LAURION

CVBA


Dénomination : LAURION
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 460.397.830

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 25.04.2014 14097-0114-013
27/01/2014
ÿþÎ/ Mad Word 11.1

I',Iljrs.- i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandet

te Leuven, de 1 b Wh 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

111111111e1MH1011101

V beh

aa

Bel Stat

Ondernemingsnr : 0460.397.830

Benaming

(voluit) : LAURION

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3130 Begijnendijk, Baalsesteenweg 57

Onderwerp akte : Kapitaaiverhoging

Het blijkt uit een akte van kapitaalverhoging verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MICHIELS & STROEYKENS", geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan, 19, op 18 december2013, dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAURION" met zetel te 3130 Begijnendijk, Baalsesteenweg 57, ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0460.397.830 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE 0460397.830;

opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Martine Robberechts te Zaventem op 3 april 1997, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 april daarna onder nummer 015;

waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maai bij akte verleden voor notaris Eduard Van Der Veken te Kruibeke op 22 december 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 januari 2006 onder nummer 0012780.

De zetel werd overgebracht naar het huidig adres krachtens een beslissing van de raad van bestuur de dato 30 september 2005 , bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 november daarna onder nummer 0163862.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten

Eerste besluit - Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zestigduizend euro (¬ 60.000,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op tachtigduizend euro (¬ 80.000,00),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de uitgifte van tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen van dezelfde aard, zijnde klasse A, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk in geld inge-schreven worden op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van veertien euro zesenzeventig cent (¬ 14,76) per aandeel en op ieder aandeel zal onmiddellijk gestort worden tot beloop van 100 procent (100 %).

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De waarde van deze aandelen werd vastgesteld in een verslag de dato 2 december 2013 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren", te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, bus 2, vertegenwoordigd door de Heer Rocbrechts Peter, waarvan de besluiten luiden letterlijk als volgt ;

"Ondergetekende, de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises, vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts, Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, b.2, verklaart het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd inzake de vooropgestelde kapitaalverhoging van ¬ 20.000,00 naar ¬ 80.000,00 door een inbreng in geld en de creatie van 2.400 nieuwe aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden hebben we vastgesteld dat de boekhoudkundige waarde per aandeel na de kapitaalverhoging van ¬ 60.000,00 en de creatie van 2.400 nieuwe aandelen gestegen is tot een waarde van ¬ 14,76 per aandeel.

De nominale waarde per aandeel bedraagt ¬ 25 en is identiek zowel voor als na de kapitaalverhoging.

Aangezien de bestaande aandeelhouders de kapitaalverhoging onderschrijven is de creatie van 2.400 nieuwe aandelen op basis van een gelijkblijvende nominale waarde per aandeel verantwoordbaar gelet op de aard van de verrichting.

De rechten en de plichten van de bestaande aandeelhouders worden gerespecteerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting of, met andere woorden, dat dit verslag geen "faimess

opinion" is.

Gedaan te goeder trouw

Wemmel, op 2 december 2013"

De aandeelhouders 1 vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze

beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze

verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Neerlegging

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd

op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede besluit  Inschrijving op de kapitaalsverhoging en storting op de nieuwe aandelen.

1. Vervolgens hebben alle aandeelhouders 1 vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennoot-schap, en in te schrijven op de tweeduizend vierhonderd (2.400) nieuwe aandelen klasse A, tegen de prijs van veertien euro zesenzeventig cent (¬ 14,76) per aandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten

- De Heer LENAERTS Rudi Hubert Maria Ghislenus, aandeelhouder/vennoot voormeld sub 1, ten belope van tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen, klasse A.

2. De voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 001-7129495-71 op naam van de Vennootschap bij de naamloze vennootschap BNP Panbas Fortis, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 16 december 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn elektronisch dossier bewaard zal blijven.

Derde besluit - vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zestigduizend euro (¬ 60.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd (3.200) aandelen klasse A zonder vermelding van waarde.

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf heden.

Vierde besluit  Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

Vijfde besluit - Aanpassing statuten aan genomen besluiten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 en 6 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

ARTIKEL 5: KAPITAAL

"Het kapitaal van de vennootschap wordt gevormd door het bedrag van de door de vennoten onderschreven aandelen. Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het wordt vertegenwoordigd door klasse "A" en klasse "B" aandelen.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan tachtigduizend euro (¬ 80.000,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

ARTIKEL 6: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd (3.200) aandelen klasse A zonder vermelding van nominale waarde.

Elk aandeel moet minstens voor één/vierde worden volgestort.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel in de winst.

Buiten de hierna bedoelde aandelen van de venncotschap waarop werd ingeschreven, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. De raad van bestuur bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen. Er bestaan twee klasse van aandelen, meer bepaald « A » en « B » aandelen. Buiten de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, mag geen

enkele andere soort aandelen worden uitgegeven.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijnen in gebreke blijven, zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een intrest van tien procent (10%) ten honderd te betalen vanaf de datum waarop het bedrag eisbaar is en zulks onverminderd het recht van de vennootschap om in rechte de inning van het gehele verschuldigde saldo of de vernietiging van de inschrijving of de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot te vorderen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

De algemene vergadering van de vennoten kan bij gewone meerderheid van de stemmen beslissen over de uitgifte van obligaties, al dan niet van hypothecaire aard, door de vennootschap. Ze stelt de rentevoet en de modaliteiten van de emissie vast en regelt de werking van de vergadering van de obligatiehouders.".

Zesde besluit - Volmacht coördinatie

1,

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent aan notariskantoor "Michiels & Stroeykens, geassocieerde notarissen", voormeld, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, met macht afzonderlijk te handelen, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de Ven-nootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende besluit- Machtiging bestuursorgaan.

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen Achtste besluit - Volmacht kruispuntbank van ondernemingen.

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de BTW, zowel voor de inschrijving van de vennootschap ais voor elke latere wijziging of aanpassing of schrapping daarvan, volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereycken en Vereycken Accounting", te 2250 Kontich, Veldkant 2, haar zaakvoerder(s) en haar aangestelden, ieder met macht om afzonderlijk te handelen.

Aile voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte kapitaalverhoging; verslag van de bedrijfsrevisor; de gecoordineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

N Per griffe def

Reoh an1c vmr7 Koophgfitie

te Leuven, de ~ AUG, 2013

,3

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0460.397.830

Benaming

(votuit) : LAURION

(verkort)

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BAALSESTEENWEG 57 - 3130 BEGIJNENDIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDER

De bijzondere algemene vergadering van 29 maart 2013 heeft beslist om de heer Rudi Lenaerts, wonende te Baalsesteenweg 57 - 3130 Begijnendijk, te herbenoemen als bestuurder en dit voor een periode van 6 jaar.

Aansluitend op de algemene vergadering heeft de Raad van Bestuur beslist om de heer Rudi Lenaerts te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder,

Rudi Lenaerts

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.04.2013, NGL 06.05.2013 13111-0189-013
09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.04.2012, NGL 07.05.2012 12106-0526-015
13/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.04.2011, NGL 12.05.2011 11109-0090-014
23/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.04.2010, NGL 21.04.2010 10093-0528-015
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.05.2009, NGL 15.06.2009 09223-0174-015
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.04.2008, NGL 22.04.2008 08110-0233-014
07/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 17.04.2007, NGL 04.05.2007 07133-0089-013
26/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 18.04.2006, NGL 24.04.2006 06116-3038-013
16/11/2005 : BL612484
03/06/2005 : BL612484
17/05/2004 : BL612484
16/06/2003 : BL612484
24/05/2000 : BL612484

Coordonnées
LAURION

Adresse
BAALSESTEENWEG 57 3130 BEGIJNENDIJK

Code postal : 3130
Localité : BEGIJNENDIJK
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande