LEADFABRIC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LEADFABRIC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.917.125

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 28.02.2014 14057-0198-014
06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 28.02.2013 13055-0330-012
28/01/2011
ÿþVoo

behou,

aan h

Belgis Staatst

Modal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; Ondernemingsnr

Benaming

. ~7

~ ~~se~

~ JAN. 2011

Griffie

" 11151 g,"

Aas

(voluit) : LeadFabric

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5A te 1831 Diegem

Onderwerp akte : OPRICHTING -STATUTEN

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Steven MORRENS, geassocieerd notaris te Bonheiden op 14 januari 2011, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel vóór registratie, dat een vennootschap! werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten:

1. Oprichters

1. De Heer DE WITTE Koen, geboren te Ronse op 27 juni 1967 wonende te Bonheiden, Oude Keerbergsebaan 22.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAGEMINT', met zetel te 2820: Bonheiden (Rijmenam), Oude Keerbergsebaan 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0881.852.734 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 6E0.881.852.734

2. Rechtsvorm - benaming

De vennootschap wordt opgericht als een naamloze vennootschap onder de benaming LeadFabric

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Aankoop en verkoop, huur en verhuur, huurkoop en leasing, verdelen en op de markt brengen, invoeren en: uitvoeren, van elke informatica en electronisch materiaal, hardware, software, telecom, office equipment en dergelijke.

Productie en advies in verband met events en pers.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk; doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan zelf als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande.: Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in dei hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het: waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder; of elke andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen: naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot! onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en verkoop, bouw, verbouwing, huur en verhuur, ruil, verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die betrekking hebben op het beheer, productief; maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

Het verstrekken van adviezen, het verlenen van technische, administratieve, organisatorische of' commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand; de coördinatie en opvolging van projecten; het geven van seminaries en opleidingen in de informaticasector; het: ontwikkelen, onderhouden en verdelen van netwerkproducten en diensten, telecommunicatie en: informatieverwerking.

Het aanvragen , verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere: vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van; derden borg stellen, onder meer door goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen;

bi

handelszaak.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gerechtigd alle industriële-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen. Zij handelt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in binnen- als in buitenland.

4. Zetel

De zetel wordt gevestigd te 1831 Diegem, Lambroekstraat 5A

5. Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

6. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op tweeënzestigduizend EURO (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Op dit kapitaal werd door de oprichters ingeschreven als volgt :

-door de heer De Witte Koen, voormeld, voor een bedrag van 55.800,00 euro waarvoor hem 900 aandelen worden toegekend

-door de bvba Managemint, voormeld, voor een bedrag van 6.200,00 euro waarvoor hem 100 aandelen worden toegekend.

De inschrijvers hebben verklaard en erkend dat alle aandelen waarop in geld werd ingeschreven, volledig afbetaald zijn, zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf over een bedrag van 62.000,00 euro

Gemelde som werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de ING Bank onder nummer 363-0832888-86.

7. Winstverdeling - reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zai krijgen en onder meer voor het vormen van een reservefonds of liet Overbrengen naar het volgend boekjaar.

Aan de raad van bestuur wordt, binnen de perken door de wet gesteld, de bevoegdheid toegekend om een interimdividend uit te keren.

In geval van ontbinding van de vennootschap, zullen de vereffenaars, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto actief onder de aandeelhouders verdelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

8. Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van elk daaropvolgend jaar. Het eerste

boekjaar zal worden afgesloten op 30 juni 2012.

9. Jaarvergadering

De jaarvergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden elk jaar op de eerste

vrijdag van de maand december om 17.00 uur

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens drie leden, aandeelhouders of niet, die door de algemene vergadering worden benoemd voor ten hoogste zes jaar. Indien bij een algemene vergadering wordt vastgesteld dat er slechts twee aandeelhouders zijn, kan het aantal bestuurders tot twee worden beperkt, totdat bij een opvolgende algemene vergadering wordt vastgesteld dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere directeuren, aandeelhouders of niet. Bij delegatie stelt de raad van bestuur de machten en de vergoedingen aan deze functies verbonden, vast.

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht, toegekend aan de hiertoe aan te duiden personen voor daden van dagelijks bestuur, zijn de gedelegeerde bestuurders, elk afzonderlijk, bevoegd om de vennootschap in de handelingen en in rechte te vertegenwoordigen.

"

~

De gedelegeerde bestuurders aan wie deze algemene vertegenwoordigingsmacht is- toegekend, worden' benoemd door de raad van bestuur bij beslissing, genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

" Het orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan bovendien gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Bij de oprichting werden tot bestuurders aangesteld, voor een periode van zes jaar

1.De Heer DE WITTE Koen, geboren te Ronse op 27 juni 1967 wonende te Bonheiden, Oude Keerbergsebaan 22, voornoemd, die verklaarde de vereiste bekwaamheid te bezitten en dit mandaat te aanvaarden.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAGEMINT', met zetel te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Oude Keerbergsebaan 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0881.852.734 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE0.881.852.734, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Witte Koen, welke verklaarde dat de vennootschap de vereiste bekwaamheid bezit en dit mandaat aanvaardt. Naar aanleiding van de benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Managemint tot zaakvoerder in hierbij opgerichte vennootschap wordt hier tevens de identiteit van de vaste vertegenwoordiger vermeld: de heer DE WITTE Koen, geboren te Ronse op 27 juni 1967 wonende te Bonheiden, Oude Keerbergsebaan 22.

Raad van bestuur:

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van een gedelegeerd bestuurder.

Bij eenparigheid van stemmen besliste de raad te benoemen tot gedelegeerd bestuurder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAGEMINT', met zetel te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Oude Keerbergsebaan 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0881.852.734 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE0.881.852.734, vertegenwoordigd door haar' vaste vertegenwoordiger de heer DE WITTE Koen, geboren te Ronse op 27 juni 1967 wonende te Bonheiden, " Oude Keerbergsebaan 22, hier aanwezig en die aanvaardt.

"

11.Controle

Zolang de vennootschap voldoet aan de wettelijke criteria terzake, zal elke vennoot de bevoegdheid hebben tot onderzoek en controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen der vennootschap.

Van zodra de vennootschap niet meer aan bedoelde criteria voldoet evenals wanneer een of meer vennoten daarom verzoeken, is de raad van bestuur ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te

" beraadsla-'gen over de benoeming van een of meer commissarissen, belast met de controle over de vennootschap.

12. Volmacht

Tot slot wordt in het bijzonder volmacht verleend aan Bvba Fidaco, met zetel te 1785 Merchtem, Spiegellaan 65 en/of haar indeplaatsgestelden om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen tot het bekomen van een inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen of eventuele wijzigingen achteraf en eventueel met het oog op het bekomen van de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie.

" VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel uit de akte

Steven Morrens Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan iet

4 Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

07/08/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 02.12.2016, NGL 01.08.2017 17405-0331-017

Coordonnées
LEADFABRIC

Adresse
LAMBROEKSTRAAT 5A 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande