LEFIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEFIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.943.147

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 26.09.2014 14611-0061-011
26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 19.09.2013 13590-0204-010
09/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 27.09.2012 12603-0112-009
04/03/2011
ÿþof-

s

Mai 2.1 " -,

. . . . ~ ,.~" (2' .

^ .:... ~

.~`:: . . . .. .,.

in de bijlagen bij'i~et Bertgisclti Staatsblad bekienc~:".te,~.maken.kopie

-- - --- .

na neerlegging. ier griffie van de akte "

2. FEN. Z011,

BRU SSEL

Griffie

1 I I I

*11034625"

Vl

behl

aai

Bel

Staa

II



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LEFIL

X43 -~y}

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1950 Kraainem, Baron d'Huartlaan 254 bus 4

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Charles Lebon te Brussel op 14 februari 2011 nog niet geregistreerd vloeit er voort dat de heer HOVANG Lars, consultant, geboren te Glostrup op 26 juni 1967, wonende te 1950 Kraainem, Baron Albert D'huartlaan 254/4 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "LEFIL" opgrecicht heeft met een maatschappelijk kapitaal van 18.600 ¬ , verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal, volledig ingetekend en volgestort ten belope van 12.400 ¬ .De oprichter blijft schuldig van een bedrag groot 6.200 ¬ .

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1950 Kraainem, Baron Albert D'huartlaan 254 bus 4.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belg" re ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven en instellingen in het detailhandelsector (duurzame consumptiegoederen, voedsel en dranken), voornamelijk maar doch niet uitsluitend op het vlak van:

-internationale marketing, merk erkenning, oprichting van distributie netwerken of franchises;

-ontwikkelingsconcepten, lokalisatieanalyse;

-organisatie van evenementen en beurzen.

Zij kan een of meerder winkels openen of beheren.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verlichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van financiële transacties, beheer van roerend en onroerend vermogen.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meerdere personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als. verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de vierde vrijdag van de maand april om 11 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt dealgemene vergadenng verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De bijeenroepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per (eventueel electronisch-) schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de bijeenroeping en zal in ieder geval als regelmatig bijeengeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Op de algemene vergadering geeft ieder-aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zónder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene

vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen. " . " .

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk heeft de enige vennoot handelend als algemene vergadering, volgende beslissingen genomen.

1.  Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2011.

2. -- Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats op vierde vrijdag van april 2012.

3.  Benoeming van niet statutaire zaakvoerder(s)

De enige vennoot benoemt tot zaakvoerder: Mijnheer HOVANG Lars, consultant , wonende te 1950

Kraainem, Baron Albert D'huartlaan 254/4, hier aanwezig en die aanvaard.

Hij wordt benoemd tot herroeping en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve

beperking .

Zijn mandaat is bezoldigd.

4.  Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 13bis der Vennootschappenwet, hemeemt de vennootschap de professionele verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was en dit vanaf 1 januari 2011.

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

5.- De enige vennoot geeft volmacht aan het bedrijf ERYV, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van bvba, gevestigd ijsvogellaan 15 bus 24, 1170 Brussel, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, Mijnheer Eric LAURENT, of iedere persoon aan wie hij de bevoegdheid delegeerd, voor de publicaties bij het Belgische Staatsblad, inschrijving van het bedrijf bij de Kruispuntbank van ondernemingen, inschrijving bij de BTW, vertengenwoordiging bij de verscheidenen befastingsdiensten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Melding : een nog niet geregistreerde uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

" '~

4/oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 31.08.2015 15576-0565-012

Coordonnées
LEFIL

Adresse
BARON D'HUARTLAAN 254, BUS 4 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande