LEM BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEM BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.112.192

Publication

08/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

SURF

Ondernemingsnr : 0458.112.192

Benaming

(voluit) LEM Belgium

(verkort) :

neergelegd/ontvangen Op

28 AM. 2014

ter griffie van de Werlandstalige rochtbank van koophandel Brussel

'

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Egelantierlaan 2, 1851 Humbeek, Belgie

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neeriegging fusievoorstel

Neeriegging van het fusievoorstel inzake de internationale fusie door overneming van de Belgische vennootschap LEM Belgium BVBA door LEM Deutschland GmbH.

In overeenstemming met artikel 772/6 en volgens het Belgisch Wetboek van Vennootschappen en Sec.2, Nr 1 ven de Duitse Wet op Herstructurering (Umwandlungsgesetz), hebben de Raden van Bestuur van LEM Deutschland GmbH en LEM Belgium BVBA vergaderd op 23 Juli 2014. Zij hebben samen de huidige voorgestelde voorwaarden voor de grensoverschrijdende fusie ("fusievoorstel") voorbereid en aanvaard. Dat voorstel heeft betrekking op de grensoverschrijdende fusie tussen:

1)LEM Deutschland GmbH (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) met hoofdkantoor in Frankfurter Strasse 74, 64521 Gross-Gerau, Duitsland, hierna de " overnemende onderneming" genoemd;

en

2)LEM Belgium BVBA (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) met hoofdkantoor in. Egefantierlaan 2, 1851 Humbeek, Belgium, hierna de "overgenomen onderneming" genoemd.

Rekening houdend met het feit dat:

-Er wordt verwezen naar de ondernemingen, die hierboven vermeld staan. Samen worden ze de "ondernemingen" genoemd, individueel wordt er verwezen naar de "onderneming",

-De gedelegeerde bestuurders van LEM Belgium BVBA en LEM Deutschland GmbH aanvaarden wederzijds dat zij al het mogelijke doen om een fusie tot stand te brengen volgens de voorwaarden die hieronder zullen worden beschreven. Zij hebben het fusievoorstel voorbereid en kunnen dat voorleggen aan de buitengewonde. algemene vergaderingen van LEM Belgium BVBA en LEM Deutschland GmbH.

-De ondergetekenden zullen alle bruikbare informatie tussen zichzelf en de aandeelhouders/partners delen' zoals voorschreven door het Belgisch Wetboek van Vennootschappen. Aile uitgewisselde informatie en details in verband met dit fusievoorstel is vertrouwelijk.

-De ondergetekenden observeren allebei en in samenspraak de vertrouwelijkheid daarvan.

-De Raad van Bestuur van LEM Belgium BVBA en LEM Deutschland GmbH erkennen geïnformeerd te zijn' over de wettelijke vereisten voor elke onderneming die aan de fusie deelneemt om het fusievoorstel in te dienen' bij het handelsregister van Darmstadt Rhein Main Neckar in Duitsland, met betrekking tot LEM Deutschland, GmbH en bij de griffie van de Kamer van Koophandel in Brussel, met betrekking tot LEM Belgium BVBA.

-De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de betreffende algemene vergaderingen is 30 augustus 2014.

-Er zijn geen certificaten van aandelen in LEM Belgium BVBA uitgegeven met toestemming van de onderneming en uit het aandeelhouderregister blijkt niet duidelijk of er aandelen in LEM Belgium BVBA zijn verpand of dat er een levenslange interest op aandelen in het kapitaal van LEM Belgium BVBA is gecreëerd.

-Na de fusie zullen de zaken/activiteiten van LEM Belgium BVBA worden verdergezet als een onderneming van LEM Deutschland GmbH in België. Met uitzondering van de veranderingen die in het fusievoorstel worden beschreven, zullen er geen grote veranderingen in de functies en risico's van LEM Belgium BVBA of in de, functies en risico's van de onderneming in België plaatsvinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De LEM Group wil zijn ondernemingsstructuur in Europa vereenvoudigen door het aantal juridische

entiteiten te verminderen en die LEM-entiteiten in sectoren om te vormen;

-Beide ondernemingen zijn voor 100% dochterondernemingen van de LEM Holding SA;

-De activiteiten die door de omgezette LEM entiteiten worden ondernomen, zullen worden verdergezet en bestuurd door LEM Deutschland GmbH en dat via lokale vestigingen;

-LEM Deutschland GmbH en LEM Belgium BVBA gaan de verbintenis aan van een grensoverschrijdende fusie door overneming en dat volgens de voorwaarden die hieronder beschreven worden.

1Vorm, naam, doel en hoofdkantoor van de ondernemingen die de fusie aangaan

1.10vernemende onderneming

LEM Deutschland GmbH (onderneming met beperkte aansprakelijkheid) met hoofdkantoor in Frankfurter Stresse 74, 64521 Gross-Gerau, Duitsland, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel van Darmstadt Rhein Main Neckar onder het nummer 10000180521, met EUR 75 000 volstort kapitaal, fiscaal identificatienummer 00723814289.

Het doel van deze onderneming is de handel en dienstverlening van elektrische componenten, instrumenten en systemen; het tentoonstellen van elektrische componenten, instrumenten en systemen op een vakbeurs; het voorzien van diensten voor het personeel, enkel en alleen voor LEM Holdings S.A. en dochterondernemingen. De onderneming Mag op andere betrokken ondernemingen vertrouwen om zijn management over te nemen om op die manier sectoren te creëren en alle transacties te leiden die in alle waarschijnlijkheid de producten van de onderneming zulten promoten.

De onderneming wordt vertegenwoordigd door Hartmut Graffert.

1.20vergenomen onderneming

LEM Belgium BVBA (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) met hoofdkantoor in Egelantierlaan 2, 1851 Humbeek, België, geregistreerd MI de Kamer van Koophandel onder het nummer 458.112,192, met EUR 60 000 volstort kapitaal.

Het doel van de onderneming, in België en in het buitenland, is voor eigen rekening of voor de rekening van anderen of in samenwerking met anderen:

-Het kopen, verkopen, huren, verhuren, importeren en exporteren, produceren, transporteren van en de handel in het algemeen van elektrische, bureautechnische en elektrotechnische materialen;

-Dienstverlening, consulting, onderzoeken en meer in het algemeen alle gerelateerde, gelijkaardige of gelijke activiteiten in de elektronica sector en alle afgeleide producten ervan;

-Het beheer van aile elementen van intellectuele en/of industriële eigendom in die hierboven vermelde domeinen, inclusief deposito, onderhoud, bescherming, het verwerven van de overdraagbaarheid van certificaten en de toepassing ervan, merken, namen, processen, uitvindingen, knowhow en andere relevante rechten in de hierboven vermeldde domeinen;

-Elke transactie en elke studie met het oog op alle goederen en rechten die onroerend zijn hetzij door aard hetzij door incorporatie of bestemming, en aile roerende goederen en/of rechten die hiermee verband houden;

-Alle financiële transacties, zoals het verwerven door aankoop of aan de andere kant alle roerende waarden, uitstaande vorderingen, aandelen en deelname in alle financiële, industriële en commerciële bedrijven, elke vorm van management van een portfolio of een equity, alle akkoorden als een gegarandeerde dienstverlener, veiligheid ., van welke aard dan ook;

-Door middel van bijdrage, fusie, inschrijving of elke andere manier van deelname in een bedrijf, associatie of onderneming waarvan het doel gelijkaardig, gerelateerd of nuttig is om het sociale doel volledig of gedeeltelijk te behalen;

-Optreden als gevolmachtigde, manager of commissaris met het oog op de hierboven genoemde acties, uitgezonderd acties waarvoor de toegang tot een beroep is gereguleerd;

-Observatie van het beheer, supervisie en liquidatie van aile gerelateerde bedrijven waarmee een samenwerking bestaat;

-Voor zover die acties niet door de wet voor banken en financiële instituties zijn gereserveerd, het uitgeven van leningen en garanties, in elke vorm en voor elke termijn, aan alle gerelateerde ondernemingen;

Het bedrijf kan, in principe, aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende acties uitvoeren die direct of indirect verband houden met het doel van de onderneming.

De onderneming kan op elke manier deelnemen aan alle bedrijven of ondernemingen met een identiek, gelijkaardig of gerelateerd doel of waarbij de ontwikkeling van de activiteit verbeterd wordt, grondstoffen leveren. of de verkoop van de goederen kan vereenvoudigen.

De onderneming wordt vertegenwoordigd door Yves Declerck.

1.3Het bedrijf dat uit de fusie tot stand komt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Flet bedrijf dat uit de fusie tot stand komt, is LEM Deutschland GmbH. Er zullen geen wijzingen worden aangebracht aan de juridische vorm, zetel van de onderneming, adres van de hoofdzetel, naam, aandeelkapitaal, doel, statuten of aan de wet die van toepassing is op LEM Deutschland GmbH.

2Fusiemethode en ruilverhouding van de aandelen

2,10e ondernemingen zullen fusioneren zoals beschreven in Sec. 2, N. I van de Duitse Wet op Herstructurering (Umwandlungsgesetz) en in Artikel 671 van het Belgisch Ondernemingsrecht, waarbij de overgenomen onderneming, die in ontbinding gaat zonder failliet te gaan, aile activa en passive overbrengt naar de overnemende onderneming.

2.2De fusie zal plaatsvinden dcor alle quota's van de overgenomen onderneming te annuleren zonder uitwisseling en zonder enige kapitaalverhoging van de overnemende onderneming, aangezien het enige lid van de overgenc men onderneming (fusie door overneming) ook het enige lid van de overgebleven onderneming is. Er is geen tegenprestatie voor de activa die door de fusie werden overgedragen.

3Beslissingen van de Algemene Vergaderingen van de ondernemingen

3/I0e fusie wordt uitgevoerd op grond van beslissingen van de Algemene Vergaderingen van de

ondernemingen. Daartoe behoort:

(i)Goedkeuring van het fusievoorstel;

en

(j1)Goedkeuring van de statuten van de overnemende onderneming. Die statuten zullen na de fusie niet

worden veranderd.

3.20e ontwerpresoluties, zoals hierboven beschreven, zijn terug te vinden in appendix 1 en appendix 2 van dit fusievoorstel. De statuten van de overnemende onderneming vindt u terug in appendix 5 van het fusievoorstel.

Momenteel heeft de Algemene Aandelenvergadering beslist om af te zien van het recht op een verslag van een onafhankelijk expert volgens Artikel 772/9 van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen en Sec. 9, Nr 3 van de Duitse Wet op Herstructurering.

4Stijging van het aandelenkapitaal van de overnemende onderneming

4.1Het kapitaal van de overnemende onderneming kan worden verhoogd om de netto activa (activa en passive van de overnemende onderneming) weer te geven die als gevolg van de fusie werden verworven.

4.2De netto activa die naar de overnemende onderneming worden overgedragen, bevatten ook het kapitaal van de onderneming en de ingehouden winsten.

4.3In overeenkomst met de Duitse Wet op Herstructurering (Umwandlungsgesetz) kan de overnemende onderneming beslissen om het kapitaal niet te verhogen op voorwaarde dat de enige aandeelhouder van de overnemende onderneming van het recht op stijging van het kapitaal afziet. Een dergelijke verklaring van afstand met betrekking tot de toename van kapitaal werd bevestigd door de overnemende onderneming in de beslissing van 22 Juli. Die beslissing vindt u terug in appendix 6 van het fusieplan,

5Waardebepaling van de activa en passive van de overnemende onderneming

5.10e activa en passive van de overgenomen onderneming die aan de grensoverschrijdende fusie door overname zijn onderworpen, worden overgedragen aan de overnemende onderneming en dat op basis van de boekwaarde van de overgenomen onderneming vanaf 31 maart 2014 en overeenkomstig met appendix 3 en 4 en de fusieverklaring en dat zowel voor commerciële als fiscale doeleinden.

60e datum waarop het recht op dividenden aanvangt

6.1De enige aandeelhouder van de onderneming moet het recht krijgen om de dividenden mee te laten delen van I april 2014, d.w.z., de dividenden voor het financiële jaar dat eindigt op 31 maart 2015.

7Eindsaido en uiterste datum van de fusie

De fusie is gebaseerd op het eindsaldo van LEM Belgium BVBA op 31 maart 2014 en op het eindsaldo van LEM Deutschland GmbH op 31 maart 2014. Beide eindsaldo's worden door de desbetreffende algemene vergadering goedgekeurd.

De fusie wordt van kracht tegenover derde partijen op de wijze en op de datum zoals beslist door het Duitse recht en door Sec, 19 Abs. 1 van de Duitse Wet op Herstructurering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vanaf 1 april 2014 (afsluitingsdatum van de fusie), worden alle handelingen en professionele transacties van LEM Belgium BVBA beschouwd als deel van LEM Deutschland GmbH. Daardoor moeten die in de jaarrekening van LEM Deutschland GmbH worden verwerkt.

8Uitzonderlijke rechten en privileges die tussen ondernemingen worden verleend die een grensoverschrijdende fusie aangaan

8.11ndividuele aandeelhouders verkrijgen geen speciale rechten tegenover LEM Deutschland GmbH als gevolg van de fusie. Dat is in overeenkomst met Sec. 122c Subsec. 2 Nr. 7 van de Duitse Wet op Herstructurering.

8.2Bovendien is het zo dat geen enkele andere persoon die geen aandeelhouder is speciale rechten heeft tegenover LEM Belgium BVBA, zoals winstuitkeringen of inschrijvingsrechten op aandelen.

8.3Zo worden er ook geen special rechten of compensaties verleend aan andere partijen en dat in de zin van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen en van Sec. 122 c Subsec. 2 Nr. 8 van de Duitse Wet op Herstructurering.

8.4Er worden ook geen voordelen verleend aan de Raad van Bestuur of aan de raad van commissarissen van de fusionerende ondernemingen of aan derde partijen die in verband staan met de fusie.

8.5Zoals in Artikel 772/9, § 4 van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen vermeld staat, moet er geen fusleverslag door de wettelijke auditeur, de auditeur of de externe boekhouder worden uitgewerkt. Er zullen dus geen extra kosten voor een fusieverslag bijkomen.

9Effect van de grensoverschrijdende fusie

9.1De transacties van de fusionerende ondernemingen zullen op het budget van de (gecombineerde) overnemende onderneming worden verrekend en dat na de uitvoeringsdatum, d.w.z., de datum waarop de fusie bij het bevoegde Handelsregister werd gedeponeerd, als de transactie is goedgekeurd. Als het fusievoorstel niet is goedgekeurd, zullen de kosten van die transacties gelijk worden verdeeld tussen de ondernemingen die aan de fusie deelnemen. Bovendien verklaren de partijen unaniem dat LEM Belgium BVBA geen onroerende goederen of rechten in België bezit.

9.2Na de fusie van LEM Belgium BVBA met LEM Deutschland GmbH hebben schuldeisers van LEM E3elgium BVBA recht op toekomstige activa van LEM Deutschland GmbH. Als gevolg van de fusie zullen de activa van LEM Belgium BVBA volledig naar LEM Deutschland GmbH worden overgebracht zodat schuldeisers van LEM Belgium BVBA na de fusie een groter aantal activa voor de voldoening van hun vorderingen ter beschikking hebben. Overeenkomstig met het Belgisch Wetboek van Vennootschappen moeten alle schuldeisers van LEM Belgium BVBA vanaf de registratiedatum van het fusieplan in het bevoegde handelsregister (overeenkomstig met Artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen) het recht krijgen om een schuldbrief voor hun vordering te deponeren, en dat binnen twee maanden na de datum van bekendmaking. Overwegende dat alle schuldeisers geïdentificeerd zijn en akkoord zijn gegaan met de potentiele fusie en dat de schuldeisers, die niet akkoord gingen met de fusie, zijn uitbetaald zodat de fusie kan plaatsvinden váôr de twee maanden uitstel zoals goedgekeurd door de aandeelhoudersvergadering.

9.3LEM Belgium BVBA en LEM Deutschland GmbH hebben geen minderheidsaandeelhouders aangezien LEM Holding SA de enige aandeelhouder van de genoemde ondernemingen is.

9.4Alle werknemers die op de loonlijst van LEM Belgium BVBA staan op de uitvoeringsdatum, worden automatisch werknemers van LEM Deutschland GmbH en, overeenkomstig met de collectieve arbeidsovereenkomst 32bis, hebben ze recht op dezelfde voorwaarden ais wanneer ze in dienst waren bij LEM Belgium BVBA. De fusie van LEM Belgium BVBA met LEM Deutschland GmbH heeft geen effect op de werknemers van LEM Belgium BVBA, noch met het oog op hun individuele arbeidsvoorwaarden, arbeidscontracten of de arbeid in het algemeen noch met het oog op hun medezeggenschap.

9.5De statuten van LEM Deutschland GmbH mogen in verband met de fusie niet worden gewijzigd. 10De statuten van LEM Deutschland GmbH

De huidige statuten van LEM Deutschland GmbH werden opgesteld door de oprichtingsakte, uitgevoerd op 29 maart 2001.

De huidige statuten van LEM Deutschland GmbH zijn ais appendix 5 bijgevoegd.

De statuten van LEM Deutschland GmbH mogen in verband met de fusie niet worden gewijzigd..

11Goedkeuring van het fusieplan

11.1 Het fusievoorstel werd goedgekeurd door besluit van de Raad van Bestuur van de ondernemingen, op 23 Juli 2014 en getekend door de ondernemingen op 23 Juli2014.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Uitgegeven in 4 origine-len op 19 August 2014, Duitsland/België, waarbij elke kopie hetzelfde is. De vertegenwoordigers van de ondernemingen die bij de fusie betrokken zijn, erkennen elk twee ondertekende kopieën te hebben ontvangen. Eén daarvan moet bij de griffie van de rechtbank van koophandel worden gedeponeerd, de andere kopie moet op het hoofdkantoor van de respectieve ondernemingen worden bewaard.

Voor LEM Deutschland GmbH



Ondertekend door.

Naam: Harmut Graffert

Voor LEM Belgium BVBA

Ondertekend door:

Naam: Yves Declerck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.09.2013, NGL 22.10.2013 13635-0447-031
15/12/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v aigeltigd/ontvangen op

Op de laatste blz. van Luis( BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

*1922 19*

0 4 DEC. 2014

:er griffie van de Nederlandstalige ekra r !den txki:tt-1 Hrie armsgel

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.112.192

Benaming (voluit) : LEM BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1851 Humbeek, Egelantierlaan 2 ~!

Onderwerp akte :GRENSOVERSCHRIJDENDE FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE '.

VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin straat 9, op achtentwintig november tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEM BELGIUM", gevestigd te, 1851 Huurbeek, Egelantierlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondememings , nummer 0458.112.192, onder meer:

1) beslist heeft, na kennisname van het fusievoorstel en het omstandig schriftelijk verslag van de zaakvoerder als bedoeld in artikel 772/8 van het Wetboek van Vennootschappen, tot ontbinding zonder vereffening en '" grensoverschrijdende fusie door overneming van de vennootschap "LEM BELGIUM"' door de vennootschap , naar Duits recht "LEM Deutschland GmbH", gevestigd te 64521 Gross-Gerau, Frankfurter Strasse 74 (Duitsland), ingeschreven in het Handelsregister van het Amtsgerichts Darmstadt onder nummer HRB 54462. Het ganse vermogen van de verdwijnende vennootschap zal, met alle rechten en plichten, onder algemene titel overgaan op de verkrijgende vennootschap.

'' De overgang geschiedt boekhoudkundig op basis van de boekwaarde van de verdwijnende vennootschap per 31 maart 2014, waarbij werd bepaald dat de verkrijgende vennootschap het vermogen van de verdwijnende vennootschap dat ingevolge de fusie wordt verkregen per 1 april 2014 in zijn boeken zal verantwoorden. Alle rechten, plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf voormelde datum van 1 april 2014 worden thans boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

2) vastgesteld heeft dat ingevolge het totstandkomen van de grensoverschrijdende fusie de vennootschap

opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de,

ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, wordt volmacht gegeven aan de coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM INTERFIDUCIAIRE", gevestigd te 2600 Antwerpen

(district Berchem), Fosthofbrug 10, met macht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

" neergelegd:

- afschrift van

de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2012 : MO135152
26/10/2012
ÿþ Mod Word 1, 1

rke 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TRIBUNAL DE COMMERCE IDE MONS

GIii0CT" 2012

*12176819+

Ondernemingsnr : 0458112192 Benaming

(voluit) : "LEM BELGIUM"

(verkort) :

Rechtsvorm :

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 7090 Braine-le-Comte, Route de Petit-Roeulx, 95

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANVAARDING VAN DE NEDERLANDSE TEKST DER STATUTEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel op één oktober tweeduizend en twaalf.

"Enregistré deux rôles trois renvois

Au 2ème bureau de l'Enregistrement de Jette

Le 2 octobre 2012

Volume 40 folio 66 case 7

Reçu Vingt-cinq euros (25)

L'inspecteur principal a.i. (signé) W. ARNAUT."

Dat in de tweede beslissing (II. REFONTE DES STATUTS) besloten werd de Nederlandse tekst der statuten te aanvaarden op één oktober tweeduizend en twaalf, en ondermeer de volgende artikels

ARTIKEL EEN : BENAMING

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt "LEM BELGIUM" genoemd,

ARTIKEL TWEE : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1851 Humbeek, Egelantierlaan 2.

De maatschappelijke zeter mag overgebracht worden naar elke ander: plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle machten heeft om de statutenwijziging die eruit voortvloeit authentiek te, laten vaststellen.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, administratieve zetels, bijkantoren,: agentschappen en opslagplaatsen vestigen in België en in het buitenland.

ARTIKEL DRIE : DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening: van derden of in deelneming met derden:

- de aankoop, verkoop, huur en verhuur, import, export, productie, omvorming, transport en in het algemeen de handel onder al zijn vormen in alle electronische, bureau- en electrotechniscue materialen;

- de dienstverlening, adviesverlening, studies, en in het alge-meen alle verwante, gelijkaardige of vergelijkbare activiteiten op het gebied van electronica en zijn afgeleide producten;

- het beheer van aile elementen van intellectuele en/of industriele eigendom in de hierboven vermelde domeinen in de ruimste zin, niet inbegrip van het deponeren, onderhouden, verdedigen, verwerven en uitbaten, rechtstreeks en onrechtstreeks, van brevetten en aanvragen ervan, industriële en handelsmerken, productieprocessen en andere intellectuele en/of industriële eigendomsrechten, het verkrijgen, verwerven, overdragen, wederoverdragen van licenties of onderlicenties van brevetten en aanvragen ervan, merken benamingen, procédés, uitvindingen, know how en andere relevante rechten in de hierboven vermelde domeinen;

- elke verrichting en elke studie met betrekking tot alle goederen en rechten die onroerend zijn van nature, door incorporatie of bestemming, en alle roerende goederen en/of rechten die er betrekking op hebben;

- alle financiële verrichtingen, zoals het verwerven, door een aankoop of anderszins, van alle roerende. waarden, schuldvorderingen, aandelen en participaties in alle financiële, industriële en commerciële: ondernemingen, alle handelingen van het beheer van een portefeuille of kapitaal, alle verbintenissen als' waarborgverstrekker, aval of pand, van welke aard ook; bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, plaatsing of elke andere wijze, deelnemen aan alle' ondernemingen, verenigingen of vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig, gelijklopend, verwant of. eenvoudigweg nuttig is haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te verwezenlijken;

Vo beho aan Beiç Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het stellen van elke handeling als mandataris, beheerder of commissionnair met betrekking tot de

hierboven vermelde verrichtingen, buiten de verrichtingen waarvoor de toelating tot het beroep gereglementeerd

is;

- het waarnemen van het beheer, toezicht, controle en vereffe-ning van alle verbonden vennootschappen of

waarmee een participatieverband bestaat en alle andere;

- in de mate dat dergelijke verrichtingen niet door de wet zijn voorbehouden aan de banken on

kredietinstellingen, het verstrekken van leningen en zekerheden, onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke

termijn, aan alle verbonden vennootschappen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel,

Zij mag op alle manieren deelnemen aan alle zaken, onderneming of vennootschappen met een identiek.

gelijkaardig of verwant doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar

grondstoffen kan leveren, of de afzet van haar producten kan vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER : DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. (...)

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op zestigduizend euro (¬ 60.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd vijfenveertigduizend tweehonderd tweeëntwintig (145.222) aandelen,

zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 145.222, die elk één/honderd

vijfenveertigduizend tweehonderd tweeëntwintigste (1/145.222ste) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, aile volledig volgestort. (...)

ARTIKEL ZEVENTIEN : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de

algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar.

De algemene vergadering der vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders en, in voorkomend geval, hun

statutaire hoedanigheid, stelt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten vast, daarin

begrepen de delegatiemacht.

Indien er tenminste twee zijn, vormen de zaakvoerders een college; het beraadslaagt geldig wanneer de

meerderheid der zaakvoerders aanwezig is; de beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen.

ARTIKEL ACHTTIEN : VACATURE

In geval van vacature van één of meerdere plaatsen van zaak-voerders als gevolg van overlijden, ontslag i)f

andere oorzaak, hebben de overblijvende zaakvoerders het recht er voorlopig in te voor-zien.

In dat geval, gaat de algemene vergadering, in haar eerstvolgende bijeenkomst, tot de definitievé

benoeming over.

De zaakvoerder in de hierboven vernielde voorwaarden aangeduid, wordt benoemd voor de tijd nodig ce de

opdracht van de zaakvoerder die hij vervangt, te beëindigen.

ARTIKEL NEGENTIEN : MACHTEN VAN DE ZAAKVOERING

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen alle handelingen ver-richten die noodzakelijk of nuttig zijn voor cie

verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Tot hun bevoegdheid behoren alle verrichtingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn

aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging

van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft; hij mag het dagelijks bestuur delegeren.

De zaakvoerder of de zaakvoerders mogen bijzondere machten aan elke mandataris overdragen,

ARTIKEL TWINTIG : VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt in alle akten, daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar

tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd :

- hetzij door de zaakvoerder als hij alleen is, of door twee zaakvoerders samen handelend indien er

meerdere zijn,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde of afgevaardigden tot d,t

bestuur, samen of afzonderlijk handelend.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere laathebbers, binnen de perken van hun mandaten. (...)

ARTIKEL VIERENTWINTIG : BIJEENKOMST

Ieder jaar op de tweede dinsdag van de maand september om vijftien uur wordt er een gewone algemene

vergadering der vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende

werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap

het vereist of op aanvraag van vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in

België aangeduid in de oproepingen. '

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen war den gehouden in België op de plaats

aangeduid in de oproepingen. (...)

ARTIKEL ZESENTWINTIG : TOELATING - VERTEGENWOORDIGING

De vennoten worden van rechtswege toegelaten tot de algeme-ne vergadering op voorwaarde dat zij zijn

ingeschreven in het Register van aandelen.

i

y Vool" -behouden aan het Belgisch Staatsblad

Elke vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris. De volmacht rrcv: met een handtekening bekleed zijn (met daarin begrepen een digitale handtekening zoals voorzien door arti,1 l 1322 tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) en moet afgegeven of betekend warden aan het bureau van de vergadering per brief, faxbericht, e-mail of elk ander middel voorzien door artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

De mede-eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandge vende schuldenaars moeten zich laten vertegenwoordigen door een en dezelfde persoon. In geval van vruchtgebruik, is het stemrecht voorbehouden aan de vruchtgebruiker.

De zaakvoering mag de formulieren der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden warden neergelegd op de haar aangeduide plaats ten laatste drie dagen vóór de vergadering. (...)

ARTIKEL DERTIG : BERAADSLAGINGEN

Behalve in de gevallen bij de wet of de statuten voorzien, warden de beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid der stemmen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle beslissingen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. ARTIKEL EENENDERTIG : NOTULEN

... De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen, worden ondertekend door een zaakvoerder.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG : MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op een april van elk jaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar. (...)

ARTIKEL VIERENDERTIG : VERDELING VAN DE WINST

De jaarlijkse nettowinst wordt overeenkomstig de wettelijke beschikkingen bepaald.

Op deze winst, wordt tenminste vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra de reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen het geheel of een deel van dit saldo aan te wenden tot provisiefondsen of tot een buitengewone reserve, tot overdracht naar een volgend boekjaar of voor eventuele tantièmes aan de zaakvoering.

De betaling der dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen door de zaakvoering aangeduid. De dividenden en de tantièmes die niet opgevraagd worden binnen de vijf jaar, zijn verjaard.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar, ontvangt de vruchtgebruiker het kapitaal en de financiële vruchten verbonden aan of voortvloeiend uit het aandeel. (...) ARTIKEL ACHTENDERTIG : VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van veref-fening of consignatie van de sommen daartoe nodig, dient het netto-actief vooreerst tot terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag van de aandelen. Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen. (...)







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : gecoördineerde statuten









Qp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2012 : MO135152
14/11/2011 : MO135152
10/11/2011 : MO135152
03/11/2010 : MO135152
22/10/2010 : MO135152
20/10/2010 : MO135152
25/09/2009 : MO135152
25/11/2008 : MO135152
01/10/2008 : MO135152
10/10/2007 : MO135152
04/04/2007 : MO135152
28/09/2006 : MO135152
17/05/2006 : MO135152
11/01/2006 : MO135152
29/09/2005 : MO135152
04/10/2004 : MO135152
24/11/2003 : MO135152
27/10/2003 : MO135152
22/11/2002 : MO135152
16/10/2002 : MO135152
20/10/2001 : MO135152
27/10/2000 : MO135152
21/10/1999 : MO135152
29/07/1999 : MO135152
19/07/1996 : MO135152

Coordonnées
LEM BELGIUM

Adresse
EGELANTIERLAAN 2 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande