KVMD-CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KVMD-CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.644.516

Publication

06/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-02-2015

Griffie

*15302278*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597644516

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

KVMD  consulting

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

OPRICHTING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carine Walravens te Dilbeek Schepdaal, op 29 januari 2015, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming  KVMD  consulting  , met maatschappelijke zetel te 1703 Dilbeek-Schepdaal, Isabellastraat 64, door :

1.De heer VERMEULEN Kurt, geboren te Anderlecht op elf juli negentienhonderd éénenzeventig, echtgenoot van Mevrouw Muriel De Decker, wonende te 1703 Dilbeek-Schepdaal, Isabellastraat 64. 2. Mevrouw DE DECKER Muriel, geboren te Anderlecht op dertien juni negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenote van de heer Kurt Vermeulen, wonende te Dilbeek-Schepdaal, Isabellastraat 64.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD.

Op de honderd (100) aandelen werd in geld ingeschreven aan de prijs van honderd zesentachtig euro (186,00 euro) per aandeel, als volgt:

1/ De Heer Kurt Vermeulen, voornoemd, op 99 aandelen en verricht hiertoe een storting van 1/3 van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 euro)

2/ Mevrouw Muriel De Decker, voornoemd, op één aandeel en verricht hiertoe een storting van één/derde van honderd zesentachtig euro (186,00 euro)

TOTAAL: 100 aandelen vormen het kapitaal van 18.600,00 euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en onderschreven en het kapitaal is volstort ten belope van één/derde, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro).

De som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro) staat ter beschikking van de vennootschap door storting van voornoemd bedrag op een bijzondere rekening.

STATUTEN.

Artikel 1. NAAM.

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Be-perkte Aansprakelijkheid en draagt de naam  KVMD  consulting

Artikel 2. ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1703 Dilbeek-Schepdaal, Isabellastraat 64.

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaams of Brussels Gewest bij eenvoudige beslis¬sing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschap¬pen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

 KVMD  consulting 

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

met maatschappelijke zetel te 1703 Dilbeek-Schepdaal, Isabellastraat 64

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Isabellastraat 64 1703 Dilbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te stellen die, algemeen genomen, op een of andere wijze rekening houden met:

-Het verstrekken van advies en verlenen van diensten op het stuk van organisatie en bedrijfsvoering. -Diensten van vervoer.

-Alle diensten te verlenen die in verband staan met verpleegkunde, medische, paramedische, sanitaire, en hygiënische zorgen in de ruimste zin van het woord, dit alles binnen het wettelijk kader. Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan deze diensten verlenen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaam verklaring of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

De vennootschap kan slechts vervroegd worden ontbonden krachtens een besluit van de algemene vergadering der vennoten, beraadslagende zoals voorgeschreven voor statutenwijziging, onverminderd de toepassing van de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een fractiewaarde vertegenwoordigend van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 100.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal volstort door inbreng in geld ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro).

Artikel 10. BENOEMING ZAAKVOERDER.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Een statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij besluit van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Artikel 11. BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere personen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Artikel 14. ALGEMENE VERGADERING.

Ieder jaar wordt de algemene vergadering van de venno¬ten gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om veertien uur ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerst volgende werkdag plaats.

Artikel 17. MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar zal aanvangen op één januari en eindigen op éénendertig december van elk jaar. Artikel 18. JAARREKENING-BESTEMMING VAN DE WINST

Op het einde van ieder boekjaar wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt en worden de boeken afgeslo-ten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenreke¬ning, de toelichting en de sociale balans, en vormt één geheel.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering wordt zij door de zorgen van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België neerge¬legd. Jaarlijks moet van de netto-winst één/twintigste worden afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer deze reserve één/tiende van het maat¬schappelijk kapitaal vertegenwoor¬digt. Over de overblij¬vende winst beslist de algemene vergadering.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat het gehele of een gedeeltelijk overschot van de winst op het volgend boekjaar wordt overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extra bezoldiging aan de zaakvoerder zal worden uitbetaald.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 19. ONTBINDING.

De vennootschap blijft na de ontbinding, om welke reden en op welk tijdstip dan ook, voortbestaan als rechtsper-soon voor haar ontbinding tot de sluiting ervan.

Bij ontbinding worden er één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering onder opschortende voorwaarde van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel. De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in het wetboek van vennootschappen, zonder dat een bijzondere machtiging van de algemene vergadering is vereist. Na betaling van de schulden zal het saldo in gelijke mate onder de venno¬ten worden verdeeld in evenredigheid van hun aandelen. OVERGANGSBEPALINGEN.

1. BOEKJAAR. Het eerste boekjaar loopt vanaf 29/01/2015 tot en met 31/12/2015.

2. EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de derde dinsdag van de maand juni 2016

om veertien uur.

3. OVERNAME VERBINTENISSEN.

Alle verbintenissen die door de oprichters werden aangegaan in naam en voor rekening van de huidige vennootschap, werden overgenomen. Deze overname van verbintenissen zal maar gevolg hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode dienen eveneens te worden bekrachtigd van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

4. BENOEMING.

Worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur:

- de Heer Kurt Vermeulen, voornoemd.

- mevrouw Muriel De Decker, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende bepalingen der Algemene Vergadering.

5. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountancy & Tax Sergeant gevestigd te 1703 Dilbeek-Schepdaal, Isabellastraat 83, vertegenwoordigd door de Heer Francis Sergeant, om met recht van indeplaatsstelling alle mogelijke of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket, de diensten van het register van rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, de Belasting op de Toegevoegde Waarde Administratie en eventuele andere administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Coordonnées
KVMD-CONSULTING

Adresse
ISABELLASTRAAT 64 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande