L & M PROJECTS

Divers


Dénomination : L & M PROJECTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 552.604.149

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aart het Belgisch

Staatsblad

Ondernemïngsnr . +z7 SSD,, Go4. .,t(y Benaming

L&iU{ Projects

(verkort)

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van 1 pMnde,14

te Leuven, de m

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma (VOF)

Zetel : Provinciesteenweg 90 - 3190 Boortmeerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Stichting bij onderhandse akte dd. 1 mei 2014

De oprichtende vennoten :

1. Van den Bergh Emiel, geboren op 24/12/1953

wonende Provinciesteenweg 90 - 3190 Boortmeerbeek

2. De Leus Levi, geboren op 18/11/1993

wonende Provinciesteenweg 90 - 3190 Boortmeerbeek

hebben besloten met ingang van 1/5/2014 een vennootschap onder firma op te richten onder de naam L&M Projects.

Artikel 1 : Naam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma met als naam "L&M Projects".

De zetel is gevestigd te Provinciesteenweg 90 - 3190 Boortmeerbeek.

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, Zij vangt aan vanaf de neertegging van de onderhavige statuten op de bevoegde Rechtbank van Koophandel. De ondergetekenden verklaren dat de vennootschap bij toepassing van art. 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 15 april 2014.

Iedere vennoot kan ten allen tijden een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis. De opzegging leidt tot ontbinding van de vennootschap op het einde van het lopend boekjaar maar moet vóór 1 januari per

aangetekende brief aan de andere vennoot meegedeeld worden. Bij eenparig akkoord kan de opzeggingstermijn gewijzigd worden. In geval van opzegging door één van de vennoten wordt de vennootschap ontbonden.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel het verstrekken voor gemeenschappelijke rekening van alle dienstverlening zijnde advies, begeleiding, onderzoek en uitwerking van oplossingen met betrekking tot alle aangelegenheden inzake beheer, administratie, organisatie en automatisering alsook het verrichten van alle rechtshandelingen of materiële handelingen in binnen- en buitenland die van aard zijn de gemeenschappelijke beroepsuitoefening te bevorderen, zo ondermeer het deelnemen aan elke vorm van ondernemingen en vennootschappen.

De aan- en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling van dergelijke operaties. Het verkavelen, het laten uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen, voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden. Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde goederen, het huren, verhuren, onderverhuren en onderhuren ; het beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle

Op de laatste blz van Luik F vcrn elders Recto Naam cn greld ven de ir trwnentcrende notaris hetzi van eo pel: o(c,)nen) {?e.oegd de Yerhtsrrersoun ten aanzien ra derden te vertegenmc;ra qen

Verso Naam en handta.hening

~ *

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

bebouwde of onbebouwde onroerende goederen ; bouwpromotor en projectontwikkelaar, zowel voor eigen als voor rekening van derden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband reet haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Artikel 4 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000 euro, bestaande uit 100 aandelen als volgt verdeeld

- Van den Bergh Emiel : 900 euro (90 aandelen).

- De Leus Levi :100 euro (10 aandelen).

Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Artikel 5 : Aandelenregister

De aandelen zijn op naam. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap. Dit register bevat :

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort

- de gedane stortingen

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of zijn gevolmachtigde in geval van overdracht tussen levenden, en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgers in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de oprichtingsakte en de inschrijving in het aandelenregister, Overdrachten en overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

Artikel 6 ; Overdracht

Zonder de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen noch opdracht geven aan een derde om hen te vertegenwoordigen. Op geen enkel tijdstip kunnen de vennoten, hun rechtsopvolgers of hun erfgenamen en om geen enkele reden uitgezonderd eenparig akkoord van vennoten, beslag leggen op de goederen van de vennootschap of een inventaris laten maken,

Artikel 7 ; Algemene Vergadering

Alle vennoten komen minstens één maal per jaar bijeen in een Algemene Vergadering op de maatschappelijke zetel en dit de eerste maandag van juni om 14u. Indien deze dag op een feestdag valt, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Er wordt gestemd per aandeel en elk aandeel geeft recht op één stem. De vergadering zal worden voorgezeten door Van den Bergh Emiel.

Artikel 8 : Zaakvoerder

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Beide vennoten worden aangesteld als zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur, namelijk Van den Bergh Irmiel als statutair zaakvoerder en De Leus Levi als zaakvoerder.

De mandaten zijn onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 9 : Boekjaar

Elk boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 15 april 2014 en eindigt op 31 december 2015.

Artikel 10 : Jaarrekening

De jaarrekening zal jaarlijks opgesteld worden volgens de wettelijke vereisten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van de winst,

Artikel 11 : Ontbinding

Bij overlijden van een vennoot vóór de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig Artikel 2 gaan zijn aandelen automatisch over naar de overblijvende vennoot.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris mogen laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Bij ontbinding van de vennootschap zai het maatschappelijk vermogen of het eventueel netto-verlies verdeeld worden onder de vennoten naar evenredigheid.

Van den Bergh Emiel De Leus Levi

Statutair zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)µ bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
L & M PROJECTS

Adresse
Zetel : Provinciesteenweg 90 - 3190 Boortmeerbeek

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande