KS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.697.781

Publication

08/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-10-2014

Griffie

*14309076*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563697781

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

KS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op dertig september tweeduizend veertien, voor mij, Dirk Van Den Haute, notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "KS INVEST"

2. De zetel is gevestigd te 1760 Roosdaal, Lostraat 212

3. De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan vanaf neerlegging van de oprichtingsakte.

4. Oprichters

1) De heer BEECKMANS, Johan Frans Anna, geboren te Roosdaal op 3 januari 1968, echtgenoot van mevrouw TEIXEIRA FERNANDES, Irene, geboren te Ribeira de Pena op 28 januari 1980, wonende te 1760 Roosdaal, Lostraat 212.

2) Mevrouw TEIXEIRA FERNANDES, Irene, geboren te Ribeira de Pena op 28 januari 1980, echtgenote van de heer BEECKMANS, Johan Frans Anna, geboren te Roosdaal op 3 januari 1968, wonende te 1760 Roosdaal, Lostraat 212.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen en is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE18 0017 3816 8965 bij de Naamloze Vennootschap BNP PARIBAS FORTIS, te 1000 Brussel, Warandeberg 3, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 september 2014 afgeleverd bankattest.

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. a) BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lostraat 212 1760 Roosdaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volnacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

b) VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10. Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen-revisor,

doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

11. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die,

algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

a) de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het geode verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

c) De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen,

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard: in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of ander op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

f) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en fucnties die rechtstreeks of onrechtstreeks met maatschappelijk doel verband houden.

Bovenstaande lijst is opsommend, maar zeker niet beperkend.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

plaats.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien (31/12/2015)

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien (2016) VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

de maatschap "MULTIFISK", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9400 Ninove, Brusselsesteenweg 208,, en haar aangestelden, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De verrichtingen die werden gesteld door de oprichters vóór de oprichting en de verrichtingen die sinds de oprichting zullen worden gesteld tot de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en worden aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien, worden geacht van het begin af te zijn aangegaan door de vennootschap die bij deze werd opgericht.

BENOEMING VAN EEN NIETSTATUTAIR ZAAKVOERDER.

Worden tot zaakvoerders benoemd :

De Heer BEECKMANS Johan, voornoemd, met woonplaats te 1760 Roosdaal, Lostraat 212 Zijn mandaat is niet bezoldigd.

12. De jaarvergadering zal telkens gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni

om negentien uur (19h00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Dirk Van Den Haute

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KS INVEST

Adresse
LOSTRAAT 212 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande