LEFT BRAIN VALUE, AFGEKORT : LEFT BRAIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LEFT BRAIN VALUE, AFGEKORT : LEFT BRAIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.860.518

Publication

25/10/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

111111.11111111111

* 3162893*

.~.I gríílte Cet

~ ;ezr:;r~anrc van Koophand

te Leuven, de 6 OKT. 2013

DE GRrFFrE4.,

Griffie

Ondernemingsnr: S40 , 2: 6o . S rê,

Benaming

(voluit) : Left Brain Value

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Mercatorpad 1, bus 501

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDERS

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Michael BOES te 3010 Leuven, Kessel-Lo, op 8 oktober 2013, neergelegd ter registratie, BLIJKT DAT:

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA) "HOLYBRAIN", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Mercatorpad 1, bus 501, ingeschreven in het rechtspersonen register te Leuven en BTW-plichtig onder nummer 0834.927.894, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, zijnde de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA) "PHILIPPE VANDORMAEL MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Houterstraat 77, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren en BTW-plichtig onder nummer 463.847.664, op haar beurt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, zijnde de heer VANDORMAEL Philip Willem Jozef, geboren te Bilzen op 2 oktober 1973, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Losbergenlaan 7.

2, De heer GOOSSENS Marcel Alfons Marie Madeleine, geboren te Haasdonk op 3 oktober 1949, wonende te 9140 Temse, Eigenlo 18, bus A.

Zijn overgegaan tot de oprichting van een naamloze vennootschap, die zij verklaren op te richten onder de naam "Left Brain Value", afgekort "Left Brain", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Mercatorpad 1, bus 501, en waarvan het geplaatst kapitaal tachtigduizend euro (80.000,00 EUR) bedraagt, volledig orderschreven en volledig volstort in geld door genoemde oprichters, en waarvoor in totaal honderd vijfentwintig (125) aandelen werden toegekend als volgt:

11 de BVBA "HOLYBRAIN" voornoemd voor een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR), volledig volstort in geld, en waarvoor hem in totaal achtenzeventig (78) aandelen worden toegewezen.

21 de heer GOOSSENS Marcel voornoemd voor een bedrag van dertigduizend euro (30.000,00 EUR), volledig volstort in geld, en waarvoor hem in totaal zevenenveertig (47) aandelen wordt toegewezen,

Het overhandigd financieel plan en bankattest van Belfius Bank dat netgemelde volstorting bewijst, zullen door de notaris bewaard worden.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden: - Het ontwikkelen, licentiëren en operationaliseren van software teneinde een complementair waardemuntsysteem gebaseerd op de certificaten uitgegeven door een waardebeleggingsfonds te organiseren en te operationaliseren. - Het licentiëren, ontwikkelen, realiseren en commercialiseren van licenties, intellectuele eigendomsrechten en alle andere wettelijk toegestane verkoopbare en licentieerbare producten in relatie tot een complementair waardemuntsysteem. - Het handelen in, produceren van, en leveren van goederen en diensten alsook het overnemen en integreren van andere bedrijven die in het verlengde liggen van het maatschappelijke doel. Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. En tevens de functies van bestuurder en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen. De vennootschap kan borg staan voor derden, bestuurders en aandeelhouders, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake, Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Raad van Bestuur: Bestuursbevoegdheid - Dagelijks Bestuur: De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die afzonderlijk mogen optreden. indien een persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij/zij de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien dit niet het geval is, voert hij/zij de titel van algemeen directeur. De raad van bestuur mag voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden één of meer Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

bijzondere lasthebbers aanstellen. De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen waaraan hij zijn bevoegdheden verleent, Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn.

Raad van Bestuur: Vertegenwoordiging: De Raad van Bestuur vertegenwoordigt ais college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden ook rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Inzake het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door iedere persoon die belast is met het dagelijks bestuur, die afzonderlijk mag optreden. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken, Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers, die aangesteld zijn door de raad van bestuur. Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Algemene vergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste woensdag van juni om 11:00 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten ten minste twintig (20) kalenderdagen vôôr deze datum worden verstuurd, Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van cie vennootschap zulks vereist. Zij moet bijeengeroepen worden telkens wanneer een aandeelhouder het vraagt. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld In de oproeping.

Bijeenroeping algemene vergadering: De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, ten minste vijftien (15) kalenderdagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit. De oproeping kan per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek geschieden indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hiermee hebben ingestemd. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden door de raad van bestuur, de commissarissen of in voorkomend geval de vereffenaars. De personen die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen tevens, vôôr of na de algemene vergadering die zij niet bijwoonden, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping. De vereiste stukken worden ter beschikking gesteld en een afschrift ervan wordt naar de rechthebbenden gezonden in overeenstemming met de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De rechthebbenden kunnen tevens, vôôr of na de algemene vergadering, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van enig stuk of afschrift ervan.

Vertegenwoordiging algemene vergadering: Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmacht moet de handtekening van de aandeelhouder dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

Jaarrekening: Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op éénendertig (31) december van hetzelfde kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris en de jaarrekening op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

Winstverdeling: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één twintigste (5 %) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één / tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen. Overigens zal de algemene vergadering kunnen beslissen dat het geheel of een deel van de winst zal bestemd worden voor de aflossing van het kapitaal zoals voorzien in artikel 12 van de statuten. De aflossing mag alleen geschieden met behulp van bedragen die volgens artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen voor uitkering mogen worden gebruikt. De aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigheid. Indien de vennootschap kapitaalsaandelen heeft afgelost, die vervangen zijn door bewijzen van deelgerechtigdheid, dan zal bij beslissing tot uitkering van dividenden, een eerste dividend van tien procent, berekend op het afgeloste kapitaal, moeten toegekend worden aan de houders van niet-afgeloste aandelen,

Ontbinding - Vereffening: Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering onder opschortende voorwaarde van de bevestiging van hun benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel in wiens rechtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft, Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

r"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

van de aandeelhouders. Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over alle machten genoemd in artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening,

Verdeling van het nettoprovenu: Het nettoprovenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen; indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de kapitaalsaandelen, doch slechts nadat deze laatsten hun inbreng kregen terugbetaald.

Eerste jaarlijkse algemene vergadering: De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsgrijpen in 2015.

Afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2014.

Er wordt geen commissaris benoemd,

Onmiddellijk na de oprichting hebben de aandeelhouders-oprichters volgende beslissingen genomen: 1. Benoeming bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op vier (4). De volgende personen worden tot deze functies benoemd:

11 de heer VAN COPPENOLLE Bart Peter Everard, geboren te Ukkel op 21 november 1970, nationaal nummer 70.11.21-309.26, wonende te 3210 Lubbeek (Linden), Merellaan 3;

21 de BVBA "PHILIPPE VANDORMAEL MANAGEMENT', met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Houterstraat 77, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren en BTW-plichtig onder nummer 463.847.664, met ais vaste vertegenwoordiger de heer VANDORMAEL Philip Willem Jozef, geboren te Bilzen op 2 oktober 1973, nationaal nummer 73.10.02-153-32, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Losbergenlaan 7,

31 de BVBA "S, De Klerck", met maatschappelijke zetel te 1750 Lennik, Gustaaf Breynaertstraat 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en BTW-plichtig onder nummer 0806.103,157, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE KLERCK Steven, geboren te Asse op 30 december 1980, nationaal nummer 80.12.30-383.93, wonende te 1750 Lennik, Gustaaf Breynaertstraat 101,

41 de heer GOOSSENS Marcel Alfons Marie Madeleine, geboren te Haasdonk op 3 oktober 1949, nationaal nummer 49,10.03-203.30, wonende te 9140 Temse, Eigenlo 18, bus A,

Het mandaat van de hierboven benoemde bestuurders zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van 2019. Het mandaat der hierboven benoemde bestuurders is onbezoldigd. De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig de statuten.

Voornoemde bestuurders en vaste vertegenwoordigers, hier aanwezig, op de heer Van Coppenolle na, de overigen hier aanwezig en tussenkomend, verklaren het mandaat te aanvaarden met alle overige voorwaarden, en dit met ingang vanaf heden.

De bestuurders, onmiddellijk hierna in raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen:

- tot gedelegeerd bestuurder (in het kader van het dagelijks bestuur) en voorzitter van de raad van de bestuur: de heer VAN COPPENOLLE Bart voornoemd;

- tot gedelegeerd bestuurder (in het kader van het dagelijks bestuur) en secretaris van de raad van bestuur: de BVBA "PHILIPPE VANDORMAEL MANAGEMENT" voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer VANDORMAEL Philip voornoemd;

- lot gedelegeerd bestuurder (in het kader van het dagelijks bestuur): de BVBA "S. De Klerck" voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer DE KLERCK Steven voornoemd

Al deze mandaten, die bij dezen worden aanvaard, zullen kosteloos worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

Delegatie van machten: De comparanten verklaren de nodige machten te verlenen aan elke gedelegeerd bestuurder en de boekhouder van de vennootschap, zijnde de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DRT & Partners", Romeinsesteenweg 1022 bus 1 te 1780 Wemmel, om alle formaliteiten van onderhavige vennootschap te vervullen en uit te voeren voor de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten uit te voeren en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

De Notaris, (getekend verso)

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie

Op de laatste biz, van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

7 in. 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel tdiliî . n.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

0540.860.518

LEFT BRAIN VALUE LEFT BRAIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Meroatorpad 1, bus 501 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG (GEDELEGEERD) BESTUURDER

Bij aangetekende brief van 17 september 2014 heeft de BVBA "5. De Klerck", met maatschappelijke zetel te 1750 Lennik, Gustaaf Breynaertstraat 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en BTW-plichtig onder nummer 0806.103.157, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE KLERCK Steven, wonende te 1750 Lennik, Gustaaf Breynaertstraat 101, per 17 september 2014 haar ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder indediend aan de NV LEST BRAIN VALUE,

Bijgevolg eindigt op zelfde datum ook het mandaat van genoemde heer DE KLERCK Steven ais vaste vertegenwoordiger voor deze bestuursfuncties.

(getekend)

Steven De Klerck,

ais zaakvoerder voor genoemde BVBA en in eigen naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LEFT BRAIN VALUE, AFGEKORT : LEFT BRAIN

Adresse
MERCATORPAD 1, BUS 501 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande