LAMUSE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LAMUSE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 542.935.922

Publication

24/12/2013
ÿþw

j:y~; 1111~~~

Voor-

behoude aan ho/ Belgisc

Staatsblt

Mod Word 51.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nee73e =,: :~, ~ Ïi~~e oer

Recht 5'ân Koo~rlt~~~++ l~. 2013

te Leuven. de

b

DE GRIFFIER,

Griffie

11n1.1111 IN

Ondernemingsnr : S4Z , g3 S . B ZZ.

Benaming

(voiuit) : Lamuse

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Hertogenlaan 33 te 3210 Lubbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Vennootschap onder Firma Lamuse

Bij deze, per 11 december 2013, wordt de vennootschap Lamuse opgericht met als vennootschapsvorm een "vennootschap onder firma". De maatschappelijke zetel is gevestigd op de plaats gekozen door de zaakvoerders en is gevestigd Hertogenlaan 33 te 3210 Lubbeek. Hij mag elders en naar elke gemeente van het land worden overgebracht na een eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgische Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel: restauratie en catering, demonstraties en geven van lessen, het bevorderen van de gastronomie in het algemeen, het uitgeven van kookboeken en de samenwerking hiermee gaande, het verzorgen van televisie-uitzendingen, het ontwikkelen van senoiren- en kindervoeding, het live-performen van kookdemonstraties, het ondersteunen van projecten in alle vormen der gastronomie in Belgiâ en het buitenland.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op 400,00 (vierhondervljfiig) euro, vertegenwoordigd door 40 aandelen ter waarde van elk 10,00 euro.

De maatschappelijke aandelen worden als volgt onderschreven :

Petra Claeys, geboren op 22 augustus 1973, wonende Hertogenlaan 33 te 3210 Lubbeek ; 20 aandelen. Johan Van Malcot, geboren op 12 augustus 1969, wonende Hertogenlaan 33 te 3210 Lubbeek : 20 aandelen.

De vennoten verklaren en erkennen dat de kapitaalsaandelen volledig zijn ingeschreven en dat zij volstort zijn voor een bedrag van 400,00 euro en dat dit bedrag zich ter vrije en algemene beschikking van de vennootschap bevindt, De gelden werden volstort op de bijzondere rekening met nummer BE79 7340 3833 6833.

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerders, benoemd door de Algemene Vergadering der aandeelhouders, en kunnen door deze ten allen tijde worden ontslagen. Worden bij deze aangesteld als zaakvoerders : Petra Claeys en Johan Van Malcot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht in het stellen van daden van bestuur en beschikking die de vennootschap aangelangen.

De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen welke worden verricht door de zaakvoerders, zelfs indien die de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

De opdracht toegekend aan de zaakvoerders is onbezoldigd,

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar. Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2014 worden geacht gedaan te zijn binnen het eerste boekjaar van de vennootschap, het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014.

Elk jaar, en voor het eerst in 2015, zal de 2de vrijdag van maart de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden worden ten maatschappelijke zetel om het jaarverslag te horen, de jaarrekening goed te keuren en over alle punten op de dagorde te beraadslagen.

Zowel de jaarvergadering als een buitengewone algemene vergadering komt bijeen na bijeenroeping van de zaakvoerders. De bijeenroepingsberichten worden per aangetekende zending verstuurd naar de aandeelhouders en dit acht dagen voor de vergadering, De algemene vergadering der aandeelhouders kan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

"slechts geldig beraadslagen omtrent de wiijziging der statuten, mits inachtneming van de voorwaarden voorzien bij art.70.70bis e.v. van de samengeschakelde wetten over de handelsvennootschappen.

De zaakvoerders

Petra Claeys Johan Van Malcot

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LAMUSE

Adresse
HERTOGENLAAN 33 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande