KONINKLIJKE FANFARE DE MOTTEGALM RILLAAR

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE FANFARE DE MOTTEGALM RILLAAR
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 543.480.706

Publication

03/01/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NegenesQd YGr f3r4ezg irLe

lieet ttr'tk van Koophundw=

iteeltgPs i

; Tete 2013

Griffie

1

11111111

*14003797*

IAI

Ondememingsnr: 05 u3 ~ $0 106

Benaming

(voluit) : KONINKLIJKE FANFARE DE MOTTEGALM RILLAAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Schutterweg 4

Onderwerp akte, : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter Boogaerts te Rillaar (Aarschot) op 17 december 2013, dat een Vereniging zonder Winstoogmerk werd opgericht onder de benaming KONINKLIJKE FANFARE DE; MOTTEGALM RILLAAR, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3271 Scherpenheuvel-Zichem: (Zichem), Schuttersweg 4, door:

- De Heer Tuerlinckx, Henri Louis, geboren te Rillaar op 23 november 1942, wonende te Aarschot (Rillaar), Diestsesteenweg 611,

- De heer Valvekens Denis Alfons J., wonende te Aarschot (Rillaar), Diestsesteenweg 339

- De heer Ceusters Patrik Clement, wonende te Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Schuttersweg 4. '

- De heer Smekens Wim, wonende te Leuven, Schapenstraat 34.

- De heer Ector Benny Emile M., wonende te Aarschot (Rillaar), Montenaken 104, - De heer Frederickx Herman Frans K, wonende te Aarschot (Rillaar), Schoonderbeukenweg 139.

- De heer Serré Roger Joseph V., wonende te Aarschot (Rillaar), Pals 49.

TITEL I

NAAM - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL -- DOEL - DUUR

Artikel 1. De vereniging krijgt als naam "Koninklijke Fanfare De Mottegalm Billaar ,Alle stukken uitgaande van de vereniging zonder winstoogmerk vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door het letterwoord "VZW ", evenals door het: adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Schuttersweg 4, in het arrondissement Leuven.De zetel van de vereniging mag overgebracht worden naar een andere plaats= in dezelfde agglomeratie bij besluit van de raad van bestuur. Dit besluit moet binnen de maand bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3.De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4.De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, bij te dragen tot de morele en' culturele ontwikkeling van haar leden en streeft dit doel na door de inrichting, opluistering en het bijwonen van muziekuitvoeringen en feestelijkheden.Om het doel te verwezenlijken of te bevorderen kan de vereniging al-le middelen aanwenden.Zij is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen, die nuttig of nodig kunnen zijn voor het verwezenlijken van haar doel, in eigendom te houden of er het gebruik van te hebben.

TITEL Il - LEDEN

Artikel 5.De vereniging is samengesteld uit effectieve leden en uit toegetreden leden.

Het getal van de leden is niet beperkt.Het aantal van de effectieve leden mag evenwel niet minder bedragen dan drie.

Artikel 6.Zijn effectieve leden:1) de comparanten bij onderhavige akte;2) ieder toegetreden lid, dat, na te zijn voorgesteld door tenminste twee effectieve leden, wordt aanvaard door een beslissing van de algemene vergadering die de meerderheid van de aanwezige stemmen verenigt.

Artikel 7.ledere persoon, die toegetreden lid wenst te worden, moet een schriftelijke aanvraag indienen bij de raad van bestuur.De niet aanvaarde kandidaat kan zich slechts opnieuw kandidaat stellen na het verstrijken van een jaar te rekenen vanaf de datum van de beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 8. Het staat de effectieve leden en de toegetreden leden vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken door schriftelijk hun ontslag aan te bieden aan de raad van bestuur.Het effectief of toegetreden lid, dat zijn bijdrage, die ten zijnen laste valt, niet betaalt binnen de maand volgende op de herinnering, die hem. per ter post neergelegde aangetekende brief wordt toegezonden, wordt geacht ontslag te nemen.De uitsluiting? van een effectief lid of een toegetreden lid kan slechts uitgesproken worden door de algemene vergadering met: een meerder-heid van de twee/derden van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.De raad van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

à, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge MOL) 2.2

bestuur kan tot op het ogenblik van de beslissing van de algemene vergadering de leden schorsen, die zich zouden schuldig gemaakt hebben aan een ernstige inbreuk op de statuten en op de normen van eer en welvoeglijkheid.

Artikel 9. De effectieve leden en de toegetreden leden betalen een dezelfde jaarlijkse bijdrage. Het bedrag van deze bijdrage wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Deze mag niet meer bedragen dan honderd euro (¬ 100) aangepast aan de index der consumptieprijzen met als basis de index van de maand van ondertekening van de huidige akte.

Artikel 10.Het lid dat ontslag neemt of dat uitgesloten wordt, heeft geen aanspraak op het maatschappelijk bezit, en kan geen teruggave vorderen van de betaalde bijdragen, of vergoeding eisen voor geleverde prestaties. Hetzelfde geldt ten aanzien van de rechthebbenden van een overleden lid.Een ontslagnemend of uitgesloten lid, of de rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

Artikel 11.De algemene vergadering kan, op de door haar te bepalen voorwaarden, aan bepaalde personen de titel van erelid of steunend lid van de vereniging toekennen.

TITEL V - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12.De algemene vergadering bestaat uit alle effectieve leden.

Artikel 13.De algemene vergadering is het hcogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn toegekend door de wet en door de onderhavige statuten.Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheidl) de wijzigingen van de maatschappelijke statuten;2) de benoeming en de afzetting van de bestuurders en van de leden van de toelatingscommissie;3) in voorkomend geval, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging werd toegekend;4) de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;5) de goedkeuring van de begroting en van de rekening6) de ontbinding van de vereniging;7) de uitsluitingen van leden;8) de omvorming van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;9) vaststellen of wijzigen van het intern reglement van de vereniging.

Artikel 14.De algemene vergadering genaamd jaarvergadering, moet éénmaal per jaar worden bijeengeroepen in de loop van de maand februari.Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging warden bijeengeroepen door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens 2/3 van de effectieve leden en in dit laatste geval na goedkeuring door de raad van bestuur. Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.Alle effectieve leden moeten erop worden uitgenodigd.

Artikel 15. De algemene vergadering wordt samengeroepen door de raad van bestuur aan de hand van een gewone brief, die tenminste acht dagen voor de datum van de vergadering aan ieder effectief lid wordt verzonden en die namens de raad van bestuur wordt ondertekend door de secretaris,De agenda wordt vermeld in het oproepingsbericht.De vergadering kan niet geldig beraadslagen en besluiten over de punten die niet op de agenda vermeld zijn, behalve wanneer alle effectieve leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zij met eenparigheid akkoord gaan de agenda uit te breiden.

Artikel 16. leder effectief lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die ook een effectief lid moet zijn van de vereniging. Ieder effectief lid kan slechts één enkel ander lid vertegenwoordigen.De lasthebber moet voor de stemming een geschreven volmacht voorleggen. Alle valmachten dienen bij het begin van de vergadering aan de voorzitter overhandigd te worden, en zij worden gehecht aan de notulen van de algemene vergadering.

Artikel 17. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige leden van de raad van bestuur.

Artikel 18.In de algemene vergadering hebben alle effectieve leden een gelijk stemrecht.De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde effectieve leden, behoudens andersluidende bepaling in de wet of in onderhavige statuten.Bij staking van stemmen is het vocrstel verworpen.

Artikel 19.De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de statuten overeenkomstig artikels 8 en 20 van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen

Artikel 20.De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in een register van de notulen, die door de voorzitter en een bestuurder worden ondertekend. Dit register wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel, waar alle leden er evenwel zonder verplaatsing van het register kennis kunnen van nemen.Alle leden kunnen uittreksels vragen die door de voorzitter van de raad van bestuur en door een bestuurder worden ondertekend.ledere wijziging van de statuten moet binnen de maand van haar dagtekening worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Dit geldt ook voor iedere benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder.

TITEL VI - BESTUUR

Artikel 21,De vereniging wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie leden, gekozen onder de effectieve leden door de algemene vergadering voor een termijn van vier jaar. De algemene vergadering kan ten al-len tijde een einde stellen aan hun mandaat, doch enkel door een beslissing met drie/vierde (3/) meerderheid van de stemmen. Een bestuurslid dat niet aanwezig is bij 3 op elkaar volgende bestuursvergaderingen zal ge-acht worden ontslag te nemen behoudens bewijsbare redenen van afwezigheid (bv. ziekte). Ingeval van betwisting beslist de algemene vergadering.lndien slechts drie personen lid zijn van de vereniging, dan bestaat de raad van bestuur evenwel uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

Artikel 22.ingeval van vacature in de loop van een mandaat kan door de algemene vergadering een voorlopige bestuurder worden benoemd. In dit geval voltooit hij het mandaat van de bestuurder, die hij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

vervangt.De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar.Ieder kandidaat-bestuurslid wordt verondersteld niet uitgesproken aan politiek te doen.

Artikel 23.De raad duidt onder zijn leden een voorzitter, desgevallend een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris aan.Ingeval van belet van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de ondervoorzitter of door de oudste van de aanwezige bestuurders.De raad wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris. Hij kan slechts besluiten indien de meerderheid van de leden aanwezig is.De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter, of van diegene die hem vervangt de doorslag, Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en die ingeschreven worden in een speciaal register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd, worden door de voorzitter en de secretaris onderte-kend.Wanneer ten aanzien van één van de leden van de raad van bestuur een belangenconflict zou rijzen, dient deze zich te onthouden van deelname aan de beraadslaging en de stemming. Hij zal dit voorafgaandelijk melden aan de overige leden van de vergadering die een ander persoon dan de betrokken bestuurder zullen aanstellen om hem te vertegenwoordigen.

Artikel 24.De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging. De bestuursraad is belast met het opmaken der begroting, het uitvoeren der reglementen, het uitwijzen en regelen der mogelijke geschillen, het toezicht over de inkomsten en uitgaven der gelden, het aanstellen van een muziekmeester en het eventueel vaststellen van diens jaarwedde, het aankopen, omruilen of herstellen van de instrumenten, het organiseren of deelnemen aan muziekfestivals, uistappen, reizen, feesten enz...Het bestuur is ermee gelast te zorgen voor de uniformen van de muzikanten, de trommelaars en majoretten voor zover de middelen van de maatschappij dit toelaten. Deze zullen gedragen worden wanneer het bestuur dit zal goedvinden, Dit geldt ook voor de vlag.Hij kan alle rechtshandelingen stellen en alle daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel der vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de algemene vergadering of die strijdig zijn met de wet.De raad van bestuur kan onder zijn verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden gedeeltelijk overdragen aan een van zijn leden en zelfs aan derden.De voorzitter of bij beletsel de ondervoorzitter, roept de bestuursraad bijeen. Dit moet schriftelijk gebeuren voor de gevallen door het reglement voorzien, en ook wanneer het hem toeschijnt dat het voordeel der penningmeester ermee gemoeid is. Indien één-vijfde van de effectieve leden daarom verzoekt zal de Raad van Bestuur de algemene vergadering bijeenroepen (artikel 5 van de wet van 02 mei 2002).ln geval vier leden van de bestuursraad de bijeenroeping van de raad vragen zal de voorzitter gehouden zijn deze vergadering te beleggen.De voorzitter, ondervoorzitter, schatbewaarder of secretaris kunnen op ieder tijdstip van hun functie afstand doen en gewoon bestuurslid blijven, dit door neerlegging van al zijn boeken en bescheiden.Er worden minstens vijf bestuursvergadering per jaar gehouden, Deze kunnen belegd worden op gelijk welke plaats doch bij voorkeur in gesloten kring.Het bestuur kan een erecomité samenstellen. De leden van dit comité kunnen verzocht worden de algemene en ook bestuursvergaderingen bij te wonen. Op de bestuursvergaderingen hebben de aanwezige ereleden geen stemrecht.De secretaris zal alle bescheiden van de maatschappij in bewaring houden. Hij zal ook alle briefwisseling van de maatschappij onderhouden, Eenmaal per jaar stelt hij een jaarverslag op over de werkzaamheden van het verlopen jaar.De schatbewaarder-penningmeester is belast met de ontvangsten en uitgaven van de gelden. Hij zal alle uitgaven en inkomsten opschrijven en rechtvaardigen in zijn kasboek en deze minstens eenmaal per jaar ter ondertekening voorleggen aan het bestuur.De bestuursleden, onderling hiervoor aangeduid, zullen zich bezighouden met het in orde stellen en houden van de roerende goederen van de maatschappij, zoals kostuums, instrumenten, trommels, lessenaars, enz...Zij houden zich eveneens bezig met de aankoop van nieuwe materialen zoals instrumenten, doch slechts na raadpleging van de ganse bestuursraad.

Artikel 25.AIle akten die de vereniging verbinden, worden in naam van de vereniging geldig ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door de secretaris gezamenlijk optredend. Deze moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enig besluit van de raad of van enige machtiging.Dezelfde wijze van vertegenwoordiging geldt voor het optreden in rechte.

Artikel 26.Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht,

TITEL V. BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 27.Het boekjaar van de vereniging loopt van 01 januari tot 31 december van ieder jaar; bij afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van tot 31 december 2014. Bij het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten, en worden de inventaris en de balans opgemaakt alsmede de begroting voor het volgende jaar. Deze worden aan de goedkeuring van de jaarvergadering onderworpen.De rekeningen en begroting worden ten minste acht dagen vôôr de jaarvergadering ter kennis gebracht van de effectieve leden, die alsdan inzage kunnen vragen, zonder verplaatsing, van al de bescheiden waarop deze rekeningen en begroting gesteund zijn

Artikel 28.Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging, en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of op andere wijze aan de leden worden uitgekeerd.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 29.De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid.De vereniging kan vôôr het verstrijken van haar duur ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig artikel 20 van de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 of door een gerechtelijke beslissing.ln geval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering, en bij gebreke daarvan door de rechtbank, één of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking der goederen vastgesteld.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 30, ln geval van ontbinding zal het actief, na aanzuivering van de schulden, overgedragen worden aan het stadbestuur ten titel van bewaring en latere overdracht, aan eer vereniging, stichting, instituut die hetzelfde doel als de op heden opgerichte vereniging nastreeft of onmiddellijk overgedragen worden aan dergelijke vereniging volgens bestemming van de algemene akkoord, Indien er verschillende dergelijke instellingen zijn, zal de algemene vergadering een keuze maken of naar haar goeddunken de goederen verdelen onder de instellingen die in aanmerking komen, Indien geen instelling gekend is met een gelijkaardig doel, zal de algemene vergadering de goederen toewijzen aan één of meerdere verenigingen, stichtingen of instituten die een doel nastreven dat in enige mate verwant Is met het doel van onderhavige vereniging.

Artikel 31.Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de gebruiken inzake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

BIJZONDERE BEPALINGEN

A. Me voormelde stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in algemene vergadering en beslissen met eenparigheid van stemmen:

1. het aantal bestuurders te bepalen op drie (3)

2. worden aangesteld tot bestuurder voor een termijn van vier jaar, ingaand op heden:

- de heer Tuerlinckx Henri, voormeld;

- de heer Ceusters Patrik, voormeld;

- de heer Smekens Wim, voormeld;

allen hier aanwezig en die het hen toegekende mandaat verklaren te aanvaarden.

B. De aangeduide bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in raad van bestuur en hebben met

eenparigheid van stemmen aangeduid als:

1. voorzitter van de raad van bestuur: de heer Tuerlinckx Henri, voormeld.

2, penningmeester: de heer Ceusters Patrik, voormeld.

3, secretaris: de heer Smekens Wim, voormeld.

Ieder lid wordt aanzien als zijnde op de hoogte van het reglement en kan vanwege het bestuur er inzage

van bekomen.

Voor eensluidend uittreksel, dienstig voor publicatie Belgisch Staatsblad,

Notaris Peter Boogaerts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2015
ÿþ~

-" Mon 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

lutel ll



Ondernemingsar , 0543.480.706

Benaming

(voluit) : KONINKLIJKE FANFARE DE MOTTEGALM RILLAAR

11" 113l+

" " " " " mlY.

NEERGELEGD

U6 10. 211" te

Griffie RecntarlKvan Koophandel te et~~e~--~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Schuttersweg 4

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  TOETREDING EFFECTIEF LID --

BENOEMING BESTUURDERS VOOR ONBEPAALDE DUUR.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter Boogaerts te Rillaar (Aarschot) op 14 oktober 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de effectieve leden van de Vereniging zonder winstoogmerk "KONINKLIJKE FANFARE DE MOTTEGALM RILLAAR", met maatschappelijke zetel gevestigd te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Schuttersweg 4, ondernemingsnummer 0543.480.706, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Peter Boogaerts te Rillaar (Aarschot) op 17 december 2013, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 januari daarna, onder het nummer 14003797, waarvan de statuten tot op heden nog niet gewijzigd werden, met eenparigheden van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing.De vergadering beslist eenparig de maatschappelijke zetel van de vereniging over te brengen van 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Schuttersweg 4 naar 3202 Aarschot (Rillaar), Diestsesteenweg 611, en artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.De eerste alinea van artikel 2 luidt voortaan als volgt:°Artikel 2.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 3202 Aarschot (Rillaar), Diestsesteenweg 611, in het arrondissement Leuven."

Tweede beslissing. De algemene vergadering keurt overeenkomstig artikel 6 van de statuten, met

eenparigheid van stemmen in vervanging van Valvekens Denis over-leden te Aarschot op 23 maart 2014 de benoeming als effectief lid goed, van: mevrouw BOGAERTS, Marleen Gabrielle L., geboren te Leuven op 13 de-cember 1970 (rijksregisternummer 70.12.13-220-71), echtgenote van de heer Janssens Werd, wonende te

3202 Aarschot (Rillaar), Diestsesteenweg 167. Dewelke hier is tussengekomen, en verklaard heeft te

aanvaarden.

Derde beslissing. De algemene vergadering beslist eenparig de voornoemde bestuurders, de heer Tuerlinckx Henri, de heer Ceusters Patrik en de heer Smekens Wim, allen voornoemd, daartoe benoemd in de voormelde oprichtingsakte, begrijpende de eerste algemene vergadering, te benoemen voor onbepaalde duur.

Vierde beslissing. De vergadering geeft opdracht aan de instrumenterende notaris de statuten te coördineren om ze in overeenstemming te brengen met de geno-men beslissingen.

Alle beslissingen zijn met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor eensluidend uittreksel, dienstig voor publicatie Belgisch Staatsblad.

notaris Peter Boogaerts.

------------

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,r

Coordonnées
KONINKLIJKE FANFARE DE MOTTEGALM RILLAAR

Adresse
SCHUTTERWEG 4 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande