KOOS!

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOOS!
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.114.705

Publication

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.04.2013, NGL 07.05.2013 13115-0010-011
28/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11307797*

Neergelegd

23-12-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

IV. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime zin, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden, in België alsook in het buitenland:

1. Het kopen en verkopen, alsook de creatie, productie en commercialisering van decoratie en interieur en cadeauartikelen, baby en kinderkleding en schoenen, babygeschenken en onderhoudsartikelen, dames accessoires en kleding en schoenen en juwelen, herenkleding, papierwaren en boeken en schoolartikelen, keukenartikelen en serviesgoed, meubelen en tuinartikelen en van alle mogelijke afgeleide producten en samenwerkingen van deze artikelen.

2. Het online verkopen van decoratie en interieur en cadeauartikelen, baby en kinderkleding en schoenen, babygeschenken en onderhoudsartikelen, dames accessoires en kleding en schoenen en juwelen, herenkleding, papierwaren en boeken en schoolartikelen, keukenartikelen en serviesgoed, meubelen en tuinartikelen en van alle mogelijke afgeleide producten en samenwerkingen van deze artikelen.

3. Het groot handelen, alsook de creatie, productie en commercialisering van decoratie en interieur en cadeauartikelen, baby en kinderkleding en schoenen, babygeschenken en onderhoudsartikelen, dames accessoires en kleding en schoenen en juwelen, herenkleding, papierwaren en boeken en schoolartikelen, keukenartikelen en serviesgoed, meubelen en tuinartikelen en van alle mogelijke afgeleide producten en samenwerkingen van deze artikelen.

4. Tussenpersoon in de handel

5. Storeconsulting en visual merchandising

6. Het innen, het beheren en het verdelen, in de meeste ruime zin, van alle auteursrechten voor rekening van auteurs, hun erfgenaam of legatarissen of van de andere rechthebbenden. De vennootschap heeft aldus tot doel, zonder dat de hiernavolgende lijst als limitatief kan worden beschouwd, het innen, het beheren en het verdelen van de rechten van de auteurs, hun erfgenamen of legatarissen of van de andere rechthebbenden van literaire werken, met inbegrip van aanverwante goederen. De vennootschap heeft verder meer in het algemeen tot doel op de meest ruime manier het behartigen van de belangen van auteurs in het bijzonder door de studie en onderzoek, de organisatie van congressen, het verspreiden van de resultaten van onderzoek, het opzetten van werkgroepen, het direct of indirect ondersteunen van dergelijke activiteiten.

7. Het aanbieden en verrichten van voornoemde activiteiten via het internet en meer in het algemeen door het gebruik van alle mogelijke vormen van digitale communicatie.

8. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord. Het ontwikkelen, kopen,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KOOS!

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1570 Galmaarden, Congobergstraat 13

Onderwerp akte: Oprichting

I. OPGAVE DER VENNOTEN

1) Mevrouw vAN DIJK, Sofie-Margarethe, geboren te Rhenen (Nederland) op achtentwintig mei negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 1570 Galmaarden (Vollezele), Congobergstraat 13 .

2) Mevrouw WUYTACK, Valérie-Marie-Marcelle-Yolande-Ernestine, geboren te Sint-Amandsberg op vijftien augustus negentienhonderd vierenzeventig, 3120 Tremelo, IJzerstraat 45.

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Luc BOGAERTS te Diest op 10 juni 2011, ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te Diest, blijkt hetgeen volgt:

III. ZETEL

1570 Galmaarden (Vollezele), Congobergstraat 13

II. RECHTSVORM  BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KOOS!.

0842114705

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know how, auteursrechten en andere intellectuele rechten;

9. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

10. Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon, dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen; het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

11. de leasing of huurfinanciering van onroerende goederen aan derden en/of vennootschappen van dezelfde groep.

12. Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen; alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

13. Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen. De vennootschap kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin.

14. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

15. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving, of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in art. 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is worden evenwel uitgesloten.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkwaardig of verwant voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

V. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

VI. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EURO) en is volledig

geplaatst.

Het is verdeeld in HONDERD (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen werd in geld ingetekend, voor de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per stuk,

als volgt:

- door Mevrouw van Dijk Sofie-Margarethe werden vijftig (50) aandelen onderschreven, die ten belope van

zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) werden volstort;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

VII. RESERVES - WINSTVERDELING

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft, binnen de wettelijke grenzen.

De algemene vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de eventuele wegwerking van het verlies.

IX. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van mei

om tien (10) uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde. Deze gevolmachtigde kan een vennoot of een derde zijn.

X. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Worden tot zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw vAN DIJK, Sofie-Margarethe, voornoemd;

- Mevrouw WUYTACK, Valérie-Marie-Marcelle-Yolande-Ernestine, voornoemd;

Welke verklaren deze opdracht te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een beslissing die

zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van VIJF

DUIZEND EURO (¬ 5.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders

vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

- door Mevrouw Wuytack, Valérie-Marie-Marcelle-Yolande-Ernestine werden vijftig (50) aandelen onderschreven, die ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) werden volstort.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0988712-31 bij de naamloze vennootschap ING geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KOOS! in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde bankinstelling op éénentwintig december tweeduizend en elf.

VIII. BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf en het zal aanvangen op

de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

XI. BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt volmacht gegeven aan:

- de Heer Bart Pannier, boekhouder bij ADFISC te 8800 Roeselare, Kwadestraat 20C;

- de Heer SNYERS Jan, wonende te 1570 Galmaarden, Congobergstraat 13:

Ieder afzonderlijk kunnende optreden en in de plaats te stellen om het vervullen van alle formaliteiten bij de

administratie van de belastingen op de toegevoegde waarde en de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij de

sociale verzekeringsfondsen en alle andere administratieve instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16568-0259-016

Coordonnées
KOOS!

Adresse
CONGOBERGSTRAAT 13 1570 VOLLEZELE

Code postal : 1570
Localité : Vollezele
Commune : GALMAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande