LES FOUGERES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LES FOUGERES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.231.530

Publication

11/02/2014
ÿþ Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii Il III 11111 fl11 ii III! Ii 11111 11111111 liii

'19039226*

Griffie

Ondernemingsar : 0440.231.530

Benaming

(voluit) : LES FOUGERES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Heide 7, 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders dd. 18 maart 2011:

Vervolgens wordt eveneens met eenparigheid van stemmen beslist te herbenoemen als commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Guy De Vooght, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, aan ais vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat, Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de in 2014 te houden jaarvergadering,

Straco Comm. VA Elias Whemab BVBA

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

de heer Gino De Raedt de heer Bart Ellas

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 08.07.2013 13277-0302-028
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 05.07.2012 12265-0031-028
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 31.03.2011 11075-0285-028
25/03/2011
ÿþ



U. '~kr B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111

*iioasa3o"

, l.5 MRT brr

BRU a

Griffie

Ondernemingsnr : 0440.231.530

Benaming : (voluit) LES FOUGÈRES

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Heide, 7

1780 Wemmel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Onderwerp akte : REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te Dendermonde, op drieëntwintig februari tweeduizend en elf, dragende aan het slot de melding : "Geregistreerd vier bladen twee verzendingen te Dendermonde 1 op 4 maart 2011. Reg 5 boek 117 blad 34 vak 05. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,-). De ontvanger (getekend) M. Kindermans. ", DAT de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LES FOUGÈRES", waarvan de zetel gevestigd is te 1780 Wemmel, Heide, 7, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Kapitaalvermindering, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van zes miljoen (6.000.000,-) euro, teneinde het te brengen van dertien miljoen driehonderd éénenzestigduizend vierhonderd zestig euro negenennegentig cent (13.361.460,99,-) op zeven miljoen driehonderd éénenzestigduizend vierhonderd zestig euro negenennegentig cent (7.361.460,99,-) en zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd uitsluitend aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal en strekt ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

2° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen driehonderd éénenzestigduizend vierhonderd zestig euro negenennegentig cent (7.361.460,99,-).

Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen honderd negenendertigduizend negenhonderd éénennegentig (1.139.991) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/één miljoen honderdnegenendertigduizendnegenhonderdéénennegentigste van het kapitaal vertegenwoordi-

gen.

3° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te

sluiten op éénendertig december van ieder jaar.

Vervanging van de eerste zin van artikel 30 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.".

4° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de vierde

woensdag van de maand juni om achttien uur.

Vervanging van de eerste zin van artikel 25 van de statuten door de volgende tekst:

0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

" De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege samen op de vierde woensdag van de maand juni om achttien uur.".

OVERGANGSBEPALINGEN

Beslissing dat het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één oktober tweeduizend en tien, te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig december tweeduizend en elf.

Beslissing dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, zal gehouden worden op de vierde woensdag van de maand juni tweeduizend en twaalf.

5° Wijziginig van de tekst van artikel 6 van de statuten als volgt :

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.".

6° Wijziging van de tekst van artikel 2 van de statuten als volgt

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Heide 7.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend te maken in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

7° Wijziging van de tekst van artikel 24 van de statuten als volgt :

"Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Orn te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsbe-richten worden vermeld."

8° Werden herbenoemd tot bestuurders met ingang op drieëntwintig februari tweeduizend en elf :

- de Heer Gino De Raedt, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan, 11142 ;

- de commanditaire vennootschap op aandelen STRACO', met zetel te 9250 Waasmunster, Fazantenlaan, 20, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Gino De Raedt, voornoemd ;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ELIAS WHEMAB', met zetel te 9300 Aalst, Beukendreef, 4, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Bart Elias, wonende te 9300 Aalst, Beukendreef, 4.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en zestien.

Volgende beslissingen werden genomen door de raad van bestuur :

I .benoeming als voorzitter van de raad van bestuur : De Heer Gino De Raedt, voornoemd ; 2.benoeming als gedelegeerd bestuurders:

- de commanditaire vennootschap op aandelen `STRACO', voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Gino De Raedt, voornoemd ;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ELIAS WHEMAB', voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Bart Elias, voornoemd.

Deze mandaten neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en zestien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

9° Volmacht werd verleend aan de Heer Luc De Vriese, wonende te 9040 Sint-Amandsberg, Lijnmolenstraat, 137, met het recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Werden gelijktijdig neergelegd : een uitgifte van de akte, volmacht en coördinatie van de statuten).

Notaris François De Clippel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 22.03.2010 10070-0314-016
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 23.03.2009 09088-0082-016
14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 09.04.2008 08102-0097-016
23/07/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2006, GGK 16.03.2007, NGL 12.07.2007 07387-0178-004
03/06/2015
ÿþMod Word Bi

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i lIll1l5 ~II~I ~1" II~I~DI~IU

" ~~

rechttia-e van-koephandet-i;ruzsel

neergelegd/ontvangen op

22 MEI 2015

Eer griffie van de I Siam iandstalige

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440.231.530

Benaming

(voluit) : LES FOUGÈRES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Heide 7 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op de maatschappelijke zetel op donderdag 07 mei 2015 om 10.30 uur.

Na overleg worden volgende beslissingen getroffen:

1.De maatschappelijke zetel zal vanaf maandag 11 mei 2015 verplaatst worden naar volgend adres:

Sluisweg 1 bus 13 te 9000 Gent.

2.De vergadering machtigt de heer Luc De Vriese, wonende te 9040 Sint-Amandsberg, Lijnmolenstraat 137, met het recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de diensten van de STW);

3.Er zijn geen andere agendapunten te bespreken.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor eensluidend afschrift

BVBA Elias Whemab

Vast vertegenwoordigd door de heer

Bart Elias

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 17.03.2006, NGL 24.03.2006 06083-1958-014
29/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 18.03.2005, NGL 22.03.2005 05085-2602-014
02/04/2004 : BL531742
25/03/2003 : BL531742
29/03/2002 : BL531742
17/05/2001 : BL531742
04/04/2000 : BL531742
19/10/1999 : BL531742
18/07/1997 : BL531742
18/07/1997 : BL531742
31/01/1997 : BL531742
01/01/1997 : BL531742
12/10/1990 : BL531742

Coordonnées
LES FOUGERES

Adresse
HEIDE 7 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande