LE VAL BOIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LE VAL BOIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 867.104.279

Publication

08/11/2013
ÿþ1 Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I Ul1 1111' 1 011111110111 1111 I~

*13169980*

Rechti.iut or. YiAii i~~++,J é,Ilil'11~ 2013

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0867.104.279

Benaming

(voluit) : LE VAL BOIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging door inbreng in natura

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meeester Thomas Boes, geassocieerd notaris te Heverlee, op 11 januari 2013, Geregistreerd zes bladen drie renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 15 januari 2013 Boek 1372 blad 37 vak 13, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger (getekend) DE CLERCQ G. , dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap LE VAL BOIS, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 bus 5, RPR 0867,104.279 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

Eerste beslissing: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

1. De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor, met name:

 het verslag opgesteld door de bedrijsrevisor RSM InterAudit, te Lozenberg 22 bus 2, 1932 Zaventem, overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld. «6. Conclusie inzake de inbreng in natura

De inbrengen in natura bij kapitaalverhoging van de NV Le Val Bois omvatten de inbreng door de NV Thor Invest van de naakte eigendom van een gebouw gelegen te Brusselsestraat 26, 3000 Leuven, voor een inbrengwaarde van ¬ 120.000 E.

Tot besluit van onderzoek meent ondergetekende Karine Morris, bedrijfsrevisor en wettelijk vertegenwoordiger van de burgerlijke c.v.b.a. RSM InterAudit, Lozenberg 22, 1930 Zaventem:

- dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat in het specifieke kader van deze operatie de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

- dat de aandeelhouders handelen met kennis van zaken en dat de rechten en plichten van de tussenkomende partijen volledig vastgelegd zijn.

De vergoeding van de inbrengen in natura bestaat in 183 aandelen van de vennootschap Le Val Bois zonder vermelding van nominale waarde, elk éénl1133ste van het kapitaal vertegenwoordigend. Er worden geen andere vergoedingen verleend voor de inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Zaventem, 18 december 2012

RSM InterAudit burg. c.v.b.a.

Vertegenwoordigd door

Karine Morris

Bedrijfsrevisor

Vennoot »

- het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 603 van het genoemde wetboek.

2, Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- houden aan het Belgisch ~

Staatsblad

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met 120.000 EUR te verhogen om het van 620.000 EUR op 740.000 EUR te brengen via een inbreng door de NV THOR INVEST, aandeelhouder, van de gehele NAAKTE EIGENDOM van nagemeld goed:

STAD LEUVEN - vijfde afdeling

Een handelspand op en met grond en aanhorigheden, gelegen Brusselsestraat 26, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie F nummer 704/G, met een oppervlakte volgens titel en recent kadastraal uittreksel van vijfenzeventig centiare (75 ca).

3. Wijziging artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten ais volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd veertigduizend euro (740.000 ¬ ) en is verdeeld in duizend honderd drieëndertig (1.133) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één11.133ste van het kapitaal vertegenwoordigen"

Tweede beslissing: Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coordinatie van de statuten, en aan de firma ABL, Brouwersstraat 1, 3000 Leuven, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het handelsregister te verrichten.

Derde beslissing; Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de firma ABL, voornoemd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Thomas ROES

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: Verslag raad van bestuur, Verslag bedrijfsrevisor, proces-verbaal van de algemene vergadering



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 29.08.2012 12503-0367-010
15/09/2011
ÿþ Mod 2.i

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie Mer Re.:r,~i.),9nk van Koophandel

te Leuven, de 0 2 SEP. 2011

DE GRIFFIER, Griffie

III iiaN~i~uii~uiiuia~~

V beh aa Be Sta;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0867.104.279

(voluit) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte : LE VAL BOIS

naamloze vennootschap

3000 Leuven, Brouwersstraat 1 bus 5

AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER-KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENGEN IN NATURA-BENOEMING BESTUURDER-UITVOERINGSMACHTEN





Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meeester Thomas Boes, geassocieerd notaris te Heverlee, op 25 augustus 2011, nog te registreren, dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap LE VAL BOIS, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 bus 5, RPR 0867.104.279 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

Eerste beslissing: afschaffing aandelen aan toonder

De aandelen aan toonder worden afgeschaft en vervangen door aandelen op naam. De aandelen worden verdeeld in dezelfde verhoudingen.

Tweede beslissing: Kapitaalverhoging door inbrengen in natura

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen ontwerp van een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de bedrijsrevisor RSM InterAudit, te Lozenberg 22 bus 2, 1932 Zaventem, overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

«6. Conclusie inzake de inbreng in natura

De inbrengen in natura bij kapitaalsverhoging van de NV Le Val Bois omvatten enerzijds de inbreng door de NV Thor Invest van de naakte eigendom van een gebouw gelegen te Brusselsestraat 28, 3000 Leuven, voor een inbrengwaarde van ¬ 200.000,00 en anderzijds de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering van de NV Thor Invest ten bedrage van ¬ 355.000,00.

Tot besluit van onderzoek meent ondergetekende Karine Morris, bedrijfsrevisor en wettelijk vertegenwoordiger van de burgerlijke c.v.b.a. RSM InterAudit , Lozenberg 22, 1930 Zaventem:

- dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat in het specifieke kader van deze operatie de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

- dat de aandeelhouders handelen met kennis van zaken en dat de rechten en plichten van de tussenkomende partijen volledig vastgelegd zijn.

De vergoeding van de inbrengen in natura bestaat in 850 aandelen van de vennootschap Le Val Bois zonder vermelding van nominale waarde, elk één/950ste van het kapitaal vertegenwoordigend. Er worden geen andere vergoedingen verleend voor de inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Zaventem, 22 augustus 2011

RSM InterAudit burg. c.v.b.a.

Vertegenwoordigd door

Karine Morris

Bedrijfsrevisor

Bi-page-1r hij itét BelgieehSta-atetatt -15y09120Y1ÿÿ-Annexës dü 1Vlónitéü"r bëtgë

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen trij lrei Belgisch- Staatsblad15>09/20i1- A~onntxestiu Moniteur belge

Vennoot »

 het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 603 van het genoemde wetboek.

2. Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voomoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met 555.000

EUR te verhogen om het van 65.000 EUR op 620.000 EUR te brengen door inbreng van de NV THOR INVEST,

aandeelhouder, van:

1. een gedeelte van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de naamloze vennootschap THOR INVEST, te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 bus 5, heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van DRIE HONDERD VIJF EN VIJFTIG DUIZEND EURO (355.000,00-¬ ).

De naamloze vennootschap THOR INVEST, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart, na voorlezing van het voorafgaande, haar schuldvordering ten belope van 355.000 EUR in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

2. van de gehele NAAKTE EIGENDOM van nagemeld goed:

ONDER LEUVEN-TWEEDE AFDELING

Een kantoorgebouw met aanhorigheden en tuin, gelegen aan de Brusselsestraat 28, gekadastreerd volgens

een recent kadastraal uittreksel jonger dan één jaar oud wijk F nummer 703/E, groot vier are eenentwintig

centiare (4a 21 ca).

3. Wijziging artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd twintig duizend euro (620.000-¬ ) en is verdeeld in 950 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/negenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen"

Derde beslissing: Benoeming bestuurder

De algemene vergadering beslist om volgende bestuurders aan te stellen en dit met ingang van heden: 1.Mevrouw PERDAENS Marie-Louise, wonende te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 B/5, en

2.de NV THOR INVEST, met zetel te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1B15, RPR 0456.298.886, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger de heer Kris Oosterlinck, wonende te 2800 Mechelen, Sint-Katelijnestraat 115, tot deze functie benoemd bij beslissing van de Raad van Bestuur van de NV Thor Invest bij deze, welke beslissing bekendgemaakt zal worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad samen met een uittreksel van huidige statutenwijziging.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Onmiddellijk hierna beslist de raad van bestuur, hier allen aanwezig of vertegenwoordigd, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

1.Mevrouw Perdaens Marie-Louise, voornoemd,

2.de NV Thor Invest, voornoemd, vertegenwoordigd door zijn voornoemde vaste vertegenwoordiger, de heer Kris Oosterlinck, voornoemd.

Overeenkomstig de statuten is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders gezamenlijk.

Vierde beslissing: Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, en aan de firma ABL, Brouwersstraat 1, 3000 Leuven, niet mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het handelsregister te verrichten.

Vijfde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de firma ABL, voornoemd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Thomas Boes

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor, proces-verbaal van de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 29.08.2011 11469-0492-008
23/08/2011
ÿþ Mal 2.1

le á In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

v beh aa Be Stai



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Ko9pban 2 t

te Leuven, de AA

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 867.104.279

Benaming

(voluit) : Le Val Bois NV

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brouwersstraat 1 B bus 5 3000 Leuven

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 30 juni 2011,

De Bijzondere Algemene Vergadering keurt het ontslag van bestuurder Bart Oosterlinck wonende te: bevekomsestraat 76 te 3360 Bierbeek met als nationaal nummer 70.07.24.379-32 goed.

De Bijzondere Algemene Vergadering benoemd mevrouw Mieke Perdaens wonende te Brouwersstraat 1 B bus 5 te 3000 Leuven als gedelegeerd bestuurder en stelt haar aan als afgevaardigd bestuurder.

De Bijzondere Algemene Vergadering benoemd tevens de heer Kris Oosterlinck wonende te Sint Katelijnestraat 115 te 2800 Mechelen als gedelegeerd bestuurder.

Gedaan te Leuven op 30 juni 2011.

Mieke Perdaens

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Eiiinëxës dü Müniféünegé

Bylagen-6ij `fièf-BëIgiscTiTSfàïfs61âá -2370872011

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 31.08.2010 10510-0333-008
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 26.08.2009 09666-0193-009
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 27.08.2008 08620-0155-011
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 29.08.2007 07627-0383-010
30/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.06.2006, NGL 29.08.2006 06682-0853-009
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 26.08.2016 16501-0113-010

Coordonnées
LE VAL BOIS

Adresse
BROUWERSSTRAAT 1, BUS 5 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande