KONSCIUS

Société en commandite simple


Dénomination : KONSCIUS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 872.850.342

Publication

09/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 02.12.2013, NGL 30.04.2014 14114-0020-013
26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.03.2013, NGL 23.04.2013 13096-0225-013
03/05/2012
ÿþ Modword 11,1

~ 1= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



IN Il ~I Illlllnllll NU IVV Y

*12083693'

Neergelegd ter griffie cie

Rechtbank van Koophence,

te Leuvers, de 2 0 APR. 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0872.850.342

(voluit) : (verkort) : Konscius

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Trolieberg 12 te 3010 Kessel-Lo

(volledig adres) DOELWIJZIGING  OMZETTING  BENOEMING

Onderwerp akte :



In het jaar tweeduizend en twaalf.

Op negenentwintig maart.

Te Brussel, Koningsstraat 55, op het kantoor van de instrumenterende notaris.

Voor mij, Meester Jean-Philippe LAGAE, notaris met standplaats te Brussel, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap Konscius, met maatschappelijke zetel te 3010 Kessel-Lo, Trolieberg 12.

Vennootschap opgericht blijkens onderhandse akte op 10 maart 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 april 2005, onder nummer 05052305.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij onderhandse akte van 10 juni 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 juli 2008, onder nummer 09096652.

BUREAU

De zitting wordt geopend om twaalf uur dertig en wordt voorgezeten door de heer Wouter Piet Lauwers, geboren te Duffel op 31 oktober 1971, wonende te 3010 Leuven, Trolieberg 12, enige zaakvoerder en beherende vennoot, die de functie van secretaris vervult.

De vergadering duidt geen stemopnemer aan gezien het geringe aantal vennoten.

Zijn identiteit wordt vastgesteld aan de hand van zijn identiteitskaart.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn hier aanwezig of vertegenwoordigd, de vennoten van wie de identiteit en hun aandeel in het vennootschapsvermogen worden gepreciseerd in de aanwezigheidslij st.

Deze aanwezigheidslijst, en de volmacht erin vermeld, wordt aan dit proces-verbaal gehecht na ondertekening door de vennoten, het enige lid van het bureau en ondergetekende notaris. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat:

L deze vergadering als agenda heeft:

1. Wijziging van het doel van de vennootschap door dit doel te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, met inbegrip van elke verbonden activiteit toegelaten op grond van de toepasselijke professionele regels, daarin begrepen het uitoefenen van het ambt van scheidsrechter, het optreden in alternatieve procedures tot oplossing van geschillen, alsook het optreden als gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitvoeren van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde ordinale instanties, eerbiedigen. De deontologische beginselen, opgesteld door de bevoegde ordinale instanties, zijn van toepassing op de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. De onderhavige statuten zijn ondergeschikt aan deze deontologische beginselen en moeten daarmee overeenstemmend worden geïnterpreteerd worden.De vennootschap mag, alleen of in samenwerking met derden, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, overgaan tot alle roerende, onroerende, financiële of andere verrichtingen, die, rechtstreeks of onrechtstreeks, in verband staan met de uitoefening van het beroep van advocaat of die de uitoefening of de ontwikkeling daarvan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap en haar vennoten, in geval zij tot een Associatie die niet naar Belgisch recht werd opgericht zouden toetreden, zullen ervoor zorgen dat deze Associatie in elk rechtsgebied gelegen in het Belgisch grondgebied de regels eerbiedigt die voor Associaties naar Belgisch recht in dit rechtsgebied gelden."

2. Verslag door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen met toelichting van het voorstel tot omzetting en waaraan een staat van activa en passiva is gevoegd die niet ouder is dan 3 maanden.

3. Verslag door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen over de staat van activa en passiva opgesteld door de zaakvoerder.

4. Vaststelling dat het kapitaal van de vennootschap 18.600 euro bedraagt en is volstort tot beloop van minstens 12.400 euro.

5. Omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6. Goedkeuring van de statuten van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zoals hierna weergegeven:

Artikel 1: Aard, echtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten tot doel en zodoende verkrijgt zij de hoedanigheid van koopman niet. Haar naam luidt: "Konscius".

Artikel 2.- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Trolieberg 12. (...)

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, met inbegrip van elke verbonden activiteit toegelaten op grond van de toepasselijke professionele regels, daarin begrepen het uitoefenen van het ambt van scheidsrechter, het optreden in alternatieve procedures tot oplossing van geschillen, alsook het optreden als gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitvoeren van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde ordinale instanties, eerbiedigen. De deontologische beginselen, opgesteld door de bevoegde ordinale instanties, zijn van toepassing op de vennootschap. De onderhavige statuten zijn ondergeschikt aan deze deontologische beginselen en moeten daarmee overeenstemmend worden geïnterpreteerd worden.De vennootschap mag, alleen of in samenwerking met derden, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, overgaan tot alle roerende, onroerende, financiële of andere verrichtingen, die, rechtstreeks of onrechtstreeks, in verband staan met de uitoefening van het beroep van advocaat of die de uitoefening of de ontwikkeling daarvan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap en haar vennoten, in geval zij tot een Associatie die niet naar Belgisch recht werd opgericht zouden toetreden, zullen ervoor zorgen dat deze Associatie in elk rechtsgebied gelegen in het Belgisch grondgebied de regels eerbiedigt die voor Associaties naar Belgisch recht in dit rechtsgebied gelden.

Artikel 5.- Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (EUR 18.600,00).

Het is volledig geplaatst en volstort en verdeeld in 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste per aandeel.

Artikel 6.- Aandelen - overdracht

; rr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

(...) De aandelen zijn ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die een binnenlandse of buitenlandse advocaat of eenpersoonsvennootschap van advocaten of advocatenvennootschap (hierna "Advocaten" in het meervoud, "Advocaat" in het enkelvoud") is, en aan alle voorwaarden voorgeschreven door de bevoegde ordinale instanties voldoet. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon, die de hoedanigheid van Advocaat moet hebben en aan alle voorwaarden voorgeschreven door de bevoegde ordinale instanties voldoet, is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, met dien verstande dat enkel een persoon die de hoedanigheid van Advocaat heeft en aan alle voorwaarden voorgeschreven door de bevoegde ordinale instanties voldoet als gemeenschappelijke lasthebber op deze wijze aangewezen kan worden.

A. Overdrachtsregeling zo er slechts een vennoot is

(...) Bij overlijden van de enige vennoot gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaatsaflevering, over op de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap; waarbij ingeval het eigendomsrecht gesplitst wordt in vruchtgebruik en bloot eigendom, de vruchtgebruiker de lidmaatschapsrechten uitoefent verbonden aan de aandelen waarvan het eigendomsrecht is gesplitst. (...)

C. Voorkeurrecht

(...) 5/ Indien de bestaande vennoten bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van een of meerdere aandelen in bloot eigendom en vruchtgebruik, als de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de bloot eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft in bloot eigendom en bezwaard met een zelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen, ofwel de aandelen verwerft in volle eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker.

Laat de bloot eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of overnamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de bloot eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet bepaald is en daarover geen akkoord tot stand komt tussen vruchtgebruiker en bloot eigenaar wordt deze waarde vastgesteld door een of meer deskundigen aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen. Artikel 7.- Bestuur en de vertegenwoordiging

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s),

Enkel Advocaten, die werkzaam zijn binnen de vennootschap of binnen verbonden advocatenvennootschappen in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen als zaakvoerder worden aangesteld.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

De zaakvoerder die de hoedanigheid van Advocaat verliest is van rechtswege verplicht om onverwijld als zaakvoerder uit te treden. De vennootschap kan het beroep van advocaat niet uitoefenen zolang een zaakvoerder, die de hoedanigheid van Advocaat niet of niet meer heeft, in functie blijft.

Het bepaalde in de tweede, derde en vierde alinea's van huidig artikel 7.1 is ook van toepassing op de plaatsvervangende zaakvoerder(s).

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, Iid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 7.1 hiervoor.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd. De Algemene Vergadering stelt vast voor welke duur de

zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

4. Statutaire zaakvoerder

Onverminderd het bepaalde in artikel 7.1 van huidige statuten geldt de functie van statutaire zaakvoerder steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen (zoals bij voorbeeld de schorsing of het verlies van de vereiste hoedanigheid) en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Als statutaire zaakvoerder is aangesteld voor de duur van de vennootschap:

Wouter Lauwers, wonende te 3010 Kessel-Lo, Trolieberg 12.

Artikel 9.- Algemene vergadering

(...) Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht. (...)

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen. (...)

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Jaarlijks op de eerste maandag van de maand december om 20.30u. wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 10.- Boekjaar - Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. (...)

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerder kan, binnen de grenzen van het Wetboek Vennootschappen en de statuten van de vennootschap, al dan niet herhaaldelijk, voorstellen aan een bijzondere algemene vergadering, (onder meer) daartoe samengeroepen, een voorschotdividend uit te keren aan Mn of meerdere vennoten. De betaalbaarstelling van het voorschotdividend wordt bepaald door de algemene vergadering.

Indien op de algemene jaarvergadering van vennoten wordt vastgesteld dat het betaalde voorschotdividend de beschikbare en uitkeerbare winst dan wel -gedeelte overschrijdt, dan zal het surplus door de venno(o)t(en) die het voorschotdividend ontving(en) dienen te warden terugbetaald aan de vennootschap, in welk geval een interest van 1,5 % op jaarbasis op dat surplus zal verschuldigd zijn, berekend vanaf de dag dat het voorschotdividend werd gedebiteerd van de rekening van de vennootschap tot en met de dag dat de rekening van de vennootschap zal gecrediteerd zijn met het surplus (vermeerderd met de relevante interest).

Y Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge s 7. Benoeming van de heer Wouter Lauwers als enige zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8. Overdracht van aandelen aan de heer Wouter Lauwers, die daardoor de enige vennoot wordt van

de vennootschap.

u:. De voorzitter verklaart dat:

 het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tien eenheden;

- alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

 de vergadering dus geldig kan beraadslagen en besluiten over de agenda.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De vergadering erkent dat ze geldig is samengesteld en bevoegd om te beraadslagen en te besluiten

over de onderwerpen op de agenda.

BERAADSLAGING - BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en besluit, na beraadslaging, als volgt:

1. Wijziging van het doel

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te vervangen door de tekst vermeld onder het

eerste agendapunt.

Stemming: dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

2. Bijzonder verslag van de zaakvoerder

De voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag dat werd opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen met een toelichting van het voorstel tot omzetting. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd die werd afgesloten op 31 december 2011.

De vennoten verklaren dat zij dit verslag vooraf hebben ontvangen en over voldoende tijd beschikten om het grondig te lezen.

Dit verslag wordt aan dit proces-verbaal gehecht nadat het "ne varietur" werd getekend door de notaris en het enige lid van het bureau.

3. Verslag van bedrijfsrevisor

De voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag dat werd opgesteld door de bedrijfsrevisor, aangeduid door de enige zaakvoerder, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen over de staat van activa en passiva opgesteld door de zaakvoerder. De vennoten verklaren dat zij dit verslag vooraf hebben ontvangen en over voldoende tijd beschikten om het grondig te lezen.

Dit verslag wordt aan dit proces-verbaal gehecht nadat het "ne varietur" werd getekend door de notaris en het enige lid van het bureau.

De bedrijfsrevisor besluit zijn verslag als volgt:

"Naar aanleiding van de omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap «KONSCIUS» in een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, verklaren wij dat:

gi Onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

C Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, onder voorbehoud van eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.

Het netto-actief volgens deze staat van actief en passief bedraagt 33.705,51 EUR en is groter dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550,00 EUR).

l Het geplaatst kapitaal van 1.000,00 EUR is kleiner dan het vereiste minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Voorafgaand aan de omzetting is er in de Gewone Commanditaire Vennootschap «KONSCIUS» een kapitaalverhoging gepland door ten bedrage van 17.600,00 EUR. Door deze kapitaalverhoging ten belope van 17.600,00 EUR wordt het kapitaal gebracht op 18.600,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap «KONSCIUS» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande omzetting die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes dû Moniteur belge

Voce-

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Gedaan te goeder trouw,

Herent, 15 maart 2012

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge BEERNAERT"

4. Kapitaal

De voorzitter verklaart dat de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap die heeft plaatsgehad op 13 maart 2012, het kapitaal heeft verhoogd met zeventienduizend zeshonderd euro (EUR 17.600,00) tot een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00), door incorporatie van de overgedragen winst die voorkomt in de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2011.

5. Omzetting

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en haar om te zetten in een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De omzetting gaat onmiddellijk in.

Aan elke vennoot wordt één aandeel van de BVBA toegekend voor één aandeel van de gewone commanditaire vennootschap.

" Stemming: dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

6. Goedkeuring van de statuten

De vergadering keurt de statuten goed van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zoals weergegeven op de agenda.

Stemming: dit besluit, gestemd artikel per artikel, wordt aangenomen met eenparigheid van

stemmen.

7. Benoeming van een zaakvoerder

De vergadering beslist de heer Wouter Lauwers te benoemen als enige zaakvoerder van de

burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Stemming: dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

8. Overdracht van aandelen

De vennoten verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat zij overgaan tot de overdracht van hun

aandelen aan de heer Wouter Lauwers, voornoemd, die daardoor de enige vennoot wordt van de

vennootschap, en tot de inschrijving van deze overdracht in het aandelenregister.

Fiscale verklaring

De voorzitter verklaart dat deze omzetting gebeurt met toepassing van artikel 121,1° van het

Registratiewetboek en artikel 210, paragraaf 1, 3° van het Wetboek der Inkomstenbelasting.

Daar niets meer op de agenda staat wordt de zitting opgeheven om dertien uur.

Waarvan ondergetekende notaris dit proces-verbaal heeft opgesteld op de plaats en de datum die

hiervoor werden vermeld.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (EUR 95,00).

En nadat dit proces-verbaal integraal werd voorgelezen en toegelicht, heeft het enige lid van het

bureau en hebben de vennoten samen met mij, notaris, getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Getekend: Jean Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, een aanwezigheidslij st, een volmacht, het verslag van de

zaakvoerder (art 778 Wb. Venn.), het verslag van de bedrijfsrevisor (art 777 Wb. Venn.), een

coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011
ÿþ emd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11179560*

~

Neérg,~i~ té~ eelê

Redental¬ van Koophandel

rb Louver), ?. i NOV. 2011

!e GRIFFIER, Griffie

Ondernemingsnr : 872 850 342

Benaming

(voluit) : KONSCIUS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Peter Benoitlaan 9, 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder, de heer LAUWERS Wouter wordt de maatschappelijke zetel van KONSCIUS Gewone commanditaire Vennootschap verplaatst en dit vanaf 1/11/2011

van :

Peter Benoitlaan 9

3010 Kessel-Lo

naar:

Trolieberg 12

3010 Kessel-Lo

LAUWERS Wouter

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KONSCIUS

Adresse
TROLIEBERG 12 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande