KYLIANA

Société en commandite simple


Dénomination : KYLIANA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.249.236

Publication

09/10/2014
ÿþMod Word t7.7

I1 ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri'1<fie van de akte ~ »leel'geegdlonfirangen op

Vo( behot

aan

Belg, Staat;

3 0 5EK 2014

ter griffie van de Nederlandstalige frfeete*A$ Xi:lH 1$etittetidet Brussel

1111111!lij1111.11tt1111111

Ondernemingsnr : 0840.249.236

Benaming

(voluit) : KYLIANA

(verkort)

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 1600 Sint-Pieters-Leeuw, L.A. Schockaertstraat 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting van een gewone commanditaire vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Er blijkt uit een akte verleden op 19 sepember 2014 voor mij, Dirk Van Den Haute, notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "KYLIANA", met maatschappelijke zetel te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, L.A. Schockaertstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0840.249,236.

Na beraadslaging keurt de vergadering eenparig en bij afzonderlijke stemming voor elk besluit, de volgende besluiten goed :

1. Wijziging doel van de vennootschap

De algemene vergadering beslist éénparig het doel van de vennootschap te wijzigen en daartoe de tekst

van het huidige artikel 4 van de statuten te schrappen en te vervangen door wat volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

" het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

" het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;.

" het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen ln hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Het verkrijgen, bezitten, vervreemden, beheren, ontwikkelen, verhuren, verpachten, hypothekeren of, in het algemeen, bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen voor eigen beheer."

2. Kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen winsten

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen door incorporatie van overgedragen winsten ten bedrage van zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (17,550,00 ¬ ), om het kapitaal van duizend euro (1.000,00 ¬ ) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) te brengen,

nez? kapjtaalYerhpgi4g wordtyerwezeniijkt zonder uitgifte v_en,rtieuwe aandelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. Voorafgaande verslagen in toepassing van artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door "DSD Associates Audit & Advies" Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te Attenrodestraat 43, 3391 Tielt - Winge, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Sablon, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2014.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerders, de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden ter griffie,

Het besluit van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van EUR 66.268,48 'is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 1.000,00.

Teneinde het minimum maatschappelijk kapitaal te bereiken vereist voor de vennootschapsvorm waarnaar wordt omgezet, zullen tijdens de buitengewone algemene vergadering, voorafgaand aan de omzetting, overgedragen winsten geïncorporeerd worden in het kapitaal. Onderhavig verslag werd opgesteld onder voorbehoud van voormelde kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld met als enig doel te voldoen aan de vereisten van de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen inzake de omzetting van de vennootschap van een GCV naar een BVBA, en kan niet worden aangewend voor andere doeleinden.

Tielt-Winge, 17 september 2014

De bedrijfsrevisor,

DSD Associates Audit & Advies bv ovv bvba

vertegenwoordigd door

(handtekening)

Veerle Sablon

Bedrijfsrevisor"

4. Omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen waarbij het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ).

De omzetting gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014.

De verbintenissen door de vennootschap aangegaan zullen vanaf de datum van 19 september 2014 voor rekening komen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KYLIANA. Met andere woorden zal de omzetting terugwerken tot op die datum van 19 september 2014.

De naam, de zetel, de duur en het maatschappelijk doel, zoals gewijzigd bij voorgaande beslissing, blijven onveranderd. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) en is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen met een breukwaarde van één/tweehonderdste ieder.

5. Goedkeuring van de statuten

De algemene vergadering beslist de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid als volgt vast te stellen :

Artikel 1. RECHTSVORM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, L.A. Schockaertstraat 52.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde die ieder

één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9.-JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

4

Voor-tehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 18,- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze docùmenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 19. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

6. Ontslag  Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerders van de gewone commanditaire

vennootschap KYLIANA, te weten

- de Heer DE CLERCQ Davy, voornoemd;

- Mevrouw RAEMDONCK Katrijn, voornoemd;

Er wordt hen kwijting en ontlasting verleend voor aktes en handelingen gedaan in uitvoering van hun functie.

De algemene vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerders van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid KYLIANA.

- de heer DE CLERCQ Davy, voornoemd;

- Mevrouw RAEMDONCK Katrijn, voornoemd;

Beiden hier aanwezig en die hun mandaat verklaren te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

7. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Naamloze Vennootschap "ETUGEST ACCOUNTANCY", te 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van deze bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde, Ondernemingsloket, Sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Dirk Van Den Haute

Notaris

Tegelijk neergelegd: uitgiften, uittreksel, formulieren, verslag zaakvoerder en verlsag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblat

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

C

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.249236

Benaming

(voluit) : KYLIANA

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : LA, Schockaertstraat, 52, B-1600 Sint-Pieters-Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 01/10/2013

1. Benoeming van een zaakvoerder

De algemene vergadering beslist om mevrouw Raemdonck Katrijn, wonende te L.A. Schockaertstraat 52, 1600 Sint-Pieters-Leeuw te benoemen tot zaakvoerder en dit vanaf heden. Haar mandaat kan worden bezoldigd,

2. Benoeming stille vennoot

De algemene vergadering beslist om mevrouw Jacqueline Dewin, wonende te Dorp 11, 1602 Vlezenbeek te

benoemen tot stille vennoot en dit vanaf heden.

3. StatutenwijzigiSi

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te wijzigen. Het aantal aandelen wordt

verhoogd van 20 tot 200 aandelen, en de aandelenverhouding wijzigt als volgt:

- De Clercq Davy: 99 aandelen

Rearrtdonck Katrijn: 99 aandelen

Dewin Jacqueline: 2 aandelen

4. Publicatie

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces;

verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Davy De Clercq

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/10/2011
ÿþ\ J.-N.17/K' Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerrtingsn-: o fyo .2 t;I g 36

Beraaret;rag

{voiu t; : KYLIANA

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : L.A. Schokaertstraat, 52, B-1600 Sint-Pieters-Leeuw

Ondiertvenete : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01.10.2011

1. Vennoten :

De Heer Davy De Clercq, L.A. Schockaertstraat 52, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Mevrouw Katrijn Raemdonck, L.A. Schockaertstraat 52, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

2. Benaming van de vennootschap :

De vennootschap draagt de naam "Kyliana'_

De vennootschap neemt de vomi van een Gewone Commanditaire Vennootschap aan.

De Heer Davy De Clercq, voornoemd sub 1, is de gecommandlteerde vennoot. Hij is solidair en

onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van onderhavige vennootschap.

Mevrouw Katrijn Raemdonck, voornoemd sub 2, is de commanditaire vennoot. Zij is slechts

aansprakelijk tot beloop van haar inbreng.

3. Zetel van de vennootschap :

Adres : L.A. Schockaertstraat 52, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

De maatschappelijke zetel kan naar elke plaats in het Vlaamse of Brusselse Gewest overgebracht

worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

4. De vennootschap heeft tot doel :

Beheer van vennootschappen

Het verwerven van participaties in eender welke vomi in bestaande of op te richten ondernemingen, al of

niet met een gelijkaardig doel aan het doel van deze vennootschap;

Het toestaan en opnemen van leningen en voorschotten in eender welke vorm aan of van andere

ondernemingen, al of niet met een gelijkaardig doel aan het doel van deze vennootschap;

Het waarnemen van bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, eventueel ook als vereffenaar

Aile handelingen met betrekking tot traiteursactiviteiten inbegrepen prestaties ais kelner, prestaties als

kok. Het uitbaten van restaurant, brasserie of café.

5. Maatschappelijk kapitaal en samenstelling

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000 ¬ en is verdeeld in 20 aandelen. Het is samengesteld en

valstort in geld als volgt :

De Heer Davy De Clercq : 500

Mevrouw Katrijn Raemdonck : 500 ¬

6. Duur van de vennootschap

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf 01/10/2011

O -d&aaated blz. van Luik B vermelden : Recto : í aam en hoedanigheid .van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotn)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II1J11111111118111111111118

"



































1 3 On /011

BR~`

GCFce

Annexes du Moniteur belge

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. Hun mandaat is onbezoldigd behoudens anders luidende beslissing van de algemene vergadering. Elke zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van bestuur en beschikking te stellen en om alle handelingen te stellen die noodzakelijk zijn of die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Elke zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot daden die binnen het doel van de vennootschap vallen. Nochtans zullen aile zaakvoerders samen optreden inzake elke akte houdende aankoop, verkoop en hypotheekstelling van onroerende vennootschapsgoederen. Tot niet-statutaire zaakvoerder, zonder beperking van duur, werd benoemd : De Heer Davy De Clercq. Zijn mandaat is bezoldigd.

8. Boekjaar

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar gaat in op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2012.

9. Aanleggen van reserves en winstverdeling

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten, afschrijvingen en provisies, maakt de winst van de vennootschap uit.

Het saldo wordt als een dividend tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De gewone algemene vergadering kan evenwel beslissen dit saldo of een deel ervan te reserveren of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder(s) toe te kennen.

In geval van vereffening wordt, na aanzuivering van de schulden, lasten en kosten van de vereffening, het saldo van de vereffening tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

10. Jaarvergadering en stemrecht

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni gehouden, ter

maatschappelijke zetel om 10.00 uur.

De eerst gewone algemene vergadering zal gehouden worden op 7 juni 2013, ter maatschappelijke zetel

om 10.00 uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer een aandeel ten gevolge van het overlijden van een aandeelhouder toebehoort aan blote

eigenaars en vruchtgebruikers, dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

r4 Vcpr- behQuden aan Hat Belg i5ch Staatsblad

Davy De Clerck Katrijn Raemdonck

Oprichter Oprichter





Op de laatste blz. van i.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KYLIANA

Adresse
L.A SCHOKAERTSTRAAT 52 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande