LEFEVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEFEVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.126.567

Publication

09/10/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1 _~.bij g~ p.

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111,191111111,11111111111 2 -10-

BEI r-JSCH STP

Ondernemingsnr : 0434.126.567

Benaming (voluit) ; LEFEVER

GNeergelebd tbt gri#tiè der

Rechtbars:: ven Knovhanctet

F t^ (_r" ;1~~ ç:.j ~C~~ O~ 1 ~+y

_ Griffie

MONITEUR I

(verkort)

;; Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met ;;

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenteplein 13 ii

3040 Huldenberg il

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding °i

;; Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te, Herent, op 29 augustus 2014, ver registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten,

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEFEVER" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING : GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN. ;;

De voorzitter leest het verslag voor van de zaakvoerder. Dit verslag geeft een toelichting bij=; de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een staat van activa en:, passiva gevoegd, opgesteld op 31 mei 2014, dit is niet meer dan drie maanden voordien. De voorzitter leest vervolgens het verslag voor van de bedrijfsrevisor, de cooperatieve;= vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAZARS BEDRIJFSREVISOREN" te 1200:, Brussel, Marcel Thirylaan 77B4, vertegenwoordigd door de heer Peter Lenoir, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende termen :

'7n het kader van de procedures van ontbinding, voorzien in het Wetboek van;; vennootschappen heeft de zaakvoerder van LEFEVER BVBA een staat van activa en: passiva opgesteld op datum van 31 mei 2014 die, rekening houdend met de vooruitzichten<< van de vereffening, een balanstotaal heeft van 308.829 EUR en een netto-actief van 295.173 EUR.

Bij gebrek aan fiscale controle tot op datum van in vereffeningstelling wordt een,: voorbehoud geformuleerd voor gebeurlijke fiscale latenties. Verder wordt een voorbehoud;, geformuleerd voor de beoordeling van de invorderbaarheid van de vordering op de

l zaakvoerder ten bedrage van 15.000 EUR. Het bestuursorgaan heeft getracht de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien. Aan deze waarderingen komt;;

een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Wij hebben geen kennis van andere niet in de balans opgenomen rechten en verplichtingen,; dan degene die in onderhavig verslag werden opgenomen. Gezien de onderneming geen orderrekeningen aanhoudt, kunnen wij ons ten aanzien van de volledigheid en beoordeling,; van de verplichtingen buiten balans slechts steunen op de bevestiging van de zaakvoerder: terzake,

Uit onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de van toepassing zijnde beroepsnormen, blijkt dat, onder voorbehoud van hetgeen werd vermeld in voorgaande paragrafen, deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw,; en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten gemaakt door de zaakvoerder verwezenlijkt;,

zullen worden.

`,

i1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vooç-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rl

"

Voor het overige, op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de van toepassing zijnde beroepsnormen, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden, op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald. Wij wensen erop te wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering niet betaald of geconsigneerd werd.

De zaakvoerder, in zijn hoedanigheid van enige vennoot, heeft ons formeel bevestigd de kosten en eventuele schulden die mogelijks nog uit de vereffening zouden blijken of waaraan de vennootschap niet meer zou kunnen voldoen, ten laste te nemen.

Brussel, 5 augustus 2014

MAZARS BEDRIJFSREVISOREN CVBA

vertegenwoordigd door

(get.)

Peter Lenoir

Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geeh opmerking wordt gemaakt door de enige vennoot; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

Deze verslagen worden neergelegd op de maatscháppelijke zetel van de vennootschap na "ne varietur" te zijn ondertekend door mij, Notaris, en de comparanten.

TWEEDE BESLISSING VERVROEGDE ONTBINDING.

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap erl spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING : VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN SCHULDEN MEER HEEFT EN DAT DE VEREFFENINGSVERRICHTINGEN ZIJN BEËINDIGD. Bij kennisneming van de eenvoud van de rekeningen van de vennootschap en van de uiteenzetting van de zaakvoerder, vervat in hoger vermeld verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, waaruit blijkt dat de vennootschap op heden geen schulden meer heeft en dat het hele vermogen van de vennootschap vereffend en verdeeld is, besluit de vergadering aldus om geen vereffenaar aan te duiden en om over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap, en dit overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot verklaart bijgevolg te verzaken aan de termijn van één maand waarover hij beschikken ingevolge artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De hoger vernoemde zaakvoerder wordt er door ondergetekende notaris op gewezen dat bij afwezigheid van de benoeming van vereffenaars, hij overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen tegenover derden als vereffenaar zal beschouwd worden en aldus dezelfde verantwoordelijkheid draagt als deze van een vereffenaar.

VIERDE BESLISSING : ONTSLAG VAN EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER.

De vergadering beslist ontslag te verlenen aan de enige (statutaire) zaakvoerder: de heer LEFEVER Ghislain, voornoemd.

De vergadering verleent hem kwijting in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, voor zijn bestuur over de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEFEVER".

VIJFDE BESLISSING : SLUITING VAN DE VEREFFENING MET OVERDRACHT VAN RECHTSWEGE VAN HET VERMOGEN AAN DE VENNOTEN.

De vergadering verklaart een einde te willen stellen aan de vennootschap als rechtspersoonlijkheid, en verklaart de vereffening van de vennootschap als gesloten, en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEFEVER" definitief heeft opgehouden te bestaan.

Deze beslissing brengt van rechtswege overdracht teweeg van het maatschappelijk vermogen aan de comparant. De vereffening is dientengevolge afgesloten.

De vergadering verklaart dat de vennootschap eigenares is van volgend onroerend goed: Gemeente HULDENBERG, deelgemeente LOONBEEK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

a

Voors

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

r }

Negenennegentig procent (99%) in volle eigendom van en in een perceel bouwgrond, gelegen aan de J, Van der Vorstlaan, op het kadaster bekend onder Huldenberg, tweede afdeling sectie A volgens titel en kadastraal uittreksel nummer 124/G/2, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van tien aren zevenentachtig centiaren. (KI: 7 EUR). De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan -- naast alle overige goederen van de vennootschap  van voormeld onroerend goed aan de voornoemde enige vennoot, de heer LEFEVER Ghislain.

(" -)

De vennootschap verklaart in het kader van de afsluiting van haar vereffening bij deze haar aandeel in voorschreven onroerend goed, hetzij .negenennegentig procent (99%) in voile eigendom, over te dragen aan voornoemde heer LEFEVER Ghislain, hetgeen deze laatste verklaart te aanvaarden;

De vergadering stelt vast dat voormeld onroerend goed van rechtswege is overgegaan aan de voornoemde overnemer, die heeft aanvaard zoals zonet aangehaald.

ZESDE BESLISSING : BEWARING VAN DE DOCUMENTEN.

De boeken en bescheiden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEFEVER" zullen neergelegd worden en gedurende een periode van vijf jaar bewaard worden te 3040 Huldenberg, J. Van der Vorstlaan 9, woonplaats van de vereffenaar.

ZEVENDE BESLISSING : VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan "Accountantskantoor Lenseclaes BVBA" te 3040 Huldenberg (Loonbeek), Bertelsheide 32, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- kopie verslagen (zaakvoerder f revisor).

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/10/2013 : LET000135
27/11/2012 : LET000135
30/11/2011 : LET000135
12/11/2010 : LET000135
03/11/2009 : LET000135
13/11/2008 : LET000135
05/11/2007 : LET000135
29/11/2006 : LET000135
09/02/2006 : LET000135
28/10/2005 : LET000135
08/11/2004 : LET000135
21/11/2003 : LET000135
05/11/2002 : LET000135
07/11/2001 : LET000135
16/11/2000 : LET000135
01/01/1995 : LET135
01/01/1993 : LET135
20/05/1988 : LET135

Coordonnées
LEFEVER

Adresse
GEMEENTEPLEIN 13 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande