LABEY CONSULTING

Divers


Dénomination : LABEY CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 863.916.543

Publication

17/07/2014
ÿþMod Word 11;1

(PD " .4 Il.< ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-g "

1111111111*11111.111,111.01 lII

bel a;

SE

Sta

Ondernemingsnr : 0863.916.543

Benaming

(voluit) : Labey Consulting

(verkort) : Rechtsvorm

neergelegd/ontvangen op

08 RU 2014

ter griffie van de ageriandstalige trehlbank van koophandel Brussel

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel: 1860 Meise, Zonnelaan 23

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, geassocieerd Notaris te Grimbergen, op zevenentwintig juni tweeduizend veertien, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit, onder opschortende voorwaarde van goedkeuring van de besluiten tot kapitaalverhoging zoals vermeld in het tweede en derde agendapunt, het kapitaal te verminderen met dertienduizend euro (¬ 13.000,00) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op zevenduizend euro (¬ 7.000,00), en dit door vrijstelling van de volstortingsplicht ten belope van het overeenkornstige bedrag.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerders om dit besluit te concretiseren. TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « \tender Donckt Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren », waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, BTW BE 462.836.191, RPR Gent (Afdeling Brugge), hier vertegenwoordigd door de heer André GEEROMS, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

4. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de bvba LABEY CONSTULTING bestaat uit vorderingen ten bedragen van 676.000,00 EUR, ontstaan door de toekenning van een tussentijds dividend in het kader van de programmawet van 28.6.2013, en waarvoor 122 nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duldetijkheld;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is;

d) de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematische ten minste overeenkomt

met het aantal en de fractiewaarde en van de tegen inbreng uit te geven aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting, en van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

26 juni 2014

De Bedrijfsrevisor

[HANDTEKENING]

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Op de laatste hlz van Luik B vermelden « Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoro)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naarn en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door André Geeroms".

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van achtduizend vijfhonderd veertig euro (¬ 8.540,00) om het kapitaal te brengen van zevenduizend euro (E 7.000,00) op vijftienduizend vijfhonderd veertig euro (E 15.540,00) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van honderd tweeëntwintig (122) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zeshonderd vijfenzeventigduizend euro (E 675.000,00) inbegrepen een globale uitgiftepremie van zeshonderd zesenzestigduizend vierhonderd zestig euro (¬ 666.460,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De heer Patrick LABEY en mevrouw Ann WILIKENS, beiden voornoemd, verklaren il; de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering op naam van hun huwgemeenschap, aangehouden in de boeken van de vennootschap en die blijkens het verslag van de bedrijfsrevisor op vierentwintig juni tweeduizend veertien zeshonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 675.000,00) beliep en die op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrengers verduidelijken dat voornoemd ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering op vierentwintig juni tweeduizend veertien. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op zeshonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 675.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van honderd tweeëntwintig (122) nieuwe kapitaalsaandelen aan de huwgemeenschap die bestaat tussen de heer Patrick LABEY en mevrouw Ann WIL1KENS, uitgegeven aan de globale prijs van zeshonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 675,000,00).

Deze honderd tweeëntwintig (122) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Toekenning lidmaatschapsrechten

De heer en mevrouw Patrick LABEY Arm WILIKENS verklaren dat zij er wederzijds mee instemmen dat de hoger beschreven dividendvordering, welke toebehoort aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat, ingebracht wordt in de vennootschap.

De heer en mevrouw Patrick LABEY Ann WILIKENS verklaren dat de vermogenswaarde van de aldus in totaal onderschreven honderd tweeëntwintig (122) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

Zij komen uitdrukkelijk overeen om de lidmaatschapsrechten met betrekking tot deze honderd tweeëntwintig (122) aandelen onder elkaar te verdelen en uit te splitsen als volgt:

-De lidmaatschapsrechten met betrekking tot eenenzestig (61) aandelen worden toegekend aan de heer Patrick LABEY; deze aandelen zullen in het aandelenregister ingeschreven worden op naam van de heer Patrick LABEY, die jegens de vennootschap zal gelden als enige vennoot met betrekking tot deze aandelen; de vermogenswaarde van deze aandelen zal evenwel toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen hem en zijn echtgenote, mevrouw Ann WILIKENS.

-De lidmaatschapsrechten met betrekking tot de andere éénenzestig (61) aandelen worden toegekend aan mevrouw Ann WILIKENS. deze aandelen zullen in het aandelenregister ingeschreven worden op naam van mevrouw Ann WIL1KENS, die jegens de vennootschap zal gelden als enige vennoot met betrekking tot deze aandelen; de vermogenswaarde van deze aandelen zal evenwel toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot, de heer Patrick LABEY.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

DERDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeshonderd zesenzestigduizend vierhonderd zestig euro (E 666.460,00) om het kapitaal te brengen van vijftienduizend vijfhonderd veertig euro (E 15.540,00) op zeshonderd tweeëntachtigduizend euro (¬ 682.000,00) door iniijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Vo or behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lurk B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

VIERDE BESLUlT  VASTSTELLING VÉRWEZËN LUI kiNG KAP ITKALVERMINDERING EN KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalvermindering en kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap zeshonderd tweeëntachtigduizend euro (E b*.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd tweeëntwintig (222) aandelen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd tweeëntachtigduizend euro 682.000,00), verdeeld in tweehonderd tweeëntwintig (222) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE GEWIJZIGDE VE REF F ENINGS P ROCE DURE

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure en dit door vervanging van de huidige tekst van artikel vijfentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerrier(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt: waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging / homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden." ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder en van: de bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten.

Notaris Andrée VRERELST

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.01.2014, NGL 29.01.2014 14017-0272-013
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 30.01.2013 13024-0415-014
10/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Lu ik eB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" ~ s 1,;.: Griffie

Ondernerningsnr : 0863.916.543

Benaming

(voluit) : LABEY CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1860 Meise, Zonnelaan 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomend zaakvoerder - machten

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 januari 2012 blijkt de benoeming tot zaakvoerder, voor een onbepaalde termijn ingaand op 1 januari 2012 van de BVBA "IMMO WILLAB", met zetel te 1860 Meise, Zonnelaan 23, BTW BE 0840.619.024, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick LABEY, wonende te 1860 Meise, Zonnelaan 23.

Overeenkomstig artikel 15 van de statuten, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

Zaakvoerder

Patrick LABEY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

*izisaas~

V. beh. aai Bel Staa

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 30.01.2012 12021-0499-012
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.02.2011, NGL 28.02.2011 11047-0601-011
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.03.2010, NGL 29.03.2010 10077-0227-012
14/05/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2008, GGK 16.04.2009, NGL 08.05.2009 09139-0105-011
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.03.2009, NGL 30.03.2009 09093-0183-011
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 31.01.2008 08030-0205-010
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 27.02.2007 07057-3736-013
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 16.12.2005, NGL 23.12.2005 05912-3950-013

Coordonnées
LABEY CONSULTING

Adresse
Zetel: 1860 Meise, Zonnelaan 23

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande