verlenen van commercieel advies in de meest ruime zin van het woord.

Het geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord.

Vormen en beheren, uitsluitend voor eigen rekening, van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen.

Het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties of spaarkasfuncties niet inbegrepen).

Het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in vennootschappen of bedrijven behorende tot de groep en in aanverwante bedrijven. Projectontwikkeling

De vennootschap mag zich borgstellen.

Zij mag (al dan niet hypothecaire) kredieten afsluiten en hiertoe haar eigen goederen in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag ook alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en in het algemeen alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : aan  Raidillon Accounting te 3020 Herent (Veltem-Beisem), Sint-Michielsstraat 23, vertegenwoordigd door de heer Peter Maginelle, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap, waaronder de aankoop van een personenwagen Volkswagen Golf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 21.07.2016 16337-0172-017

Coordonnées
KONFIDA

Adresse
KEULENSTRAAT 165 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande