LENOCAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LENOCAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.995.040

Publication

15/10/2013
ÿþ Mod111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 {0',XT. 2013

VN

= -~----~---

Ondernemingsnr : O539 Q

Benaming (voluit) : LENOCAS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Zeypestraat 78, 1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst :

OPRICHTING.

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS, notaris te Vilvoorde, op zesentwintig september tweeduizend dertien.

Oprichters: Mevrouw VERHAEREN Caroline Maria Maurice, geboren te Vilvoorde op acht' juni negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.06.08 312-87, wonende te 1910 Kampenhout, Zeypestraat 78

de Heer WOUTERS Stefaan Ludovicus ivo, geboren te Mechelen op zestien juni negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.06.16-297.06, wonende te 1910 Kampenhout, Zeypestraat, 78.

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "LENOCAS"

Maatschappelijke zetel: Zeypestraat 78, 1910 Kampenhout.

Doel: De vennootschap heeft tot doel :

- De aankoop, verkoop, verhuring van gebouwen en terreinen, constructie van

gebouwen en coördineren van bouwwerkzaamheden, algemene bouwonderneming, binnenhuisafwerking, het beheer van gebouwen onder andere als syndicus.

Onder eender welke vorm het verwerven en/of aanhouden van participaties in bestaande en nog op te richten vennootschappen. Zij kan deze participaties besturen, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en de controle van de ondernemingen waarin zij participeren.

- Alle wissel-, kommissie- en makelaarstransacties doen alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht, zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

- Het beheer, de financiering en het beleggen van gelden in titels en I vermogenswaarden van allerlei aard, het deelnemen in -- het financieren van  en het voeren van het bestuur over andere ondernemingen in de meest ruime zin, alsmede het verrichten van alle handelingen welke met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het verlenen van adviezen in verband met het voorgaande.

- Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de ~ organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en consultancy in het algemeen, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

- Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen, onder meer door het verwerven en valoriseren vanaliepatrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële

Op de };-satste blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

, 1

Voorbehouden

aan het --13-61gisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dït állës in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een I patrimonium kan ten goede komen.

- Het aangaan van leasing-overeenkomsten met betrekking tot onroerende goederen en duurzame bedrijfsgoederen en het leveren en verrichten van de hiermee verband houdende goederen en diensten.

- Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en in het bijzonder: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende del inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het verstrekken van zekerheden, zakelijke of andere, zelfs ten behoeve van derden.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen doe, welke rechtstreeks l of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook É kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming p elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten ! toestaan, kredieten verlenen hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Alle voorgaande activiteiten voor zover onderworpen aan het bekomen van een administratieve toelating, licentie, vergunning, en dergelijke meer zullen slechts uitgeoefend worden voor zover deze zal zijn bekomen.

Tot zolang deze administratieve toelating, licentie, vergunning, en dergelijke niet bekomen is zal voor het uitoefenen van deze activiteiten beroep worden gedaan op derden die j hierover wel beschikken.

Duur: Onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Maatschappelijk kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is gesplitst in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die i elk één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden bij de oprichting allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volgestort ten belope van één/derde (1/3-de), hetzij voor in totaal zesduizend tweehonderd Euro (6.200 EU R).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden elke eerste maandag van de maand juni om vijftien uur (15.00 u) 's namiddags op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de I eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertiq december van hetzelfde jaar.

De boeken worden dan afgesloten, inventaris en jaarrekening (balans, resultatenrekening

I en toelichting opg~emaakt; samen met de oproepingsbrief voor de algemene verraderin9,_

~ l

P ,y ~

Voor-

behoUden

aan het

Staesblad

Luik B - vervolg

wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de

stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden

gesteld.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voorníelde,vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de

eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

fl De algemene vergadering beslist

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één (1).

b. te benoemen tot deze functie : Mevrouw VERHAEREN Caroline, alhier aanwezig, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

gl De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend veertien.

3l De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend vijftien.

De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichters en dit sedert één juni tweeduizend dertien.

j1 De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR ROMBOUTS, met vennootschapszetel gevestigd te 1800 Vilvoorde, Stationlei, 1/bus 1, met de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc Pnfins, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd: - uitgifte van de akte;

Mod111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 {0',XT. 2013

VN

= -~----~---

Ondernemingsnr : O539 Q

Benaming (voluit) : LENOCAS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Zeypestraat 78, 1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst :

OPRICHTING.

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS, notaris te Vilvoorde, op zesentwintig september tweeduizend dertien.

Oprichters: Mevrouw VERHAEREN Caroline Maria Maurice, geboren te Vilvoorde op acht' juni negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.06.08 312-87, wonende te 1910 Kampenhout, Zeypestraat 78

de Heer WOUTERS Stefaan Ludovicus ivo, geboren te Mechelen op zestien juni negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.06.16-297.06, wonende te 1910 Kampenhout, Zeypestraat, 78.

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "LENOCAS"

Maatschappelijke zetel: Zeypestraat 78, 1910 Kampenhout.

Doel: De vennootschap heeft tot doel :

- De aankoop, verkoop, verhuring van gebouwen en terreinen, constructie van

gebouwen en coördineren van bouwwerkzaamheden, algemene bouwonderneming, binnenhuisafwerking, het beheer van gebouwen onder andere als syndicus.

Onder eender welke vorm het verwerven en/of aanhouden van participaties in bestaande en nog op te richten vennootschappen. Zij kan deze participaties besturen, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en de controle van de ondernemingen waarin zij participeren.

- Alle wissel-, kommissie- en makelaarstransacties doen alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht, zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

- Het beheer, de financiering en het beleggen van gelden in titels en I vermogenswaarden van allerlei aard, het deelnemen in -- het financieren van  en het voeren van het bestuur over andere ondernemingen in de meest ruime zin, alsmede het verrichten van alle handelingen welke met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het verlenen van adviezen in verband met het voorgaande.

- Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de ~ organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en consultancy in het algemeen, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

- Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen, onder meer door het verwerven en valoriseren vanaliepatrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële

Op de };-satste blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

, 1

Voorbehouden

aan het --13-61gisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dït állës in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een I patrimonium kan ten goede komen.

- Het aangaan van leasing-overeenkomsten met betrekking tot onroerende goederen en duurzame bedrijfsgoederen en het leveren en verrichten van de hiermee verband houdende goederen en diensten.

- Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en in het bijzonder: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende del inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het verstrekken van zekerheden, zakelijke of andere, zelfs ten behoeve van derden.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen doe, welke rechtstreeks l of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook É kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming p elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten ! toestaan, kredieten verlenen hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Alle voorgaande activiteiten voor zover onderworpen aan het bekomen van een administratieve toelating, licentie, vergunning, en dergelijke meer zullen slechts uitgeoefend worden voor zover deze zal zijn bekomen.

Tot zolang deze administratieve toelating, licentie, vergunning, en dergelijke niet bekomen is zal voor het uitoefenen van deze activiteiten beroep worden gedaan op derden die j hierover wel beschikken.

Duur: Onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Maatschappelijk kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is gesplitst in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die i elk één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden bij de oprichting allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volgestort ten belope van één/derde (1/3-de), hetzij voor in totaal zesduizend tweehonderd Euro (6.200 EU R).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden elke eerste maandag van de maand juni om vijftien uur (15.00 u) 's namiddags op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de I eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertiq december van hetzelfde jaar.

De boeken worden dan afgesloten, inventaris en jaarrekening (balans, resultatenrekening

I en toelichting opg~emaakt; samen met de oproepingsbrief voor de algemene verraderin9,_

~ l

P ,y ~

Voor-

behoUden

aan het

Staesblad

Luik B - vervolg

wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de

stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden

gesteld.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voorníelde,vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de

eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

fl De algemene vergadering beslist

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één (1).

b. te benoemen tot deze functie : Mevrouw VERHAEREN Caroline, alhier aanwezig, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

gl De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend veertien.

3l De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend vijftien.

De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichters en dit sedert één juni tweeduizend dertien.

j1 De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR ROMBOUTS, met vennootschapszetel gevestigd te 1800 Vilvoorde, Stationlei, 1/bus 1, met de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc Pnfins, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd: - uitgifte van de akte;

Coordonnées
LENOCAS

Adresse
ZEYPESTRAAT 78 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande