L'ARBRE DE LIEGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L'ARBRE DE LIEGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.484.779

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 29.08.2014 14522-0111-012
01/12/2014
ÿþr ~ Mod Word i j.l

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op Z fl U;:. 20l4

Griffie

OMM

i

i

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0843.484.779

Benaming

(voluit) : L'Arbre de Liège

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ballaarstraat 16, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de beslissingen van de enige zaakvoerder van 15 juli 2014.

(" )

6. De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 15 juli 2014 te verplaatsen van B-2018 Antwerpen, Ballaarstraat 16 naar B-3370 Boutersem, Kapeistraat 25.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Belgium Real Estate Group BVBA

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door de heer Charles Wizen

Een officieuze gecoördineerde versie van de statuten werd tegelijktijdig hiermee neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 16.05.2013, DPT 26.08.2013 13469-0035-008
21/02/2012
ÿþ Mod Warzl i 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. ., ; k!cnihanlr

np ~

03. ~~1

Griffie

»iaoaaasz*

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : L'ARBRE DE LIEGE c; r, : ;

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BALLARSTRAAT, 16 TE 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderweg akte r OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte opgemaakt door Meester Louis-Philippe MARCELIS, geassocieerd notaris te Brussel, op 26 januari 2012, blijkt dat door ;

De vennootschap naar Cyprus Recht IROF5-HERMES LIMITED, met maatschappelijke zetel te Nicosia (Cyprus), Themistokli Dervi 3, Julia House, 1066, ingeschreven in de Republiek of Cyprus onder het ondernemingsnummer HE 291827

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "L'ARBRE DE LIEGE", te B-2018 Antwerpen, Ballaarstraat, 16, met een kapitaal van ZESTIENDUIZEND ACHTHONDERD EURO (E 18.600,-) te vertegenwoordigen door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Alle aandelen werd ingeschreven en volgestort middels een voorafgaande storting in speciën op de rekening met nummer 363-1002801-55 geopend bij de bank "ING België".

"AARD - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel één.

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam "L'ARBRE DE LIEGE".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Artikel twee.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-2018 Antwerpen, Ballaarstraat, 16.

Hij mag, mits inachtneming van de wetten, decreten en reglementen, naar elke andere plaats worden overgebracht bij een eenvoudige beslissing van het bestuur dat aile machten heeft om de eruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap mag ook, bij een eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels, uitbatingzetels, agentschappen en bijkantoren vestigen overal waar zij het nuttig acht, in België of in het buitenland.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren, voor haar eigen rekening of voor die van derden, van alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord met uitzondering van makelarij, daarin inbegrepen, het onder-zoek, de studie en de realisatie van onroerend goed projecten, en dit zowel in België ais in het buitenland.

Onder onroerend goed projecten, worden verstaan, alle handelingen verbonden aan een onroerend goed, onder meer de volgende niet-limitatieve opgesomde handelingen:

- aankoop, verkoop, ruil van onroerende goederen, creatie of afstand van onroerende zakelijke rechten, in verhuur stelling en/of in verhuurneming van alle onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

- de constructie, renovatie, transformatie of afbraak van een onroerend goed;

- alle financiële, commerciële, promotionele of juridische inrichtingen die betrekking hebben op de onroerende goederen en de zakelijke rechten.

Bijgevolg kan zij alle al dan niet gebouwde goederen kopen en verkopen, aile zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bijstand verlenen inzake onroerende goederen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ÿ -=y 7 7 g

" e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, meewerken aan, deelnemen in of investeren, op gelijk welke manier, in vennootschappen of ver-enigingen, in België of in het buitenland, ongeacht of deze reeds bestaan of nog op te richten zijn.

De vennootschap kan de functies uitoefenen van manager, bestuurder of vereffenaar in vennootschappen of verenigingen. Zij kan eveneens dergelijke vennootschappen superviseren of controleren.De vennootschap kan leningen toestaan van eender welke aard, duur of bedrag. In de mate dat het in haar be-lang is, kan de vennootschap persoonlijke of zakelijke zekerheden aanbieden, haar eigen verbintenissen waarborgen, alsook de verbintenissen van derde partijen (met inbegrip van vennootschappen die met haar verbonden zijn) door, onder andere het verlenen van panden of hypotheken op haar goederen, met inbegrip van de handelszaak.

De vennootschap mag eender welke commerciële, industriële en financiële transacties uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken, of nuttig voor haar ontwikkeling, met uitsluiting van deze activiteiten met betrekking tot roerende en onroerende effecten die door de wet uitsluitend voorbehouden zijn voor banken en wisselagenten.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VERTEGENWOORDI-GING

Artikel vier.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00-) vertegenwoordigd door achttiendui-zend zeshonderd (18.600) maatschappe-'lijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk één evenredig deel van het kapitaal vertegen-woordigen en die allen van dezelfde rechten genieten.

DUUR

Artikel vijf.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden volgens de voorwaarden vereist voor de sta-tutenwijzigingen,

MAATSCHAPPELIJKE AANDELEN

Artikel zes, Oproeping tot bijstorten.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Het bestuur kan eigenmachtig de bijstorting bevelen.

De aandelen die niet volgestort zijn op het ogenblik van hun plaatsing worden bij- of volgestort op de tijdstippen en voor de bedragen door het be-stuur bepaald.

De vennoot, die na een bij aangetekende brief betekende opvraging, nalaat de storting te verrichten, binnen de termijn bepaald in de kennisgeving, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke rente-voet verhoogd met twee percent op jaarbasis, vanaf de opeisbaarheid van de storting.

Zolang de gevraagde stortingen niet zijn gedaan na het verstrijken van de termijn, vermeld in voorgaande paragraaf, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen geschorst.

Artikel zeven, Ondeelbaarheid van de aandelen.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van hun rechten.

Ingeval meerdere personen rechten hebben op één aandeel, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon aangeduid is als eigenaar van het aandeel ten hare opzichte.

Aandelen waarop een vruchtgebruik is gevestigd, zullen ingeschreven worden op naam van de blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker.

De erfgenamen of legatarissen, de schuldeisers en rechthebbenden uit gelijk welke hoofde van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de goederen of waarden van de vennootschap veroorzaken noch de boedelbe-'schrijving ervan vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich aan de balansen, de maatschappelijke geschriften en de beslissingen van de algemene vergadering houden.

Artikel acht. Aard van de aandelen - Register.

De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

ln de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden met ; de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen, de gedane stortingen, en de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum; gedagtekend en ondertekend door de partijen of de zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgende Ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de ven-nootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten waarvan elke vennoot of derde belanghebbende inzage mag nemen.

ledere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap. In geen geval mogen deze getuigschriften opgemaakt worden aan order of aan toonder.

Artikel negen. Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht.

Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering der vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Ven-nootschappen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders wordt overeengekomen. De nieuwe aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude.

11«11.1~

. *k.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onhenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoe-(enen. De

aandelen die deze alleen verkrijgt komen hem toe in volle eigendom.

Artikel tien, Kapitaalvermindering.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene

vergadering beraadslagend op de wijze ver-eist voor de wijziging van de statuten, met inachtneming van de

wetgeving terzake.

Artikel elf, Overgang van aandelen.

1. A) Wanneer de vennootschap één vennoot telt, is deze vrij zijn aandelen geheel of gedeeltelijk over te dragen aan de persoon die hij wenst,

B) Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen ver-bonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

In afwijking van hetgeen gesteld is in de voorgaande paragraaf en voor zover deze statuten geen bijzondere regeling voorzien, zal hij die het vruchtge-bruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de rechten uitoefenen die verbonden zijn aan die aandelen.

2. A) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt is de overdracht van aandelen onder levenden of de overgang wegens overlijden aan geen enkele beperking onderworpen, als ze gedaan worden ten voordele van een vennoot, een bloedverwant in rechte lijn of de echtgeno(o)t(e) van een vennoot.

In alle andere gevallen van overdracht en overgang is de toestemming van ten minste de helft van de vennoten vereist, die ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

B) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven middels een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer (ofwel de benaming, zetel en registratiedata, voor wat een vennootschap betreft) mededeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs. De vennoten dienen, binnen de maand, middels een aangetekende brief, te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overgang; bij ontstentenis van een antwoord binnen de voormelde termijn, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de voorgestelde overgang.

BESTUUR.

Artikel twaalf. Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten, die de meest uitgebreide bevoegdheden hebben om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, uitgezonderd de bevoegdheden die bij wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde tijdsduur door haar vast te stellen en kunnen worden ontslaan door de algemene vergadering,

Indien er twee (2) zaakvoerders zijn, zullen deze gezamenlijk de ven-nootschap besturen.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, zullen deze een collegiaal orgaan (college van zaakvoerders) vormen, Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoe-ming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waarge-nomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt de-ze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechts-persoon mag deze

' vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij / zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van uittredende zaakvoerders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

Bijeenkomsten - Beraadslaging - Besluitvorming

Indien er een college van zaakvoerders is, kan dit bijeengeroepen war-den op verzoek van één of meer zaakvoerders. Deze bijeenroeping geschiedt minstens drie (3) kalenderdagen véér de datum voorzien voor de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid. In geval van hoogdringendheid wor-den de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping.

De oproeping geschiedt geldig per brief, fax, e-mail of enig ander mid-del vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek,

Het bestuursorgaan kan niet beraadslagen over punten die niet voorko-men op de agenda, tenzij alle zaakvoerders op de vergadering aanwezig of ver-tegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen. Elke zaakvoerder die een vergadering van het college van zaakvoerders bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit v66r of na de vergadering waarop hij I zij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders worden gehouden in België of uitzonderlijk in het buitenland op de plaats aangeduid in de oproeping,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de deelnamemodaliteiten in de oproeping aangeduid zijn, kunnen de vergaderingen gehouden worden door middel van telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie,

De zaakvoerders kunnen eveneens beslissen door middel van schriftelijke besluitvorming waarbij beslissingen worden genomen door middel van eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn / haar handte-kening draagt (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem f haar op een bepaalde vergadering te vertegenwoordi-gen.

Een zaakvoerder mag één of meer van zijn I haar collega's vertegen-woordigen en mag, benevens zijn / haar eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij f zij volmachten heeft ontvangen.

Indien er een college van zaakvoerders bestaat, kan dit college slechts geldig beraadslagen en beslissen Indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met dien verstande dat minstens twee (2) zaak-voerders aanwezig moeten zijn. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die, ongeacht het aantal aan-wezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, geldig zal beraadslagen en beslis-sen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, met dien verstande dat minstens twee (2) zaakvoerders aanwezig moeten zijn.

Elk besluit van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van de stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordig-de zaakvoerders, en bij onthouding of blanco stem van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit beslissend.

Notulen

De besluiten van het bestuursorgaan worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de aanwezige zaakvoerders. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door één (1) zaakvoerder.

Delegatie van specifieke bevoegdheden

Het college van zaakvoerders mag één of meer bijzondere vertegen-woordigers aanduiden voor bijzondere en duidelijk omlijnde taken.

Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee (2) zaakvoerders, die gezamenlijk optreden. De enige zaak-voerder mag afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers benoemd door het be-stuursorgaan.

CONTROLE.

Artikel dertien.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Bij ontstentenis van een commissaris heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

Melding van de ontstentenis van een commissaris dient gemaakt te worden in de uittreksels van de akten en stukken die de commissarissen betreffen en die krachtens de wet moeten worden bekendgemaakt.

Zelfs op verzoek van één vennoot is het college van zaakvoerders ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de vrijwillige benoeming van een commissaris.

ALGEMENE VERGADERING.

Artikel veertien. Bevoegdheid.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of af-gescheurde vennoten. De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van een zaakvoerder telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Artikel vijftien, Jaarvergadering.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplichtend bijeen ter maat-schappelijke zetel of op elke andere plaats vermeld in de oproepingen, op de derde donderdag van de maand mei, om 11.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen op hetzelfde uur. Artikel zestien. Oproepingen - Stemrecht.

De oproepingen die de agenda bevatten worden ten minste vijftien da-gen voor de vergadering, middels een ter post aangetekende brief verstuurd aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de be-voegdhe-iden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. De volmachten moeten wor-den voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de (oudste) zaakvoerder of, bij zijn afwezigheid, door de oudste vennoot,

ri .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter van de vergadering duidt een secretaris (die niet vennoot hoeft te zijn) aan en één of meerdere stemopnemers.

Elke aandeel geeft recht op één stem, en buiten de door de wet voorzie-ne gevallen beslist de vergadering geldig ongeacht het aandeel van het verte-genwoordigde kapitaal en de beslissingen worden genomen bij gewone meer-derheid van stemmen.

De beslissingen van de algemene vergadering worden vastgesteld In processen-verbaal die ondertekend worden door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken; de uittreksels van deze processen-verbaal wor-den ondertekend door een zaakvoerder.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle be-sluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal een document, met vermelding van de dagorde en de voor-stellen van besluit, vergezeld van de kopieën van de documenten die overeen-komstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld, worden verstuurd per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager vermeld in artikel 2281 van het Wetboek van Vennootschappen, aan de personen die op de algemene vergadering moeten worden opgeroe-pen,

De aandeelhouders moeten de voormelde documenten gedag- en onder-tekend terugsturen binnen een termijn van tien (10) dagen, te rekenen vanaf de ontvangst van het voormelde document naar de zetel an de vennootschap of naar enige andere plaats vermeld in het document.

De ondertekening (hierin begrepen de elektronische handtekening voorzien door artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) zal hetzij, uitslui-tend op het document, hetzij op verschillende exemplaren van het document worden aangebracht.

De geschreven beslissingen worden geacht aangenomen te zijn op de datum van aanbreng van de handtekening of op de datum die wordt bepaald in het document.

Indien de goedkeuring van de beslissingen niet binnen een termijn van vijftien (15) dagen wordt gegeven door de aandeelhouders, te rekenen vanaf het versturen, zullen de beslissingen geacht niet genomen te zijn. Artikel zeventien. Schorsing van stemrecht - Inpandgeving van aandelen -Vruchtgebruik.

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stem-recht, verbonden aan een aandeel In onverdeeldheid, slechts worden uitgeoe-fend door één persoon, aangeduid door alle medeeigenaars.

c) Onverminderd hetgeen gesteld in artikel negen, wordt het stemrecht verbonden aan een aandeel dat met vruchtgebruik is bezwaard, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaarpandgever

uitgeoefend.

MAATSCHAPPELIJK JAAR - INVENTARIS - BALANS.

Artikel achttien.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuur zowel een inventaris en een jaarrekening op, als een

verslag waarin het rekenschap geeft van zijn beleid overeenkomstig de wettelijke en reglementaire bepalingen

toepasselijk op de vennootschap.

BESTEMMING VAN DE WINST.

Artikel negentien,

Over de bestemming van de nettowinst, zal na de verplichte voorafnemingen, beslist worden door de

algemene vergadering van de vennoten.

ONTBINDING.

Artikel twintig.

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de vereffening van de

vennootschap geschieden door de zaakvoerder of zaakvoerders in functie, of bij diens ontstentenis door één of

meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, hun bevoegdheden en hun

vergoedingen za! bepalen.

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief, zal het saldo verdeeld worden onder de

vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten en dit na de verwezenlijking van evenwicht in de

volstor-tingen.

WOONSTKEUZE.

Artikel éénentwintig.

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, directeur of gevolmachtigde die niet gedomicilieerd is in België, is

gehouden om keuze van woonst te doen in het arrondissement waar de maatschappelijke zetel is gevestigd ; bij

gebreke aan woonstkeuze zal hij geacht worden deze gekozen te hebben in de maatschappelijke zetel.

GEMEEN RECHT.

Artikel tweeëntwintig.

Voer al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten verklaren de partijen te verwijzen naar het Wetboek

van Vennootschappen.

Bijgevolg, worden de bepalingen van dit Wetboek, waarvan niet op wettige wijze wordt afgeweken, geacht

opgenomen te zijn in deze akte en worden de clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van de

wet als niet-geschreven beschouwd.

KOSTEN

De comparant verklaart dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook, die opgelegd zijn aan de vennootschap of die ten hare laste zullen gelegd worden wegens haar oprichting, ongeveer tweeduizend euro (¬ 2.000,00-) bedraagt.

OVERGANGSBEPALINGEN

1) Uitzonderlijk vangt het boekjaar aan op de datum van de neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen om te eindigen op eenendertig december tweedui-zend en twaalf.

2) De verrichtingen van de vennootschap vangen echter aan op de datum van de inschrijving ervan in het Ondernemingsregister.

3) De eerste gewone vergadering der vennoten zal in het jaar tweedul-zend dertien plaats vinden.

4) De eerste zaakvoerder van de vennootschap is voor onbe-ipaalde tijd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BELGIUM REAL ESTATE GROUP, met maatschappelijke zetel te B-2018 Antwerpen, Ballaar-straat, 16, ingeschreven in het ondememingsregister onder het ondernemings-nummer 818.935.663 / RPR Antwerpen, zelfs vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger, zijnde de Heer Charles Pierre WIZEN, geboren te Berchem (Antwerpen) op 21 november 1974, wonende te B-2018 Antwerpen, Ballaarstraat, 16, titularis van de identiteitskaart nummer 590-71018337-08, en ingeschreven in het nationaal register onder het nummer 741121-335-84,

Zijn mandaat zal, behoudens tegenstrijdige beslissing van de algemene vergadering der vennoten, ten kostenioze titel worden uitgeoefend,

5) Gelet op het financieel plan wordt besloten om geen commissaris te benoemen,.

6) De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neer-legging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschap-pen. Verbintenissen vanaf heden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingvereiste

7) Aan de enige zaakvoerder worden alle machten toegekend om de noodzakelijke administra-'tieve formaliteiten uit te voeren en in het bijzonder deze met betrekking tot de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waardeadministratie.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

(getekend) Louis-Philippe Marcelis

Tegelijkertijd neergelegd

- Uitgifte (1 bankattest, volmacht)

" .~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2015
ÿþOndernemingsnr : 0843.484.779

Benaming

(voluit) : L`Arbre de Liège

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 25, 3370 Boutersem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de vennoten van 16 februari 2015. 3.1. Kennisname van het ontslag van een zaakvoerder

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang van 12 november 2014, van Belgium Real Estate Group BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Charles Wizen, als zaakvoerder van de vennootschap.

3.2. Benoeming van een zaakvoerder

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, de heer Wilfried Gees, met woonplaats te 1731 Asse, Smiskensveld 6, te benoemen als enige zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang van 12 november2014.

Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

Zijn mandaat za! niet vergoed worden.

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten wordt de vennootschap, ten overstaan van derden geldig vertegenwoordigd door twee (2) zaakvoerders, die gezamenlijk optreden. De enige zaakvoerder mag afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebber benoemd door het bestuursorgaan.

3.3. Toekenning van bijzondere machten

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester François de Montpellier, Meester Fran Claes, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DIA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en 11, indien nodig, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Davy Smet

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam-en handtekening.

Mad Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;," DrA

L.L,ána " ~~

.l _1

15 3934911111111

L.~" ~~ ~,,, .

KOOPl1i-\NDEL

2 0 -02- 2L~~

LEUVEN

Ite

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
L'ARBRE DE LIEGE

Adresse
KAPELSTRAAT 25 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande