LENAERTS

Divers


Dénomination : LENAERTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.411.618

Publication

22/09/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van KOo@handel)

tç Leuven, de 11 2 SEP. 2011 OE_ fie GAPPPIER,

11I Ui Ui U iIII fl111 iiI

*11143263*

bi

E St

Ondernemingsnr : 0834.411.618

Benaming

(voluit) : Lenaerts

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Stationsstraat 34, 3381 Glabbeek (Kapellen)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 29 augustus 2011,. geregistreerd te Aarschot op 5 september 2011, boek 575 blad 80 vak 20, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen :

1. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd drieënvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 353.500,00) om het te brengen van zesduizend vijfhonderd euro (¬ 6.500,00) op; driehonderd zestigduizend euro (E 360.000,00), door inbreng in natura van de hierna vermelde onroerende; goederen te Glabbeek (Kapellen), Stationsstraat 34 en de hierna vermelde roerende goederen door de' echtgenoten Jos Lenaerts-Depotter Monique, nagemeld, en de creatie en uitgifte van drieduizend vijfhonderd vijfendertig (3.535) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten geven als de bestaande aandelen.

De nieuwe volledig volstorte aandelen zullen aan de heer en mevrouw Lenaerts-Depotter, nagemeld, toegewezen worden als vergoeding voor hun inbreng.

2. De heer LENAERTS Jos Sabine Marie Armand en zijn echtgenote, mevrouw DEPOTTER Monique Marie Thérèse, wonende te 3381 Glabbeek (Kapellen), Stationsstraat 34, verklaren in de landbouwvennootschap; "Lenaerts" in te brengen :

I. volgende onroerende goederen :

Gemeente GLABBEEK  vierde afdeling  KAPELLEN

Een bedrijfsgebouw met aanhorigheden op en met grond gestaan en gelegen aan de Stationsstraat 34, gekend volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel sectie A, nummers 269/Udeel, 269/M, 269/N en 268/K12/deel, groot volgens meting vijfenzestig are zevenendertig centiare (65a 37ca).

Hypothecaire toestand

De echtgenoten Lenaerts-Depotter, voormeld, verklaren dat de door hen ingebrachte goederen vrij en zuiver: zijn en niet belast met enige bevoorrechte of hypothecaire inschrijving, met uitzondering van nagemelde' inschrijvingen genomen op het eerste hypotheekkantoor te Leuven:

- op tweeëntwintig mei negentienhonderd negentig, boek 1713, nummer 22, ingevolge akte verleden voor notaris Mertens, alsdan te Glabbeek, op twintig april negentienhonderd negentig, inhoudende kredietopening ten voordele van de Cera-Spaarbank te Leuven, tot zekerheid van de terugbetaling van een bedrag van acht miljoen frank (8.000.000,-BEF) in hoofdsom en vijfhonderdduizend frank (500.000,-BEF) voor toebehoren tegen de comparanten in deze;

- op zeven februari tweeduizend en zes, formaliteitsnummer 72-I-07/02/2006-01715, ingevolge akte' verleden voor ondergetekende notaris, op twintig januari tweeduizend en zes, inhoudende kredietopening ten voordele van KBC Bank te Leuven, tot zekerheid van de terugbetaling van vijfenvijftigduizend euro (55.000,00¬ ) in hoofdsom en vijfduizend vijfhonderd euro (5.500,00¬ ) voor toebehoren tegen de heer Lenaerts Jos, voormeld.

Il. van volgende roerende goederen :

- Dieren, zijnde een veestapel varkensboerderij, zoals nauwkeurig omschreven in detail in bijlage, gehecht aan de akte.

DE TOTALE WAARDE VAN DEZE INBRENGEN wordt geschat op honderdnegentigduizend euro (¬ 190.000,00).

- Voorraden, voeders, toebehoren en dergelijke, zoals nauwkeurig omschreven in detail in bijlage, gehecht aan de akte.

DE TOTALE WAARDE VAN DEZE INBRENGEN wordt geschat op drieënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ . 43.500,00).

1.De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen.

2. De vergadering stelt vervolgens vast dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, dat alle nieuwe aandelen volledig volstort zijn en dat de kapitaalverhoging effectief werd verwezenlijkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De bestaande tekst van artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de volgende :

"Het totale kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd zestigduizend euro (¬ 360.000,00).

Dit kapitaal is verdeeld in drieduizend zeshonderd (3.600) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris, ERIK LERUT

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte met inventaris roerende goederen en metingsplan;

- verslag van het bestuur;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor--9. behouden

" aari )tct" Belgisch Staatsblad

22/03/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III 11f PI 11H lIP I 11f f111 111f f 1f II Neergelegd ter griffie der

*11044171* Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 0 NAART 2011

DE GRIFFIER,

Griffie









Onciememingsnr :

Benaming Lenaerts

(voluit) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Stationsstraat 34, 3381 Kapellen (Bt.), België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Op 1 maart 2011 werd te Kapellen de landbouwvennootschap met benaming Lenaerts opgericht voor onbepaalde duur door volgende personen: Mevrouw Monique Depotter, woonachtig te 3381 Kapellen, Stationsstraat 34, nn. 60.11.12-404.88. De heer Stijn Lenaerts, woonachtig te 3381 Kapellen, Stationsstraat 34, nn. 90.01.30-289.29. De oprichters hebben inbreng gedaan van de hiernavolgende bedragen in geld: Mevrouw Monique Depotter stort 100,00 EUR voor 1 van de 65 aandelen. De heer Stijn Lenaerts stort 6.400,00 EUR voor 64 van de 65 aandelen. Het totaal van de inbrengen in geld bedraagt aldus de som van 6.500 EUR. Het Kapitaal is dus volledig gestort. Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouwbedrijf te Kapellen,

Stationsstraat 24 en omstreken, alsmede mogelijk van andere onroerende goederen die de beherende vennoten in eigendom of in pacht zouden verkrijgen. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3381 Kapellen, Stationsstraat 34. De heer Stijn Lenaerts wordt benoemd tot beherend vennoot, zijn mandaat is voor onbepaalde duur. Mevrouw Monique Depotter treedt hierbij enkel op als stille vennoot. De beherende vennoten staan onbeperkt in voor de verbintenissen van de vennootschap; de stille vennoten zijn alleen verbonden tot beloop van de inbreng die zij hebben toegezegd. De aandelen zijn op naam. De aandelen waarin het maatschappelijk kapitaal is verdeeld kunnen slechts overgaan bij overlijden of overgedragen worden onder levenden : aan één vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager, aan de bloedverwanten in de rechte opgaande lijn, aan de bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn en hun echtgenoot met inbegrip van de adoptieve kinderen en de kinderen van de echtgenoot. Zij kunnen aan andere dan in het voorgaand lid bedoelde personen slechts overgaan of aangedragen worden met toestemming van alle beherende vennoten enerzijds en van de meerderheid van de stille vennoten anderzijds, volgens de regels bepaald in art. 24 van deze statuten omtrent de algemene vergadering van de stille vennoten. In geen geval kan een aandeel door een rechtsoersnon worden verkregen. Het baekiaar begint de eerste ianuari en eindigt on











O 3o 38[S:L' Dit `lor, ~.i~(~ verrrre.dei, lcdr.. $^ i-,Jeda,'ij:,a :rstru'7,e^.erende i.o?arls, hetz.; v3,? oe

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versr Naara er hand'.ekerirc

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

rechtspersoon worden verkregen. Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste maatschappelijk jaar begint uitzonderlijk op datum van de oprichting van de vennootschap. De gewone algemene vergadering of jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van juni om 18u. De vennootschap kan enige daden gesteld in oprichting door haar oprichter-beherende vennoot Stijn Lenaerts bekrachtigen. De oprichters geven hierbij uitdrukkelijk de volmacht aan DVL Consult BVBA, Vosken 8 te Lubbeek, om de nodige formaliteiten inzake KBO, BTW, Directe Belastingen en SVF te verzorgen met betrekking tot deze oprichting.

Beherend vennoot

Stijn Lenaerts

" /e--,-.e':Ia7- R Vie`_ N{a2.z- ra- :ers- c a rota -a, ratz,; var, de Dersci.c)r;e~;

" bevoegd de rechtspe-soos ter aanzien van derde te vertegenwoordiger

.F.w...... û" ï Verso Naam en handtekersng

Coordonnées
LENAERTS

Adresse
STATIONSSTRAAT 34 3381 KAPELLEN(BT)

Code postal : 3381
Localité : Kapellen
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande