KONINKLIJKE TURNVERENIGING GYMNASPORT, AFGEKORT : GYMNASPORT

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE TURNVERENIGING GYMNASPORT, AFGEKORT : GYMNASPORT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 453.098.084

Publication

13/05/2013
ÿþ MOD2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III~VN~VVI~~IRVI~~IVINI

*13072792*

3 0 AV;'. 2013

Ondememingsnr : 0453.098.084

Benaming

(voluit) : KONINKLIJKE TURNVERENIGING GYMNASPORT

(verkort) : GYMNASPORT

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : BERKENLAAN 121850 GRIMBERGEN

Onderwerp akte : AANGEPASTE STATUTEN EN BENOEMINGEN

De algemene vergadering van 27/04/2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten aan te passen.

Gymnasport'

Berkenlaan 12

1850 Grimbergen

Identificatienummer: 14591/94

Ondernemingsnummer: 0453.098.084

GECOORDINEERDE STATUTEN

TITEL 1. - Naam, zetel, doel, duur

Art. 1. De vereniging draagt de naam "Koninklijke Turnvereniging Gymnasport', vereniging zonder winstoogmerk. De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging de verkorte benaming "Gymnasport" te gebruiken.

Art. 2. De vereniging is gevestigd Berkenlaan 12, 1850 Grimbergen. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel. Alle stukken voorgeschreven door de wetten van 27 juni 1921 en 2 mei 2002 (hierna de VZW-wetten genoemd) worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement,

De zetel kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de lichamelijke opvoeding en de sport in het

algemeen en van de tumsport in het bijzonder,

De vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door.

a. het geven van turn-, dans- en sportlessen voor alle leeftijden;

b. het organiseren van turnfeesten, demonstraties, optredens en dergelijke;

c. het deelnemen aan en organiseren van wedstrijden en toernooien.

De vereniging kan meer algemeen aile middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel

rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan hiertoe onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten vetwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

De vereniging laat zich geenszins in met politieke, filosofische of ideologische doelstellingen. De vereniging voert de Nederlandse taal.

Ark 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II  Leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De vereniging telt effectieve en toegetreden leden.

t)e volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve of werkende leden.

Art. 6. Als effectief lid kan tot de vereniging toetreden teder natuurlijk persoon of rechtspersoon, Een kandidaat effectief lid dient ziin verzoek om toelating schrifteliikte richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, die dit moet voorleggen op de eerstvolgende algemene vergadering waar dan gestemd wordt over de toetreding. Een effectief lid dat tweemaal afwezig is en zich niet laat vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering wordt automatisch beschouwd als ontslagnemend.

Art. 7, De Raad van Bestuur kan, onder door hem te bepalen voorwaarden, toegetreden of ereleden tot de vereniging toelaten.

Art. 8. De effectieve leden zijn tot geen bijdrage verplicht

Art. 9. De effectieve en toegetreden leden van de vereniging zijn verplicht de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Art. 10. Elk effectief lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

Het lidmaatschap van een effectief of toegetreden lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon, of in geval van een reohtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement

pntslagnemende of uitgesloten effectieve of toegetreden leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

TITEL Ill r Raad van bestuur

Art. 11. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste drie leden, die al dan niet lid zijn van de vereniging. indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. ln ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de duur van vier jaar en zijn herverkiesbaar.

Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat kunnen worden vergoed.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald, In dit geval moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, die in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en deze van de beslissing in kennis stelt.

Wanneer een mandaat vrijkomt vóór het verstrijken van de termijn van vier jaar, zal de nieuw aangeduide bestuurder het mandaat voleindigen van de bestuurder die hij vervangt.

Wanneer door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Art, 12. De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel een ondervoorzitter, een secretarie en een penningmeester.

De raad kan slechts beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter of de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. Dit register ligt ter inzage van de werkende leden op de maatschappelijke zetel van de vereniging. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

t e Raad van Bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college.

Art 13. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Zo treedt hij op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. De raad kan alle handelingen van beheer verrichten, en bovendien alle daden van beschikking stellen met inbegrip van onder meer het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken, van het uitgeven van obligatieleningen....

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad kan, op zijn verantwoordelijkheid, één of meerdere bevoegdheden overdragen aan één van zijn leden of zelfs aan een derde.

Ten aanzien van derden is de vereniging geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat Kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren. De besluiten van het dagelijks bestuur worden genomen met de gewone meerderheid der stemmen.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b) door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen schriftelijk ter kennis gebracht worden aan de betrokkene.

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van Bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen om de vereniging te vertegenwoordigen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b) door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent docr de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen schriftelijk ter kennis gebracht worden aan de betrokkene.

De Raad van Bestuur is gemachtigd om bijkomende functies toe te voegen. Hun bevoegdheden worden bepaald in het huishoudelijk reglement.

Art 14. Schorsing

De Raad van Bestuur mag, tot de eerst volgende Algemene Vergadering, een effectief lid schorsen dat zich schuldig zou hebben gemaakt aan een ernstige inbreuk op de statuten, de eer en reputatie van de vereniging op schromelijke wijze hebben beschaamd of in het gedrang gebracht, of in alle andere gevallen voorzien in het huishoudelijk reglement.

De uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid of effectief lid kan door de Raad van Bestuur worden uitgesproken, in de gevallen voorzien in het huishoudelijk reglement, met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen en nadat het lid werd uitgenodigd zijn standpunt uiteen te zetten en te verdedigen,

De Raad van Bestuur heeft het recht om bij geschillen externen bevoegdheden van bepaalde duur te geven. Hun bevoegdheden worden bepaald door de leden van de Raad van Bestuur.

Een comité van beroep zal samengesteld worden door de Raad van Bestuur, waarbij de belanghebbende beroep kan aantekenen bij beslissing genomen door de Raad van Bestuur.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur genomen warden bij schriftelijk akkoord via email van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvarm over te gaan. Schriftelijke besluitvorm veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaats vond per e-mail, video- of telefoonconferentie. Beslissingen worden genomen met een gewone meerderheid.

De algemene vergadering beslist over het door de Raad van Bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement. Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van Bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, aile maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat In het belang van de vereniging wordt geacht

TITEL IV -- Algemene vergadering

Art. 15. De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden. Wanneer zij dit wensen kunnen ook toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder.

Een effectief lid kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een effectief of toegetreden lid door middel van een getekende volmacht. Een lid of toegetreden lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Art 16. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het vrijwillig ontbinden van de vereniging, het aanvaarden en uitsluiten van een effectief lid, het benoemen en ontslaan van bestuurders, het benoemen en afzetten van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging, het verlenen van kwijting aan de commissarissen, het goedkeuren van de rekeningen en de begroting, de kwijting aan de bestuurders, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk en in aile gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Art. 17. De algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens ais het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor de goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting van het volgend jaar in de loop van de maand maart. In uitzonderlijke omstandigheden kan de Raad van Bestuur echter beslissen om deze vergadering te verdagen naar de maand april.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht om de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één vijfde van de effectieve leden daarom verzoekt.

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend zijn door de voorzitter of de secretaris. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen bij gewone brief of per mail ten minste acht dagen vóór de vergadering.

De oproeping die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk aan de voorzitter wordt voorgedragen door één twintigste van de effectieve leden, en dit vanaf de kennisname van de agenda tot één dag vóór de vergadering, moet eveneens op de agenda worden gezet. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeid staan op voorwaarde dat aile aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden hieromtrent akkoord gaan.

Art. 18. In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (e; de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of, bij diens afwezigheid, de stem van degene die hem vervangt.

Tot wijziging van de statuten, uitsluiting van een effectief lid, of ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten indien dit in de oproeping is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt dan kan, maar pas meer dan vijftien dagen later, een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezige effectieve leden.

Voor elke statutenwijziging of uitsluiting van een effectief lid is een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, zowel op de eerste als op de tweede algemene vergadering. Voor wijziging van het doel of vrijwillige ontbinding van de vereniging is een meerderheid van vier vijfden vereist. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding of uitsluiting van een effectief lid, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Art 19. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder en opgenomen worden in een register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

TITEL V  Inzagerecht leden

Art. 20. Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Alle effectieve leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de effectieve leden raadplegen, alsmede aile notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals aile boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL VI  Begrotingen, rekeningen, controle

Art. 21. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de bestuurders.

De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekeningen en de overige in de VZW wetten vermelde stukken na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MOD 2.2

Voor- Luik B - Vervolg

. behouden

TITEL Vil -Ontbinding, vereffening

s aan het Belgisch Art, 22. Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan

----**7 Staatsblad slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één `

of meer vereffenaars. Zij bepaalt eveneens hun bevoegdheid en de vereffenings-voorwaarden.

De activa moeten, na aanzuivering van de passiva, overgemaakt worden aan een vereniging met een

gelijkaardig doel. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan wetke vereniging

het vereffeningssaldo wordt overgedragen. '

Art. 23. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken ter zake, toepasselijk.

Opgemaakt in vijf exemplaren en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de stichtingsvergadering, gehouden te Strombeek-Bever op 1 juli 1994,

(Get) Van de Braak, Johanna-Maria; Timperman Marleen; G6rris Guida.

Gewijzigd:

op 10 maart 1999, (Get.) Coppieters-Van de Braak Johanna-Maria, voorzitter; Declercq-Coppieters Monique, secretaris

em

op 27 maart 2004, (Get.) Coppieters-Van de Braak Johanna-Maria, voorzitter; Declercq-Coppieters Monique,

Tij

secretaris

L., op 21 maart 2009, (Get.) Notebaert Luc, voorzitter; Desomer-van Egmond lita, secretaris

e

CU

op 19 maart 2011, (Get.) Notebaert Luc, voorzitter; Desomer van Egmond Uta, secretaris

ª% of

o

op 27 april 2013, (get.) Notebaert Luc, voorzitter, Desorrº%er--van Egmond Llta, secretaris e

b Volgende wijzigingen zijn gebeurd in de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering van 27 april 2013 aanvaardt de beëindiging van het mandaat als bestuurslid van

C

Christian Desomer, Bosch 96, 1780 Wemmel, geboren op 30-08-1946 te Etterbeek, penningmeester, "

p Uta Desomer-van Egmond, Bosch 96, 1780 Wemmel, geboren op 26-06-1949 te Tilburg (Ndl.), secretaris;

d Virginie Meirlaen, Driesstraat 57/4, 1861 Wolvertem, geboren op 17-112-1985 te Anderlecht.

en Op de Algemene Vergadering van 27 april 2013 werden de vergende wijzigingen aanvaard van de lijst van de

co N : effectieve leden.

i.ià: Het ontslag van Nathalie Henskens, Willy Debuck, Marlies Menten wordt bekrachtigd.

o De toetreding van Ann Bogaerts en Nico Cyx wordt bekrachtigd.

M

.; Op de Algemene Vergadering van 27 april 2013 werd het volgende bestuurslid herbenoemd voor een mandaat

van vier jaar:

eª% t et Myriam De Lathouwer, Vroonbaan 75 A, 1880 Nieuwenrode, geboren op 07-01-1952 te Londerzeel,

.9 penningmeester

et

Op de Algemene Vergadering van 27 april 2013 werden volgende leden benoemd als bestuurslid voor een

mandaat van vier jaar

te Ravi Schroeyers, Hogesteenweg 16 B2,1850 Grimbergen, geboren op 09-01-1982 te Pelai (India)

" à kwaliteitszorg;

Michel De Smedt, Westvaartdijk 330A, 1851 Humbeek, geboren op 24-08-1976 te Waterloo-Bosvoorde

CU

pq materiaalmeester,

Ellen Debaste, Madelieftesstraat 50 A, 1850 Grimbergen, geboren op 21-02-1989 te Anderlecht, activiteiten:

CU

ei . Ann Bogaerts, Berkenlaan 118, 1850 Grimbergen, geboren op 12-11-1960 te Vilvoorde, secretaris;

Louis CoOman, Vroonbaan 75 A, 1880 Nieuwenrode, geboren op 03-06-1949 te Jette, aankoop bijzonder materiaal,

D of Aldus opgemaakt en aangenomen op de Algemene Vergadering van 27 april 2013

04 , Te Strombeek-Bever op 27-04-2013

:r.

P:

ilebot - ert, vo. rzittér - , Uta Desomer-van Egmond, secre ris IIIIIRej;tc,e1VVOÀ^.  ilditi

z. de Iaa te bl.. Va ¶ ri B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

11/04/2011
ÿþ MOa 2.0

L,~_° ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11I IINI IIIVnlllll~l I I

*1105{438*

BRUSSEL

3 0 -03-- 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

4.-..a1.,1,,,.,,....

Benaming

(voluiti : KONINKLIJKE TURNVERENIGING GYMNASPORT

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : BERKENLAAN 12 1850 GRIMBERGEN

Ondernemingsnr : 0453.098.084

Voorwerp akte : AANGEPASTE STATUTEN EN BENOEMINGEN

De algemene vergadering van 1910312011, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten aan te passen.

"Gymnasport"

Berkenlaan 12

1850 Grimbergen

Identificatienummer. 14591/94

Ondememingsnummer: 0453.098.084 "

GECOORDINEERDE STATUTEN "

TITEL I. - Naam, zetel, doel, duur "

"

Art, 1. De vereniging draagt de naam "Koninklijke Tumvereniging Gymnasport", vereniging zonder: winstoogmerk. De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven. en andere stukken uitgaande van de vereniging de verkorte benaming "Gymnasport" te gebruiken.

Art, 2. De vereniging is gevestigd Berkenlaan 12, 1850 Grimbergen. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel. Alle stukken voorgeschreven door de wetten van 27 juni 1921 en 2 mei. 2002 (hierna de VZW-wetten genoemd) worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voomoemd gerechtelijk arrondissement.

' De zetel kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in

acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

"

Art. 3. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de lichamelijke opvoeding en de sport in hef'

algemeen en van de tumsport in het bijzonder.

De vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door

a. het geven van turn-, dans- en sportlessen voor alle leeftijden;

b. het organiseren van tumfeesten, demonstraties, optredens en dergelijke;

c. het deelnemen aan en organiseren van wedstrijden en toernooien.

De vereniging kan meer algemeen aile middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan hiertoe onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. ln het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

De vereniging laat zich geenszins in met politieke, filosofische of ideologische doelstellingen.

De vereniging voert de Nederlandse taal.

Art. 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.0

TITEL Il  Leden

Art. 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De vereniging telt effectieve en toegetreden leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve of werkende leden.

Art. 6. Als effectief lid kan tot de vereniging toetreden ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon. Een kandidaat effectief lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, die dit moet voorleggen op de eerstvolgende algemene vergadering waar dan gestemd wordt over de toetreding. Een effectief lid dat tweemaal afwezig is en zich niet laat vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering wordt automatisch beschouwd als ontslagnemend.

Art. 7. De Raad van Bestuur kan, onder door hem te bepalen voorwaarden, toegetreden of ereleden tot de vereniging toelaten.

Art. 8. De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

Art. 9. De effectieve en toegetreden leden van de vereniging zijn verplicht de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Art. 10. Elk effectief lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

Het lidmaatschap van een effectief of toegetreden lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon, of in geval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Ontslagnemende of uitgesloten effectieve of toegetreden leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

TITEL 111 Raad van bestuur

Art. 11. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste drie leden, die al dan niet lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de duur van vier jaar en zijn herverkiesbaar.

Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat kunnen worden vergoed.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, die in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en deze van de beslissing in kennis stelt

Wanneer een mandaat vrijkomt v66r het verstrijken van de termijn van vier jaar, zal de nieuw aangeduide bestuurder het mandaat voleindigen van de bestuurder die hij vervangt.

Wanneer door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Art. 12. De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

De raad kan slechts beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter of de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. Dit register ligt ter inzage van de effectieve leden op de maatschappelijke zetel van de vereniging. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

De Raad van Bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college.

Art. 13. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Zo treedt hij op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. De raad kan alle handelingen van beheer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2 0

verrichten, en bovendien alle daden van beschikking stellen met inbegrip van onder meer het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken, van het uitgeven van obligatieleningen....

De raad kan, op zijn verantwoordelijkheid, één of meerdere bevoegdheden overdragen aan één van zijn leden of zelfs aan een derde.

Ten aanzien van derden is de vereniging geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren. De besluiten van het dagelijks bestuur worden genomen met de gewone meerderheid der stemmen.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrnjwfllige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b)door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen schriftelijk ter kennis gebracht worden aan de betrokkene.

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van Bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen om de vereniging te vertegenwoordigen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b)door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen schriftelijk ter kennis gebracht worden aan de betrokkene.

De Raad van Bestuur is gemachtigd om bijkomende functies toe te voegen. Hun bevoegdheden worden bepaald in het huishoudelijk reglement.

Art. 14. Schorsing

De Raad van Bestuur mag, tot de eerstvolgende Algemene Vergadering, een effectief lid of een toegetreden lid schorsen dat zich schuldig zou hebben gemaakt aan een ernstige inbreuk op de statuten, de eer en reputatie van de vereniging op schromelijke wijze hebben beschaamd of in het gedrang gebracht, of in alle andere gevallen voorzien in het huishoudelijk reglement.

De uitsluiting of schorsing van een toegetreden of effectief lid kan door de Raad van Bestuur worden uitgesproken, in de gevallen voorzien in het huishoudelijk reglement, met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen en nadat het lid werd uitgenodigd zijn standpunt uiteen te zetten en te verdedigen.

De Raad van Bestuur heeft het recht om bij geschillen externen bevoegdheden van bepaalde duur te geven. Hun bevoegdheden worden bepaald door de leden van de Raad van Bestuur.

Een comité van beroep zal samengesteld worden door de Raad van Bestuur, waarbij de belanghebbende beroep kan aantekenen bij beslissing genomen door de Raad van Bestuur.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur genomen worden bij schriftelijk akkoord via e-mail van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorm over te gaan. Schriftelijke besluitvorm veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaats vond per e-mail, video- of telefoonconferentie. Beslissingen worden genomen met een gewone meerderheid.

De algemene vergadering beslist over het door de Raad van Bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement. Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van Bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

TITEL IV  Algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

Art. 15. De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. Wanneer zij dit wensen kunnen ook toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur, of bij afwezigheid van voomoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder.

Een effectief lid kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een toegetreden of effectief lid door middel van een getekende volmacht. Een effectief lid of toegetreden lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Art. 16. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het vrijwillig ontbinden van de vereniging, het aanvaarden en uitsluiten van een effectief lid, het benoemen en ontslaan van bestuurders, het benoemen en afzetten van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging, het verlenen van kwijting aan de commissarissen, het goedkeuren van de rekeningen en de begroting, de kwijting aan de bestuurders, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk en in alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Art. 17. De algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor de goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting van het volgend jaar in de loop van de maand maart. In uitzonderlijke omstandigheden kan de Raad van Bestuur echter beslissen om deze vergadering te verdagen naar de maand april.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht om de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één vijfde van de effectieve leden daarom verzoekt.

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend zijn door de voorzitter of de secretaris. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen bij gewone brief of per mail ten minste acht dagen v66r de vergadering.

De oproeping die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk aan de voorzitter wordt voorgedragen door één twintigste van de effectieve leden, en dit vanaf de kennisname van de agenda tot één dag vóór de vergadering, moet eveneens op de agenda worden gezet. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden hieromtrent akkoord gaan.

Art. 18. In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of, bij diens afwezigheid, de stem van degene die hem vervangt.

Tot wijziging van de statuten, uitsluiting van een effectief lid, of ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten indien dit in de oproeping is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt dan kan, maar pas meer dan vijftien dagen later, een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezige effectieve leden.

Voor elke statutenwijziging of uitsluiting van een effectief lid is een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, zowel op de eerste als op de tweede algemene vergadering. Voor wijziging van het doel of vrijwillige ontbinding van de vereniging is een meerderheid van vier vijfden vereist. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding of uitsluiting van een effectief lid, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Art. 19. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder en opgenomen worden in een register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

TITEL V  Inzagerecht leden

Art. 20. Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Alle effectieve leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de effectieve leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL VI  Begrotingen, rekeningen, controle

Art. 21. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de bestuurders.

De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekeningen en de overige in de VZW-wetten vermelde stukken na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MOD 2.0

Luik B - Vervolg

TITEL ViI  Ontbinding, vereffening

Art. 22, Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt eveneens hun bevoegdheid en de vereffenings-voorwaarden.

De activa moeten, na aanzuivering van de passiva, overgemaakt worden aan een vereniging met een gelijkaardig doel. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Art. 23. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake, toepasselijk.

Opgemaakt in vijf exemplaren en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de stichtingsvergadering, gehouden te Strombeek-Bever op 1 juli 1994,

(Cet.) Van de Braak, Johanna-Maria; Timperman Marleen; GBrris Guido.

Gewijzigd:

op 10 maart 1999, (Cet.) Coppieters-Van de Braak Johanna-Maria, voorzitter; Declercq-Coppieters Monique, secretaris

op 27 maart 2004, (Get.) Coppieters-Van de Braak Johanna-Maria, voorzitter; Declercq-Coppieters Monique, secretaris

op 21 maart 2009, (Get.) Notebaert Luc, voorzitter; Desomer-van Egmond Uta, secretaris " op 19 maart 2011, (Cet.) Notebaert Luc, voorzitter; Desomer-van Egmond Uta, secretaris

Te Strombeek-Bever op 19 maart 2011.

Volgende wijzigingen zijn gebeurd in de Raad van bestuur.

Op de Algemene vergadering van 19 maart 2011 werd de lijst van de effectieve leden aangepast:

Het ontslag van Jeroen Notebaert, Pat Pionet en Jana Teerlinck;

De toetreding van Nefe Bettens, Ellen Broos, Ellen Debaste, Evelyne Dhaene, Margot De Roover, Nathalie

Henskens, Marlies Menten, Thomas Menten en Jonas Vanhee.

Op de Algemene Vergadering van 19 maart 2011 werden de volgende bestuursleden herbenoemd voor een mandaat van vier jaar

Luc Notebaert, Belg, Berkenlaan 12, 1850 Grimbergen, geboren 05-05-1958 te Vilvoorde, voorzitter en ombudsman;

Virginie Meirlaen, Belg, Nieuwelaan 51, 1853 Strombeek-Bever, geboren 17-12-1985 te Anderlecht, Public Relations;

Eric Bettens, Belg, De Villegasstraat 122, 1853 Strombeek-Bever, geboren 24-08-1965 te Brussel, coordinator nevenactiviteiten.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 19 maart 2011.

Te Strombeek-Bever, op 19/03/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoûden aan het 9elgiscb Staatsblad

01/07/2015
ÿþM00 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de aktekffl-Wriedlontvangen op

2 2 MI 2315

ter griffie van de 1`jederiandstalige

rechtbank van 4.ocehande4 BrL4sse!

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0453.098.084

Benaming

(voluit) : Koninklijke turnvereninging Gymnasport

(verkort) : Gymnasport

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Berkenlaan 12 1850 Grimbergen

Onderwerp akte : wijziging statuten

Op de Algemene Vergadering van 9 mei 2015 werden volgende leden benoemd als bestuurslid voor een

mandaat van vier jaar:

Luc Notebaert, Berkenlaan 12,1850 Grimbergen, geboren op 05-05-1958 te Vilvoorde

Eric Betten, Meerstraat 2,1785 Peizegem, geboren op 24(0811965 te Vilvoorde, veiligheid

Sylvie Huyghe, Noodbeekstraat 9, 1850 Grimbergen, geboren op 04-06-1978 te Vilvoorde,dans-competitie

Leen van Zeebroeck, Olympiadelaan 23,1800 Vilvoorde, geboren op 15-02-1978 te Vilvoorde, kleuterdans

Op de Algemene Vergadering van 9 mei 2015 werden volgende leden benoemd als bestuurslid voor een mandaat van twee jaar.

Kaat Sergooris, Achtbunderstraat 28, 1850 Grimbergen, geboren op 08-09-1989 te Vilvoorde, muziekopvolging, programmatiecoórdinatie en kledij

Elise Wouters, Vilvoordsesteenweg 7c bus 3, 1850 Vilvoorde, geboren op 17/01/1992 te Vilvoorde , wedstrijden dans

inge Jacobs, Meiskensbeekstraat 47, 1851 Humbeek, geboren op 10-07-1978 te Vilvoorde , ondervoorzitster

Op de Algemene Vergadering van 9 mei 2015 werd het ontslag van volgende bestuursleden aanvaard: Myriam De Lathouwer, Vroonbaan 75a, 1880 Nieuwenrode, geboren op 07-01-1952 te Londerzeel, penningmeester

Louis Coomans, Vroonbaan 75 a, 1880 Nieuwenrode, geboren op 03-06-1949 te Jette, aankoop bijzonder materiaal.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de Algemene Vergadering van 9 mei 2015

Te Grimbergen op 09-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende not- ris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien va erden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KONINKLIJKE TURNVERENIGING GYMNASPORT, AFGEK…

Adresse
BERKENLAAN 12 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande