L. WETSELS

Société en commandite simple


Dénomination : L. WETSELS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 567.838.097

Publication

26/11/2014
ÿþak

x+caword 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rz1



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : OS 6Y. i'2 c ç ;.

Benaming

(voluit) : L. Wetsels Comm.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Ce" - " t/.

Zetel : Opvelpsestraat 1, 3360 Bierbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting commanditaire vennootschap L. Wetsels Comm.V.

Op 1/01/2015 wordt de commanditaire vennootschap opgericht met ais naam "L. Wetsels Comm.V.". De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 3360 Bierbeek, Opvelpsestraat 1. Ze wordt opgericht door

Luc Wetsels (Opvelpsestraat 1 te 3360 Bierbeek), beherend vennoot, die optreedt als zaakvoerder en die (als enige) hoofdelijk aansprakelijk is, Bernadette Houben (Opvelpsestraat 1 te 3360 Bierbeek) en Tine Wetsels (Bergstraat 16 te 3360 Bierbeek), beiden stille vennoot.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 5.000 (vijfduizend) euro en is volstort ; 3.500 euro door Luc Wetsels, 1.000 euro door Bernadette Houben en 500 euro door Tine Wetsels.

De vennootschap heeft tot doel bestuursmandaten op te nemen in ondernemingen of organisaties. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van elk boekjaar bepaalt de Algemene Vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, welke bestemming er gegeven zal warden aan het resultaat. Bij ontbinding van de vennootschap wordt het nettovermogen verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe aile machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Luc Wetsels

Zaakvoerder

NEERGELEGD

t 7 r'.iri. 20111

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leun ti fiW

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
L. WETSELS

Adresse
OPVELPSESTRAAT 1 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : Opvelp
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande