LANDSON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDSON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.723.755

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.07.2014 14389-0017-009
12/08/2014
ÿþMcxi Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

01 Ni. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leee.

111111111111#111,1)1!111111

Voor-

behouden aan het  Belgisch _

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0828.723.755

Benaming

(voluit) : LANDSON (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Tervuursesteenweg 248, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte: sluiting vereffening

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 7 juli 2014 werden volgende beslissingen genomen:

1.Goedkeuring van het vereffeningsplan en het verdelingsplan;

2.Het ontslag van de heer Paul Bauwens als vereffenaar van de vennootschap wordt aanvaard en dit vanaf 19 juni 2014;

3.Volledige kwijting wordt gegeven aan de heer Paul Bauwens als vereffenaar van de vennootschap; 4.Sluiting van de vereffening op datum van 19 juni 2014L Vanaf die dag houdt de vennootschap op te bestaan.

De boeken en jaarrekeningen van de vennootschap zullen worden bewaard door de heer Paul Bauwens gedurende een periode van 5 jaar op volgend adres Mechelsesteenweg 618 bus 104, 3020 Herent.

voor éénsluidend verklaard uittreksel

Paul Bauwens

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2014
ÿþ~(4j mod 11.1





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(' I

t1,1.11,11,111111 IIIIIIIIN229*

Nobrggleï d ter grillie deir

echtbank van Ko.phopi i

tee Leuver:, de 3 0 DEC. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

11

u

Ondernemingsnr : 0828.723.755

Benaming (voluit) : Landson

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tervuursesteenweg 248

" 3001 Heverlee

Onderwerp akte :Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerders - aanstelling van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar - aanpassing van enlof wijziging aan de statuten van de vennootschap, om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen) en rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap coördinatie - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 16 juli 2013, op 27 november 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDSON", met zetel te 3001 Heverlee, Tervuursesteenweg 248, ondernemingsnummer 0828.723.755, RPR Leuven, de volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen :

Punt 1 : Voorstel tot ontbinding van de vennootschap - verslag van het bestuursorgaan bevattende toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding - staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2013 - verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor over gemelde staat van actief en passief - ontbinding en in vereffeningstelling:

-Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap waarin het voorstel tot ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht, samen met een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2013.

-Vervolgens voorlezing van het verslag van de Burgerlijke BVBA Luk Ostyn, vertegenwoordigd door de heer Luk Ostyn, bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met :; navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 30 september 2013, opgesteld op 18 november 2013 en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen:

"7. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding zoals opgenomen in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van LANDSON BVBA een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 september 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 100.046,19 en een positief nette;; actief van ¬ 77.884,93, inclusief het positief resultaat (winst) ad ¬ 11.822,15 van het lopend boekjaar,; Bij de bepaling van dit resultaat werd er rekening gehouden met de kosten van vereffening (revisor, notaris en boekhouder).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van (1) de eventuele fiscale of sociale schulden die bij een stopzettingscontrole tot uiting zouden kunnen komen, (2) de door de vennootschap in te houden en door te storten roerende voorheffing op de liquidatiebonus en (3) van de eventuele" gevolgen van de mogelijke niet-naleving van de toepasselijke wettelijke en bestuursrechtelijke

voorschriften die niet onder onze directe controleopdrachten vallen.

- - - - - ------------------------------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor,-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Leuven, 18 november 2013".

-De leden van de vergadering erkennen hierbij elkeen een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passiva ontvangen te hebben, bijgevolg volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben.

Voormelde verslagen zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

-Na grondig onderzoek van de aan de vergadering voorgelegde verslagen en staat van actief en passief, bevestiging en vaststelling door de instrumenterende notaris dat de vennootschap aile wettelijke formaliteiten en rechtshandelingen heeft vervuld opgelegd in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Beslissing, na kennisname van voornoemde verslagen van het bestuursorgaan en de aangewezen bedrijfsrevisor en voorzegde verklaring van de notaris, om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Punt 2: Ontslag en kwijting aan de zaakvoerders van de vennootschap:

-Ontslag aan de zaakvoerders en kwijtingverlening voor het door hen tot op 27 november 2013 gevoerde bestuur.

-Voor zoveel ais nodig wenst deze vergadering evenwel nog te verduidelijken dat de zaakvoerders actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen, en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar van de vennootschap. -De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerders zal zich uitspreken over het verlenen van kwijting aan zelfde zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat voor wat betreft de periode tussen vandaag en het definitief worden van hun ontslag. Punt 3 : Aanstelling van een vereffenaar - omschriivinq van de machten van de vereffenaar: -Beslissing om de hierna volgende persoon als enige vereffenaar van de vennootschap aan te stellen, met name:

De heer BAUWENS Paul René Irma, geboren te Beveren op 29 juni 1960, rijksregisternummer60 06 29 297 38, echtgenoot van nagenoemde mevrouw Van Driessche Martine, wonende te 4568 PK Nieuw Namen (Nederland), Langestraat 13.

-Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

-Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

-De vereffenaar treedt in functie vanaf de bevestiging van zijn benoeming of homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

-De in functie getreden vereffenaar dient zich te schikken naar de bepalingen van de artikelen 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

-Beslissing dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen,

Punt 4 : Aanpassing van en/of wijziging aan de statuten van de vennootschap om ze in overeenstemming te brengen met de penomen beslissing(en) en rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap - coördinatie statuten:

Ingevolge voormelde genomen beslissingen, waaronder de in vereffeningstelling van de vennootschap, beslissing om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen en/of te wijzigen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, en over te gaan tot de coordinatie ervan:

A) De bestaande tekst van artikel 1 van de statuten wordt integraal afgeschaft en vervangen door de volgende, nieuwe tekst:

"ARTIKEL EEN :

De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening.

Zij draagt de naam "L.andson" en iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden,

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, vermelden :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 19.1

1° de benaming van de vennootschap;

2° de vermelding 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid` of de afkorting 'BVBA;

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

44 het ondernemingsnummer;

5° het woord 'rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de

zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft;

6° in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is."

B) De bestaande tekst van artikel 4 van de statuten wordt integraal afgeschaft en vervangen door de

volgende, nieuwe tekst:

"ARTIKEL VIER

De vennootschap bestaat met ingang van 27 november 2013 enkel nog voor haar vereffening."

Punt 5 : Volmacht:

Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "Buyse, De

Vlieger & C°, Accountants & Belastingconsulenten te 3020 Herent, Brusselsesteenweg 341, en dit

voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij

deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar

keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het

actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens,

alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel.

Michel Ide, plaatsvervangend notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte PV van invereffeningstelling

- Verslag bestuursorgaan en bedrijfsrevisor

- Coordinatie van de statuten

- Bevestiging benceming vereffenaar Rechtbank van Koophandel te Leuven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor; "

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.03.2013, NGL 30.07.2013 13361-0017-009
06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 31.10.2012 12629-0082-009

Coordonnées
LANDSON

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 248 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande