KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB PERK, AFGEKORT : KFC PERK

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB PERK, AFGEKORT : KFC PERK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 454.282.177

Publication

22/05/2015
ÿþ NAD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte t elegdlontvangen op

i Il I II liii tiltII i II

*15073738*

1 2 MEI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rerl-Ithirik vtn 6gw handel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0454.282.177

Benaming

(voluit) : Koninklijke Football Club Perk

(verkort) : KFC Perk

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Tervuursesteenweg 132 te 1820 Perk

Onderwerp akte : Statutenwijziging en wijziging Raad van Bestuur

STATUTEN GECOORDINEERDE TEKSTEN

Artikel 1: Naam - Zetel - Duur

1.1. De Vereniging werd opgericht op 26 augustus 1994 volgens akte nr. 6390353860P verschenen in de: bijlagen tol het Belgisch Staatsblad van 1 februari 1995 onder het nummer 1686/1701.

Volgende natuurlijke personen zijn de stichters van de Vereniging:

OGillaerts Eddy wonende te 1820 Perk, Tervuursesteenweg 30;

OJanssens Erwin wonende te 1982 Elewijt, Vekestraat 39;

°Lesage Willy wonende te 1820 Perk, Driesstraat 9;

Q'Puttemans Felix wonende te 1820 Perk, Vilvoordsesteenweg 29;

Q'Rombouts Herman wonende te 1820 Perk, Vilvoordsesteenweg 44;

OVander Elst Adriaan wonende te 1820 Perk, Tervuursesteenweg 132;

Q'Vanderborght Rony wonende te 1820 Perk, Ganzendries 3;

OVandervorst Robert wonende te 1820 Perk, Tervuursesteenweg 104.

1.2. De Vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Koninklijke Football Club Perk, afgekort KFC Perk,, verder genoemd als `de Vereniging',

1.3. De maatschappelijke zetel van de VZW is gevestigd te 1820 Perk, Huinhovenstraat 8, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

1.4. De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

1.5, Hoedanigheid van lid van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (verder afgekort KBVB): de Vereniging verbindt zich ertoe de statuten en de reglementen van de KBVB na te leven. Elke bepaling van deze statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de KBVB wordt ten aanzien van deze laatste als nietig beschouwd.

Artikel 2: Doel

2.1. De Vereniging heeft tot doel de lichamelijke opvoeding bij haar aangesloten leden te bevorderen door het beoefenen van sport, de voetbalsport in het bijzonder en dit zowel in open lucht als in zaal, Ten einde haar doel te verwezenlijken kan de Vereniging alle rechtshandelingen en daden stellen, in de meest ruime zin, die voor de verwezenlijking nodig of nuttig mochten zijn, waaronder voornamelijk:

¬ Het inrichten van sportwedstrijden, sportstages en tornooien;

Oliet huren of verwerven van om het even welke roerende of onroerende goederen, het in gereedheid brengen en het uitbater van sportvelden;

Oliet stichten en uitbaten van drankgelegenheden, spijshuizen en het uitgeven van tijdschriften, dagbladen, websites, cd-rom's en sportpublicaties;

Oliet organiseren van alle mogelijke manifestaties zoals bals, fuiven, tentoonstellingen, rondleidingen, workshops en dergelijke meer;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

01-let zich interesseren in alle sportondernemingen en alle daaruit voortvloeiende of ermee in verband staande nijverheden;

Q'De naleving van de reglementen van de KBVB en hiermee goede betrekking onderhouden evenals met Verenigingen die gelijkaardige doelstellingen beogen;

Q'De sportieve belangen van de leden behartigen.

2.2. Daarnaast kan de Vereniging alle economische activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van deze ideële niet-winstgevende doelstellingen. De VZW mag alle (types) rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijke doel, de bevordering van de voetbalsport en de sportieve ontwikkeling bij haar leden, tot nut van de gemeenschap in het algemeen en dit onbeperkt en zonder tijds- of frequentielimiet. Zij mag tevens hiertoe alle roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, verkopen onder welke vorm dan ook (eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, bruikleen...).

2.3. De Vereniging is niet politiek gebonden en staat boven en buiten alle ideologische levensbeschouwingen.

Artikel 3: Leden

3.1. De Vereniging telt twee soorten leden: werkelijke leden en toegetreden leden.

3.2. Onder de werkelijke leden kunnen we volgende categorieën onderscheiden:

Merkelijke leden (zie artikel 4);

Q' Ereleden.

De Ereleden zijn leden met een enorme verdienste voor de Vereniging en worden benoemd door de Algemene Vergadering. Zij worden erelid voor het leven of zolang zij dit zelf wensen en worden vrijgesteld van het betalen van het jaarlijks lidgeld.

Artikel 4: Lidmaatschap - Werkelijke leden

4.1. Voor de werkelijke leden geldt het volgende:

01-let minimum aantal werkelijke leden bedraagt 5.

DAlleen de werkende leden bezitten het lidmaatschap in de zin van de Wet: zij hebben aanwezigheids- en

stemrecht op de Algemene Vergadering der leden;

13 De Algemene Vergadering is bevoegd voor het aanvaarden van werkelijke leden;

oVoor het aanvaarden van werkelijke leden en werkelijk lid te kunnen blijven, zijn de volgende inhoudelijke

voorwaarden vereist:

Q'Natuurlijk persoon zijn die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt;

Q'Minstens een periode van 3 jaar als toegetreden lid deel hebben uitgemaakt van de Vereniging; OVerplicht de statuten, het reglement van inwendige orde alsook de besluiten van de Raad van Bestuur en haar organen na te leven en de belangen van de Vereniging niet te schaden;

DDe werkelijke leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

4.2. leder kandidaat-werkelijk lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk via brief, fax of mail aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur te lichten en dit uiterlijk 15 dagen voor de gewone jaarlijkse Algemene Vergadering.

4.3. Minstens de helft (50%) van de werkelijke leden heeft zijn vaste woonplaats in 1820 Steenokkerzeel. Artikel 5: Lidmaatschap - Toegetreden leden

5.1. Een toegetreden lid van de Vereniging is in zijn hoedanigheid aangesloten bij de Vereniging als een spelend lid.

5.2. Ieder toegetreden fid van de Vereniging moet tevens lid zijn van de KBVB. Elke natuurlijke persoon die de doelstellingen van de VZW ondersteunt, kan bij de Vereniging een schriftelijke of mondelinge aanvraag indienen om toegetreden lid te worden.

Elke kandidaat toegetreden lid zal bijgevolg het aansluitingsformulier of een gelijkaardig transferformulier zoals voorzien in de reglementen van de KBVB ondertekenen.

De toetreding is definitief van zodra de KBVB deze aanvaard heeft en het toegetreden lid het jaarlijkse lidgeld zoals voorzien in artikel 7 betaald heeft. Hel bewijs van het lidmaatschap wordt aangetoond door de jaarlijkse lidkaart,

e

~

, N{oD 2.2

5.3, De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie waarom een kandidaat niet wordt aanvaard als toegetreden lid.

5.4. Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven Zij kunnen niet deelnemen aan de Algemene Vergadering en hebben geen stemrecht.

Artikel 6: Lidmaatschap - Beëindiging

6.1. Het lidmaatschap eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag, uitsluiting of het verlies van het invullen van de voorwaarden voor het lidmaatschap.

6.2. Het ontslag door een lid gebeurt per gewone brief, mail of faxbericht aan de Raad van Bestuur van de Vereniging.

6.3, in onderstaande gevallen wordt een lid van rechtswege als ontslagnemend beschouwd. §Bij ontbinding van de Vereniging.

6.4. Een lid kan worden uitgestoten ingeval van:

Q'Niet naleven van de statuten;

DWangedrag of grove tekortkoming in de belangen van de Vereniging;

Q'Handelingen, uitlatingen of houdingen die de Vereniging kunnen schaden.

De uitsluiting kan slechts worden uitgesproken door de Algemene Vergadering, en dit mits naleving van volgende voorwaarden:

DDe uitsluiting, met vermelding van de naam van het betrokken lid moet uitdrukkelijk in de agenda van de Algemene Vergadering vermeld slaan;

DHet betrokken lid moet de mogelijkheid krijgen zich tegenover de Algemene Vergadering te verdedigen; DDe uitsluiting moet goedgekeurd worden met een twee derden meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De beslissing wordt aan het uitgesloten lid meegedeeld per aangetekend schrijven zonder dat de Algemene Vergadering haar beslissing moet motiveren. Het uitgesloten lid heeft geen verhaal tegen deze beslissing en verliest automatisch alle rechten op de gestorte lidgelden en op het maatschappelijk bezit van de Vereniging.

Artikel 7: Lidgeld

7.1. Het verschuldigde jaarlijkse lidgeld bedraagt maximum ¬ 500.00. Dit maximum wordt jaarlijks geïndexeerd volgens de evolutie van de index van de consumptieprijzen. De Raad van Bestuur zal jaarlijks het lidgeld vaststellen binnen dit maximum. Het lidgeld van het lopend dienstjaar blijft verschuldigd, ongeacht vrijwillig ontslag of uitsluiting.

7.2, Het bewijs van lidmaatschap wordt aangetoond door de jaarlijkse lidkaart.

7.3.De betaalde lidgelden of eventuele andere inbrengen van de leden op vrijwillige basis geven geen recht op terugname zo het lid, op welke wijze dan ook, de Vereniging verlaat in die hoedanigheid.

Artikel 8 De Algemene Vergadering

8.1. De samenstelling van, de aanwezigheid op, de toelating tot de vertegenwoordiging in en de bijstand op

de Algemene Vergadering wordt geregeld als volgt:

DZe bestaat in alle werkelijke leden van de VZW;

DEen werkelijk lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander werkelijk Lid maar deze laatste mag

niet meer dan twee werkelijke leden vertegenwoordigen;

DEen werkelijk lid mag nooit vertegenwoordigd worden door een derde;

DEen werkelijk lid mag bijgestaan worden door een advocaat of raadsman als het over een agendapunt

gaat waar hij als werkelijk lid persoonlijk bij betrokken is mits specifieke toelating van de Raad van Bestuur.

8.2. De bijeenroeping van de Algemene Vergadering wordt geregeld als volgt:

DDe oproeping gebeurt schriftelijk, minstens acht dagen voor de Algemene Vergadering plaats vindt, onder

handtekening van de Voorzitter van de Raad van Bestuur;

DDe oproeping vermeldt alle agendapunten, dag, uur en plaats van de Algemene Vergadering. Elk voorstel

ondertekend door ten minste één twintigste van de leden wordt op de agenda gebracht;

ODe oproeping bevat alle bijlagen zodat het voor werkelijke leden duidelijk is waar het over gaat en zodat

de Algemene Vergadering door hen kan voorbereid worden:

DEen Algemene Vergadering wordt georganiseerd wanneer ten minste één vijfde van de leden het vraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

8.3. De aanwezigheidsquota en stemmingsquota op de Algemene Vergadering worden geregeld als volgt:

OVoor de aanwezigheidsquota voor materies waarvoor de wet zelf er geen heeft vastgelegd wordt bepaald dat minstens de helft plus één van het totaal aantal werkelijke leden moet aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn;

Q'Voor de stemmingsquota voor materies waarvoor de wet zelf er geen heeft vastgelegd wordt bepaald dat minstens de helft plus één van het totaal aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden moet voor stemmen;

Q'Aile werkelijke leden hebben gelijk stemrecht en ieder werkelijk lid heeft één stem. Bij stemmingen wordt er gestemd bij handopsteking tenzij iemand om de geheime stemming vraagt. Bij agendapunten die personen betreffen wordt altijd vertrouwelijk gestemd.

8.4. Enkel de Algemene Vergadering is bevoegd voor volgende zaken:

Q'Goedkeuring van de statuten en goedkeuring van welke wijziging van de statuten dan ook;

Q'(Her)benoeming van de bestuurders, vaststelling van de eventuele vergoeding van de bestuurders, kwijting van de bestuurders, instellen van een vordering legen de bestuurders wegens foutief beheer en het afzetten van de bestuurders;

Q'(Her)benoeming van de commissaris(sen), vaststelling van de vergoeding en kwijting van de commissaris(sen) en het instellen van aansprakelijkheidsvordering tegen de commissarissen);

Q'Goedkeuring van de jaarrekening en de begroting. De wijze van goedkeuring van de jaarrekening en de wijze van de manier waarop verantwoording moet worden afgelegd door de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering zijn expliciet geregeld in de wet en deze regeling wordt volledig gevolgd;

Q'Goedkeuring van het principe van de ontbinding van de Vereniging, benoeming van de vereffenaar, het bepalen van de vergoeding van de vereffenaar bij een vrijwillige ontbinding en bestemming van het actief van de Vereniging naar aanleiding van de ontbinding;

Q'Beslissing tot uitsluiting van een werkelijk lid;

Q'Beslissing tot omzetting van de VZW in een Vennootschap met Sociaal Oogmerk (VSO);

Q'Alle andere door de statuten aan de Algemene Vergadering expliciet toegekende bevoegdheden.

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de Voorzitter en het bureau De beslissingen worden gepubliceerd door een mededeling naar alle aanwezige of vertegenwoordigde leden van het verslag binnen de vijftien dagen na de vergadering.

8.6, De Algemene Vergadering komt minstens één maal per jaar samen op een dag bepaald door de Raad van Bestuur binnen de zes maanden volgend op het einde van het boekjaar, Bijkomende Algemene Vergaderingen vinden plaats in de omstandigheden voorzien in de wet en telkens als de Raad van Bestuur dit beslist.

Het voorzitterschap wordt waargenomen door de Voorzitter van de Raad van Bestuur, het secretariaat en de stemopneming worden door de Voorzitter georganiseerd of ingeval van afwezigheid door de oudste aanwezige bestuurder in leeftijd.

Artikel 9: De Raad van Bestuur

9.1 De Raad van Bestuur heeft de volgende bevoegdheden:

Q'Hij is verantwoordelijk voor het bestuur van de VZW, het dagelijks bestuur inbegrepen, zonder bijkomende goedkeuring van de Algemene Vergadering. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en beschikking, alsook voor het vervreemden, zelfs om niet, van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, zonder limiet op de termijn, van roerende en onroerende goederen. Hij is bevoegd voor alle handels-, verzekerings- en bankverrichtingen, inclusief het opheffen van hypotheken;

Q'Hij vertegenwoordigt de VZW, zonder bijkomende machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en handelingen. Hij kan optreden in alle rechtsgedingen tegen of door de VZW gevoerd. Hij beslist autonoom over het al dan niet gebruiken van rechtsmiddelen, zoals (bij wijze van voorbeeld) verzet, beroep, cassatieberoep, verzoek toi schorsing, inclusief juridische acties in kort geding of op eenzijdig verzoekschrift, Hij verbindt geldig de Vereniging in alle types contracten die er mogelijk zijn. De voorzitter en twee bestuurders, wie zij ook zijn, kunnen met hun gezamenlijke handtekening de VZW verbinden en vertegenwoordigen In alle materies; hel louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor;

Q'Hij heeft de residuaire bevoegdheid binnen de VZW voor alles wat niet is geregeld, behalve voor wat expliciet door de wet aan de Algemene Vergadering is gegeven én voorbehouden;

OHij is binnen het zonet vermeld kader, volledig bevoegd voor het regelen van alle materies die noch door de wet, noch door deze statuten zijn geregeld, zoals onder andere het reglement van inwendige orde,

9.2. De Vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste 5 en maximum 15 bestuurders,

9.3.1-let mandaat eindigt:

O Bij overlijden;

DAutomatisch bij het niet meer voldoen aan de gestelde voorwaarden voor het invullen van het mandaat:

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

OBij afzetting door de Algemene vergadering, die te allen tijde kan beslissen;

Q'Bij het verstrijken van de termijn van 5 jaar;

Q'Bij wettelijke redenen.

Zo door vrijwillig ontslag of bij verstrijken van de termijn het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het minimum aantal, verzoekt de Raad van Bestuur aan de ontslagnemende bestuurder(s) voor zover als mogelijk om het mandaat verder te zetten tot de Algemene Vergadering andere bestuurders heeft benoemd,

9.4 Kandidaat bestuurders moeten aan volgende vereisten voldoen:

:De kandidaat moet zijn kandidatuur schriftelijk voordragen bij de Voorzitter van de Raad van Bestuur, ten

laatste 15 dagen voor de jaarlijkse Algemene Vergadering;

:De kandidaat moet van onbesproken gedrag zijn en een bepaalde relevante kennis hebben van de sector

of VZW zelf;

DDe kandidaat moet vrij zijn van faillissementsverklaring of van betrokkenheid ais bestuurder bij een

faillissement van een vennootschap of van een gerechtelijke ontbinding van een VZW;

DDe kandidaat moet de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben op datum van de Algemene Vergadering waarop zijn kandidatuur wordt voorgedragen.

9.5. De samenstelling van, aanwezigheid op, toelating tot vertegenwoordiging in en bijstand op de Raad van

Bestuur wordt geregeld als volgt:

0 D Raad van Bestuur bestaat enkel uit bestuurders, behoudens wat hierna is gesteld;

DEen bestuurder kan geen volmacht geven aan een derde om hem te vertegenwoordigen, wel aan een

andere bestuurder;

Q'Bijstand van derden op de Raad van Bestuur van de VZW is niet toegelaten, tenzij de Raad van Bestuur dit beslist op haar vergadering.

9.6, De Raad van Bestuur kiest onder haar bestuurders volgende functies:

Q'-Een Voorzitter of Co-voorzitters;

0-Een Secretaris  Gerechtigd Correspondent;

Q'-Een Schatbewaarder.

9.7. De Raad van Bestuur komt minstens vier maal per jaar samen en telkens de Raad van Bestuur van oordeel is dat er een noodzaak of opportuniteit toe bestaat. De Raad van Bestuur vindt normaal plaats op de maatschappelijke zetel en op de dag bepaald in de oproepingsbrief. De voorzitter of ondervoorzitter roept de Raad van Bestuur bijeen en zit de Raad van Bestuur voor, Ingeval één van beiden verhinderd of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders in leeftijd.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de aanwezige leden.

9.8. Alle bestuursmandaten binnen de Vereniging zijn onbezoldigd. Onkosten voortvloeiend uit bijzondere opdrachten worden door de Vereniging gedragen mits voorlegging van een gedetailleerde staat en mits goedkeuring door de Raad van Bestuur,

9.9. De aanwezigheidsquota, stemmingsquota en beraadslagingen op de Raad van Bestuur worden geregeld als volgt:

DDe Raad van Bestuur beraadslaagt over elk agendapunt dat moet behandeld worden. Dit betekent dat elke bestuurder het recht heeft om vragen te stellen, de documentatie ter discussie te stelten, met de andere aanwezigen te overleggen, het woord in het publiek te voeren, te debatteren, een schorsing van de vergadering aan te vragen om met een doel van de leden van de Raad van Bestuur even te overleggen, vragen te stellen naar meer juiste, volledige, tijdige en genuanceerde informatie, op komen voor meer tijd voor een onderwerp en minder voor een ander, de besluitvorming voorbereiden door standpunten te formuleren en te toetsen aan wat de anderen er van denken, geheime stemming le vragen op de Raad van Bestuur, duidelijke besluitvorming te vragen en vragen de besluiten te herhalen op het einde van de Raad van Bestuur:

Q'Voor de aanwezigheidsquota wordt de wettelijke regeling gevolgd: de Raad van Bestuur komt slechts geldig samen en beslist slechts geldig mits de helft plus één van de bestuurders geldig aanwezig of vertegenwoordigd is;

Q'Vaar de stemmingsquota wordt bepaald dat altijd de helft plus één van de aanwezigen of vertegenwoordigde bestuurders moet voor stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de Voorzitter,

DBij stemmingen wordt er gestemd bij handopsteking tenzij iemand de geheime stemming vraagt.

9,10. De Raad van Bestuur kan een reglement van inwendige orde opstellen of wijzigen. Het wordt pas van kracht na goedkeuring door de Algemene Vergadering. Het reglement van inwendige orde is de gedetailleerde en praktische uitleg van de statuten. Het steunt volledig op de statuten en de VZW-wet en kan er nooit, noch naar de letter, noch naar de geest, van afwijken.

Artikel 10 : Mandaat van en benoemingen binnen de Raad van Bestuur

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

10.1. De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10.2. De Flaad van Bestuur vertegenwoordigt de Vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens aile bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de Algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

10.3. De Raad van Bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de Vereniging noodzakelijk acht. De Raad van Bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

a)Herbenoeming van bestuurder

Schatbewaarder: Johnny De Greef, Huinhovenstraat 8, 1820 Perk

b)Benoeming van bestuurders

Co-voorzitter: Johan Vanderborght, Fazantendal 21, 1910 Berg

Co-voorzitter: Bart Coosemans, Ganzendries 19, 1820 Perk

Secretaris  gerechtigd correspondent : Willy Ribus, Lange Ravenstraat 60, 1982 Elewijt

c)Overlijden van bestuurder

Voorzitter: Rony Vanderborght (overleden op 01/01/2014)

10.4. Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter, de secretaris en de schatbewaarder afzonderlijke en onbeperkte volmachten.

Artikel 11: Ontbinding van de Vereniging

Bij de ontbinding is de bestemming van het totale vermogen voor een VZW met een gelijkaardig belangeloos maatschappelijke doel zoals vermeld in artikel 2 van onderhavige statuten.

Artikel 12: Boekjaar

Het boekjaar van de Vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Artikel 13: Geschillen

Na uitputting van aile graden van jurisdictie voorzien in de statuten worden aile geschillen nopens beheer, ontstaan binnen de club en resulterend uit de toepassing van het reglement van de KBVB beslecht door een scheidsrechterscollege bestaande uit 3 leden, gekozen uit de Rechtscommissie.

Deze statuten worden goedgekeurd op 13 november 2007 en gewijzigd op de Algemene Vergadering van 23 juni 2014.

Deze akte is opgemaakt in twee originele exemplaren.

Vermelding naam, voornaam en handtekening van de bestuurder(s)

Te Perk, op 1 september 2014

Vanderborght Johan  Co-voorzitter

Bart Coosemans  Co-voorzitterTekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB PERK, AFGEKORT : K…

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 132 1820 PERK

Code postal : 1820
Localité : Perk
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande