LES PORTES D'OSTENDE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LES PORTES D'OSTENDE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 872.030.889

Publication

13/09/2013
ÿþMOd Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lIII1~uu~mu~~~n~n1u~

1314 9*

(f4 SEP -e

vussiai" Er

Griffie

Ondernemingsar : 0872.030.889

Benaming

(voluit) : LES PORTES D'OSTENDE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Heide, 7, (1780) Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : verrichting gelijkgesteld met een fusie door overneming - proces-verbaal van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door notaris Paul Dauwe te Oudergem, op éénentwintig augustus, tweeduizend dertien, geregistreerd acht bladen, geen renvooien, op het derde Registratiekantoor van Elsene,' op 23 augustus 2013, boek 79, blad 48, vak 19, ontvangen vijftig euro, getekend MARCHAI.. D., dat de: buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LES PORTES D'OSTENDE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te (1780) Wemmel, Heide, 7, ingeschreven in het rechtspersonen register van Brussel, onder nummer 0872.030.889, volgende beslissingen heeft genomen:

"EERSTE BESLISSING: Kennisname van het fusievoorstel

I. De vergadering neemt kennis van en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige; aandeelhouder, hier vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart dat het fusievoorstel op de maatschappelijke, zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en dat de aandeelhouder er kosteloos een afschrift van kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 28 mei 2013 door de respectievelijke bestuursorganen van de, overgenomen vennootschap en van de naamloze vennootschap "ODEBRECHT' met zetel te (1780) Wemmel, Heide, 7, hierna "de overnemende vennootschap", in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 11 juni daarna, inmiddels bekendgemaakt In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 juni daarna, onder nummers 13093306 voor de vennootschap "LES PORTES D'OSTENDE" en 13093309 voor de vennootschap "ODEBRECHT".

Il. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één; maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel: in toepassing van artikel 720, §1, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum; van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en: documenten, in toepassing van artikel 720, §2 van het Wetboek van vennootschappen, te weten : 1° d& fusievoorstellen, 2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elke bij de fusie betrokken vennootschap,' 3° de jaarverslagen en de verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren.

De vergadering verzaakt aan de tussentijdse cijfers overeenkomstig artikel 720 § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Ili. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van enige voorlezing. Een kopie van het fusievoorstel wordt ne varietur ondertekend' door de voorzitter en door ondergetekende notaris en zal in het dossier van laatstgenoemde bewaard blijven.

TWEEDE BESLISSING: Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - Ontbinding zonden vereffening - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ODEBRECHT" en vermogensovergang,

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 28 mei 2013 door de" bestuursorganen van de overgenomen vennootschap "LES PORTES D'OSTENDE" en van de overnemende vennootschap "ODEBRECHT", en dat werd neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zoals voormeld.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "ODEBRECHT", met zetel te (1780) Wemmel, Heide, 7, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de: naamloze vennootschap "LES PORTES D'OSTENDE", met zetel te (1780) Wemmel, Heide, 7, hierna genoemd' "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

* -.% Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot een zelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zander vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge 2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht boekhoudkundig

verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend,

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang - elementen van het overgedragen vermogen

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens, voor zover van toepassing:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen In de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is ais huurder of verhuurder;

-aile intellectuele rechten omvattende ondermeer ; alle tekeningen, logo's, de fabriek- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is.

-wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, voor zover van toepassing, de nodige formaliteiten vervullen teneinde de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werkne`'mers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan, met inbegrip van alle extralegale pensioenvoorzieningen.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet warden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgezonderd de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap, waarvan sprake hierna.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten faste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De eventuele zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn de onroerende goederen begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaken (artikel 683 Wetboek vennootschappen).

Beschrijving

Gemeente Sint-Agatha-Berchem (eerste afdeling)

In een appartementsgebouw gelegen aan de Gentsesteenweg, 1432, gekend ten kadaster volgens titel onder Sint-Agatha-Berchem, eerste afdeling, sectie A, deel van nummers 289/Z/9, 289/L/10 en 289/D/10 en volgens recent uittreksel onder Sint-Agatha-Berchem, eerste afdeling, sectie A, nummer 289/W/10 met een oppervlakte van 16 are 69 centiare:

-deautostaanplaatsen 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 16, 17 en 18 op NIVEAU 1 (de ondergrondse verdieping -1 ; volgens het plan), omvattende elk:

a) in privatieve en exclusieve eigendom: de eigenlijke parkeerplaats met de markering op de grond als afbakening;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zestien/negenduizend negenhonderd

negenentachtigsten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

- de dubbele autostaanplaatsen P11/19, P12120, P13121 op NIVEAU 1 (de ondergrondse verdieping -1

volgens het plan), omvattende elk:

e) in privatieve en exclusieve eigendom: de eigenlijke parkeerplaats met de markering op de grond als

afbakening;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweeëndertig) negenduizend negenhonderd

negenentachtigsten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

-de kelder 10 op NIVEAU 1 (de ondergrondse verdieping -1 volgens het plan), omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom: de eigenlijke kelder met deur,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: elf/ negenduizend negenhonderd negenentachtigsten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Zo en gelijk deze goederen beschreven zijn in de statuten van het gebouw opgemaakt door ondergetekende notaris Paul Dauwe, op dertien februari tweeduizend en zeven, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Brussel op zevenentwintig februari daarna, onder referte 50-T-27/02/2007-02650 en in de wijzigende basisakte verleden voor ondergetekende notaris Paul Dauwe op zeventien maart tweeduizend en elf, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Brussel, op tweeëntwintig maart daarna, onder referte 50-T- 2210312011-03885.

(..)

DERDE BESLISSING: Machten

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen beslissingen en in het bijzonder de vernietiging van het register van aandelen op naam van de overgenomen vennootschap."

Voor analytisch uittreksel

Paul Dauwe

Notaris

Wordt tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte proces verbaal dd.21/08/2013 met volmacht

11,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Griffie JUIN 201

11

*13093306*

Ondernemingsnr : 0872.030.889

Benaming.

(voluit) : LES PORTES D'OSTENDE

(verkort) :

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HEIDE 7 -1780 WEMMEL

(volledig adres)

On. erwerp akte : Neerlegging van fusievoorstel

Neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel van het fusievoorstel de dato

28 mei 2013 betreffende de geruisloze fusie waarbij het gehele vermogen van de NV 'LES PORTES

D'OSTENDE', met zetel te 1780 Wemmel, Heide 7; ingeschreven in het rechtspersonenregister

te Brussel en met ondememingsnummer 0872.030.889, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg

van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de NV 'ODEBRECHT', met zetel te 1780 Wemmel, Heide 7;

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en met ondernemingsnummer 0452.758.386,

die reeds houdster is van alle aandelen van de NV 'LES PORTES D'OSTENDE'.

BVBA DONA

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

William Nagels,

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.12.2012, NGL 18.01.2013 13010-0428-024
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 19.03.2012, NGL 11.04.2012 12084-0539-026
29/12/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor bahour aan h Belgis Staatst 111§A1111

BRUSSEL

LES PORTES D'OSTENDE

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

TERHULPSESTEENWEG 130 B 2 -1000 BRUSSEL 0872.030.889

ONTSLAG BESTUURDERS EN VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Ondernemingsnr :

Voorwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

TIJDENS DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN DE NV

LES PORTES D'OSTENDE, GEHOUDEN TER MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 6 DECEMBER

2011 OM 17.00 U WERD KENNIS GENOMEN VAN HET ONTSLAG VAN VOLGENDE BESTUURDERS:

- DE HEER BEHIELS THIERRY, WONENDE TE 1332 RIXENSART, RUE COLONEL MONTEGNIE 87;

- MEVROUW GOBLET SOPHIE, WONENDE TE 1050 BRUSSEL, AVENUE FRANKLIN ROOSEVELT 108;

- DE HEER WEICKER PHILIPPE, WONENDE TE 1000 BRUSSEL, AVENUE DU CHILI 1

DE VERGADERING HEEFT HET ONTSLAG VAN DEZE BESTUURDERS MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN AANVAARDT.

KWIJTING ZAL HEN VERLEEND WORDEN OP DE EERSTVOLGENDE JAARVERGADERING.

TEVENS WERD BESLIST OM DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP TE VERPLAATSEN NAAR HEIDE 7 TE 1780 WEMMEL.

TIJDENS DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE NV LES PORTES D'OSTENDE DD. 6 DECEMBER 2011 WORDEN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN BENOEMD TOT GEDELEGEERD BESTUURDER:

BVBA ELIAS WHEMAB (0429.362.976), MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE BEUKENDREEF 4 9300 AALST, VERTEGENWOORDIGD DOOR HAAR VASTE VERTEGENWOORDIGER DE HEER BART ELIAS.

- BVBA DONA (0448.086.649), MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 3404 LANDEN,

GROENSTRAAT 18, VERTEGENWOORDIGD DOOR HAAR VASTE VERTEGENWOORDIGER DE HEER WILLIAM NAGELS.

- COMM. VA STRACO (0424.894.741), MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE FAZANTENLAAN 20 9250 WAASMUNSTER, VERTEGENWOORDIGD DOOR HAAR VASTE VERTEGENWOORDIGER DE HEER GINO DE RAEDT.

BVBA DONA

VERTEGENWOORDIGD DOOR HAAR

VASTE VERTEGENWOORDIGER

DE HEER WILLIAM NAGELS,

GEDELEGEERD BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

26/05/2011
ÿþMou 2.1

Copie á publier aux annexes du Moniteur belge agrès dépôt de l'acte au greffe

\\11\1»90\11\

(16 MAI 2011

BRUXELLES

Greffe

Ne d'entreprise : 6E0872.030.889

Dénomination

(en entier) : LES PORTES D'OSTENDE SA

Forme juridique : SA

Siège : CHAUSSEE DE LA HULPE 130 1 2 - 1000 BRUXELLES

Objet de l'acte : RENOUVELLEMENT MANDAT DU COMMISSAIRE

Extrait du Procès-verbal de l'assemblée générale ordinaire des actionnaires du 21 mars 2011

L'assemblée générale confirme le renouvellement du mandat du commissaire, la société civile Deloitte & Partners Réviseurs d'entreprises SCRL (8014), Avenue Louise 240 - 1050 Bruxelles, qui désigne comme représentant Monsieur Rik Neckebroeck.

Ce mandat qui s'était terminé le dix-huit février 2011 et renouvelle pour une période de 3 ans à compter de cette date.

SPRL ELIAS WHEMAB

représentée par son représentant permanent

Bart Elias

Administrateur



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

19/04/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2010, APP 21.03.2011, DPT 13.04.2011 11084-0296-025
23/04/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2009, APP 15.03.2010, DPT 19.04.2010 10095-0063-024
23/04/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2008, APP 16.03.2009, DPT 17.04.2009 09112-0381-025
16/05/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 11.04.2007, DPT 10.05.2007 07140-0361-019

Coordonnées
LES PORTES D'OSTENDE

Adresse
HEIDE 7 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande