L EN B PARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L EN B PARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.939.518

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 01.04.2014 14081-0295-014
28/02/2014
ÿþMotl 2.0

a rit 'mei ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(voluit) : L&B Partners

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek, Smissenbosstraat 53

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende Philippe Vemimmen, notaris te Sint-Genesius-Rode, op achtentwintig januari tweeduizend veertien, geregistreerd twaalf bladen zonder verzendingen te Halle I op één en dertig januari tweeduizend veertien, boek 728, folio 72, vak 16; Ontvangen: vijftig euro (50,00E). De Ontvanger (get) C. Devillé  Adviseur, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L&B Partners, waarvan de zetel gevestigd is te 1700 Dilbeek, Smissenbosstraat 53, bijeengekomen is en volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt de conversie van het kapitaal van de vennootschap vast van zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000,00 BEF), voortaan uitgedrukt in euro, zijnde achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR).

TWEEDE BESLISSING: Inbreng in natura van het netto dividendbedrag van honderdnegentig duizend achthonderd en twee euro zevenenzestig cent (190.802,67 EUR) in het kader van artikel 537 WIB en de circulaire nummer Ci.RH.233/629.295 en kapitaalverhoging met uitgifte van vijfhonderd zesenvijftig (556) nieuwe aandelen.

2.1 Voorafgaande verslagen

De

voorzitter wordt ontslag gegeven van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen. De aandeelhouder verklaart voorafgaandelijk kennis te hebben gekregen van deze verslagen, deze te hebben ' ontvangen, en voldoende tijd te hebben gehad om deze te bestuderen. Het betreft met name; a) het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Backer, Vivey & Co Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, vertegenwoordigd door de Heer Dolf De Backer, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van dit verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"VIII. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Dolf De Backer, bedrijfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, aangesteld op 20 december 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L&B PARTNERS met zetel te 1700 Dilbeek, Smissenbosstraat 53, verklaart dat hij uit zijn onderzoek van de inbreng in natura -specifiek inbreng van schuldvordering- onderschreven door de heer Lauwens Michel en de heer Boon Ronald, ter gelegenheid van de voorgenomen kapitaalverhoging, het volgende kan besluiten

Voorafgaandelijk:

-Dat de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L&B PARTNERS middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit hoofde van de netto dividenduitkering ten bedrage van 190.802,67 EUR en dit conform artikel 537 van het, Wetboek van Inkomstenbelastingen

.Dat het bestuursorgaan van de inbrengontvangende vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

"Dal de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0463.939.518 Benaming

1 9 Fei.

tRusse

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura,

2.Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid.

3.De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng in natura voor een waarde van 190.802,67

EUR wordt vastgesteld als volgt : er zijn 556 nieuwe aandelen uitgegeven en welke als volgt verdeeld zijn

.de heer Lauwens Michel 278 aandelen

" de heer Boon Ronald 278 aandelen

Bovenstaande onder voorwaarde dat alle vennoten het netto dividend incorporeren in het aandelenkapitaal. 4.Door de inbreng in natura zal het kapitaal verhoogd worden met 190.802,67 EUR om te brengen op 209.394,68 EUR vertegenwoordigd door 1.306 aandelen.

5.1-let huidig rapport wordt uitgebracht onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts verhoogd worden ten bedrage van het netto-dividend ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Opgesteld te Grimbergen op 24 december 2013'

b) het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek,

Deze beide verslagen zullen hierbij aangehecht blijven met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2.2 Kapitaalverhoging

a) De algemene vergadering stelt voor om het kapitaal te verhogen met honderdnegentig duizend achthonderd en twee euro zevenenzestig cent (190.802,67 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) op tweehonderd en negen duizend driehonderd vierennegentig euro achtenzestig cent (209.394,68 EUR) door een inbreng in natura ter waarde van honderdnegentig duizend achthonderd en twee euro zevenenzestig cent (190.802,67 EUR) die zal toegewezen worden aan het kapitaal.

De inbreng in natura bestaat uit vorderingen op de vennootschap die ontstaan zijn door de toekenning van een brutodividend ten bedrage van tweehonderd en twaalf duizend en twee euro zevenennegentig cent (212.002,97 EUR), Dit dividend werd op 20 december 2013 toegekend aan de vennoten in het kader van de programmawet van 28 juni 2013. Conform voormelde programmawet werd tien procent (10%) roerende voorheffing afgehouden.

Deze inbreng zal toegewezen worden aan het kapitaal ten bedrage van honderdnegentig duizend achthonderd en twee euro zevenenzestig cent (190.802,67 EUR) en zal vergoed worden door de correlatieve creatie vanvijfhonderd zesenvijftig (556) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger wordt tcegekend.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

De Heer LAUWENS Michel en de Heer BOON Ronald, beiden voornoemd, verklaren voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande en verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap.

Daarop verklaren zij, op de wijze uiteengezet in het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, een inbreng in natura te doen van vorderingen zoals beschreven in het verslag van de zaakvoerder die ontstaan zijn uit de hiervoor beschreven dividenduitkering ter waarde van hcnderdnegentig duizend achthonderd en twee euro zevenenzestig cent (190.802,67 EUR).

Deze inbreng wordt toegewezen aan het kapitaal ten bedrage van honderdnegentig duizend achthonderd en twee euro zevenenzestig cent (190.802,67 EUR) en vergoed door de correlatieve creatie van vijfhonderd zesenvijftig (556), zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn, die volledig volgestort zijn en die toebedeeld worden als volgt:

- aan de heer LAUWENS Michel, voornoemd, tweehonderdachtenzeventig aandelen (278);

- aan de heer BOON Ronald, voornoemd, tweehonderdachtenzeventig aandelen (278).

c)Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig werd volgestort en dat het kapitaal bijgevolg werd verhoogd tot tweehonderd en negen duizend driehonderd vierennegentig euro achtenzestig cent (209.394,68 EUR), vertegenwoordigd door duizend driehonderd en zes (1.306) aandelen, zonder nominale waarde.

Er moet worden vermeld dat de berekening van de termijnen van 8 of 4 jaar die respectievelijk worden bedoeld in artikel 537, zesde en zevende lid, WIS 92, wordt verricht rekening houdende met de datum van de authentieke akte van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal die wordt uitgevoerd in het kader van artikel 537, eerste lid, WIB 92, met inbegrip van het geval dat de vennootschap de in hierboven vermelde circulaire vermelde tolerantie heeft genoten.

DERDE BESLISSING:

3,1 De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde uitbreiding van het doel. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht van 14 november 2013.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

3.2 De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden, door volgende tekst toe te voegen aan artikel 3 van de statuten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Het vervullen van alle ceremonies en plichtplegingen naar aanleiding van een overlijden en de uitvaart: lijkenvervoer en verhuur van ceremoniewagens; verhuur rouwkapellen en aanverwanten; de fabricatie, aankoop en verkoop van lijkkisten, bekledingen, bloemstukken, grafsierstukken, kransen en dergelijke; aankoop en verkoop van grafkelders en zerken; het uitvoeren van rouwdrukwerken en diverse begrafenisbenodigdheden.

De uitbating van een funerarium en mortuarium.

Verzorgen van rouwmaaltijden.

Deze opsomming is niet beperkend, maar wordt hier enkel enuntiatief gegeven.",

VIERDE BESLISSING: Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten rekening houdend met de hierboven genomen beslissing en met de inwerkingtreding van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan en met de inwerkingtreding van het nieuw Wetboek van Vennootschappen, beslist de algemene vergadering de voorgaande statuten te vervangen en een nieuwe tekst van de statuten aan te nemen zoals volgt,

"Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming L&B Partners.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en van het ondernemingsnummer.

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1700 Dilbeek, Smissenbosstraat 53.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten-Mand, voor eigen rekening:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen ;

- het bouwen, herbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnenhuisinrichtingen en decoratie van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in alle materialen ;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of-ondernemingen ;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen var, technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of [aten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming, en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naaam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft eveneens tot doel in Belgié en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, de aankoop, de verkoop, de groot-, klein- en commissiehandel, de import, export, de algemene vertegenwoordiging van :

a) alle bloemen, planten, bomen, heesters,

struiken, bloembollen, droog- en kunstbloemen en -planten, opschikmaterialen en aile aanverwante

producten,

- samengestelde en organische moutstoffen,

- levende vissen, rotsstenen en vijverbenodigdheden,

- alle siervoorwerpen, schenkartikelen,

- alle soorten meubelen vervaardigd in hout, houtachtige-, imitatie- of kunststofproducten,

- alle kunstvoorwerpen, kunstwerken, zowel in het domein van de zuiver artistieke ais van de toegepaste

kunst,

- alle soorten voorwerpen in aardewerk, porselein en andere materialen.

b) de aankoop, de verkoop, de import, de export, de fabricatie, de distributie, de commercialisatie, het, plaatsen, het installeren, de algemene vertegenwoordiging van behangpapier, stoffen, decoratiemateriaal, gordijnen, interieurbenodigdheden, vasttapijt en verfproducten, ongeacht oorsprong of samenstelling, scheikundige producten, lijmen en allerhande benodigdheden gebruikt met, voor of na het verven en alle aanverwante producten en materialen verband houdende met een schilders- en decoratiebedrijf;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

cc

c)de organisatie van alle soorten evenementen ;

d)het optreden als tussenpersoon verzekeringen en in de handel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag ook alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

Het vervullen van alle ceremonies en plichtplegingen naar aanleiding van een overlijden en de uitvaart; lijkenvervoer en verhuur van ceremoniewagens; verhuur rouwkapellen en aanverwanten; de fabricatie, aankoop en verkoop van lijkkisten, bekledingen, bloemstukken, grafsierstukken, kransen en dergelijke; aankoop en verkoop van grafkelders en zerken; het uitvoeren van rouwdrukwerken en diverse begrafenisbenodigdheden.

De uitbating van een funerarium en mortuarium.

Verzorgen van rouwmaaltijden.

Deze opsomming is niet beperkend, maar wordt hier enkel enuntiatief gegeven.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken er-'van geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

(.)

Artikel 5,- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en negen duizend driehonderd vierennegentig euro

achtenzestig cent (209.394,68 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd en zes (1.306) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/duizend driehonderd en zesde (1/1.306de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

( " )

ARTIKEL 11.- De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand maart te

veertien uur.

Indien deze dag een wettelijkefeestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere

plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

(...)

ARTIKEL 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

(.)

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Artikel 30.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

éénitiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Meester Philippe Vernimmen, notaris te Sint-Genesius-Rode.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, verslag van het bestuursorgaan aan de buitengewone algemene vergadering, verslag inzake de inbreng in natura n.a.v, de kapitaalverhoging, bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat actieflpassif.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2013 : BL626910
08/03/2012 : BL626910
29/03/2011 : BL626910
12/03/2010 : BL626910
12/03/2009 : BL626910
26/03/2008 : BL626910
13/03/2007 : BL626910
28/03/2006 : BL626910
15/03/2005 : BL626910
13/05/2004 : BL626910
07/05/2003 : BL626910
30/04/2002 : BL626910
19/05/2001 : BL626910
16/11/2000 : BL626910
22/08/1998 : BL626910
20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 06.03.2017, NGL 14.03.2017 17062-0483-014

Coordonnées
L EN B PARTNERS

Adresse
SMISSENBOSSTRAAT 53 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande