KORUS PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KORUS PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.367.481

Publication

22/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden z Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

uu

bel

Be Sta

Mad Wprcl 11.1

1.4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

nP er

eg lontvangen op

I 1 SEP. 2014

ter griffie van de Vederlandstalige rechtbank van PóloPehanciel Br

usse

Ondemerningsnr: 0542367481

Benaming

(voluit) : KORUS PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Marnixlaan 74 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

ln uittreksel van het verslag van de B.A.V. van 09/09/2014 bief het:

Wijziging maatschappelijke zetel naar de : Schildnaapiaan 83 te 1640 Sint Genesius Rode

Voor ontledend afschrift,

Andrieux Ph. zaakvoerder

03/12/2013
ÿþMod Word 1 i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

W' I

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3090 OVERIJSE  MARNIXLAAN 74

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 20 november 2013 voor Meester Marc VAN BENEDEN, Notaris met standplaats te Elsene, ter registratie neergelegd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de benaming "KORUS PARTNERS" werd opgericht, en waarvan de statuten in het Nederlands werden vertaald als volgt:

I. De heer ANDRIEUX Philippe Louis Bernard, geboren te Saint-Brieuc (Frankrijk), op tweeëntwintig april negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3090 Overijse, Marnixlaan, 74

2. Mevrouw GEIER Isabelle Gabriële Maria, geboren te 's-Hertogenbosch (Nederland), op zevenentwintig juli negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 3090 Overijse, Marnixlaan, 74.

Hebben ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat zij onderling een handelsvennootschap oprichten, de statuten op te stellen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd " KORUS PARTNERS ", met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,006) verdeeld over honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderste (1/10051) van het maatschappelijk vermogen.

I. OPRICHTING

Inschrijving met inbrengen in geld

De comparanten verklaren dat de honderd (100) aandelen nu in geld zijn onderschreven

voor de prijs van honderd zesentachtig euro (186,006) per aandeel, als volgt:

- door de heer ANDRIEUX Philippe : vijfennegentig (95) aandelen, ofwel voor zeventienduizend zeshonderd zeventig euro (17.670,00£).

- door Mevrouw GEIER Isabelle : vijf (5) aandelen, ofwel voor negenhonderd dertig euro

(930,00£),

Samen: honderd (100) aandelen, ofwel voor: achttienduizend zeshonderd euro

(18.600,00£).

De comparanten verklaren dat elk onderschreven aandeel gestort is voor een bedrag van

zesduizend tweehonderd euro (6.200,00£), met een storting in contanten uitgevoerd op een

speciale rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap bij ING zodanig dat

de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van zesduizend

tweehonderd euro (6.200,00£).

In bijlage bevindt zich een attest van de deposito-instelling, d.d. 19/11/2013.

II STATUTEN

Artikel 1: AARD EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van aard.

De benaming van de vennootschap is "KORUS PARTNERS".

De volledige en de afgekorte benaming kunnen tegelijk of afzonderlijk worden gebruikt.

iiMu~~~iu~MW~u~u

1 80458"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KORUS PARTNERS

(verkort):

21 NOV. 2013

BRUSSEL

Griffie

o5c(2.30 L/Y

NA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ar .ikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3090 Overijse, Marnixlaan, 74.

Ar ikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- alle mogelijke advies- en of dienstenfuncties .

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand.

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

liet beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechtelijk statuut.

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

- Alle handelingen, in de meest uitgebreide zin van het woord, die verband houden met het beheer van onroerende goederen, van welkdanige aard ook, raadgeven inzake onroerende promoties, de verwezenlijking realiseren of coördineren van onroerend goed projekten, aan - en verkoop van onroerende rechten en plichten, het oprichten van onroerende goederen, deze inrichten, verfraaien, in pand geven of nemen,

rechten van erfpacht en/of opstal verlenen en afsluiten, alle werken en handelingen verrichten met het oog op de rentabilisering van deze onroerende goederen, gronden verkavelen, de nodige wegen aanleggen, leasingovereenkomsten afsluiten,

enzovoort.

- de import, de export, de aankoop, de verkoop, de vertegenwoordiging, de

commerciële tussenkomst, overal ter wereld, van aIIerlei afkomst, materies en diensten van allerlei oorsprong met inbegrip van motorvoertuigen..

Daartoe mag de vennootschap een winkel openen, zowel als groothandelaar als kleinhandel.

Deze opsomming is niet beperkend.

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken,

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijke doel ervan. De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijke doel te interpreteren.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

In geval van splitsing van het eigendomsrecht op de aandelen worden de aanverwante rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het Iaatste geval de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerders.

De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden, Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Indien een rechtspersoon zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger,

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechtszaken, als verweerder of eiser.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

Artikel 12: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris worden aangesteld, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

In een dergelijk geval beschikt elke vennoot individueel over de onderzoek- en toezichtbevoegdheden van de commissarissen. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Deze wordt enkel door de vennootschap bezoldigd als hij met instemming van de vennootschap werd aangesteld of indien de bezoldiging ten laste van de vennootschap werd bepaald door een gerechtelijke beslissing, In deze laatste gevallen worden de bemerkingen van de accountant bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 13: BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de eerste maandag van de maand december, telkens om 18 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat in de bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is.

Artikel 14: STEMRECHT

Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire bepalingen inzake aandelen zonder stemrecht.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

Artikel 17: WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen. Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder. Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder verbehoud van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn / hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover

" zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

HI. OVERGANGSBEPALINGEN

Heden zijn de vennoten bijeengekomen en hebben zij met eenparigheid der stemmen de

' volgende beslissingen genomen, die pas in voeg treden wanneer de vennootschap

rechtspersoonlijkheid zaI hebben, namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte

wordt neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

' 1. Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging en wordt afgesloten op

30/06/2015.

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in 2015.

'3. Benoeming van (een) niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te leggen op twee (2).

Tot deze functie worden geroepen

- de heer ANDRIEUX Philippe, voornoemd,

- Mevrouw OBIER Isabelle, voornoemd,

hier aanwezig, die aanvaarden.

Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen de vennootschap geldig verbinden zonder

beperking in waarde.

4. Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die

verplichting niet heeft.

5. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was en dit sinds 1/09/2013,

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle -verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor dé neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de. nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; de, gewone neerlegging bij de griffie houdt van rechtswege de overname in van deze verbintenissen door de vennootschap.

6. Volmacht:

E PARTENA, Anspachlaan 1 te 1000 Brussel krijgt alle machten toegekend, met een vermogen tot vervanging, om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket (Kruispuntbank van Ondernemingen) en bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde,

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

MARC VAN BENEDEN

NOTARIS

Uitgifte van de akte

} f 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



illqUI1111111

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

,teergalegclï®rivaremi (4.4

1g M'Ej 2üià

Griffie

ter î,lftf~td vûq ~~e ~jr~~erjci:~dl 

Cr./tbandc van I~;000hal" ;ciA 8iti ~e,91

0542367481 Korus Partners

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schildnaaplaan 83 1640 Sint Genesius Rode

bevestiging maatschappelijke zetel en benoeming zaakvoerder

Uittreksel van proces-verbaal van de B.A.V. dd 06/05/2015

Maatschappelijke zetel wordt bevestigd op :

Schildknaaplaan 83 te 1640 Sint Genesius Rode (ipv Schildnaaplaan)

benoeming als zaakvoerder van :

de heer Andrieux Thomas wonende te 1640 Sint Genesius Rode, Schildknaaplaan 83

Voor ontledend afschrift,

Geler I

zaakv.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KORUS PARTNERS

Adresse
SCHILDNAAPLAAN 83 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande