LA RUTEDA


Dénomination : LA RUTEDA
Forme juridique :
N° entreprise : 861.566.965

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 09.04.2014 14090-0497-012
20/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Bell

Staal *14191650*

Ondernemingsnr : 0861.666.966 Benaming

(voluit) : LA RUTEDA (verkort) :

1 .. ,..:.:_-bziM

1

- I

i" l',1*. 201';

1

Ï GrUlr.?. Pehttiaink wszi i

to ic" I 1,,,::/

L------Griffie --------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Industrieterrein 8 bis te 3290 D'est

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding - aanstelling vereffenaar

Bij akte ontvangen door Meester Nathalie CLAES, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 11 september 2014, geboekt 6 bladen, geen verzendingen te Leuven I-AA op 17 september 2014 register 5, boek 745, bled 068, vak 0013, ontvangen vijftig euro, de Ontvanger (get), werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap "LA RUTEDA" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van het verslag van het bestuursorgaan van 1 september 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootsohappen.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering keurt het verslag goed met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van en toelichting omtrent de staat van activa en passive per 31 juli 2014 en het verslag de dato 1 september 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luc Callaert, vertegenwoordigd door de heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 132, die werd aangesteld ais bedrijfsrevisor.

De aanwezigen verklaren voldoende ingelioht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 1 september 2014, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen door de heer Peter Robrechts, voornoemd, luiden als volgt:

"Tot besluit van ons onderzoek met verwijzing naar artikel 181 § 1 van Wetboek van Vennootschappen,: verklaart ondergetekende, Luc CALLAERT BV ovv EBVBA, vertegenwoordigd door Luc Callaert dat de staat: van activa en passive, afgesloten per 31 juli 2014, van de NV LA RUTEDA, waarvan de maatschappelijke zetel' gelegen is te 3290 Diest, Industrieterrein 8 BIS, een balanstotaal vertoont van 1.120.890,59 Euro en een netto actief van 1.097.542,74 Euro.

Deze staat van activa en passive werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening van de vennootschap, voorzien door het vennootschapsrecht, binnen de drie maanden voor de datum van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken en rekening houdend met de realisatievooruitrichten van de vereffening van de vennootschap.

Op basis van ons beperkt onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, geeft deze Staat van Activa en Passive, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum, indien de door de Raad van Bestuur vooropgestelde veronderstellingen met succes kunnen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Wij begrijpen dat aile vennoten uitdrukkelijke verzaken aan hun recht om het revisoraal verslag 15 dagen voor de buitengewone algemene vergadering der vennoten te ontvangen.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de aandeelhouders toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot liquidatie. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter. voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Opgesteld ter goeder trouw, Londerzeel, 1 september 2014.

Luc CALLAERT Burg Vennootschap ovv EBVBA

Vertegenwoordigd door Luc Callaert, Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd bij de griffie van 'de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering keurt het verslag en de staat van activa en passive per 3-1 juli 2014 metmet eenparigheid

van stemmen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de naamloze vennootschap "LA RUTEDA", met maatschappelijke zetel te 3290 " Diest, Industrieterrein 8bis, vroegtijdig ontbonden wordt, zodat ze vanaf heden nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestuurders.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist slechts één vereffenaar aan te stellen, en benoemt tot deze functie de heer August ; Geyskens, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Hiertoe verklaart hij bovendien op eer dat hij niet als bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan of niet tijdig heeft afgerekend. Het betreft een bezoldigd mandaat, waarvan het bedrag door de algemene vergadering zal worden bepaald.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene ; vergadering, in de gevallen die door artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien ; worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of Lift de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke ' rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de " hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile vonnissen en arresten uit te

"

voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal aile lopende contracten die de vennootschap heeft afgesloten verder afhandelen en tot een goed einde brengen.

De vereffenaar zal aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Aile akten van vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting tot de benoeming van een andere vereffenaar overgaan. Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen,

"

ZESDE BESLISSING

De vergadering duidt de heer August Geyskens, voornoemd, aan als lasthebber ad hoc teneinde het

verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van,

koophandel te Leuven overeenkomstig artikel 1841 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de

bestuurders.

De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur..

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, het verslag van het bestuursorgaan en de

bedrijfsrevisor inzake de ontbinding, de beschikking van de rechtbank inzake de bevestiging van de aanstelling

van de vereffenaar.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Voor-leehouden ean Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 29.03.2013 13080-0110-012
05/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.02.2012, NGL 30.03.2012 12078-0344-012
23/01/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mpq Wp(p 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

11*11211M1111,114v~ liiM

lI

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 2 JAN. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0861.566.965

Benaming

(voluit) : LA RUTEDA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieterrein 8 bis te 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerpakte : Statutenwijziging - ontslag en benoeming bestuurder

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 27 december 2011, geboekt negen bladen, geen verzendingen te Diest op 28 december 2011 boek 525, blad 62, vak 5, ontvangen vijfentwintig euro, de Eerstaanw. Inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap "LA RUTEDA" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Dientengevolge beslist de vergadering de aandelen aan toonder op heden te vernietigen en de omzetting dadelijk te verwezenlijken door inschrijving in het register van de effecten op naam, dat door alle aandeelhouders, op heden wordt ondertekend.

De vergadering stelt vast dat de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam werd verwezenlijkt.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 11 van de statuten met als titel "Aandelen aan toonder" te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL 11 AANDELEN OP NAAM - GEDEMATERIALISEERD

De effecten zijn op naam, of gedematerialiseerd. De niet volgestorte aandelen zijn op naam. De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam, of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke

titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten." _

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 15 van de statuten met ais titel

"Vergadering van de raad van bestuur" te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL 15 - VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de

vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee

bestuurders.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de

aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de ven,noot- schap of in elke andere plaats aangewezen

in de oproe-'pingsbrief.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig

de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 29 van de statuten met als titel "Oproeping

- vorm" te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL 29 - OPROEPING - VORM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Annexes du Moniteur belge

23/01/2012

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om in artikel 34 van de statuten met als titel "Aandelen in onverdeeldheid-vruchtgebruik op aandelen" de woorden "aan toonder" te schrappen, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"ARTIKEL 34 - AANDELEN IN ONVERDEELDHEID -'VRUCH-'TGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 37 van de statuten met als titel "Bestemming van de winst - reserve" te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL 37 - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE - INTERIMDIVIDEND

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgeinomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uitkeren met inachtneming van de bepalingen bevat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken door middel van een bijzondere stemming."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 40 van de statuten met als titel "Bevoegdheden van vereffenaars" te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL 40 - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

_ _ ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te

brengen met de voorgaande beslissingen

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "La Ruteda".

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3290 Diest, Industrieterrein 8bis.

DOEL:

et De vennootschap heeft tot doel:

-Het ontwikkelen en begeleiden van projecten op het vlak van energieproductie, energielevering en energie transport, telecommunicatie, vervoer en transport van personen en goederen.

-Export consulting zowel in binnen als in buitenland : begeleiding van bedrijven in het verwerven van export contracten, de aan en verkoop in export, zowel in groot als in kleinhandel van alle handelsgoederen.

-Het herstructureren en of begeleiden van ondernemingen ten einde de bestaande organisatiestructuren te verbeteren of nieuwe structuren op te zetten.

-Het verrichten van studies, het verlenen van adviezen alsook het begeleiden van veranderingsprocessen en dit alles met betrekking tot het beleid, het beheer en de organisatie van zowel privaatrechterlijke als publiekrechterlijke organisaties.

-Begeleiden van ondernemingen bij het prospecteren, onderhouden en verbeteren van nieuwe en bestaande relaties.

-Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris/bestuurder.

-Aankoop en verkoop in binnen of buitenland, zowel in groot ars in kleinhandel, voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

-Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit beleggingen en onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar vennootschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie , als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, of organisaties, zelfs met het hare. Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij moge haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds nis pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen kredietopeningen en alle ander verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van derden.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500 ¬ ).

Het is verdeeld in tweehonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van februari om 15 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. WINSTVERDELING:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrij-evingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennoot-schap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafge-nomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een/-tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uitkeren met inachtneming van de bepalingen bevat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken door middel van een bijzondere stemming.

verdeling saldo na vereffening

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen

massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens het aantal

bestuurders voorzien in het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhou-ders van de

vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 518 §3 van het Wetboek van vennootschappen mag de duur van

hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarverga-'de'ring.

Voor-

beho eden

aan het

Belgisch

Staatsblad

23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

be bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

. Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

" volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht,

kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de

vennoot-'schap opdragen.

De raad van bestuur kan een derde gevolmachtigde aanstellen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

BEVOEGDHEID VAN DE BESTUURDERS:

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij han--delt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt

de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk

handelen, alsook door één be-stuurdec die alleen optreedt en de titel draagt van gedelegeerd-bestuurder.

Eventueel kan méér dan één gedelegeerd-bestuurder aangesteld worden.

NEGENDE BESLISSING

' De vergadering neemt kennis van en aanvaardt met éénparigheid van stemmen het ontslag uit haar functie

als bestuurder van mevrouw Martha Geyskens, voornoemd, en dit met ingang van heden.

De vergadering verleent haar kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.

Voor zover als nodig verzoekt de vergadering aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering kwijting

te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

TIENDE BESLISSING

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering de heer Dax Geyskens, geboren te Diest op 4

februari 1986, wonende te 1000 Brussel, Zuidlaan 41, te benoemen tot bestuurder met ingang van heden tot op

de gewone algemene vergadering die beraadslaagt over het boekjaar dat afsluit op 30 september 2014.

Het betreft een onbezoldigd mandaat behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De heer Dax Geyskens verklaart zijn mandaat te aanvaarden en te bevestigen niet getroffen te zijn door een

maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

ELFDE BESLISSING

De vergadering verleent machtiging aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de genomen

beslissingen.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Alaerts, te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1, en/of

hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen

tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der

Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en

alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

~~----- -- --  ----------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.02.2011, NGL 28.03.2011 11069-0382-012
08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.02.2010, NGL 31.03.2010 10085-0557-011
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.02.2009, NGL 26.03.2009 09090-0113-012
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.02.2008, NGL 03.03.2008 08066-0360-011
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 23.02.2007, NGL 06.03.2007 07066-4750-013
21/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 24.02.2006, NGL 15.03.2006 06072-1861-013

Coordonnées
LA RUTEDA

Adresse
INDUSTRIETERREIN 8BIS 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande