LAS BELGAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAS BELGAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.884.528

Publication

26/03/2013
ÿþti

Modesom ni

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111M II~IVIIIIIIYI i II

<13098349*

PZeC;']ttî:Drlr.; vanoor'Stiar}Qet

te Leuven, de ,

DE GRIFFIER,

~ t ,'"~Ii~ ~~i~

Griffie

Ondernemingsnr : SZ3. 884.5 2ó Benaming

(voluit) : LAS BELGAS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3120 Tremelo, Basdongenstraat 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting -

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op 27 februari 2013 dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAS BELGAS, met maatschappelijke zetel te 3120 Tremelo,

Basdongenstraat 23 werd opgericht door:

1. De gewone commanditaire vennootschap LAS BELGAS (thans BUTS Inc.), met maatschappelijke zetel te 3120 Tremelo, Basdongenstraat 23, ondememingsnummer 0875,978.294.

2, Mevrouw GORISSEN Annelies, nationaal nummer 80.06.06-392.83, wonende te 3120 Tremelo, Basdongenstraat 23.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

Audiovisuele en fotografische producties en realisaties.

Aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van audiovisueel materiaal.

Activiteiten van setdressing en  decoratie.

Bovendien heeft de vennootschap tot doel:

Het beheren van eigen roerend en onroerend patrimonium, dwz het veewerven, verbeteren en overdragen van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening met uitsluiting van alle handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen als vastgoedmakelaars of beursvennootschappen zouden zijn voorbehouden.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve dewelke wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap kan persoonlijk of zakelijk borg stellen in het voordeel van derden en onroerende goederen in pand geven.

Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen, in België en in het buitenland.

De vennootschap mag meer in het algemeen alle commerciële, industriële administratieve of financiële verrichtingen, roerende zowel onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of verwezenlijking ervan mogelijk maken of bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De duur van de vennootschap is onbepaald. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde die elk 11186ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal, Op deze aandelen is ingeschreven als volgt; - door de gewone commanditaire vennootschap "Las Belges", voormeld, op 185 aandelen; - door mevrouw Gorissen Annelies, voormeld, op 1 aandeel. Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van 1/3, gedeponeerd bij BNP Panbas Fortis, Derhalve zijn de oprichters nog als niet-volstorte inbreng 12.400 EUR verschuldigd, De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelin-'gen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is. De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand september cm 18 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Het eerste boekjaar loopt tot 31 maart 2014. Het boekjaar gaat in op één april en eindigt op één en 31 maart van ieder jaar. Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle kosten, voorzieningen en noodzakelijk geachte afschrijvingen afgetrokken zijn, maakt de te bestemmen winst uit van de vennootschap. Jaarlijks moet van deze te bestemmen winst een bedrag worden afgenomen van ten minste één/twintigste voor de vorming van de wettelijke reserve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

tot deze éénftiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders, Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in natura onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Gewone zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur is: 1) de gewone commanditaire vennootschap "Las Belges", voormeld. Haar mandaat is onbezoldigd. De heer Jurgen Buedts, nationaal nummer 77.08.06-161.71, wonende te 3120 Tremelo, Basciongenstraat 23, zal optreden als vaste vertegenwoordiger van de gewone commanditaire vennootschap "Las Belges".

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds een januari twee duizend en dertien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder de uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Bijzondere volmacht De heer Staf Wuille, te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111, of elke ander door hem aangewezen persoon is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootscahp, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen en de Sociale Kas. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Tom Wilsens

Tevens neergelegd; uitgifte van de oprichtingsakte.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 02.09.2015, NGL 27.10.2015 15662-0193-011

Coordonnées
LAS BELGAS

Adresse
BASDONGENSTRAAT 23 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande